-
Από την διαχείριση / Admin news
-
Just now, dimi.tra είπε:
Ναι ρώτησε τον και πες μας. Η αλήθεια είναι πως εγώ στην ωοληψία έφτασα 16 ημέρα (σε βραχύ πρωτόκολλο) για να τα πάρω και ήταν όλα ώριμα όσα πήρα, αλλά έχω και τεράστιους κύκλους και τα φάρμακα ήταν απλά φιλική συμμετοχή, τα πήρα δεν τα πήρα το ίδιο έκαναν. Όσες καταβολές έχω σε κάθε κύκλο τόσες έκανα και στην διέγερση, το μόνο που βοήθησαν ήταν να δώσει και η κοιμισμένη ωοθήκη ΕΝΑ ολόκληρο ωάριο. Αλλά δεν θυμάμαι αν μου είχε πει ότι ήθελε να ρισκάρει να μεγαλώσουν και κάποια πιο μικρά για να πάρει περισσότερα ώριμα ή γενικά για να πάρει περισσότερα. Αυτό δεν το θυμάμαι καθόλου, αν έπαιξε ρόλο. Βασικά σε εμένα είναι λογικό όμως γιατί κάνω ωορρηξία φυσικά στην 20η ημέρα του κύκλου μου. Για ρώτα τον να δούμε τι θα πει.
Άψογη η TSH σου, κάτω από 2 είναι από τις καλύτερες τιμές. Συνήθως παίζει ρόλο στην ωρίμανση των ωαρίων γι αυτό σε ρωτάω. Τώρα η προλακτίνη που αυξάνεται και με το άγχος άστο καλύτερα μην την μετράς μπορεί να χτυπήσει και 100 με τόσα που έχεις τραβήξει τώρα τελευταία! 🤭
Καλέ εγώ γεννήθηκα με άγχος. Αν τη μετρήσω τώρα θα σπάσει τα κοντέρ όπως και η κορτιζόλη μου που πάντα ήταν χάλια. Πάντως από θυρεοειδή είμαι οκ, είχα κάνει κ υπέρηχο πριν 2-3 μήνες.
Εγώ με κύκλο 24 ημερών αλήθεια δε ξέρω πόσο με έπαιρνε να με τρενάρει. Δλδ άντε να πηγαίναμε από 11η μέρα στη 12η αλλά δε νομίζω να άλλαζε κάτι στο αποτέλεσμα. Θα τον ρωτήσω επίσης αν οι καταβολές στην άλλη ωοθηκη έχει νόημα να ελεγχθούν εκ νέου στο Β μισο αυτού του κύκλου (μιας κ ο συγκεκριμένος κανει dual stim αν χρειαστεί).
Απλα εκ του αποτελέσματος, νομίζω θα με συνεχίσει με εντελώς φυσικό πάλι.
Πόσος καιρός χρειάζεται πιστεύεις για να κρίνω αν μου κάνει να συνεχίσω μαζί του; Ο χρόνος είναι πολύτιμος σε εμένα και ακόμα δεν έχω άποψη από μια ωοληψια. Ηταν η 2η φορά που τον είδα.
-
Cafe Απρίλιος 2010
-
Θέματα
-
- 8.648 απαντήσεις
- 991.187 εμφανίσεις
-
- 950 απαντήσεις
- 480.485 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 132.536 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.178.003 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 38.229 εμφανίσεις
-
-
-
- 8.648 απαντήσεις
- 991.187 εμφανίσεις
-
- 33 απαντήσεις
- 6.590 εμφανίσεις
-
- 4.585 απαντήσεις
- 437.681 εμφανίσεις
-
- 868 απαντήσεις
- 255.126 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 423 εμφανίσεις
-
- 1.653 απαντήσεις
- 68.267 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 363 εμφανίσεις
-
Συμβουλές για 1 ωοληψια ; Και επιτυχίες από 3 ημερών εμβρυα φρέσκα ;
Από marion83, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 10 απαντήσεις
- 186 εμφανίσεις
-
- 27 απαντήσεις
- 621 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 100 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα