Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Ναι ρώτησε τον και πες μας. Η αλήθεια είναι πως εγώ στην ωοληψία έφτασα 16 ημέρα (σε βραχύ πρωτόκολλο) για να τα πάρω και ήταν όλα ώριμα όσα πήρα, αλλά έχω και τεράστιους κύκλους και τα φάρμακα ήταν απλά φιλική συμμετοχή, τα πήρα δεν τα πήρα το ίδιο έκαναν. Όσες καταβολές έχω σε κάθε κύκλο τόσες έκανα και στην διέγερση, το μόνο που βοήθησαν ήταν να δώσει και η κοιμισμένη ωοθήκη ΕΝΑ ολόκληρο ωάριο. Αλλά δεν θυμάμαι αν μου είχε πει ότι ήθελε να ρισκάρει να μεγαλώσουν και κάποια πιο μικρά για να πάρει περισσότερα ώριμα ή γενικά για να πάρει περισσότερα. Αυτό δεν το θυμάμαι καθόλου, αν έπαιξε ρόλο. Βασικά σε εμένα είναι λογικό όμως γιατί κάνω ωορρηξία φυσικά στην 20η ημέρα του κύκλου μου. Για ρώτα τον να δούμε τι θα πει. 

Άψογη η TSH σου, κάτω από 2 είναι από τις καλύτερες τιμές. Συνήθως παίζει ρόλο στην ωρίμανση των ωαρίων γι αυτό σε ρωτάω. Τώρα η προλακτίνη που αυξάνεται και με το άγχος άστο καλύτερα μην την μετράς μπορεί να χτυπήσει και 100 με τόσα που έχεις τραβήξει τώρα τελευταία! 🤭

Καλέ εγώ γεννήθηκα με άγχος. Αν τη μετρήσω τώρα θα σπάσει τα κοντέρ όπως και η κορτιζόλη μου που πάντα ήταν χάλια.  Πάντως από θυρεοειδή είμαι οκ, είχα κάνει κ υπέρηχο πριν 2-3 μήνες. 

Εγώ με κύκλο 24 ημερών αλήθεια δε ξέρω πόσο με έπαιρνε να με τρενάρει. Δλδ άντε να πηγαίναμε από 11η μέρα στη 12η αλλά δε νομίζω να άλλαζε κάτι στο αποτέλεσμα. Θα τον ρωτήσω επίσης αν οι καταβολές στην άλλη ωοθηκη έχει νόημα να ελεγχθούν εκ νέου στο Β μισο αυτού του κύκλου (μιας κ ο συγκεκριμένος κανει dual stim αν χρειαστεί).  
      Απλα εκ του αποτελέσματος, νομίζω θα με συνεχίσει με εντελώς φυσικό πάλι. 
      Πόσος καιρός χρειάζεται πιστεύεις για να κρίνω αν μου κάνει να συνεχίσω μαζί του; Ο χρόνος είναι πολύτιμος σε εμένα και ακόμα δεν έχω άποψη από μια ωοληψια. Ηταν η 2η φορά που τον είδα.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα

γιατι να μην χιονίζει και σήμερα?Χτες ητσν τελεια μεχρι το απογευμα χιονιζε , εδιωξαν και τον Γ απο τη δουλεια λογω καιρου και ετσι ειμασταν όλοι μαζι!

Σημερα εχει βγάλει ήλιο, ελιωσαν ολα εκτος απο κατι λιγα στο δρομο που είδα. οπότε απο το πρωι καθαριζα το μπαλκόνι και περιττο να πω οτι πάγωσα!!

Σήμερα ειναι η μερα των χριστουγεννιατικων γλυκων! Κουμπιέδες, μελομακάρονα, κουλουράκια και θα τιμησω κα ιτη συνταγη με τα τρουφάκια:tongue::tongue::tongue:

Λεμε μηπως παμε το απογευμα τζάμπο να παρω επιτελους τα δωρα!

Δεσποινα ξερεις κατα κει οι δρόμοι σε τι κατασταση είναι?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και απο εμας, ειμαι στη δουλεια δυστυχως, βεβαια ολα εξω ειναι παγωμενα και πολυ επικυνδυνα.

