Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχα ρε Μαρια πολυ γελασα!δεν νομιζω οτι το κανει απο τσιγουνια!μηπως δεν του αρεσουν τα ετοιματζιδικα???

παρηγειλε για σενα !

Αν και έχει συνηθίσει τα μαγειρευτά, δεν παίζει να μην του αρέσουν τα ετοιματζίδικα γιατί κατεβάζει τόνους γαριδακίων και σαλαμιών/τυριών κτλ Δεν θα έλεγα ότι είναι την υγιεινής αλλά βαριέται να κατεβαίνει κάτω να πληρώνει τον ντελιβερά και επειδή δεν βρίσκουν και το σπίτι γενικά ξενερώνει. Και εγώ, οπότε τρώω τραχανά. Αυτός έχει ρίξει μέσα του το μισό ψυγείο, δεν έχει ανάγκη.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α, για το παιχνίδι μόνα τους, εμείς παρακαλάμε να κάτσει 10 λεπτά στο πάρκο της να παίξει. Όσες έχετε παιδάκια που κάθονται αφήνετέ τα. Δεν καταλαβαίνω γιατί να έχετε τύψεις. Αφού στο παιδί αρέσει (προφανώς αρέσει για να μην διαμαρτύρεται), κι εσάς σας βολεύει για να κάνετε καμμιά δουλειά, γιατί να αισθάνεστε τύψεις? Μακάρι να καθόταν και η δικιά μας!

Όσο για τους θηλασμούς, εγώ δυστυχώς πλέον μονο πρωί-βράδυ. Μόνο ΣΚ αν είμαστε έξω, δεν παίρνω φαγητό μαζί και την θηλάζω συνήθως. Κάποιες φορές, αν καταφέρω να γυρίσω κατά τις 18:00 που δεν την έχουν ταϊσει ακόμα, την θηλάζω και απογευμα. Και φυσικά όσες φορές ξυπνήσει την νύχτα, εκτός κι αν την πάρει αμέσως ο ύπνος. Αυτά...

Φιλάκια! Άννυ μου, φιλάκια στο Κλειουλίνι.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Αν και έχει συνηθίσει τα μαγειρευτά, δεν παίζει να μην του αρέσουν τα ετοιματζίδικα γιατί κατεβάζει τόνους γαριδακίων και σαλαμιών/τυριών κτλ Δεν θα έλεγα ότι είναι την υγιεινής αλλά βαριέται να κατεβαίνει κάτω να πληρώνει τον ντελιβερά και επειδή δεν βρίσκουν και το σπίτι γενικά ξενερώνει. Και εγώ, οπότε τρώω τραχανά. Αυτός έχει ρίξει μέσα του το μισό ψυγείο, δεν έχει ανάγκη.

Αχ, άντρες... Υπομονή!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας!

Αννυ μου για να μην ξεχαστω ηπιε το νεσλακ το ετοιμο που ειναι σε χαρτινο. Λιγο ζασταμα θελει μονο.

Αντζυ πως ειστε σημερα???

Εμεις τα κλασικα! Γαλα γιοκ, εκανα τη γνωστη μπωλαρα τραχανα και ξερος ο κυριος. ελπιζω να ξυπνησει οπως χθες μονο στις 6 να πιει γαλα και να ξανακοιμηθει!

Δε θυμαμαι τι αλλο να σχολιασω...

Σας καληνυχτω!

ticker.png

CEPYp3.png

Λοιπόν, αξιώθηκα επιτέλους να ανεβάσω τις φωτό στο φέις. Σας καληνυχτώ όμως γιατί νύσταξα και προβλέπετε μια δύσκολη νύχτα. Η μικρή έχει ήδη ξυπνήσει 2 φορές...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα...

σας έχω θυμώσει γιατί(αν και δεν έχω χρόνο να μπαίνω καθε μέρα και ξέρω οτι οταν χάνεται κανείς ξεχνιέται..)σας έγραψα οτι έχει δερματικό πρόβλημα η μικρή μου και τρέχαμε σε γιατρούς και έπαιρνε φαρμακάκια,και μόνο η alex-και την ευχαριστώ πολύ-μου ευχήθηκε περαστικα.......άντε,είστε σκατούλες:wink::wink::wink::wink:δε σας αγαπάω:cool::cool::cool:

δυστυχώς ακόμα ταλαιπωρείται,ξανά στο γιατρό γιατί έγιναν σαν πληγές,έχει ατοπική δερματίτιδα,αλλάξαμε αγωγή,αλλά είναι πολύ περίεργο,εκεί που λέω τώρα ναι,είναι καλύτερα,πάλι φουντώνει...πανε τώρα 10 μέρες και θέλω να περάσει,δε μπορώ να τη βλέπω άλλο έτσι,πονάει η καρδιά μου...και σκεφτείτε οτι κόψαμε την πιπίλα,πια την βάζουμε μόνο για λίγο,για να αποκοιμηθεί και δεν πρέπει να βάζει πράγματα στο στόμα της..καταλαβαίνετε τι ωραία έχουμε περάσει..

