Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!

Επιτέλους τελείωσα!!!Αύριο δεν πρόκειται να κάτσω σπίτι!!!

Τι ωραία που είναι να είσαι με το μπεμπάκι σου,τον αντρούλη σου στο ΚΑΘΑΡΟ σπιτάκι σας!!!!!!

Έφτιαξα και μια ωραία μπουγάτσα!!!Από εμφάνιση δεν το πέτυχα αλλά από γεύση τέλεια!!!Πανεύκολη όμως!!!!

Χρόνια πολλά στο Λευτεράκη Μαρία!!!!Να τον χαίρεσαι!!!!

Πώς είναι τα μπεμπάκια που ταλαιπωρούνται σήμερα;;;;;

Πάω να της δώσω φαρίν!!!!Φιλάκια!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Αλεξ συμπάσχω κι εγώ καθάρισα όλο το σπίτι εκανα και αρκετο σίδερο (οχι ολο, το βράδυ μαλλον θα το τελειωσω) και τωρα κάθομαι με τον γιο μου.

Να ευχηθώ κι εγώ στον Λευτεράκη να είναι γερός και πολύχρονος!!! Μαρία μου να τον χαίρεσαι!

Μαρία κι εγώ δεν το θυμάμαι καθόλου να το είχα διαβάσει για την μικρή σου :? Σου είπαν από τι προέρχεται τελικά???

Τα υπολοιπα μπεμπακια πως είναι????

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Μαρία, να χαίρεσαι τον Λευτεράκη σου!!! Να τον δεις όπως επιθυμείς!

Εμείς τρέχαμε όλη μέρα για δουλειές... Ευτυχώς τον Γιάννη τον κράτησε η μαμά μου, γιατί πού να τον βγάλουμε έξω με τόσες μυξούλες που έχει... :(

Atlantis, ελπίζω να καλυτερέψει σύντομα η μικρή σου! Κρίμα να ταλαιπωρείται το παιδάκι...

Δεν μπορώ να γράψω άλλα, γιατί ο μικρός προσπαθεί να παίξει με το πληκτρολόγιο!

Καληνύχτα!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

καλησπερα μανούλες!

ΜΑρια μου να χαίρεσαι τον Λευτερακη σου!!!Δεν μπορέσαμε να ρθουμε γιατι έίχαμε και μεις επισκέψεις! Να μας κρατησεις το κερασμα μας!

Μαρια περαστικα στο κοριτσάκι σου! Να σου οω την αλήθεια και γω δεν ειχα καταλάβει ότι ήταν τόσο σοβαρο! ( ξερεις τωρα όλες προσπαθούμε να δικαιολογηθούμε χαχαχα)

Ωχ κλαίει!

Ελπιζω να επανέλθω αργότεραα

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Γεια σας κοριτσια???

Χαθηκατε μερικες!

Εμεις γυρισαμε απο τη Μαρια, οπου φαγαμε οτι υπηρχε και δεν υπηρχε!!!

Αντζυ κανενα νεο???

Εννοειται πως ταισα τραχανα! χαχα! το χω παρει αποφαση! Αφου δεν ξυπναει κιολας δεν πειραζει!

Σας καληνυχτωωωωωωω!!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Μανούλες γειά σας!ετρεχα ολη μερα!θελω να πω χρονια πολλα+γλυκά+ευτυχισμένα+με υγεία+με γέλια για το Λευτεράκη της μαριας! Να τον χαίρεστε!

Πηγα γυναικολόγο,δεν είμαι εγκυος!+αργω ακόμα για την περίοδο.τώρα,αν σας πω οτι ψιλοαπογοητευτηκα+στεναχωρέθηκα θα με πιστέψετε;

Ατλαντίς μου,παραπονάκι μου,εγώ περίμενα νεά σου,δε θυμάσαι που ειχα ρωτησει;ελα,αγάπα μας!

Αννη μου ειμαι σιγουρη οτι κάνεις ο,τι μπορείς για να βγάλεις τη νυχτα.αυτο που μου ειπες,οτι θα σου γλυστρίσει απ τα χερια,μου είχε συμβει στις αρχές απ την αυπνια+την κουραση+την επιασα τελευταία στιγμη απ το χερι!απορώ πως το κατάλαβα!

Σας φιλώ ολες,καληνύχτα!