Σημερα κλεινουμε 8 μηνες κοριτσια, μεγαλωσε το μωρο μου!!Καθηστε να δω αν καταφερω να σας κερασω τιποτα η αχρηστη να δουμε ποτε θα μαθω να ανεβαζω φωτο!

Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου!!! Χαρούμενα μηνογεννέθλια! :tongue:

sweettooth.jpg

Ανεβάζω εγώ φώτο για εσένα! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα φιλεναδίτσες!

τι μου κάνετε?

έλα,εφτασε η Παρασκευή κοριτσάκια που εργάζεστε,να ηρεμήσετε λίγο!

μόλις έβαλa τη μικρή για έναν υπνάκο και έτρεξα να σας διαβάσω και να σας πω τα νέα μας-σας ευχαριστώ πολύ!είναι καλύτερα το αστεράκι μου,αλλά δυστυχώς όχι ενteλώς καλά,έφυγαν οι πληγές και έχουν μείνει κοκκινίλες τώρα:cry::cry:ελπίζω να φύγουν κι αυτές σύντομα:cry::cry:

Δήμητρα κι εγώ αναρωτήθηκα κάποια στιγμή αν φταιει η γιατρός μας,αλλά εκτός του οτι είναι εναντίον των φαρμάκων-και συμφωνούμε και εμείς(να φανταστείς τη ρώτησα κάποια στιγμή πόσα μλ ντεπον θα χρειαζόταν τότε το παιδί θεωρητικά και μου απάντησε δε χρειάζεται να ξέρεις θεωρητικά,θα δώσεις ντεπον μόνο όταν σου πω εγώ!)-εξελιχθηκε έτσι γιατί η μικρή πρώτον τρίβει τη μουρίτσα της πάνω μου και δεύτερον κοιμάται μπρούμητα κυρίως και αυτό σημαίνει οτι όπως γυρίζει το κεφαλάκι της ερεθίζεται η περιοχή και αυτό είναι οτι χειρότερο μας είπε...

Βάσούλα χρόνια σου πολλά!(τελικά σε όλους ευχομαι με μια μέρα καθυστέρηση,ε?σορρυ!)

σου εύχομαι οτι καλύτερο,ότι επιθυμεί η καρδούλα σου!

Δέσποινα να σου ζήσει η μπουμπινελ!!!!!σκέφτηκα τώρα θα είναι το πρώτο μωρό που θα κάνει γενέθλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άντζυ πολύ χαίρομαι που είναι καλύτερα η μικρή!άντε,να φύγουν και οι μυξούλες σύντομα!την πίνει την αντιβίωση?αχ το μικρούλάκι....

Θάλεια περαστικά και σε σένα!να πλένεις πολύ καλά τα χέρια σου πριν πιάσεις το παιδί,ε?εύχομαι να περάσουν όλα γρήγορα!

να,τι να πω τώρα,ξύπνησε.......το γνωστό ακαδημαικό τέταρτο!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημερα και απο εμας, ειμαι στη δουλεια δυστυχως, βεβαια ολα εξω ειναι παγωμενα και πολυ επικυνδυνα.

Σημερα κλεινουμε 8 μηνες κοριτσια, μεγαλωσε το μωρο μου!!Καθηστε να δω αν καταφερω να σας κερασω τιποτα η αχρηστη να δουμε ποτε θα μαθω να ανεβαζω φωτο!

χ α ρ ο ύ μ ε ν α

μ η ν ο γ ε ν έ θ λ ι α!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

Γκρρρρρρρρρρ.... τώρα που τον έντυσε η μαμα μου για να πάνε στην παιδίατρο μου είπε ότι δεν είχε κοκκινίλες... Αδικα θα τον πάμε στην παιδίατρο;;; Τι θα δει η γυναίκα; Θα με θεωρήσει τρελή...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Γκρρρρρρρρρρ.... τώρα που τον έντυσε η μαμα μου για να πάνε στην παιδίατρο μου είπε ότι δεν είχε κοκκινίλες... Αδικα θα τον πάμε στην παιδίατρο;;; Τι θα δει η γυναίκα; Θα με θεωρήσει τρελή...

