Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μάνες!!!

Βάσω μου να τα χιλιάσεις!!!

birthday-desi-glitters-12.gif

Να σε χαίρεται η οικογένειά σου και να είσαι πάντα καλά!

Δεσποινάκι χαρούμενα μηνογενέθλια! 9 μηνών!!!!!!!!

Μαρία ακόμα σας ταλαιπωρούν τα παλιοσπυράκια ε; Περαστικάαααα!!! Φταίει όμως λίγο κι ο γιατρός που ενώ τα είδα το άφησε να περάσει μόνο του.

Δέσποινα εύχομαι να μην έχει τίποτα ο μπαμπάκας σου. Αισιοδοξία θέλει!! Και αν χρειαστεί κάτι μας λες.

Θάλεια περαστικά. Πού ζηλεύω τα χιόνια σας. Εδώ όλο μια παλιοβροχή ρίχνει κάθε μέρα.

Αννα σύντομα θα γίνει αφού το θέλετε. Ο γιατρός πως ξέρει ότι θα αργήσει η περίοδος;;; Εντύπωση μου έκανε αυτό.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες!!!

Χίονια ακούω και θέλω κι εγώ!!! :tongue::tongue:

Χρόνια πολλά Βάσω μου!!! Να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς! Οτι καλύτερο σε έσενα και την οικογένειά σου!

Δέσποινα μου να χαίρεσαι την κορούλα σου! Χαρούμενα μηνογεννέθλια!

Αννη μου εγώ του κάνω φακές του Κωνσταντίνου. Και σκέτες με λαχανικά και αλλες φορές βάζω λίγο ρύζι ή τραχανά και τρελένεται! ;)

Δεσποινάκι ευχομαι να είναι καλά ο μπαμπάκας σου και να μην έχει τίποτα. Θέλω να είσαι αισιόδοξη!

Αννούλα μου εύχομαι την επόμενη φορά που θα πας στο γυναικολόγο είναι για να μάθεις ότι είσαι έγκυος!

Μαράκι πως είναι η Γεωργία σου;

Αντζυ η μπισκοτίνα;

Ειρηνάκι που εξαφανίστηκες;

Θάλεια περαστικά σου.

Σημερα μετά τη δουλειά θα πώ στα jumbo να πάρω δωράκια και ακομα δεν ξέρω τι να πάρω στον γιοκα μου... Please help!!!!!!!!!!

Απο τους γονείς μου θα του πάρω καθισματάκι φαγητού που μπαίνει σε καρέκλα... Να τρώει στο τραπέζι το παιδάκι μου.:D:D:D

Είμαι ολιγον χάλια ψυχολογικά διοτι ο άντρας μου μέχρι να τελειώσουν οι γιορτες θα σχολάει αργά και μπορει να χρειαστεί να δουλέψει και Σάββατο...

Πάνε οι βόλτες, τα μαγαζιά κοκ σαν οικογένεια και όχι τιποτε άλλο αλλά περίμενα πως και πως τις πρώτες μας γιορτες με το παιδάκι μας :(:(:(

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Βάσω χιλιοχρονη σου εύχομαι!!! Να τα εκατοστήσεις με μια μεγαλη κι ευτυχισμένη οικογένεια!!!

Αννυ έγω του φτιάχνω το γνωστό φακόρυζο και μπορώ να σου πω ότι τρελένεται περισσότερο κι από το κρέας!!!

Βαλια μου μη στεναχωριέσαι μωρέ, κάποια μέρα θα ξεκλέψει λίγο χρόνο και θα πατε βόλτα κοκ..

Δήμητρα ο γιατρός μπορεί να το καταλάβει από το παχος του ενδομητρίου αν θα αργήσει η περίοδος ή όχι... Στο λέει μια πονεμένη με το θέμα της περιόδου μετα τον τοκετό... Εγώ έχω πει αν μείνω έγκυος θα το καταλάβω στο 2ο- 3ο μήνα (αστειεύομαι βέβαια) :tongue::tongue::tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γεια σας μανούλες!

Τί κάνετε; Χθες δεν μπήκα και έτσι σήμερα θέλω να πω πολλά!

Λευτέρη, αγοράκι μου χρόνια σου πολλά να είσαι γερό κι ευτυχισμένο!

