Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν είπα κι εγώ ρε συ Δέσποινα για ανεπανόρθωτη βλάβη, ήμαρτον. Είπα απλά ότι το ότι παίζει μόνος του όσο εγώ αντλώ το μεσημέρι δεν μου αρέσει γιατί νιώθω τύψεις.

Μαρία μου εγώ σου το έγραψα για να πάψεις να έχεις τύψεις. Υπάρχει κάτι που έχουμε όλες στο μυαλό μας ως ιδανική ανατροφή ενός παιδιού και υπάρχει και η πραγματικότητα που μας αναγκάζει να κάνουμε μικρές ή μεγαλύτερες υποχωρήσεις από το ιδανικό. Θεωρώ ότι το να παίζει ο μικρός σου μόνος του όση ώρα εσύ αντλείς το γάλα του είναι μια ελάχιστη υποχώρηση που δεν θα έπρεπε να δημιουργεί καθόλου τύψεις.

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελικά είμαστε πολλές down αυτές τις μέρες...μεγαλώνει το club.

Λέτε να παιρνάνε κι οι άντρες μας ποτέ κρίση μελαγχολίας ή δεν έχει τέτοιο πρόγραμμα ο εγκέφαλος τους;

mWsZp3.png

Εγώ νευριασμένο τον βλέπω,κουρασμένο τον βλέπω,στεναχωρημένο για τη μπέμπα πάντα (χαχα) επίσης τον βλέπω...για μελαγχολημένο για το χάλι μας δεν τον βλέπω!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Ειδικα ο δικος μου.......... τι να σας πω... Καμια σχεση με μας αυτοι. Αλλιως τα εχουν τα πραγματα στο μυαλο τους. Προς το παρον ο δικος μου για το μονο που εχει μελαγχολησει ειναι που δεν "αθλουμαστε" συχνα!;)

Κι εμενα δουλευει ατελειωτες ωρες. Του λεω δεν ξερω τι θα κανεις παρε ρεντ μπουλ μπας και σε κραταει το βραδυ λιγο για να βλεπομαστε. Προχθες του εκανα ενα διπλο εσπρεσσο, ηπιε μετα και με 2 τοστ ενα ρεντμπουλ και μεχρι να παω για κατουρημα ειχε κοιμηθει!!!

Τι να πεις! Θελει και απο το αλλο μετα!:-D

ticker.png

CEPYp3.png

Μανούλες, γεια σας!

Ήρθε η νονά μας σήμερα επίσκεψη και μας έφερε και το χριστουγεννιάτικο δωράκι!! Περάσαμε πολύ ωραία, ο Γιάννης της έκανε όλη την ώρα αγκαλιές και χαμόγελα!!!

Άντζι, περαστικά στο κοριτσάκι σου... Γιατί να ταλαιπωρούνται έτσι τα καημένα; :( Ο Γιάννης έκλεισε μια βδομάδα τώρα με μύξες, βάζουμε συνεχώς ορό και οτριζαλίν, αλλά δε λέει να καθαρίσει... Και τον έχω συνεχώς κλεισμένο στο σπίτι τον καημένο...

Άννα, σχετικά με την περίοδο, μήπως να έκανες κανένα τεστ εγκυμοσύνης; Εγώ αδιαθέτησα πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο, αλλά δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμα.

Μόλις έβαλα στο face φωτό από τη βάφτιση του Γιάννη!

Δε θυμάμαι κάτι άλλο μανούλες, καλό μεσημέρι σε σας και τα μωράκια σας!!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Διαφημίσεις

Όσο για τη μελαγχολία, όλες το περνάμε κατά καιρούς λίγο-πολύ...

Οι άντρες πάλι δεν καταλαβαίνουν από τέτοια, γιατί όσο και να μεγαλώνουν κατά βάθος μένουνε πάντα παιδιά!;)

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλησπέρα μανούλες!!!

Πω πω δεν σας προλαβαίνω!!

Τί κάνετε κοριτσάρες? Εμείς καλά, εγώ πληκτρολογώ και η Λου παίζει με ότι μπορεί να φτάσει από το δέντρο χεχε..

Αντζούλα βρε παιδί μου τί πάθατε.... σιδερένιο το μπισκοτ μας !!

Εμείς συνήθως είμαστε της προσκολλήσεως, παίζει σε ακτίνα έως 50 cm από εμένα. Και εγώ όμως φοβάμαι να την αφήσω σε άλλο δωμάτιο μόνη της γιατί είναι πολύ μαγκάιβερ, και επίσης την έχει δει και σπάιντερμαν, σκαρφαλώνει στους τοίχους και θέλει και ποιό ψηλά χαχα οπότε είναι λείαν επικίνδυνη όρθια.

Θαλίτσα μου ελπίζω τώρα να έχουν φύγει ήδη οι κοκκινίλες από τα μαγουλάκια σας!!

