Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα φιλενάδες μου!!

Καταρχήν αναδρομικά για χτες Χρόνια πολλά Λευτεράκη μας!!! Να τον χαίρεσαι Μαρία μου, και να τον καμαρώσεις όπως εσείς επιθυμείτε!

Δεσποινάκι μου χαρούμενα μηνογεννέθλια για την μπουμπινέλ μας!!

καιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ!!!!!!!!

Να σε χαίρεται η οικογένειά σου, να είσαι πάντα γερή και τρελή όπως και τώρα!!!! Ελπίζω να αποκτήσεις ότι επιθυμεί η καρδιά σου!

Δεσποινάκι82, εύχομαι ολόψυχα να είναι όλα καλά με τον μπαμπά σου κούκλα μου.

Θαλίτσα μου περαστικά σου κοριτσάρα, πώς την πάτησες έτσι.... Μα να είσαι τόσο μακρυά να μην μπορούμε να συνδράμουμε έστω και με μια ζεστή σουπίτσα και λίγο μπέιμπι σίτινγκ... Και πάλι σιδερένια.

Αντζούλα μου πώς είσαστε ? τί νέα από το μέτωπο ?

Άννα μου, το καλό πράγμα αργεί να γίνει... εσείς εκεί σταθερά και γερά με το άθλημα και όλα θα γίνουν;););) Περιμένουμε λοιπόν σύντομα τα καλά σας νέα!!!

Βάλια μου μην στεναχωριέσαι και όλο και κάποια εκπληξούλα θα σας κάνει ο μπαμπάς!!! Εγώ από παιχνίδια νομίζω ότι πλέον είμαστε σχετικά κομπλέ. Η Λου παίζει με το "εκπαιδευτικό" χαχα τηλεκοντρόλ που αποστειρώνω συνέχεια, με τα πόδια από τις καρέκλες της κουζίνας κλπ. Εφαρμόζω και εγώ την τεχνική του να κρύβω για λίγο παιχνίδια και κάτι γίνεται έτσι...

Ρουχαλάκια καλά είχε, της πήρα και ένα φόρεμα τέλειο στην γιορτή της και φόρεσε με ένα γούνινο κοντό αμάνικο μπολεράκι, της έφερε και η νονά της ένα γούνινο παλτό, θα της πάρει τώρα και παπουτσάκια για Χριστούγεννα και είμαστε κομπλέ. Θα την πάρω μαζί στα τζάμπο μεθαύριο που θα πάω με την βαφτιστήρα μου να διαλέξει παιχνίδια, και αν αρέσει κάτι στο Λουσάκι θα της το πάρω δωράκι.

Μαρία να στο πάρουμε βρε κορίτσι αυτό το ατμο-ματζαφλάρι, και για να πέσουμε ντε φάκτο μέσα θα το πάρουμε σε 2 χρώματα να τα ταιριάζεις με την εποχή:tongue::tongue:

Και μια και ξεκινήσατε με τα δώρα που θέλετε, εγώ σας δηλώνω ότι θέλω ένα i30 μαύρο ή σαμπανί. Καινούργιο φυσικά. Απλά πράγματα.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

αν και αργά,θα θελα να ευχηθώ κι απο δω στη Βασούλα μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!να τα εκατοστησεις φιλενάδα και να σε χαιρόμαστε!! κάθε ευτυχία με τον γιόκα σου τον κούκλο και τον Φώτη σου!!

1008-002-87-1069.gif

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

γεια σας κοριτσακια μου κ σας ευχαριστω για οσα ειπατε για τον μπαμπακα μου.

Βασω χρονια σου πολλα κ καλα με την οικογενεια σου! να εισαι παντα ευτυχισμενη κ οτι ονειρευεσαι να γινει πραγματικοτητα!

Δεσποινα να χαιρεσαι τη ζουζουνιτσα σου!

Μαρια εγω το ακτινιδιο το εχω αλεσει μαζι με τα σπορακια. μια φιλη μου μου ειπε οτι ειναι δυσπεπτα αλλα δεν νομιζω να ισχυει γιατι μια χαρα βγηκαν μαζι με τα κακακια.

