Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρακι να μας ζησει ο Λευτερακης!!Καλε τι γλυκα ειναι αυτα, ετοιμη ειμαι να ορμησω στην οθονη!

Δεσποινιω χαρουμενα μηνογενεθλια για εχθες, να τα εκατοστησει ο Αναστασης!

Λοιπον κοριτσια σας καταλαβαινω ολες που ειστε μια πανω μια κατω και εγω τα ιδια ειμαι απλα τις καθημερινες δεν προλαβαινω να νιωσω, να σκεφτω λογω δουλειας και παιδιου.Γενικα ειμαι καλα, ειμαι ευχαριστημενη με την οικογενεια μου, λεω καθε μερα δοξα το Θεο.Μονο με τη δουλεια εχω θεμα και οχι με τη δουλεια καθαυτη αλλα με την προισταμενη που ειναι γενικα πολυ δυσκολο ατομο.

Επειδη ειναι ομως γιορτες λεω να τα αφησω στην ακρη και να συγκεντρωθω στο παιδι μου και στον αντρα μου και στα καθημερινα μικροπροβληματα.Εμεις λοιπον δεν παιζουμε καθολου μονοι μας, θελει να με εχει στο οπτικο του πεδιο, το μονο που μπορει να κανει χωρις εμενα ειναι να μπουσουλαει σε ολο το σπιτι.Αυτο βεβαια σημαινει οτι εγω τρεχω απο πισω του γιατι πηγαινει στα πιο απιθανα μερη οποτε παλι δεν κανω τιποτα αλλο περα απο το ειμαι μαζι του.Ευτυχως ομως ειμαστε ευκολοι στο φαγητο.Τωρα το θεμα υπνος ειναι αλλο φρουτο διοτι μεχρι τις 12 μας ξυπναει 3-4 φορες και τον βαζω στο στηθος.Μετα ξυπναει στις 4 και μετα στις 7 που τον παιρνω στο κρεββατι και τον αφηνω εκει μεχρι να ντυθω και να φυγω. Το μεσημερι που θα γυρισω ισως και να κοιμηθει καμια ωρα οποτε και ησυχαζω λιγο.Απο εκει και μετα ειμαστε ολο μαζι, παιζουμε μαζι, λιγο τον παιρνω στον υπολογιστη, λιγο στον καναπε περναει η ωρα.

Αγγελικη τι κανει το μπισκοτακι;Βρε παιδι μου πρεπει να κυκλοφορει ιωση, ολα τα παιδακια αρρωστα ειναι μετα με λενε εμενα υστερικη που δεν θελω να το πολυακουμπανε το παιδι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και απο μενα μανουλες!

Angicat να χαιρεσαι το Λευτερακη σου! Να τον δεις οπως ποθεις και παντα ευτυχισμενος! Χρονια πολλα, αν και καθυστερημενα και στο Λουσακι!

atlantis πολυ λυπαμαι για το μικρακι σου. Ελπιζω να μην ταλαιπωρειται για πολυ ακομα! Κι εμενα ο μικρος εχει σπιθουρακια γυρω απο το στομα αλλα προς το παρον δεν εχω κανει τιποτα γι αυτο, περιμενω να δω πως θα εξελιχθουν. Παντως η ατοπικη δερματιτιδα ειναι πολυ συνηθισμενη στα μικρακια, ευχομαι να φυγει οσο πιο γρηγορα γινεται.

angie περαστικα στην μπισκοτινα σου. Κανε υπομονη, σημασια εχει να ειναι περαστικα και συντομα θα ειναι!

Οσο για το ξυπνημα, κι εμεις μια απ τα ιδια. Εμενα ξυπναει απο τις γουλιες που του ανεβαινουν και αντε μετα να τον ηρεμησεις που ποναει, και δεν παιρνει και πιπιλα να τον ηρεμησει λιγο.

Κι εγω απ τα κιλα που ειχα χασει πηρα πισω 4 και με ριχνει και αυτο και ολα τα αλλα μαζι, και γενικα συμπασχω με την πεσμενη ψυχολογια γιατι κι εγω δεν ειμαι στα καλα μου. Αυτη η χρονια-εκτος απο τη γεννηση του μικρου μου-ηταν η χειροτερη της ζωης μου, να παει και να μην ξαναρθει το 2010.

Οσο για τη σχεση με τον αντρα μου, κι εμεις το παλευουεμ, πιο πολυ με στεναχωρι που δεν εχουμε το χρονο να πουμε δυο κουβεντες περα απο τα τυπικα, γενικα ο ερχομος ενος παιδιου ταραζει τις ισορροπιες, νομιζω θελει υπομονη και συγκρατημενες αντιδρασεις, γιατι τα νευρα και οι ορμονες ειναι στο κοκκινο!\

Σας ζαλισα, συγνωμη!

