Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑΚΙΑ!!!!!:P:-P:)

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΑΜΟΙΡΗ ΜΑΝΑ!!ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑ!!ΜΑ ΚΑΛΑ ..ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΧΤΕΣ????ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡ.........:twisted:

ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΙΝΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΝΑΣΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΑΘΕΙ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΛΟ ΜΕΣΑ...ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ,ΒΑΦΟΜΑΙ,ΦΤΙΑΧΝΟΜΑΙ Κ ΠΑΩ VILLAGE!!ΕΙΔΑΜΕ ΤΗ ΝΗSOS!!ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΑ!ΕΦΑΓΑ ΠΟΠ ΚΟΡΝ,ΖΑΧΑΡΩΤΑ,ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ Κ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ..ΚΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΙΣ 12 Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!!:lol::lol::lol:

ΒΡΕ ΤΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΩ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ,ΠΟΡΤΕΣ Κ ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΕΣ ΕΠΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ...ΤΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ!!ΚΟΙΜΟΤΑΝ!

ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΓΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ(ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΑΠΈΞΩ ΚΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ,Ή ΑΝ ΘΑ ΞΕΝΥΧΤΑΩ ΜΟΝΗ ΣΑΝ ΑΝΕΜΩΝΗ!!)

ΟΥΦ..ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΗΤΑΝ ΞΥΠΝΙΑ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕ "ΜΑΖΕΨΕ",ΕΒΑΛΑ ΠΙΤΖΑΜΟΥΛΕΣ Κ ΞΑΠΛΩΣΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ(ΑΦΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ Κ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!)..ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΙ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ"ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???ΚΑΤΩ" ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΗΚΩΣΩ,ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ..ΕΧΕ ΧΑΡΗ!ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑ ΠΑΝΩ...ΤΟΥ ΤΑ ΨΑΛΛΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΕΣ ΣΤΗ ΝΥΣΤΑ ΜΟΥ(ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΙΠΑ ΤΟ ΠΡΩΙ) ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑ!

ΚΙ ΕΤΣΙ...ΣΤΙΣ 7 ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕ ΜΕ ΞΑΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ!!ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΩ!!

ΗΠΙΑ ΓΑΛΑΤΑΚΙ Κ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ Κ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑΣ!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΩΣ ΤΩΡΑ....!!:!:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Angie μου, καλημέρα!!! Τι πέρασες κι εσυ;;; Δεν λες καλά που ήταν και η μαμά σου και δεν έμεινες έξω από το σπίτι;;; Ο άντρας σου τι είπε για όλο το σκηνικό;;

Αντε Πέμπτη και επιτέλους αύριο Παρασκευή... Περιμένω πως και πως την αυριανή μέρα γιατί θα πάω επιτέλους να δω τον μπέμπη μου!!!!!!!!

Μανούλες καταλαβαίνει καμιά σας όταν "χτυπάει" το παιδί πιο μέρος του σώματος είναι;;;

Χαζή είμαι και δεν καταλαβαίνω το γιόκα μου;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΡΙ Ή ΠΟΔΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ...ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ!!ΑΣΤΑ ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑ!!ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΛΕ??ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΠΡΩΙ!!ΧΙ ΧΙ!!ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΑ MOTHERBABY ΣΗΜΕΡΑ!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΡΙ Ή ΠΟΔΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ...ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ!!ΑΣΤΑ ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑ!!ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΛΕ??ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΠΡΩΙ!!ΧΙ ΧΙ!!ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΑ MOTHERBABY ΣΗΜΕΡΑ!

Θα αγοράσεις τίποτα;;; Θέλω και εγώ να πηγαίνω συνέχεια να πέρνω πράγματα για το μωράκι μου!!! Τι ωραία!!! Θα περιμένουμε να μας πεις τα νέα σου!!!

Οι υπόλοιπες μανούλες που είναι;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

ΜΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ???ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ??ΠΑΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΞΩ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΛΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ,ΕΧΩ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ JUMBO!!ΑΝ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ,ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΟΙΕΣ ΕΙΔΑ Κ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Ασε.. γιατί και εγώ πρέπει σιγά σιγά να αρχίσω να πλένω τα ρουχαλάκια και να καθαρίσω και την ντουλάπα γιατί τελικά ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα!!!

Ελπίζω να βρεις καλαθούνα!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερα! Γελαγα με την ιστορια σου Αντζυ! Ευτυχως που η μαμα σου ειναι απο κατω αλλιως μεχρι τις 3 θα'σουν απ'εξω να βαρας κουδουνια!

Καλα ψωνια σημερα. Βαλια, με το καλο να δεις το μικρουλι σου αυριο. Κι εγω ποτε δεν καταλαβαινω πιο σημειο του σωματος ειναι. Νομιζω πως αργοτερα ισως καταλαβαινουμε.

Σημερα ειχα κανονικα το πρωτο μαθημα γυμναστικης για εγκυους στην Φαιναρετη, αλλα κατι επαθε ο γυμναστης και μου το ακυρωσε. Ειμαι πολυ κουρασμενη γιατι κοιμηθηκα στις 2 και ξυπνησα στις 8 και το βραδυ σηκωθηκα μια φορα για τουαλετα αλλα κρυωνα μετα και δεν μπορουσα να κοιμηθω. Ελπιζω να κοιμηθω λιγο το μεσημερι.

