Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια φίλες μου!σας αγαπώ!είχα ιό και με έσωσε η Δημητρούλα μας!!!!!!!

θα σας μαλώσω το βράδυ που μονο η Ηρώ με θυμήθηκε που ελειπα!χαχα!

πάω να φαω,να πάω οδοντίατρο και το βραδυ θα μπω να σχολιασω ό,τι έχασα!

φιλάκια!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω μενω στη μαμα μου. Μεταξυ Θερμης και Πανοραματος. Ουσιαστικα 5 λεπτα με το αμαξι απο το κοσμος. οποτε ολες βολευομαστε ε???? ωραια!!!

Κι εγω ειπα αυτες δεν θελουνε να βρεθουμε και κανουνε τις παπιες!!!! χαχαχαχαχαχα!

Ελεγα να ερθω αυριο. Να γυρισω μαζι με την αδερφη μου, αλλα ρε γμτ εδω ολα ειναι χαλια απο χιονι. Αν μπορεσω Σαβ/κο, αλλιως απο βδομαδα. Αλλιως θα ερθω σιγουρα την εβδομαδα πριν απο Πρωτοχρονια, που θα κατσουμε και μια βδομαδα!

Αν μπορεσουμε και τα καταφερουμε πολυ θα χαρω!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Εγω μενω στη μαμα μου. Μεταξυ Θερμης και Πανοραματος. Ουσιαστικα 5 λεπτα με το αμαξι απο το κοσμος. οποτε ολες βολευομαστε ε???? ωραια!!!

Κι εγω ειπα αυτες δεν θελουνε να βρεθουμε και κανουνε τις παπιες!!!! χαχαχαχαχαχα!

Ελεγα να ερθω αυριο. Να γυρισω μαζι με την αδερφη μου, αλλα ρε γμτ εδω ολα ειναι χαλια απο χιονι. Αν μπορεσω Σαβ/κο, αλλιως απο βδομαδα. Αλλιως θα ερθω σιγουρα την εβδομαδα πριν απο Πρωτοχρονια, που θα κατσουμε και μια βδομαδα!

Αν μπορεσουμε και τα καταφερουμε πολυ θα χαρω!!!

εγω αυριο κ αυτο το Σαββατο δεν μπορω καθολου..αν κ Σαββατο παιζει να παω κοσμος με την ξαδεφουλα μου ομως να της παρω δωρο.

απο βδομαδα μπορω.το σ/κ των Χριστουγγεννων ομως μαλλον δεν θα ειμαστε εδω,οποτε και η εβδομαδα της πρωτοχρονιας ειναι οκ.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Όποια έχει σκοπό να μου κάνει δώρο για τα Χριστούγεννα θέλω να μου πάρει αυτόν τον ατμοκαθαριστή.

http://www.karcher.com/int/Products/Home__Garden/Steam_vacuum_cleaner/14393100.htm

Αξίας ?700

:shock::shock::shock::roll::roll::roll::roll::confused::confused::?:?:|:|

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Πάντως Μαρία αν το θες τόοοοσο πολύ στο Σκρουτζ το βρήκα με 609? σε αρκετά μαγαζιά.

Καλέ αυτό λέει ότι χωράει 240 λίτρα!!! Είναι δυνατόν; Τι θα καθαρίσεις πισίνα; Κοίταζα κι εγώ πρόσφατα αλλά έλεγα κάτι τέτοιο: http://www.skroutz.gr/s/248245/Karcher-SC-1020.html

X4pTp3.png

Μανούλες καλησπέρα!

Ευχαριστώ όλες για τις ευχούλες σας για δεύτερο μωράκι!

Βάσω μου πολύχρονη+με υγεία!πάντα αγαπη+χαρές να εχετε με το αγοράκι+τον αντρούλη σου!

Θάλεια μου περαστικά σου...

Δέσποινα να σου ζήσει το μωρούλι σου!

Δέσποια κατανοώ την αγωνία σου,ευχομαι να μην ειναι τιποτα.

Αντζούλα, μαράκι(ατλαντίς) τι κανουν τα μωράκια σας;

Ηρώ του δίνεις τα πάντα ε;μπράβο!+τη βρήκατε+την ακρη με το γάλα.γιατί είπες δεν ξέρεις αν παραμείνεις εγκυος πάλι;συγγνώμη,αν δεν γίνομαι πολύ αδιάκριτη μου λες.

Ακτινίδιο έχω δώσει πολλές φορές με τα σποράκια.

Φαριν+ζυμαρικά θα βαλω σε λίγες μέρες,μπορώ να δώσω λιγο ψωμάκι να γλυψει νωρίτερα;

Επίσης,τι λέει ο παπαβέντσης για τα γιαούρτια;δίνω αγελαδινο βιολογικο,βλακεια κάνω;

Φιλάκια

KOWTp3.png

Κοιμηθήκαμε με το Θοδωρή 1 ώρα και έστρωσα λίγο...

Τί κάνετε εδώ;

Ηρώ, μάλλον κόσμος βολεύει καλύτερα αρκεί να μπορεί να με φέρει ο Στέλιος! Δλδ η σκ ή απόγευμα...

Και βέβαια να μην είμαστε Βέροια...

Πήγε ο Στέλιος να τον κοιμήσει κι ελπίζω να τα καταφέρει!

Σκεφτόμουν για δώρο Χριστουγέννων να του πάρω κάτι με ζωάκια που να ακούγονται και οι φωνές τους. (Του Θοδωρή, όχι του Στέλιου!) Έχετε δει κάτι;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Μανούλες καλησπέρα!

