Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα μανουλομάνουλα!

ξεκινησα να σας γραφω χθες πριν αρχισει το νησι και σας ελεγα ποσο μονη νιωθω πολλες φορες (και μετα δαβασα και τα δικα σας τωρα το πρωι:lol:). ειχα τσακωθει και με τον αντρα μου, ειχα κλειστει στο δωματιο και ημουν χαλια. στο μεταξυ ειχα πολλη ενταση χθες, ενιωθα και πονους περιοδου και ελεγα τωρα θα αδιαθετησω. δεν προλαβα να ποσταρω ομως γιατι ηρθε ο καλος μου και με πηρε στο σαλονι, μου εφτιαξε και μεζε να φαμε και στανιαρα. δεν αδιαθετησα ομως! τι στο καλο εχω αυτα τα συμπτωματα εβδομαδες τωρα;;;;;; εκλεισα ραντεβου να παω στο γιατρο τη δευτερα.εσεις που αδιαθετησατε σας ειχε προετοιμασει το σωμα σας για την περιοδο ή ηρθε ξαφνικα; και αραγε ποσες ακομα δεν εχετε περιοδο; αντζυ μονο εσυ και εγω ειμαστε ακομα;

βαλια μου δεν ξερω πως να σε συμβουλεψω για το νυχτερινο ταισμα, μιας και θηλαζω και βραδυ. ομως μην ξεχνας οτι τωρα πια βιωνουν το αγχος αποχωρισμου πολυ εντονα με κορυφωση τους 12 μηνες. αν δεν ηρεμει ομως με αγκαλια, τι θα κανεις; παντωςμπορει και απλα να ετυχε. εμενα δεν ξυπναει στανταρ. πχ χθες επεσε 9.15 και ξυπνησε 6.15 και μετα 9.φανταστικα. προχθες ειχαμε και 2 ξυπνηματα παραπανω,αντιπροχθες οχι κοκ. και αν πειναει; αλλαζουν και αυτα τις ορεξεις τους. μπορει να τον επιασε καμια λιγουρα. μη μου αγχωνεσαι.

α, τωρα ειχα ετοιμαστε να βγουμε εξω και την αφησα στην κουνια της μεχρι να απλωσω τα ρουχα και κοιμηθηκε...τι ναπω; παει η εξοδος!

Αννα μου κι εγώ έτσι αισθάνομαι αρκετές φορές... Μόνη μου και ότι δεν με καταλαβαίνει κανείς. Αλλες φορές δεν με χωράει το σπίτι και ψάχνω να βρω που να πάω με το παιδί για να ξεφύγω. Προχτές ήμουν χάλια ψυχολογικά και ηθελα μόνο να κλαίω... αλλά και πάλι ούτε αυτό έκανα. Ωρες ώρες νιώθω ότι δεν με καταλαβαίνει ο Δ. και ότι έχουμε χάσει την επικοινωνία μας. Από την άλλη αυτό τον καιρό γυρνάει και αργά από τη δουλειά και δεν μπορώ...

Εύχομαι να είναι όλα καλά με τον αντρούλη σου ;)

Καλά κάνεις και θα πας στο γιατρό να δεις τι θα σου πει.

Αυτό με το ξύπνημα το έχει κάνει άλλη μια φορά και την ιδέα με το τάισμα την έχει ο άντρας μου... Δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό... Φοβάμαι μην μάθει έτσι και έχουμε γλέντια... Ο Κωνσταντίνος εδώ και αρκετούς μήνες κάνει στάνταρ 5 γεύματα.

Μπορεί να σου ξυπνήσει σε λίγο και να πάτε βολτούλα!!! :D

Με έχει πιάσει ένας απίστευτος πόνος στην πλάτη πάνω αριστερά και όταν αναπνέω πονάω & όταν κουνάω το χέρι μου... Αλλο πάλι και τούτο... Τι μπορεί να είναι;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φάγαμε φρούτα και τώρα παίζει στο πάρκο κι εγώ αντλώ. Δεν κάνει να τα αφήνουμε να παίζουν μόνα τους σε αυτή την ηλικία, έτσι διάβασα. Αλλά ο Γ δεν έχει έρθει ακόμα και εμένα με κυνηγάει ο χρόνος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οπότε ο Λ ευχαριστιέται το πάρκο του, με τύψεις φυσικά.