Προς το παρον σας χαιρετω γιατι εχουμε παλι ενα σωρο δουλιτσες εξω και πρεπει να ετοιμαστω. Καλη σας μερα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερα μανουλες!Τι μου κανετε???

angie μου ποσο σε νιωθω να ξερες!!!!!!!!

Και εμενα ο αντρουλης μου μια απ τα ιδια ειναι!!!!Πριν

κανενα μηνα χτυπαγε ο συναγερμος ενος διαμερισματος

απο κατω μας για μιση ωρα στις 4 τη νυχτα, σε πληροφορω

οτι βγηκε ολη η πολυκατοικια στα μπαλκονια να δει τι γινετε

και αντρας μου δεν γυρισε ουτε πλευρο.

Εκει καταλαβα οτι αυριο μεθαυριο ακομα και στο αυτι του μεσα

να κλαιει ο μπεμπης δεν υπαρχει περιπτωση να τον ακουσει!

Αχχχ τι τραβαμε...........:mad::x:x

Βλεπω θα πας για καλαθουνα σημερα ε?????

Αντε να γυρισεις να μας πεις τα νεα.......

Μπας και παμε κι εμεις καμια βολτα απο εκει.;)

Διαφημίσεις

Θα αγοράσεις τίποτα;;; Θέλω και εγώ να πηγαίνω συνέχεια να πέρνω πράγματα για το μωράκι μου!!! Τι ωραία!!! Θα περιμένουμε να μας πεις τα νέα σου!!!

Οι υπόλοιπες μανούλες που είναι;;;

Καλημέρα καλημέρα!καινούρια μέρα με ήλιο σήμερα αλλά πολύ κρύο.Τελικά αυτοι οι άντρες γουρούνια είναι;Οδικός μου βάζει ξυπνητήρι απ τις 7 -το οποίο ποτέ δεν ακούει-για να σηκωθεί στις 9!!!!!!!!!!!!!!!ΕΓΩ ΟΜΩς ΞΥΠΝΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!απ τις 7 δενξανακοιμήθηκα κ σηκωθηκα στις 9 αλλα τώρα κουτουλάω.

Άντε angie καλά ψώνια να μας πεις κ τις τιμές γιατί δεν τις γράφει στην ιστοσελίδα.

ntesehjufpgrhgvn.png

Καλημέρα μανουλίτσες...εγώ είμαι γραφείο και περιμένω πως και πως σήμερα να περάσει η ώρα να πάω στο σεμινάριο που διοργανώνει η chicco.

Angie γλυκούλα μου τι έπαθες? καλά ο σύζυγός κανόνια να βαράνε στον ύπνο του αυτός ε??? ευτυχώς ο δικός μου δεν είναι έτσι ξυπνάει εύκολα...αλλά εγω δεν έχω την μαμά μου κοντά οπότε αν μου τύχεναι αυτό άστα να πάνε....!!!

Λοιπόν ζουζούνα στο mothercare οι καλαθούνες ξεκινάνε απο 79 europoula μέχρι 150, αν θές και βάση θα υπολογίσεις 40-50 euro. Στο Λητώ είδα απο 56 έως 160 euro (έχει περισσότερη ποικιλία) τώρα αν θες να δεις jumbo μην πας στο Αιγάλεω γιατί δεν έχει πολλά πράγματα καλύτερα στο Σταθμό του Πειραιά ή στην Πειραιώς που είναι απένατι και το Λητώ...Αυτά....

Γενικά γλυκές μανούλες είμαι καλά θα κάνω λίγο δουλίτσα ακόμα και θα επιστρεψω δρυμήτερη...!!! φιλάκια σε όλες!!!

γκουντμορνινγκ !!!!!!!!!!!

Τί έπαθες νυχτιάτικα η δόλια μάνα? Μα καλά, τόσο πτώμα ήταν ο άντρας σου? πάλι καλά που η μανούλα ήταν ξύπνια από κάτω γιατί θα ξεροστάλιαζες στην εξώπορτα μέχρι το ξημέρωμα.

Καλά ψώνια στα κορίτσια που θα πάνε και με το καλό να δεις και εσύ τον μπέμπη σου αύριο Valia !!!

Θα σας πώ μετά τα υπόλοιπα....

Επίσημη πληροφορία:

Την Δευτέρα ξεκινάει η καταγραφή για τα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού 2010.

Σπεύσατε....

GaiGp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!

Angie μου δεν είχα καλύτερο για πρωινό ξύπνημα, γέλασα με την καρδιά μου! Να λες πάλι καλά που ήταν η μάνα σου από κάτω.. Φέρνω το σκηνικό στο μυαλό μου και γελάω...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Kαλημερα ΜΑΝΟΥΛΙΝΙΑ!!!!

Τωρα ξυπνησα...angie μου καταλαβαινω απολυτα!κ μενα τελευταια σαν τουβλο κοιμαται!!!!μια νυχτα ηρθε κουρασμενος κ ροχαλιζε πολυ κ του φωναζα για να γυρησει πλευρο κ τιποτα!μιλαμε φωναζα μες στο αυτι του κ τον κουνουσα κ αυτος εκει.....χαρ χουρ!!!!τελικα πηγα κ κοιμηθηκα στο αλλο δωματιο:mad:

κ εγω θα παω λιγο να περπατησω τωρα αν και εχει κρυο αλλα δεν μπορω αλλο καθισιο!τα λεμε μετα!μακια!:lol:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...