Αντζυ μου πολύ λυπάμαι που ταλαιπωρείται το μπισκοτάκι..περαστικά της και γρήγορα..πρόσεξέ το πολύ,ακολούθησε πιστά τις οδηγιες του γιατρού και να είστε σε επαφή..κάνε υπομονή και μην την φέρεις σε απαφή με πολλά άτομα μέχρι να αναρρώσει..υπομονή και δύναμη,ε!με την αντιβίωση θα γίνει γρήγορα περδίκι!

αχ ρε Μαράκι,καλό κουράγιο..να ξέρεις δεν είσαι η μόνη,τα ίδια έχουμε κι εμείς με τα ξυπνήματα.να μας σκέφτεσαι και να παίρνεις κουράγιο....μόνο που εγώ δε χρειάζεται να πάω το πρωί στη δουλειά...κι η Γεωργία έβγαλε δυο δόντια στους εξιμησι μήνες,είδε οτι είναι δύσκολο και είπε να σταματήσει για δυο μήνες τουλάχιστον,για να ανακτήσει δυνάμεις:lol:δεν εξηγειται αλλιώς η πάυση:eek:

να ευχηθώ(τελευταία και καταιδρωμένη θα έλεγα)να είναι πολύχρονη και πάντα γερή και ευτυχισμενη η Λούση μας!!!!!!να την χαίρεσαι Βικάκι,πάντα να είστε ευτυχισμένες!!!

Χριστινα εύχομαι κι εγώ όλα να φτιάξουν σύντομα στη σχέση σου με τον καλό σου....

κι εγώ δεν είμαι στα καλύτερά μου για πολλούς λόγους..κι αυτά τα χαζοκιλά που πήρα δε βοηθανε..και δε μπορώ να σταματήσω να τρώω αυτή την περίοδο...

κι εγώ παρακαλάω να ασχοληθεί για 5' με τα παιχνίδια της,αλλά δεν...ούτε στην τουαλέτα δε μπορώ να πάω χωρίς να με αναζητήσει και να κλαψουρίσει.τα έχει βαρεθεί ΟΛΑ,παρόλο που της τα εξαφανίζω και τα ξαναεμφανίζω..ακόμα και τα καινούρια,σε 1-2 μέρες τα έχει βαρεθεί..θέλει όλη την ώρα να στέκεται,να πάιζουμε κρυφτό,να τρεχουμε,να βγάινουμε έξω,να την γαργαλάω,να τραγουδάω,να την έχω αγκαλιά και να της μιλάω,να της δίνω καινούρια πράγματα να επεξεργάζεται,τέτοια.

α!διάβασα αυτό για το παζλ πατώματος :roll:και το πέταξα ήδη..έπλυνα ένα παλιό πάπλωμα και θα βάλω αυτό.σας ευχαριστώ που με ενημερώσατε-δε θυμάμαι πιο κοριτσάκι το ποσταρε:wink:

κι άλλα ήθελα να πω,αλλά δεν τα θυμάμαι τώρα.

να έχετε ένα καλό βράδυ σκατούλες μου,σας φιλώ!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Μανούλες τί πάθατε όλες???

Μην "πέφτετε" έτσι γιορτινές μέρες! Αν μη τί άλλο, Χριστούγεννα σημαίνει ελπίδα! Μη χάνετε την ελπίδα λοιπόν ότι όλα θα γίνουν καλύτερα, μην παραιτήστε!!! :D

Διαβάζω για αρρώστιες μπεμπεκίων, αντιβιώσεις, δερματίτιδες και πολύ λυπάμαι... Περαστικά σε όλα τα μωρά και καλό κουράγιο στις μαμάδες! Και αυτά θα περάσουν.

Εμείς στολίσαμε σήμερα και ήταν πολύ όμορφα παρόλο που ο Θοδωρής νύσταξε και αποσύρθηκε νωρίς! Ήμουν η τελευταία νομίζω...

Σήμερα τον είχα όλη μέρα εκτός πάρκου και αλώνιζε, και όντως ήρθε η ώρα για προστατευτικά!!! Τί να κάνουν οι γωνίες παντού μπορεί να χτυσπήσουν! Φαντάζομαι ένα σπίτι τυλιγμένο με αυτό το bubble wrap! Μόνο αυτό μας σώζει! :D:tongue:;)

Πάω να κάνω ένα ντουζάκι, να φύγει από πάνω μου όλο το χριστουγεννιάτικο στραφταλάκι και πάω για ύπνο...

