Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βασούλα μου χρόνια πολλά και σ εσένα! Με υγεία και πολλή πολλή αγάπη στο σπίτι σας!

Τι ωραία που ξυπνήσατε και είδατε χιόνια!!

Θάλεια μου περαστικά σου!

Δεσποινάκι εύχομαι να έχετε τα καλύτερα νέα για τον μπαμπά σου!

Μαρία (atlantis) μακάρι να φύγουν γρήγορα τα σπιθουράκια της μικρής. Πως τα πάτε χωρίς πιπίλα τώρα;

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα φίλες μάνες!!!

Δέσποινα να ευχηθώ τα καλυτερα για τον πατέρα σου, πραγματικα να μην είναι τίποτα....

Θάλεια περαστικά σου, με λίγη προσοχή δεν θα κολλησει η Θεοδώρα μας!!!

Μαρία το μόνο που θα πω, ξουτ παλιοσπυράκια από τη μικρούλα μας, ξουτ!

Δεσποινα (Κύπρος) χρόνια σας πολλά να τους εκατομμυριάσετε τους μηνες σας!!!

Αννα την επομενη φορά που θα εχεις καθυστερηση σου εύχομαι να είσαι έγκυος!!!

Αντζυ πως είναι η μικρή σου??? Ευχομαι καλυτερα!

Μια δήλωση κι απο μένα: ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΧΙΟΝΙ!!!! Ποσο σας ζηλεύω!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα μανούλες!

Χρόνια πολλά σε όσες/όσους γιορτάζουν (εάν είναι και καμιά γιορτή σήμερα -γιατί με τις γιορτές δε τα πάω καθόλου καλά, ακόμη και τη μαμά μου έχει τύχει να ξεχάσω:oops:- αλλά Χριστούγεννα πλησιάζουν όλο και κάποιος θα γιορτάζει!:mrgreen:).

Anywaaaay....Βασικά κοιμάμαι όρθια, καθώς είμαι με 3 ώρες ύπνου. Ο μικρός είναι κρυολογημένος κι έκλαιγε όλη νύχτα, έχω κι εγώ το λαιμό μου. Κατά τα άλλα επιβιώνω!

Κάποια κοπέλα μου ζήτησε τη συνταγή, δε θυμάμαι και ποιά, καθώς και με τα ονόματα έχω ένα θεματάκι :mrgreen::mrgreen::mrgreen: (μάλλον πρέπει να είμαι χρυσόψαρο, δεν εξηγείται τέτοια μνήμη...).

Anywaaaay και πάαααααλι η συνταγή έχει ως εξής:

125 γραμ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)

250 γραμ. μπισκότα (πτι-μπερ παπαδοπούλου)

170 γραμ. ζαχαρούχο γάλα

4 κουταλιές της σούπας κακάο

2 κουταλιές της σούπας κονιάκ

1 πρέζα βανίλια σε σκόνη

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μπλέντερ τα μπισκότα και τα ρίχνουμε σε ένα βαθύ σκεύος μαζί με το κακάο και τη βανίλια και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.

Προσθέτουμε το βούτυρο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε καλά τα υλικά, στη συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και το κονιάκ. Το μίγμα μας δεν πρέπει να είναι πολύ σφηχτό και να πλάθεται εύκολα. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα πασπαλίζουμε με μπόλικη καρύδα ή ό,τι άλλο θέλουμε όπως σας είπα και παραπάνω.....;)

Αφήνουμε τα τρουφάκια στο ψυγείο για 3 ώρες.

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Αννι δικαιωματικά δικό σου το περλογλυκάκι!

Κι εγώ θέλω χιόνια, αλλά στην Λευκωσία λένε έχει να χιονίσει από τα μέσα του '90. Αν κάνει κανένα αστείο κ χιονίσει, θα παραλύσει το σύμπαν εδώ πέρα, βλέπω να μένουμε καμιά βδομάδα σπίτι....αχ, όνειρα!

Θαυματάκι βλέπω να κάνω μεταμεσονύκτια τρουφάκια απόψε :)

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Bubbles να τα κάνεις! Είναι εγγύηση πως θα είναι τέλεια!

Εγώ με τη κουζίνα δε τα πάω καθόλου καλά, αλλα τα τρουφάκια μου είναι η σπεσιαλιτέ μου (ίσως επειδή τα κάνω με μεράκι)...:mrgreen:

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Αννι δικαιωματικά δικό σου το περλογλυκάκι!

Κι εγώ θέλω χιόνια, αλλά στην Λευκωσία λένε έχει να χιονίσει από τα μέσα του '90. Αν κάνει κανένα αστείο κ χιονίσει, θα παραλύσει το σύμπαν εδώ πέρα, βλέπω να μένουμε καμιά βδομάδα σπίτι....αχ, όνειρα!