Βαλια σε καταλαβαινω με τη δουλεια του αντρα σου. πιστευω πολλες το περναμε αυτο αλλα κανουμε υπομονη γιατι κ οι καιροι ειναι δυσκολοι. τουλαχιστον εχω το μωρακι μου παρεα γιατι περσυ ημουν μονη μου τοσες ωρες.:|

αυριο εχουμε εμβολιο,για να δουμε πως θα παω αν δεν εχει λιωσει το χιονι. πρωτη φορα που δεν χαρηκα που χιονισε γιατι δεν μπορω να παω πουθενα με τοσο χιονι κ το μωρο.ακυρωσαν κ το ρεπο του Γ επειδη η κοπελα που δουλευε αυριο μενει σε ενα χωριο κ λογω χιονιου δεν μπορει να ερθει. :(

σας καληνυχτω

images?q=tbn:ANd9GcRv2nr7GKUJHfjsCEUbi0mIytdi6MK7Vx19NSom0TwrBkAYqIB-

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλημέρα μανουλίτσες!!!!

Σήμερα η μπουμπού αποφάσισε να είναι πρωινή...κάνουμε κι εμείς παλαμάκια!!!

Θα δοκιμάσω κι εγώ το ΟΛΥΜΠΟΣ το γιαουρτάκι...όσο για τους γιατρούς...μου είπε τα παιδικά (ΣΚΕΤΑ χωρίς φρούτα και τέτοια) ή κανονικά από αυτά που τρώμε κι εμείς...δεν έκανε διαχωρισμό σε αγελαδινό ή πρόβειο...Πρώτη φορά έφαγε χθες ένα ολόκληρο γιαουρτάκι Noulac...Φυσικά εγώ Advance της έδινα με φρουτάκια αλλά δεν τρελαινόταν κιόλας...:oops:

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!!!ρε φίλη Αλεξάνδρα με τρέλλανες με το συνοδευτικό σου πρωινιάτικα!!!

ξυπνήσαμε λίγο καλύτερα σήμερα,ο βήχας έχει ψιλο-υποχωρήσει,οι μύξες βέβαια παραμένουν πολλές ..έχει βρει τωρα και σηκώνεται στην κουνια της όρθια και δεν κάθεται κάτω με τίποτα!

δε θυμαμαι και πολλά,και μάλλον πρέπει να κρατησω σημειώσεις για να σχολιάσω κι εγώ,απλά να ευχηθώ Δεσποινάκι να μην έχει τίποτα ανησυχητικό ο μπαμπάκας σου και να ειναι όλα καλά!

τα υπόλοιπα σε λίγο πάλι,πάω να της δώσω αντιβίωση και να κάνουμε μάσκα..γκρρρ..

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Αχ φίλη μου κι εμένα με τρέλανα...χαχαχαχαχα....Μπράβο στο Μπισκοτάκι!!!Άντε από βδομάδα θα είναι σίγουρα καλύτερα!!!Και τα Χριστούγεννα θα είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Καλημέρα μανούλες!

Εγλω ξύπνησα μετά από ένα βράδυ λίγο καλύτερο από το χθεσινό μιας και ανέπνεα καλύτερα, αλλά ο πυρετός εκεί 37,5. Πάντως νιώθω κάπως καλύτερα. Η Θεοδώρα ευτυχώς μια χαρά!

Αντζυ μου μπράβο στο μπισκοτάκι που είναι καλύτερα, άντε σε λίγες μέρες θα είστε έτοιμες για βόλτες!

Αλεξάνδρα τι μας έκανες πρωι-πρωι με αυτο το σοκολατένιο πρωινό. Αλλά όπως λένε φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο...