Η ψυχολογία ασανσερ, τώρα τελευταία όμως και συγκεκριμένα από τότε που ξεκίνησα την δουλειά, δεν προλαβαίνω να μελαγχολήσω ως γνήσιος Βέγγος.... Ακόμα και τα πολλά νεύρα έχουν πάει περίπατο. Βέβαια υπάρχουν και στιγμές που λέω ποιά είμαι , πού είμαι και τί κάνω, μαζί με το πού βαδίζομεν δένει το γλυκό. Αγχώθηκα και με τα επαγγελματικά και λέω στο φινάλε τί βγαίνει? Τίποτα, οι φτωχοί φρτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι. Τυχαίο? Δεν νομίζω.

Αυτό που με ρίχνει είναι το ότι δεν έχω ένα μεγάλο σπίτι να έχει το πιτσάκι μου τον χώρο του, αλλά αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ για αυτό...οπότε προσπαθώ να το απωθώ ως σκέψη.

Λοιπόν, η Λου κατέβασε έναν χιονάνθρωπο από το δέντρο και της λέω δωστο εδώ και μου το έδωσε στο χέρι. Μετά έκλαψε χαχαχαχα

Πάω να της δώσω γαλατάκι γιατί δεν καλοέφαγε σήμερα το μεσημέρι και τα λέμε μετά!!

GaiGp3.png

γεια σας κοριτσια μου!

δεν προλαβα να διαβασω τιποτα,ελπιζω αργοτερα. μπηκα να σας κερασω για τα μηνογενεθλια μας. θα παω να παρω καποια χριστουγεννιατικα δωρακια κ τα λεμε μετα. φιλακια πολλα!

anime-cup-cakes-1.jpg

pHNqp3.png9S1np2.png

γεια σας κ παλι!

καλε τοση ωρα λειπω,που πηγατε ολες?

Αντζυ μακαρι η μικρουλα σου να γινει πολυ πολυ γρηγορα καλα κ να μην ταλαιπωρειται η γλυκουλα!

Αννα εμενα μου ηρθε το Σαββατο πρωτη φορα περιοδος αν κ δεν ειχα κανενα συμπτωμα. επισης δεν πονεσα οπως πονουσα παλια.

οσο για το παιχνιδι κ εγω τον αφηνω να παιζει μονος του αλλα για κανενα 10λεπτο το πολυ γιατι μετα βαριεται κ με καλει...(τσιριζει):)

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα μανούλες!

Αντζυ μου περαστικα στο μπισκοτάκι σου, ελπιζω αυριο να ειναι πολύ καλύτερα και γρήγορα να αναρρώσει εντελώς!!

Ηρω μπράβο στον Κωνσταντινο που ήπιε αυτο το γαλατάκι! Ελπιζω να ξαναμπείτε σε μια σειρά!!!

Δεσποινα χιλιοχρονος ο Αναστάσης!!! Να τον χαίρεστε!!

Απο ότι βλέπω όλες σήμερα ειμαστε μες στην καλη χαρα! Απο το πρωι εχω μια διαθεση σκ@###%! Πήγαμε το απογευμα να πάρω και δώρο στον βαπτιστικο και την πεταλουδίτσα αφου συνειδητοποιησα πως την άλλη εβδομαδα ειναι Χριστουγεννα κα ιεγω στον κοσμο μου! Και αφου πήγαμε σε κουκου, Λητω και ένα τοπικο δεν πήρα τπτ αφου δεν έιχε τιποτα! Καμια ποικιλα γμτ!!! Τα νευρα μου με επιασαν! Τωρα θα πρεπει να παμε τζαμπο στην ΚΑβαλα ( που για να παμε θα μου σπάσει τα νευρα ο Γ) ή να τα παραγγείλω απο το νετ!! Πηρα και προστατευτικα για το τραπεζι αν και δεν τα βλέπω να μενουν για πολύ, σιγα μην τα αφήσει εκει η μικρή!

Σήμερα χτυπησε κιολας η καημενούλα στο τραπέζι, όχι στις γωνιες αλλα στην ισια επιφάνεια και ματωσε το χειλάκι της, πονεσε πολύ το κοριτσάκι μου!

ουφ σας ζάλισα..

Φιλακια

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Ο Λ κοιμήθηκε κι εγώ έχω ένα σωρό δουλειές και όρεξη μηδέν. Πρόλαβα έκανα και μπάνιο και μαγειρεύω φαγητό για το παιδάκι μου και τραχανά για μας. Μα γιατί αυτός ο Γ δεν θέλει να παραγγείλουμε απέξω. Μου έχει σπάσει τα νεύρα ο αρχιτσιγγούναρος.

mU4Ep3.png

καλησπερα κ απο εμας...εε μηπως εχει πανσεληνο???

καλα οι αντρες δεν το συζηταω οτι εχουν αλλο ειδους εγκεφαλο...

για το παιχνιδι που λετε,αν η Κλειω δεν επαιζε λιγο μονη της θα ειχα σαλταρει...