Θαυματάκι βλέπω να κάνω μεταμεσονύκτια τρουφάκια απόψε :)

Λίγο δυσκολο για χιόνι εκεί κάτω!!!!

Εχω έρθει 2 φορές Κύπρο, η μία εξ αυτών Νοέμβριο όπου είχε τρελή ζέστη. Εχει ο αντρας μου κατι δουλειές στην Κυπρο κι είχα ερθει να τον βρω. Μου λεει λοιπόν ότι έχει ζέστη στην Κύπρο και να πάρω και μαγιο μαζί μου. Εγώ το θεώρησα υπερβολή κι ήρθα με τις μπότες μου, κυρία!!! Ολοι οι Κύπριοι με κοιταζαν καλα καλα :tongue:

Υ.Γ. Πολύ ωραία η Κύπρος!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημερα και απο την ολολευκη Καβαλα!Εισακουστηκαν οι προσευχες μου, χιονισε και εννοειται δεν πηγα δουλεια!Σα Σαββατο ειναι στο σπιτι, ειναι και ο αντρας μου εδω, εκανα βαφλες, και φαγαμε πρωινο με τον μπεμπη.Το βραδυ εχω κλεισει κομμωτηριο αλλα δεν το βλεπω να κατεβαινω, το αυτοκινητο εχει χιονι 10 εκ!

Μαρακι περαστικα σας κουκλα μου και να μην τα ξαναδειτε τα σπυρακια!Δεσποινακι ευχομαι οι γιορτες να σας βρουνε ολους καλα και να μην ειναι τιποτα του μπαμπακα σου το προβλημα.

Τα υπολοιπα μπεμπακια πως πανε;Ειστε καλα;

Καλημέρα!!!!

Ωραία γλυκάκια φτιάχνετε!!!!!!!!!!!!!

κι εγώ έφτιαξα κουραμπιέδες και μπισκότα και το Σαβ/κο θα κάνω και μελομακάρονα,

Μου αρέσει πολύ να μυρίζει το σπίτι....!!!!!!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Bubbles να τα κάνεις! Είναι εγγύηση πως θα είναι τέλεια!

Εγώ με τη κουζίνα δε τα πάω καθόλου καλά, αλλα τα τρουφάκια μου είναι η σπεσιαλιτέ μου (ίσως επειδή τα κάνω με μεράκι)...:mrgreen:

Κι εμένα οι σχέσεις μου με την κουζίνα έχουν ψυχρανθεί τελευταία, αλλά αυτό φαίνεται εντός των δυνατοτήτων μου:mrgreen::mrgreen:

mWsZp3.png

Καλημέρα!!!!

Ωραία γλυκάκια φτιάχνετε!!!!!!!!!!!!!

κι εγώ έφτιαξα κουραμπιέδες και μπισκότα και το Σαβ/κο θα κάνω και μελομακάρονα,

Μου αρέσει πολύ να μυρίζει το σπίτι....!!!!!!!!!!

Άμα μού πείς πού μένεις και σού στείλω τα υλικά και μού φτιάξεις κι εμένα;;;

Εννοείται πως τα έξοδα αποστολής είναι δικά μου!:mrgreen::tongue:

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Είναι καμιά σας μέσα; Όσες δίνετε ακτινίδιο ήδη μπορείτε να μου πείτε αν αλέθετε και τα σπόρια; Δεν το σηκώνει η παιδίατρος για να ρωτήσω και δεν έτυχε να ξαναδώσω ακτινίδιο.

mU4Ep3.png

Kαλημερα κοριτσια!κ εμεις ξυπνησαμε στις 8 (αγκαλια,δεν χρειαζεται να το αναφερω :?) κ ειδαμε χιονι!τι καλα!πολυ μ αρεσει!

Χρονια πολλα στην Βασω κ στην Μπουμπινελ!!!να ειστε παντα γερες κ δυνατες γεματες υγεια κ αγαπη!!!!

τα τρουφακια θα τα δοκιμασω κ εγω...:tongue:

να ρωτησω..εχει δωσει καμια φακες στο μωρο?γιατι κανω για εμας κ ελεγα να κρατησω...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

κ εγω πηρα τον παιδιατρο να ακυρωσω το σημερινο ραντεβου για αυριο,γιατι περιμενω να μου φερουν εμβολιο απο Σερρες γιατι οι Θεσσαλονικεις φαρμακοποιοι δεν δεχονται συνταγες δημοσιου!!!!!!!!:twisted:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...