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

καλέ τι τρώει τώρα αυτό το ανάποδο παιδί μου? αβοκάντο λιωμένο,σκέτο,της το λιώνω με το κουταλάκι και το τρώει και μένει με ανοιχτό στόμα! δεν έχει ξανα κάνει τέτοια χαρά για κάτι φαγώσιμο -εκτός ζιζιού βέβαια!χαχα-

Θαλίτσα μου μακάρι να συνέλθεις και να μπορείς να κάνεις απειρες αγκαλίτσες τη Δωρούλα σου :-)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημέρα!!! Επιτέλους Παρασκευή!!! :):):)

Θάλεια μου και πάλι περαστικά σου! Να γίνεις γρήγορα εντελώς καλά!!!

Αντζυ μου χαίρομαι που και το μπισκοτάκι πάει καλύτερα! Σηκώνεται στην κούνια, ε;;; Εγώ τον Κωνσταντίνο τον βρίσκω κάθε πρωί όρθιο στην κούνια και "χοροπηδάει". :tongue::tongue:

Αλεξάνδρα ευχαριστούμε πολύ για τον καφέ και για το γλυκό "ΚΟΛΑΣΗ"!!! Τι μας κάνεις...

Μαράκι πως είναι η Γεωργία;

O υπόλοιπες μανούλες με τα μωράκια σας είσαστε καλά;

Πάντως κορίτσια μου δεν βλέπω να μου κάνει καμία εκπληξούλα ο αντρούλης μου... Θα σχολάει αργά και πρέπει να το δεχτώ. :cry::cry::cry:

Και όχι τίποτε άλλο από 27/12 - 02/01 έχω άδεια και θα είμαι μόνη μου από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το μόνο που εύχομαι είναι να έχει καλό καιρό να κάνω βολτούλες με τον γιοκα μου.

Χτες είχε και γεννέθλια ο μπαμπάκας μου και έσβησε τουρτίτσα μαζί με τον εγγονό... Καμάρι ο παππούς!

Πήγα στα jumbo χτες και βγήκα με - 185 ευρώ :shock::shock::shock:

Του πήρα του μικρού τις "παιχνιδοφατσούλες" (αν θυμάμαι καλά) της fisher price... Πελάγωσα και δεν ήξερα τι να πάρω. :roll:

Σήμερα είπα στην μαμά μου να πάει τον μικρό στην παιδίατρο γιατί εδώ και καμιά εβδομάδα έχει στα μπουτάκια του κάτι μικρές κοκκινίλες και στο σημείο που είναι, το δερματάκι του είναι ξηρο... Μίλησα με την παιδίατρο και μου είπε ότι μπορεί να είναι και δερματίτιδα. Για να δούμε τι θα μας πει... και πως θα τον βρει. Θα μάθουμε και πότε θα αρχίσει γιαουρτάκια και ποιο θα τρώει, οπότε θα σας πω κι εγώ! ;)

Με έπιασε η φλυαρία μου... :rolleyes::rolleyes:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερα!!!

Εμεις ξυπνησαμε, (μη σας πρηζω με τα προγραμματα μας) και τωρα παιζουμε!

Ευτυχως ο καιρος εστρωσε. Εχει χιονια αλλα εχει κι ωραιο ηλιο. Αντε μπας και παω καμια αγορα με το μπεμπουλη. Θελω να του παρω παπουτσια για πατημα, γιατι σηκωνεται και δεν μπορει να πατησει καλα με αυτα της αγκαλιας.

Ειπα να αρχισω διαιτα απο σημερα, εστω και 1 1/2 βδομαδα και οτι χασω. Εστω να μη βαλω αλλα μεχρι Χριστουγεννα. Αχ ολα μαρεσουν. Τι θα κανω?

Θαλεια περαστικα και σημερα!

Αντζυ και σε σας!!!

Η Ειρηνη που χαθηκε??

Τα λεμε αργοτερα!!

ticker.png

CEPYp3.png

Καλημερα και απο εμας, ειμαι στη δουλεια δυστυχως, βεβαια ολα εξω ειναι παγωμενα και πολυ επικυνδυνα.

Σημερα κλεινουμε 8 μηνες κοριτσια, μεγαλωσε το μωρο μου!!Καθηστε να δω αν καταφερω να σας κερασω τιποτα η αχρηστη να δουμε ποτε θα μαθω να ανεβαζω φωτο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...