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Χθες ο Λ κοιμηθηκε μαζί μας γιατί σηκώθηκε στις 12 όρθιος στην κούνια και μετά δεν κοιμόταν. Είχα κι εγώ άπειρες δουλειές για σήμερα και έπρεπε να ξυπνήσω νωρίς να κατέβω αγορά πριν πάει ο Γ στην δουλειά, οπότε με το που μου είπε ο Γ το βράδυ να τον πάρουμε κρεββάτι είπα κατευθείαν ναι! Αποκοιμήθηκα και πάνω που με έπαιρνε ο ύπνος μου τράβηξε τα μαλλιά και με τάραξε. Μετά τον γύρισα πλάγια και ούτε ξέρω τι ώρα τον πήρε ο ύπνος αφού εγώ κοιμήθηκα. Δεν μπορεί να φύγει γιατί είναι στον υπνόσακο οπότε δεν λειτουργούν τα πόδια.

Τώρα κομμάτια φυσικά αλλά δεν πειράζει. Τον κοίμισα για δεκατιανό ύπνο (χαχαχα) και πάω να πλύνω την σαλάτα και να βάλω το ψάρι. Πήρα ένα τεράστιο μελοκόπι για σήμερα. Πρέπει να ισιώσω και μαλλιά να δω πότε. Είναι να φάει και φρούτο! Έχω και μάθημα!! Καλά αν δεν προλάβω να ισιώσω μαλλί θα βάλω ζελέ και τέρμα, δεν αγχώνομαι. Ο Γ έπρεπε να ακυρώσει το μάθημά του το πρωί αλλά δεν ήθελε (γκγρρρρ).

Εμείς τα πάμε αρκετά καλά και κάποια στιγμή έγραψε η Δήμητρα. Έτσι κι εμείς. Στην αρχή της γέννησης τρελή αγάπη, απίστευτη, μετά μαλώναμε λίγο και απομακρυνθήκαμε πολύ και τώρα δεν μαλώνουμε τόσο συχνά. Ελπίζω να ξεκουραστούμε στις διακοπές.

mU4Ep3.png

καλημερα μανουλες!

Χρονια πολλα στον Λευτερακη!να ναι γερος κ δυνατος!

Περαστικα στην Γεωργια κ στο Μπισκοτο!κ σε ολα τα μωρακια που ταλαιπωρουνται!πολυ τα λυπαμαι!

εμεις κλασικα μια ακομη νυχτα αγκαλιασμενες.θα σταματησω να σας το λεω μεχρι να αλλαξει.....κ εγω κουραστηκα!

παντως σερνομαι γενικοτερα,θελω πολυ να βγω με τις φιλεναδες μου τις Θεσσαλονικιες για καφε αλλα εχει κ@λοκρυο!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα!!!

Χρόνια πολλά στο Λευτεράκη!! Πολύχρονος, υγιής και ευτυχισμένος!

Περαστικά στο μπισκότο και στη Γεωργία. Μαρία εγώ δεν είχα καταλάβει ότι είναι κάτι σοβαρό. Θεώρησα απλά σπιθουράκια που θα περάσουν με μια κρεμούλα.

Εμείς καλά. Τα ίδια. Τη φαρίν δε τη γουστάρει ο Νικόλας και την κάνει εμετό. Βασικά, την τρώει με ευχαρίστηση μέχρι ένα σημείο και μετά από λίγο τη βγάζει. Πήρα τη γιατρό και μου είπε ότι μαλλον δεν του αρέσει. Αβυσσος...

Χθες μίλησα και με τη μαία από τη Φαιναρέτη για να συζητήσουμε κάτι που ήθελα και μου πρότεινε να μη δίνω φαρίν αλλά να δίνω ή κουάκερ με γάλα ή τραχανά γλυκό. Η γιατρός είναι οκ για το κουάκερ αλλά όχι ακόμα για τον τραχανά... Αβυσσος νούμερο 2.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Δημητρα εγω του εδωσα κουακερ πριν τον τραχανα αλλα δεν ενθουσιαστηκε.Μεταξυ μας και εγω που τον δοκιμασα δε μου αρεσε καθολου.Δε χανεις βεβαια να δοκιμασεις.

Αννυ σε καταλαβαινω απολυτα αν και εμεις ειμαστε λιγοοο καλυτερα απο εσας στο θεμα υπνος.Παντως ενας καφες θα σου εκανε καλο, μη σκεφτεσαι το κρυο ντυστην καλα και βγειτε, απλα προσπαθησε να την προστατεψεις απο αγκαλιες και πιασιματα.

Εμεις λεμε να βγουμε σημερα, ξεκιναει το εορταστικο ωραριο οποτε ειναι ανοικτη η αγορα.Θελω να του παρω κανενα τρελιαρικο σκουφι ξερετε απο αυτα με τις φουντες και τα αυτια!

Καλημερα φιλεναδες μου!

Αντζυ η μικρη καλυτερα?

Αυτα με τους παιδοατρους και τι αφηνουν τα εχουμε ξαναπει. Εγω τελικα οταν θελω να δωσω κατι ακουω αν εσας το αφηνει και δινω. Δηλαδη σε ενα μωρο ειναι ενταξει και στο αλλο οχι????? ε δεν ειναι δυνατον. Εμενα Δημητρα τον τρωει μια χαρα τον τραχανα.