KOWTp3.png

γεια σας μανουλες!

Μαρακι να χαιρεσαι το Λευτερακη σου! να ειναι παντα καλα κ να τον καμαρωνετε σε καθε του βημα!

Μαρια(atlantis) συγνωμη που δεν ρωτησα για τη μικρουλα σου. το μυαλο μου ολη τη μερα σκεφτεται χιλια πραγματα κ πολλες φορες ξεχναω ακομα κ τι θελω να κανω. κ εδω αυτα που διαβαζω τα ξεχναω γι'αυτο οτι θελω να σχολιασω το γραφω σε ενα χαρτι.ελπιζω περαστικα να ειναι ολα κ γρηγορα να γινει καλα για να μην ταλαιπωρειται.

οσο για τα κιλα μην σε παιρνει απο κατω. πριν μια βδομαδα ξεκινησα μια διαιτα που εκανα παλια απο διαιτολογο. αν θες στειλε μην να σου την στειλω με το ταχυδρομειο.

εχω κ εγω να μοιραστω κατι μαζι σας. ο μπαμπας μου εκανε καποιες εξετασεις αιματος κ εχει χαμηλα λευκα κ τωρα του ειπαν να κανει καποιες συγκεκριμενες για καρκινικους δεικτες. δεν θελω να σκεφτομαι το χειροτερο αλλα μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα θα σκασω. χθες που το εμαθα δεν με επιανε υπνος.

συγνωμη για το μεγαλο ποστ. καληνυχτα σε ολες!

pHNqp3.png9S1np2.png

Κορίτσια, ευχαριστούμε για τις ευχές σας. Είχαμε μια υπέροχη μέρα. Τώρα κοιμούνται και οι δύο άντρες μου, εγώ άντλησα και θα ξαπλώσω να διαβάσω γιατί ήπια μια κολα και δεν θα μπορώ να κοιμηθώ. Δεν σας διάβασα, συγνώμη. Θα σχολιάσω αύριο. Ελπίζω όλες να έχουμε μια τέλεια νύχτα.

mU4Ep3.png

καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Άντζυ μου θα αποδεχτώ το επίθετο γκρινιαρούλα,αν και ήταν μάλλον παράπονο...καταλαβαίνετε,όπως φαντάζομαι και εσάς,δε με νοιάζει αν δε σχολιάσετε οτιδήποτε άλλο,αλλά με πείραξε λίγο που δεν μου είπατε περαστικά σε θέμα υγείας...anyway,σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον τελικά,να είστε καλά!

αυτό όλο προήλθε μάλλον από την πιπίλα:roll::roll::roll:χωρίς όμως να είμαστε σίγουροι,γι'αυτό ανυπομονώ να περάσει,για να βεβαιωθώ οτι ήταν κατι τυχαίο και όχι κάποιου είδους αλλεργία or sth..παρόλο που είναι μελαχροινή έχει πολύ άσπρο δερμα...με το γιατρό εξετάσαμε όλα τα ενδεχόμενα,από τροφική αλλεργία ως την κουβέρτα της και καταλήξαμε οτι τα αρχικά σπυράκια μαλλον προήλθαν από την πιπίλα..και ενώ τα είδε στην αρχική τους μορφή και είπε θα περάσουν,να μη βάλουμε τίποτα,αυτά ''μεταλλάχθηκαν'' και έγιναν πληγές...και μετά έγιναν πιο πολλά και άλλαζαν συνέχεια μορφή..δε θέλω να τα θυμάμαι..έτρεμα μήπως της μείνουν σημάδια,αλλά με διαβεβαίωσε οτι δεν,ευτυχώς.σήμερα είναι πολύ καλύτερα!!!!!μακάρι αυριο-μεθαυριο να έχουν φύγει!

λοιπόν,να δούμε τι θυμάμαι κι εγώ τώρα!

Μαρία μου να χαίρεσαι το αγοράκι σου!να είναι πάντα γερός και καλότυχος ο Λευτεράκης σου!!!!και ο Αγιος Ελευθέριος να είναι πάντα κοντά του.

χάρηκα πολύ που είχαμε νέα σας Νικόλ και που είστε καλά!να μας τη φιλήσεις τη ζουζουνίτσα!

Νάνσυ καλή δύναμη με τα ξυπνήματα..εύχομαι να περάσει πολύ σύντομα και ποτέ στη ζωή σας να μην ξαναπεράσετε τέτοιο ζόρι..