Βάσω μου, χρόνια σου πολλά! Ευτυχισμένη και υγιής να είσαι πάντα και να χαίρεσαι τα αγόρια σου!

Μπούμπι, χαρούμενα μηνογενέθλια να έχεις! Γερή κι εσύ και χαρούμενη!

Εύχομαι και τα υπόλοιπα μωράκια που είχαν μηνογενέθλια αυτές τις μέρες να είναι γερά κι ευτυχισμένα!

Θάλεια, περαστικάααα! Ελπίζω να μην είναι τπτ!

Άντζυ, τί κάνεις; Πώς είναι το μπισκοτάκι μας;

Δέσποινα, εύχομαι τα αποτελέσματα του μπαμπά σου να είναι τα καλύτερα!

Μαρία, περαστικά για τη δερματίτιδα!

Άννα, θέλεις κι άλλο μωράκι;! Το εύχομαι ολόψυχα σε όλες τις κοπέλες που το επιθυμούν να έρθει ένα ακόμη μωράκι μέσα στο 2011!

Δήμητρα, γι'αυτό που ρωτάς νομίζω βλέπουν σε τί κατάσταση είναι οι ωοθήκες... Συνήθως με τις ορμόνες του θηλασμού δεν λειτουργούν και φαίνονται συρρικνωμένες. Τονίζω το "συνήθως" όμως, ε;!

Η Ειρήνη, όντως εξαφανίστηκε!

Εμείς ξυπνήσαμε τα πρωί με μια χαρά που χιονίζει -μας ενημέρωσε ο μπαμπάς αξημέρωτα- και απογοητεύτηκα που δεν έριχνε τπτ! (Τον Θοδωρή δεν τον πείραξε καθόλου, έπαιζε με την κουρτίνα!) Έχει μόνο άσπρα μπαλώματα εδώ κι εκεί...Ευελπιστώ να δω και λίγο να πέφτει!

Για τα τρουφάκια ψήνομαι κι εγώ τώρα!!!

Αλλά για τα Χριστούγεννα! Όπως και κουραμπιέδες που φτιάχνω κάθε χρονιά κι έχουν μεγάλη επιτυχία, περιέργως!

Ο Θοδωρής τώρα παίζει στο πάρκο του αλλά τις τελευταίες μέρες τον έχω και αλωνίζει στο σαλόνι! Σιγά σιγά πρέπει να κάνω και το σπίτι ασφαλές... Αλλά καμιά πιο όμορφη λύση για το τραπέζι του σαλονιού εκτός της κουβέρτας υπάρχει; Εσείς τί κάνετε;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπερα φιλες μου!!!!

Κατ αρχην να πω χρονια πολλα στον Λευτερακι για εχθες μιας και δεν προλαβα να μπω καθολου!!Μαρια να τον χαιρεσαι!!

Δεσποινακι μου χαρουμενα μηνογενεθλια στην μπουμπινελ!!!!9 μηνων?????????

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας!!!Να εισατε ολες καλα και να χιροσαστε τις οικογενειες σας!!Ειμαι που χαρουμενη σημερα μιας και ειναι τα πρωτα μου γενεθλια με το αγορακι μου!Οριστε μια τουρτιτσα μιας και δεν μπορω να σας κερασω Live αν και πολυ θα το θελα!!

images?q=tbn:ANd9GcRCGdi8ShAXjdIz1-IK4NMO_Xv0zqLKxL2mS-Zs165urT53N2gu

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε κορίτσια για τις ευχές.

Αννι φακές εγώ τις έδωσα, δεν τις έφαγε όμως. Μετά δοκίμασα κάτι άλλες φακές ροζ που πουλάνε στο σ/μ κ αυτές τις τρώει. Και το φακόρυζο που είπατε ωραία ιδέα είναι.

Εγώ δεν αφήνω την μπούμπι να μπουσουλάει κάτω, διότι δεν εχουμε χαλιά, οπότε παίζει στο πάτωμα μόνο στο δωμάτιο της. Όμως θέλει πολλή προσοχή κορίτσια, ότι και να καλύψεις κάπου θα βρούν να κουτουλήσουν. Η δικιά μου για παράδειγμα πήγε κ χτύπησε πάνω στο καλοριφέρ, εκεί που έχει ένα σωληνάκι αν καταλαβαίνετε:rolleyes::rolleyes: Επίσης να προσέχετε πολύ τις τηλεοράσεις, πρόσφατα ένα παιδάκι εδώ καταπλακώθηκε από την πλάσμα τηλεόραση ενώ έπαιζε:(

mWsZp3.png

Ευχαριστούμε κορίτσια για τις ευχές.