Εμεις ξυπνησαμε μονο 1 φορα οπως και χθες. Κι αυτο για να πιει το γαλα του. οποτε ο τραχανας σε καλο μας βγηκε. τον κραταει χορτατο. Τελικα στο δικο μου το παιδι παρολο που επινε 500-600 μλ γαλα το βραδυ δεν τον επιανε. Ηταν θεμα πεινας. το εχω πλεον συνειδητοποιησει.

Τι αλλο??? Α ναι.

Κοριτσια λεω να ερθω θεσνικη για καμια βδομαδα. Θα κανονισουμε καμια συναντηση κεντρο η στο κοσμος ??? οσες μπορουν.

Φιλεναδα τα χρονια πολλα στο γιοκα σου τα ειπα πολυ νωρις. Εξαλλου το Λευτερη τον ξερω απο την στιγμη που γεννηθηκε και πραγματικα δεν θα τον ξεχωριζα απο δικο μου παιδι. Ξερεις ποσο τον αγαπαω! Να τον χαιρομαστε λοιπον!!!!!!!!!!!!!!!!! (κοιτα μην εχεις φαει τα κερασματα μεχρι να ερθω)

Καλη συνεχεια σε ολες μας κοριτσια!!

ticker.png

CEPYp3.png

Γεια σας, ήρθα δουλειά και σε λίγο μπαίνω για μάθημα. Πήγα να προσκυνήσω την Τίμια Κάρα του Αγίου Ελευθερίου που φέτος, πρώτη φορά, είναι στην Ξάνθη. Δεν το θεωρείτε τυχερό και ευλογημένο που το παιδάκι μου γιορτάζει πρώτη φορά και πρώτη φορά έφεραν και την Τίμια Κάρα του Αγίου στην πόλη μας.

mU4Ep3.png

Γειά σας και απο εμένα... Σε λίγο φεύγω από τη δουλειά και πάω στο παιδάκι μου!!!

Mαράκι μου χρόνια πολλά στον Λευτεράκο σου!!! Να είναι γερός και καλότυχος!

Χρόνια πολλά και σε όσα μπεμπάκια είχαν μηνογεννέθλια.

Απο ύπνο κι εμείς ξυπνήσαμε για αλλη μια φορά το βράδυ στις 2.15 και κοιμήθηκε ξανα στις 3.30.. Πολύ κλάμα βρε κορίτσια... Δεν μπορώ να καταλάβω αν βλέπει κάποιο όνειρο ή είναι τα δόντια. Γάλα όμως δεν του έδωσα παρα μόνο αγκαλιά.. οτι μπορούσα βέβαια γιατί πονάει ακομα η πλάτη μου.

Από χτες παρατήρησα ότι ωρες ωρες πιάνει το αριστερο αυτάκι του. Λέτε να τον πονάει;

Μαρία μου περαστικά στην Γεωργία σου.. Εύχομαι γρήγορα να γίνει καλά.

Αντζυ μου πως είναι το μπισκοτάκι;

Στενοχωριέμαι με τα ζουζούνια μας και εύχομαι να γίνουν όλα γρήγορα καλά και να μην αρρωστένουν.

Η Νικόλ και το Αναστασάκι μας τι κάνουν;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλα εκανες Μαρακι και πηγες, ευχομαι ο Αγ.ΕΛευθεριος να προσεχει το Λευτερακη και ολα τα παιδακια του κοσμου!

Βαλια πολλες φορες το πιανουν το αυτακι και χωρις λογο, βεβαια αν δεις οτι επιμενει και εχει και γκρινια καλο ειναι να το δει ο γιατρος.

Πραγματι και εγω εχθες σκεφτομουν τη Νικολ, χαθηκαν λιγο ετσι δεν ειναι;

γειά σας κ από εμάς.έχω καιρό να γράψω αλλά δεν προλαβαίνω.να ευχηθώ στο Λευτεράκι χρόνια πολλά.να είναι γερός κ καλότυχος.

Βάλια μου εδώ είμαι.καλά είμαστε.η Αναστασία καλά.σας στέλνει φιλιά.σας αφήνω γιατί κλαίει πάλι.περαστικά στα αρρωστούλικα μπεμπάκια κ να γίνουν καλά γρήγορα

Grya.jpgGryap3.png

Βαλια μου για να σου φυγει η ιδεα δεν τον πας απο το γιατρο μια βολτα???

Η ψυξη σου πως παει???

Θα δω πως θα συνεχίσει αν και δεν πιστεύω οτι έχει κάτι ;)

Η ψύξη καλά κρατεί... Εβαλα και κρέμα και σαν να είμαι λίγο καλύτερα!

Νικόλ μου πολύ χαίρομαι που είσαστε καλα!!! Τα φιλιά μου στην Αναστασια σου!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Χρονια πολλα στο Λευτερακι σου Μαρία μου

Μαρια (ατλαντις)περαστικουλια στο παιδι!!!τι πάθατε κ εσεις ???πώς προεκυψε αυτο??????

δεν προαλαβαινω για περισσοτερα

φιλια;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...