Ιωάννα μου δεν είσαι η τελευταία που στόλισε-εμείς όχι ακόμα...πρέπει να βρεθεί χρόνος και κατάλληλη διάθεση οπωσδήποτε μέχρι το Σ-Κ!

Βαλια μου δε νομίζω να είναι κατι αυτό με το αυτί..

ο Α.εχει πάει να πάιξει μπάλα-ναι,ναι,με αυτον τον καιρό:roll:και τώρα τσακίζω ένα πιάτο καρμπονάρα που έμεινε από το μεσημέρι-ευκαιρία να γουρουνιάσω:tongue::tongue::tongue:αχχχχ:mrgreen:

εδώ και λίγες μέρες η μικρή έχει προσκολληθεί ακόμα πιο πολύ πάνω μου,σε σημείο που δεν θέλει ούτε να με χάνει από τα ματια της,κλαίει και ακόμα και να είναι σε άλλη αγκαλιά,ζητάει τη δική μου...και κάνει και το άλλο:γαντζώνεται από τα ρούχα μου το μαιμουδάκι και σκαρφαλώνει πάνω μου,κυρίως όταν είμαι καθιστή:rolleyes:άγχος αποχωρισμού,ε?φαντάζομαι είναι φάση και θα περάσει,ε?

άντε,παω να πλύνω τα μπουκάλια της και νανι,δεν έχω κουράγιο να περιμένω τον καλό μου..

σας φιλώ!

όνειρα γλυκά να έχετε όλες!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

γεια σας μανουλες!

Μαρακι να χαιρεσαι το Λευτερακη σου! να ειναι παντα καλα κ να τον καμαρωνετε σε καθε του βημα!

Μαρια(atlantis) συγνωμη που δεν ρωτησα για τη μικρουλα σου. το μυαλο μου ολη τη μερα σκεφτεται χιλια πραγματα κ πολλες φορες ξεχναω ακομα κ τι θελω να κανω. κ εδω αυτα που διαβαζω τα ξεχναω γι'αυτο οτι θελω να σχολιασω το γραφω σε ενα χαρτι.ελπιζω περαστικα να ειναι ολα κ γρηγορα να γινει καλα για να μην ταλαιπωρειται.

οσο για τα κιλα μην σε παιρνει απο κατω. πριν μια βδομαδα ξεκινησα μια διαιτα που εκανα παλια απο διαιτολογο. αν θες στειλε μην να σου την στειλω με το ταχυδρομειο.

εχω κ εγω να μοιραστω κατι μαζι σας. ο μπαμπας μου εκανε καποιες εξετασεις αιματος κ εχει χαμηλα λευκα κ τωρα του ειπαν να κανει καποιες συγκεκριμενες για καρκινικους δεικτες. δεν θελω να σκεφτομαι το χειροτερο αλλα μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα θα σκασω. χθες που το εμαθα δεν με επιανε υπνος.

συγνωμη για το μεγαλο ποστ. καληνυχτα σε ολες!

κοριτσάκι μου ευχομαι ολόψυχα να μην είναι κατι σοβαρό,να είναι τυχαία αυτή η τιμή..καταλαβαίνουμε την αγωνία σου..σκέψου όσο μπορείς πιο θετικά μέχρι να πάρετε τα αποτελέσματα και μακάρι να είναι όλα καλά!

ελπίζω απόψε να κοιμηθείς ήσυχα..

ναι,συμβαίνει αυτό που λες με το μυαλό μας,κι εγώ εδώ και καιρό ήθελα να σε ρωτήσω αν είχατε πάλι πρόβλημα δυσκοιλιότητας και κάθε φορά το ξεχνούσα...ελπίζω όχι!

σε ευχαριστώ πολύ πολύ για την πρόταση για την δίαιτα,να είσαι καλά!!!σε όλη μου τη ζωή έτσι κάνω,γουρουνιάζω συνειδητά για ένα διάστημα,παίρνω κάποια κιλά και μετά παιδεύομαι να τα χάσω..τώρα όμως πρέπει να μαζευτώ σιγά-σιγά,το ξέρω:rolleyes:

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίνια! Ήρθα για τα χρόνια πολλά στον Λευτεράκι μας! Πάντα γερός, τυχερός και ευτυχισμένος!