Ηρω μπραβο για το γαλα.ποιο ηπιε τελικα?

Αντζυ τι κανει το μπισκοτ??

Αννα εμενα μου ρθε περιοδος τελη Νοεμβριου πρωτη φορα,δεν ειχα συμπτωματα,μονο η μεση με πονουσε,δεν κανεις κανα τεστ???

οσο για τον υπνο μας,το θεμα ειναι οτι ειμαι τοσο πτωμα που δεν μπορω καποια στιγμη να την θηλαζω κα8ιστη γιατι θα μου φευγει απ τα χερια απ την κουραση.να κοιμοταν κ κατευθειαν καλα θα ηταν,αλλα την βαζω στο κρεβατι κ κλαιει κ την ξαναπαιρνω κοκ κοκ...

κ για οσες κοιμομαστε με τα μωρα κ το σκεφτομαστε..μιλησα σημερα με την ξαδερφη μου που ειναι κοινωνικη λειτουργος κ ειπε αυτο που ειπε κ ο Παπαβεντσης στην Θαλεια..οτι αν προσπαθησω να την ''εκπαιδευσω'' τωρα ,1ον θα αποτυχω γιατι δεν αντεχω τα κλαματα κ 2ον ειναι πολυ μικρη για να την εκπαιδευσω κ θα νοιωσει απογνωση κ ελειψη μαμας.καλυτερα λεει στον χρονο να τα κανουμε αυτα που καταλαβαινουν καλυτερα.

Βαλια εγω δεν νομιζω οτι μπορει να κανεις κακο που ταιζεις το παιδι.τι σημαινει κανει 5 γευματα?εσυ καθε μερα κανεις 5 γευματα?αλλες φορες κανεις 6-7 κ αλλες 2!ετσι δεν ειναι?ετσι ειναι κ τα παιδια.δεν μπορουν να ειναι κουρδισμενα να τρωνε παντα οσο θελει ο παιδιατρος!!!καταλαβαινεις τι εννοω...

η Κλειω κοιμηθηκε μιση ωρα στο καροτσι οπως γυρνουσαμε σπιτι κ ξυπνησε 9 κ τωρα παιζει!να δω τι ωρα θα κοιμηθει!χθες πηγε 12 για να κοιμηθει!

πολλα ειπα..αποχωρω...

σμουτς

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Ο Λ κοιμήθηκε κι εγώ έχω ένα σωρό δουλειές και όρεξη μηδέν. Πρόλαβα έκανα και μπάνιο και μαγειρεύω φαγητό για το παιδάκι μου και τραχανά για μας. Μα γιατί αυτός ο Γ δεν θέλει να παραγγείλουμε απέξω. Μου έχει σπάσει τα νεύρα ο αρχιτσιγγούναρος.

χαχα ρε Μαρια πολυ γελασα!δεν νομιζω οτι το κανει απο τσιγουνια!μηπως δεν του αρεσουν τα ετοιματζιδικα???

παρηγειλε για σενα !

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Ήρθα κι εγώ! Διάβασα πολλά, αφού χθες δεν είχα προλάβει, αλλά κλασσικά δεν θυμάμαι τίποτα. Χαρούμενα μηνογενεθλια στα εορταζόμενα μωράκια. Περαστικά και πάλι στο μπισκοτάκι και όποια άλλα έχουν μυξούλες. Υπομονή μανούλες. Για ψυχολογικά ακούω. Είναι δύσκολα τα πράγματα για όλους νομίζω. Δουλειές, μωράκια, έλλειψη ύπνου, ολα συμβάλλουν. Χρόνο δεν έχουμε καθόλου και για τίποτα. Κουράγιο επίσης δεν έχουμε. Τα οικονομικά κατά διαόλου. Που να βρούμε όρεξη για να φροντίσουμε την σχέση μας? Τι να πω? Ελπίζω να καλυτερέψουν τα πράγματα για όλους μας.

Κι εγώ πολύ κούραση κορίτσια. Δεν αντέχω ώρες ώρες. Και η μικρή έχει γίνει πολύ γκρινιάρα τελευταία. Όλη μέρα ταλαιπωρεί τον Κ. και την μάνα μου. Το απόγευμα που γυρνάω πάλι μες στην γκρίνια είναι. Το βράδυ μας ξυπνάει συχνά. Δεν ξέρω τι φταίει. Αν είναι αυτά τα ρημαδοδόντια ας βγουν επιτέλους! Έχουμε κολλήσει στα δύο πρώτα. Μετά τίποτα.

Σας φιλώ και πάω να ανεβάσω φωτό της βάπτισης στο φέις. Είναι από τα δειγματάκια γιατί ακόμα δεν έχουμε αξιωθεί να τις διαλέξουμε. Θα βάλω όμως μερικές γιατί είναι απαράδεκτο να βαπτίστηκε πρώτη η Αθηνά και τελευταία να βάλουμε φωτός.

Φιλάκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...