Αννι φακές εγώ τις έδωσα, δεν τις έφαγε όμως. Μετά δοκίμασα κάτι άλλες φακές ροζ που πουλάνε στο σ/μ κ αυτές τις τρώει. Και το φακόρυζο που είπατε ωραία ιδέα είναι.

Εγώ δεν αφήνω την μπούμπι να μπουσουλάει κάτω, διότι δεν εχουμε χαλιά, οπότε παίζει στο πάτωμα μόνο στο δωμάτιο της. Όμως θέλει πολλή προσοχή κορίτσια, ότι και να καλύψεις κάπου θα βρούν να κουτουλήσουν. Η δικιά μου για παράδειγμα πήγε κ χτύπησε πάνω στο καλοριφέρ, εκεί που έχει ένα σωληνάκι αν καταλαβαίνετε:rolleyes::rolleyes: Επίσης να προσέχετε πολύ τις τηλεοράσεις, πρόσφατα ένα παιδάκι εδώ καταπλακώθηκε από την πλάσμα τηλεόραση ενώ έπαιζε:(

Εμένα τη Τρίτη πήγε και μού γκρέμισε το δέντρο και καταπλακώθηκε από κάτω!:(

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Καλημέρα κορίτσια!

Πωπω, δε σας προλαβαίνω! Θ΄αρχίσω να κρατάω σημειώσεις κι εγώ μου φαίνεται!;)

Δέσποινα, εύχομαι όλα να πάνε καλά με τον πατέρα σου και αυτό με τις εξετάσεις να ήταν τυχαίο! Θετική σκέψη!

Άννα, καταλαβαίνω ακριβώς πώς ένιωσες κι ελπίζω να έρθει σύντομα ένα αδερφάκι για την κορούλα σου εάν το θέλετε!

Θάλεια, περαστικά με το κρύωμα!

Δέσποινα, χαρούμενα μηνογενέθλια στη μικρή σου! Να την χαίρεσαι!

Angicat, για το ακτινίδιο που ρώτησες, εγώ προσπαθώ να το αλέθω χωρίς τα σποράκια του. Θα ρωτήσω όμως και το γιατρό να δω τι θα μου πει.

Άννι, εγώ φακές δεν του έχω δώσει ακόμα, φοβάμαι μην του πέσουν βαριές. Αυτό με τις συνταγές του δημοσίου τι είναι πάλι; Αυτό μας έλειπε τώρα, να πληρώνουμε και τα εμβόλια... :mad::mad:

Όσο για τα χτυπήματα που λέτε, είναι ο φόβος και ο τρόμος μου από δω και πέρα... Όσο και να βάλουμε προστατευτικά, κάπου θα βρουν να χτυπήσουν... Τα μάτια μας δεκατέσσερα που λένε...

Σίγουρα κάτι έχω ξεχάσει, θα επανέλθω αργότερα γιατί μόλις μπήκε η μαμά μου! Καλό μεσημέρι!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Βαλια σιγουρα ειναι πακετο αυτο αλλα οπως ειπε και η Αννυ καπου θα ξεκλεψει λιγο χρονο να περασετε μαζι!Οσο για δωρακι εγω του πηρα το εκπαιδευτικο τραπεζακι τις fisher price αλλα νομιζω οτι εχετε κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα αποτο βιντεο.....οποτε μια αλλη προταση ειναι η εκπαιδευτικη καρεκλα παλι fisher price και μετα κατι σπιτακια που εχει 2 οψεων που κανουν καμια 100 ευρω αλλα ειναι παρα πολυ ωραιο!Αλλα αφου θα πας jumbo θα βρεις σιγουρα πολλα!;);)

Δεσποινακι τιποτα δεν θα εχει ο μπαμπακας σου!!Θα δεις!!;););)Οτι θες εδω ειμαστε εμεις ε?

Θαλεια περαστικα σου φιλεναδα!!Αμαν αυτες οι ιωσεις!Να φυγουν και να μην ξαναρθουν!