Ευχαριστώ όλες για τις ευχούλες σας για δεύτερο μωράκι!

Βάσω μου πολύχρονη+με υγεία!πάντα αγαπη+χαρές να εχετε με το αγοράκι+τον αντρούλη σου!

Θάλεια μου περαστικά σου...

Δέσποινα να σου ζήσει το μωρούλι σου!

Δέσποια κατανοώ την αγωνία σου,ευχομαι να μην ειναι τιποτα.

Αντζούλα, μαράκι(ατλαντίς) τι κανουν τα μωράκια σας;

Ηρώ του δίνεις τα πάντα ε;μπράβο!+τη βρήκατε+την ακρη με το γάλα.γιατί είπες δεν ξέρεις αν παραμείνεις εγκυος πάλι;συγγνώμη,αν δεν γίνομαι πολύ αδιάκριτη μου λες.

Ακτινίδιο έχω δώσει πολλές φορές με τα σποράκια.

Φαριν+ζυμαρικά θα βαλω σε λίγες μέρες,μπορώ να δώσω λιγο ψωμάκι να γλυψει νωρίτερα;

Επίσης,τι λέει ο παπαβέντσης για τα γιαούρτια;δίνω αγελαδινο βιολογικο,βλακεια κάνω;

Φιλάκια

Αννα μαζι δεν λεγαμε για γιαουρτια?βρηκα βιολογικο αγελαδινο ΟΛΥΜΠΟΣ.!θα το δοκιμασω αυριο.ο Παπαβεντσης νομιζω λεει οκ στα γιαουρτια ,οχι ομως στα παιδικα

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Κοιμηθήκαμε με το Θοδωρή 1 ώρα και έστρωσα λίγο...

Τί κάνετε εδώ;

Ηρώ, μάλλον κόσμος βολεύει καλύτερα αρκεί να μπορεί να με φέρει ο Στέλιος! Δλδ η σκ ή απόγευμα...

Και βέβαια να μην είμαστε Βέροια...

Πήγε ο Στέλιος να τον κοιμήσει κι ελπίζω να τα καταφέρει!

Σκεφτόμουν για δώρο Χριστουγέννων να του πάρω κάτι με ζωάκια που να ακούγονται και οι φωνές τους. (Του Θοδωρή, όχι του Στέλιου!) Έχετε δει κάτι;

χαχαχαχ:P:p:pκαλα που το διευκρινησες!

εγω μαλλον το σκυλακι της φισερ θα της παρω..

pSC1p2.png

Πάντως Μαρία αν το θες τόοοοσο πολύ στο Σκρουτζ το βρήκα με 609? σε αρκετά μαγαζιά.

Καλέ αυτό λέει ότι χωράει 240 λίτρα!!! Είναι δυνατόν; Τι θα καθαρίσεις πισίνα; Κοίταζα κι εγώ πρόσφατα αλλά έλεγα κάτι τέτοιο: http://www.skroutz.gr/s/248245/Karcher-SC-1020.html

Ξέρεις πιο είναι το θέμα μου: αυτά δεν έχουν αναρρόφηση! Δεν ξέρω πως μπορείς να καθαρίσεις κάτι απλά πετώντας πάνω ατμό αν δεν τον ρουφάει μετά μαζί με την βρώμα. Αλλά δεν μου περισσεύουν τα λεφτά. Αν το είχε ο Κωτσόβολος θα το έπαιρνα με δόσεις, τότε ναι. Αλλά δεν το έχει. Τι κρίμα. Σκέφτηκα ότι μπορεί να μου το παίρνατε εσείς!!! (χαχαχαχα :tongue::tongue:)

mU4Ep3.png

Αννα μαζι δεν λεγαμε για γιαουρτια?βρηκα βιολογικο αγελαδινο ΟΛΥΜΠΟΣ.!θα το δοκιμασω αυριο.ο Παπαβεντσης νομιζω λεει οκ στα γιαουρτια ,οχι ομως στα παιδικα

Αυτό το δοκιμάσαμε εμείς αυτή την εβδομάδα και του άρεσε πάρα πολύ. Τρώει σχεδόν όλο το κεσεδάκι 200 μλ είναι αυτά; Πάντως τραχανά πάλι δοκίμασα και δεν τρώει. Ανθότυρο τι δίνετε; Δεν βρήκα κανένα βιολογικό.

mU4Ep3.png

Εγώ για δωράκια δεν αποφάσισα ακόμα. Λέω να μην το πάρω ακόμα κάτι γιατί δεν χρειάζεται τίποτα. Η αδερφή μου για την γιορτή του του πήρε/θα του πάρει (δεν ξέρω τα Χριστούγεννα θα το πάρουμε εμείς έτσι κι αλλιώς) το σπιτάκι της Fisher Price και το σκυλάκι για τα Χριστούγεννα οπότε τι να πάρω κι εγώ; Η μια γιαγιά του πήρε ρούχα για την γιορτή του, η μάνα μου θα του πάρει για τα Χριστουγεννα. Ε τι έμεινε;

mU4Ep3.png

ναι μαζι! αυτο δινω και εγω, το βιολογικο ολυμπος, το κανονικο, οχι το παιδικο. δινω και Κουκάκη. ξινιζει τη μουριτσα της αλλα το τσακιζει! απλα επειδη καποιες δινουν προβειο δεν ξερω αν πειραζει το αγελαδινο. βεβαια και αυτο το αντβανσ αγελαδινο ειναι που μου ειπε η παιδιατρος. αραγε γιατι μου ειπε οχι στα κανονικα; αβυσσος η ψυχη των παιδιατρων...:?

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...