Όνειρα γλυκά!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Λοιπόν, αξιώθηκα επιτέλους να ανεβάσω τις φωτό στο φέις. Σας καληνυχτώ όμως γιατί νύσταξα και προβλέπετε μια δύσκολη νύχτα. Η μικρή έχει ήδη ξυπνήσει 2 φορές...

Μαρακι μου τις ειδα,ξεκινησα να βαζω like αλλα τελικα ηταν ολες τελειες αρα βαζω σε ολες μου αρέσει και μαλιστα πολυ!! να ζησει το κοριτσάκι μωρέ μια κουκλίτσα ήταν στη βάφτιση!!και τα ρουχα φανταστικα!να μου δωσεις πληροφοριες ε!

-Ατλαντις γκρινιαρουλα περαστικα στην Γεωργια μας,εγω με αυτα κ μ'αυτά δε θυμαμαι αν σας λεω καλημέρα!μα πριν τα Χριστουγεννα ολα τα μωρακια κατι παθανε? αμαν..μακαρι να περασει γρηγορα γιατι καταλαβαινω πως σκας οταν τη βλεπεις έτσι..

οπως ειδατε η ωρα ειναι 3:10 μολις ξανα κοιμησα τη μικρη,που ηπιε αντιβιωση και εκλαιγε μιση ωρα κ παω ναξεραθω

καληνυχτα και καλό ξημερωμα!!:wink:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!

Με έχουν πιάσει οι ακεφιές μου!!!!Αλλά θα περάσει!!!

Περαστικά στο Μπισκοτάκι μας!!!!!Βρογχίτιδα ε;;;;Πολύ προσοχή φίλη!!!!και υπομονή!!!Θα περάσει!!!!Να μου το φιλήσεις το μπεμπάκι!!!!

Άντζυ μάλλον θα χρειαστεί να πάμε και μαζί σε αυτό το μαγαζί με τα παπουτσάκια!!!Να μου δείξεις το δρόμο!!!:tongue:

Φλις κουβερτάκια χρησιμοποιούμε κι εμείς από νεογέννητο!!!

Κι εγώ έχω αρχίσει και τις δίνω διάφορα μη αλεσμένα!!!Και με ποτηράκι χωρίς καπάκι νερό μου πίνει περισσότερο!!!!

Χαρούμενα μηνογενεθλιάκια σε όλα τα μπεμπάκια!!!!

Χρόνια πολλά και στο Λουσάκι που γιόρταζε!!!!

Σχετικά με τα εβαπορέ...εγώ της δίνω Neslac από τον 6ο μήνα...ξεκινήσαμε με Frisomel...αλλά επειδή δεν το έπινε καταλήξαμε σε αυτό!!!!

Περαστικά και σε όλα τα μπεμπάκια που είναι άρρωστα!!!!

Ελπίζω να μην ξέχασα κάτι!!!Αλλά είχα μέρες να σας διαβάσω και ήταν πολλά!!!!!!!!!!

Καληνύχτα να έχουμε!!!!

(Αν και ακούω τη μπουμπού να βήχει και της έδωσα σιροπάκι!!!!!):(

Καλημέρα από μας. Σήμερα γιορτάζει το παιδί μου και κερνάω γλυκάκια και καφεδάκι. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις ευχές σας φίλες.

DESSERT.jpg

Να χαίρεσαι το παιδάκι αρχικά και να το καμαρώσεις όπως επιθυμείς!

Επίσης εχτές έφτιαξα τα τρουφάκαι της φώτο και είναι τέλεια! Μάλιστα τα έκανα με επικάλυψη τρούφας ή καρύδας ή τρίμματα ξηρών καρπών ή τρίμμα μπισκότου ή σκόνη κακάο. Είναι τέλειο, γρήγορο και εντυπωσιακό! Δοκιμάστε το...;)

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

καλημέρα φιλεναδίτσες!Μαρία μου να χαίρεσαι τον γιόκα σου ,πολύχρονος!!

xioniapolla.gifτελειο το κέρασμα και τι δε θα δινα να τα χα όλα αυτά μπροστά μου τώρα !!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα!

Χθες ειχαμε λίγο καλύτερο βράδυ, αφου βάλαμε ορο στη μυτουλα της και μυξοσκουπακι, που μαλλον κατι εκανε. Τα μαγουλάκια μας επίσης ξεκοκκινησαν μετά από συνεχή περιποιήση με την κρεμούλα.

Χρόνια πολλά στον Λευτεράκη, να είναι πάντα γερός και χαρούμενος! Ευχαριστούμε και για το κερασμα!

Άντζυ πως είναι το μπισκοτάκι σήμερα?

Μαρία περαστικά στην Γεωργία, αλήθεια από τι το έπαθε αυτό?

Taumataki πες μας και τη συνταγη για τα σοκολατάκια.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...