Αννα και εγω σου ευχομαι την επομενη φορα που θα πας στον γιατρο να εισαι εγκυος αφου το θελεις!

Ελισσαβετ!!Θελω και εγω κουραμπιεδες μελομακαρονα!χχαχαχαχα

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΙΟΝΙ!!!ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΕΙ!ΑΜΑΝ!!!

Δεν θυμαμαι αλλα:confused::confused:

οι φαρμακοποιοι (τουλαχιστον της Θεσσαλονικης)δεν νομιζω για καπου αλλου,δεν δεχονται συνταγες δημοσιου γιατι ειναι απληρωτοι απο τον Ιανουαριο.ετσι αν παρουμε εμβολιο πρεπει να το πληρωσουμε!!!!:evil:

για αυτο κ εγω το παρηγγειλα απο τις Σερρες να μου το φερει η πεθερα.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Σήμερα η μπουμπού έφαγε ένα ολόκληρο αυγό με ψωμάκι!!!!!

Βασούλι πολύχρονη!!!!Ό,τι επιθυμείς!!!!Να σε χαίρονται οι άντρες σου!!!και να είσαι πάντα καλά φίλη!!!!Πάντα ευτυχισμένη!!!!

Θέλω κι εγώ χιόνι!!!!!!!

Θαλίτσα περαστικά σου!!!!!

Χαρούμενα μηνογενεθλιάκια στη Μπουμπι Δεσποινάκι!!!!9 μήνες ε;;;;:shock::shock::shock:

Ρε πώς μεγαλώνουν έτσι τα μπεμπάκια!!!

Μαρία (atlantis) πώς πάει το προσωπάκι σας;;;

Άντζυ πώς είναι το μπισκοτάκι;;;

Δέσποινα μάλλον μου διέφυγε και δεν είδα τι έχει ο μπαμπάκας σου!!Καλά αποτελέσματα να έχετε!!!

Θα τα κάνω κι εγώ τα τρουφάκια Taumataki...θύμισε μου το όνομα σου!!!!!

Εγώ Μαράκι στο ακτινίδιο δεν βάζω τα σπόρια...Μόνο μία φορά το έκανα αλλά δεν είχε και πρόβλημα η μπουμπού!!!!

Άννυ μου φακές δεν έχω δώσει...αλλά δεν μου έχει πει ο γιατρός όχι...αν είναι θα της δώσω κι εγώ όταν φτιάξω...ακούω και πολύ τον τραχανά...

Σε λίγο θα ψάχνουμε για εμβόλια...τον προηγούμενο μήνα το ένα δεν το είχε κανένα φαρμακείο...αλλά ευτυχώς είχε ο παιδίατρος στο ιατρείο του...

Άννα μου γρήγορα να σας έρθει κι ένα δεύτερο μπεμπάκι αν το επιθυμείτε!!

Ιωάννα μου κουβέρτα όχι μόνο στο τραπέζι αλλά παντού θέλει!!!Ξέχνα την ομορφιά!!!!Δεν παίζει.....έχω βαρεθεί να ακούω γκουπ...και είπα να την βάλω στο πάρκο...αλλά πολύ γκρίνια ρε γμτ...

Το ακτινιδιο προσπαθω να μη δινω τα σπορακια, μονο το γυρω γυρω το οποιο το αλεθω.Φακες εχω δωσει βεβαια λενε οτι καλυτερα να ειναι συμπληρωμα δηλαδη με τα λαχανικα να βαλεις και μια κουταλια φακες αλλα εγω εδωσα κανονικοτατα φακη και την τσακισε (ισως ομως του εκατσε λιγο βαρια τωρα που το σκεφτομαι γιατι το βραδυ εβγαλε μια δυο γουλιτσες).

Λοιπον εγω σκεφτομαι στο τραπεζι να βαλω κανενα χοντρο τραπεζομαντηλο στυλ βελουτε αν καταφερω και βρω.Εχω δει να βαζουν και καλυμα καναπε σε μπεζ χρωματακι που ηταν ομορφο.Νομιζω ομως το θεμα ειναι ποσο ζημιαρικο ειναι το παιδι, της κουμπαρας μου η μικρη παρολο που κινειται σε ολο το σπιτι δεν εχουν βαλει ουτε ενα προστατευτικο περα της σκαλας διοτι η μικρη εχει μαθει.Ακομα και στο τζακι που εχουν γωνιες δεν παει εκει.Ο δικος μου βεβαια ειμαι σιγουρη οτι θ αμου το γκρεμισει το σπιτι, ηδη εχει λοκαρει τα μπουκαλια στην καβα...