Βαλια μου ας μην έχει τίποτα το παιδί κι ας τον πάτε άδικα..πολλές φορές κι εγω βλέπω κάποια κοκκινίλα και μετά από λίγο εξαφανίζεται,δε θα είναι τίποτα,ε?

φιλιά!

ω γ ................. ω ν φ ωω γγγγγγγγγγγγγγ

αυτά σας τα έγραψε το αστέρι μου:P:p:p:p

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

γεια σου Γεωργία μας κι απο μας!!! περαστικα στα σπιθουράκια σου,να εξαφανιστουν άμεσα παρακαλώ!

Βάλια μου ας τον πάει κι ας μην έχει,ισως κατι δει η ντοκ!να σαι σίγουρη!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

όσες έχετε το 6μηνο του ΟΑΕΔ να ξέρετε οτι μπήκε το δώρο μας!!γιούπι!

:-D:-D:-D

δεν πήγα ακόμη στην τράπεζα,αλλά το πληροφορήθηκα απο το parents!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

όσες έχετε το 6μηνο του ΟΑΕΔ να ξέρετε οτι μπήκε το δώρο μας!!γιούπι!

:-D:-D:-D

δεν πήγα ακόμη στην τράπεζα,αλλά το πληροφορήθηκα απο το parents!

με το καλό να τα ξοδέψετεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

Καλημέρα κι από εμάς! Σας γράφω από το δωμάτιο του Δημητρη όπου με "εφερε" αυτός κανοντας την γνωστη διαδρομη για πολλοστη φορά σαλόνι- δωμάτιο Δημήτρη! Εγώ κάθομαι στο μίνι τραπεζάκι του με τη Μίνι καρεκλιτσα και σας γράφω κι ο Δ παίζει με την περπατούρα :tongue::tongue::tongue:

Δέσποινα να τους εκατομμυριάσετε τους μήνες σας!!!

Αντζυ χαιρομαι που η μικρούλα μας πάει καλύτερα το ίδιο βέβαια και για την Γεωργία μας!

Θάλεια περαστικά σου βρε κοριτσάκι!

Χθες πήγαμε στην αδερφή μου, για να δώσουμε τα δώρα στα ανιψια μας. Τα ανιψάκια μου πήραν στον Δ το εκπαιδευτικό σκυλάκι της fisher price!!! Οταν βάζει κώλο κάτω το έχει όλο αγκαλιά!!! χιχιχιχι!

Βάλια περιμένουμε νέα απο την παιδίατρο!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

I am back with news!!!

Το αγοράκι μου είναι μια χαρά!!! Οι κοκκινίλες είναι καθαρά δερματικό. Απλά μας είπε να τον ελέγχουμε μετα το φαγητό μην τυχόν έχει αλλεργία σε κάτι!! Και τα μαγουλάκια του μπορεί να είναι από αλλαγή θερμοκρασίας ή επειδή κυλιέται στο χαλί. Εγραψε μια κρέμα σε περίπτωση που φουντώσει βεβαια, αλλά αχρείαστη να είναι :)

Eίναι 75 εκατοστά (πήρε ένα πόντο μέσα σε ενάμιση μήνα, αλλά είπε αν πέρνει 1 πόντο το μήνα είναι μια χαρά και είναι ψηλός για την ηλικία του) και 9090 κιλά!!!

Είναι μεγάλο λάθος να τον ταϊζουμε το βράδυ αν ξυπνάει γιατί έτσι θα το μάθει. Μόνο αγκαλιά...

Γιαουρτάκι αρχίζουμε μετά τα Χριστούγεννα που θα είναι 9 μηνών και είπε οχι στα παιδικά γιαουρτάκια. Να του δίνω αυτα που τρώμε κι εμείς... οπότε λέω να πάρω τα ΟΛΥΜΠΟΣ που είναι βιολογικά! Και μια μερα θα τρωει κρέμα το απόγευμα και μια γιαούρτι!

Το κυριότερο!!!!! ΤΑ 2 ΕΠΑΝΩ και τα 2 ΚΑΤΩ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απλά τώρα αναμένουμε το ΠΟΤΕ

Ειμαι πολύ χαρούμενη!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...