Και στην Βασούλα μας για τα γενέθλιά της (είναι περασμένες 12:00)! Πολύχρονη και ότι επιθυμείς κοριτσάκι! Κάθε ευτυχία με τους άντρες της ζωής σου.

Μαράκι (ατλαντίς), εύχομαι πολύ σύντομα να περάσουν τα σπυράκια. Πραγματικά δεν είχαμε καταλάβει ότι είναι κάτι σοβαρό. Εγώ νόμιζα κάτι σαν δροτσίλες που βγάζουν συνεχώς τα μωράκια. Περαστικούλια κοριτσάκι μου!

Αντζούλα, δεν διάβασα για το μπισκοτάκι νεότερα. Ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα.

Περαστικά σε όλα τα μωράκια που είναι αρρωστούλια.

Δεσποινα, καλά αποτελέσματα εύχομαι. Να μην είναι τίποτα. Φαντάζομαι πώς έχετε αναστατωθεί. Όλα καλά να είναι κοριτσάκι μου.

Δεν θυμάμαι άλλα, συγχωρέστε με. Εϊναι αργά και έχω τρελό πονοκέφαλο όλη μέρα.

Πάω νάνι...

Όνειρα γλυκά!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μανούλες γειά σας!ετρεχα ολη μερα!θελω να πω χρονια πολλα+γλυκά+ευτυχισμένα+με υγεία+με γέλια για το Λευτεράκη της μαριας! Να τον χαίρεστε!

Πηγα γυναικολόγο,δεν είμαι εγκυος!+αργω ακόμα για την περίοδο.τώρα,αν σας πω οτι ψιλοαπογοητευτηκα+στεναχωρέθηκα θα με πιστέψετε;

Ατλαντίς μου,παραπονάκι μου,εγώ περίμενα νεά σου,δε θυμάσαι που ειχα ρωτησει;ελα,αγάπα μας!

Αννη μου ειμαι σιγουρη οτι κάνεις ο,τι μπορείς για να βγάλεις τη νυχτα.αυτο που μου ειπες,οτι θα σου γλυστρίσει απ τα χερια,μου είχε συμβει στις αρχές απ την αυπνια+την κουραση+την επιασα τελευταία στιγμη απ το χερι!απορώ πως το κατάλαβα!

Σας φιλώ ολες,καληνύχτα!

ναι,θα σε πιστέψουμε μικρούλα μου..καταλαβαίνω..άντε,με το καλό να σας έρθει όποτε το θελήσετε!

ναι,είμαι λίγο παραπονιάρα,το ξέρετε πια!

σας αγαπάω όμως,κι αυτό το ξέρετε!!

red-rose.jpg

''εσείς κι εγώ...

Καλημέρα μανούλες!

Εδώ ξυπνήσαμε και αντικρύσαμε άσπρο τοπίο! Τέλεια αλλά εγώ δεν μπορώ να το χαρώ γιατί δεν είμαι καλά. Έχω δέκατα, πονόλαιμο και καταρροή. Ελπίζω να μην κολλήσει η μικρή μου και μετά θα τρέχουμε για τα καλά. Αλλά δεν γίνεται και να την φροντίσει κάποιος άλλος σήμερα, οπότε απλά θα προσπαθήσω να μην ερχόμαστε σε πολύ στενη επαφή, όσο γίνεται αυτο!

Σας αφήνω τωρα είναι έτοιμο το τσαγάκι!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημερα !!!

Και εδω το τοπιο κατασπρο!! ουτε στην βεραντα δεν μπορεις να βγεις... γεματη χιονι!Για τους δροους δεν το συζητω! Κριμα που πηγε ο μπαμπας μας στη δουλεια!!!

Δεσποινα ευχομαι ολοψυχα να πάνε όλα καλα με τις εξετάσεις και να μην εχει τπτ το σοβαρο! οτι χρειαστεις εμεις ειμαστε εδω!!!

Θαλεια μου περαστικα σου, να αναρρώσεις γρηγορα και το κυριοτερο να μην κολλήσει η μικρή!

Βασούλα χρόνια πολλά και καλά γεματα υγεια και ευτυχια!!! Να σαι πάντα καλα και να σε χαίρεται η όμορφη οικογένεια σου!!!

kiskr001-032.jpg&t=1

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...