Εχθες πηγαμε και εμεις τζαμπο και πηρα μικροδωρακια.Λοιπον εγω ειδα στα εικοσι ευρω εναν υπολογιστακο της ντισνει που μου φανηκε οτι μπορει να ασχοληθει λιγο με αυτο.Ειχε και τον Μικυ να κανει διαφορα αλλα νομιζω τον ειχε κανα πενηνταρι.Δειτε το παντως, εχουν κανει γωνια ντισνευ με πολλα παιχνιδακια.

Γεια σας κοριτσια!

3 φορες εχω γραψει ολο κατι γινεται…

Πολυ χιονι εδω! Ακομα χιονιζει. το χει στρωσει για τα καλα!

Λοιπον… Εγω ακτινιδιο δινω, αλλα δεν το αλεθω. Το παταω μα το πιρουνι και το δινω. Μαζι με τα σπορια!

Φακη επισης δινω όχι αλεσμενη, με τυρακι και ψωμακι! Τρελλαινεται το αγορι!!!

Θαλεια περαστικα σας!!!

Βασω χρονια πολλα κι εδώ!

Βαλια μου εγω του πηρα προσφατα από τζαμπο ένα μικυ! Πεφτει κατω και γελαει και κανει διαφορα! Ο Κωνσταντινος τρελααινεται! Μολις ξυπναει θελει το μικυ! Οσο για το μπαμπα σας κι εμας τα ιδια... Τι ναγινει... Δουλειες να χουμε κι ολα τα αλλα...

Δεσποινουλα μου ελπιζω να πανε όλα καλα με το μπαμπα σου…

Αννυ μου με το καλο να ερθει και το δευτερο μωρακι σας! Κι εγω θελω πολύ, αλλα δεν ξερω αν θα μπορεσω να ξαναμεινω εγκυος… Τεσπα…

Δεσποινα να χαιρεσαι τη μπουμπινελ!!! Καλε 9 μηνων?? Πρεπει να γεννησες πρωτη ε?? Πως μεγαλωσαν τα μωρα μας ετσι… Στη Λευκωσια εχουμε πολυ καλους φιλους (Μακεδονιτισσα). Ειναι πολυ ωραια! Μακαρι να τα καταφερουμε για διακοπες!

Αντζυ, τι κανετε??? Χαθηκατε!

Αυτά για την ωρα!

Φιλια!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Γεια σας και πάλι!

Το συνάχι μου συνεχίζεται και ο πυρετος από 37,5 πηγε 38, πρόλα τα ντεπόν που πηρα. Ευτυχώς γύρισε και ο Γ νωρίς το πρωι και κράτησε τη Θεοδώρα ώστε να μην κολλήσει.

Βάσω χρόνια σου πολλά, να είσαι πάντα χαρούμενη και να σε χαίρονται οι άντρες σου!

Δέσποινα χαρούμενα μηνογενέθλια στο μπουμπινελακι, το μεγαλύτερο μωράκι της παρέας μας!

Δέσποινα82 εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα στον μπαμπά σου!

Ηρώ έχεις μέρες που το είπες αλλά ξεχάσαμε να σου απαντήσουμε, όταν με το καλό έρθεις και αν δεν είμαστε άρρωστοι ακόμα, να κανονίσουμε συνάντηση. Εμένα με βολεύει σίγουρα καλύτερα το κοσμος από το κέντρο. Εσύ που θα μείνεις?

Εμείς φακές φάγαμε, αλεσμένη με πατάτα και καρότο.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

A ναι Ηρω!καλα που το ειπε η Θαλεια.ποτε λες να ρθεις?κ μενα το κοσμος με βολευει καλυτερα,ανατολικα μενουμε ολες.

αχ βρε Θαλιτσα περαστικουλια...σε 2 μερες το πολυ θα σαι περδικι,πρεπει να κανει τον κυκλο του κ να περασει...παρε κανα αντιπυρετικο καλυτερα.μην παιδευεσαι..

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...