Αυτό που μας έχουν κάνει με τις τύψεις δεν παίζεται. Μια τα βιβλία, μια οι φίλοι/γνωστοί/συγγενείς, μια το ιντερνετ όλα στοχεύουν στο γιατί κάνεις κάτι έτσι και δεν το κάνεις αλλιώς "όπως πρέπει". ΜΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ;

μαρια σοβαρα; εμενα παιζει πολλες φορες μονη της. ειδικα στο δωματιο της καμια φορα ξεχνιεται με τα παιχνιδια της και παιζει. οταν βαρεθει βγαινει και ερχεται και με βρισκει οπου ειμαι. πωπω τι ειπες τωρα; δηλ τι θα παθει;

KOWTp3.png

Αννα μου κι εγώ έτσι αισθάνομαι αρκετές φορές... Μόνη μου και ότι δεν με καταλαβαίνει κανείς. Αλλες φορές δεν με χωράει το σπίτι και ψάχνω να βρω που να πάω με το παιδί για να ξεφύγω. Προχτές ήμουν χάλια ψυχολογικά και ηθελα μόνο να κλαίω... αλλά και πάλι ούτε αυτό έκανα. Ωρες ώρες νιώθω ότι δεν με καταλαβαίνει ο Δ. και ότι έχουμε χάσει την επικοινωνία μας.

ακριβως τα ιδια σκεφτομαι και εγω...

Από την άλλη αυτό τον καιρό γυρνάει και αργά από τη δουλειά και δεν μπορώ...

Εύχομαι να είναι όλα καλά με τον αντρούλη σου ;)

Καλά κάνεις και θα πας στο γιατρό να δεις τι θα σου πει.

Αυτό με το ξύπνημα το έχει κάνει άλλη μια φορά και την ιδέα με το τάισμα την έχει ο άντρας μου... Δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό... Φοβάμαι μην μάθει έτσι και έχουμε γλέντια... Ο Κωνσταντίνος εδώ και αρκετούς μήνες κάνει στάνταρ 5 γεύματα.

ναι ομως οπως εχεις διαπιστωσει ολα τα παιδακια εχουν αλλαξει τα προγραμματα τους. και θα ξαναλαλξουν βεβαια!οποτε προσπαθεις μεν να συνεχισεις στο ιδιο μοτιβο αλλα αν αντιδραει το μικρο σου δοκιμαζεις και αλλιως.

Μπορεί να σου ξυπνήσει σε λίγο και να πάτε βολτούλα!!! :D

Με έχει πιάσει ένας απίστευτος πόνος στην πλάτη πάνω αριστερά και όταν αναπνέω πονάω & όταν κουνάω το χέρι μου... Αλλο πάλι και τούτο... Τι μπορεί να είναι;[/QUOTE]

καμια ψυξη βαλια μου. βαλε να σε τριψουν και βαλε και κανα εμπλαστρο.

KOWTp3.png

Αυτό που δεν σε χωράει το σπίτι το παθαίνω κι εγώ... Σήμερα ας πουμε που ο Ν εχει μεταπτυχιακο και θα γυρίσει καλες 10, θα πάω στα τζάμπο το απογευμα να παρω δωρα στα ανιψάκια μου.. Ελπίζω να μην βρέχει και να μπορέσω να πάω γιατι αλλιώς θα με πιάσει απελπισία!

Κι εμενα ο Δημητρης παίζει μόνος του κι οταν βαρεθει γκρινιάζει :tongue::tongue::tongue:

Μαρία ασε τα βιβλία κλπ να λένε οτι θέλουν, εσύ ξερεις πως θα μεγαλώσεις το παιδί σου!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Τι να πρωτο σχολιασω καλεεεεεεεεεεεεεεεεε????

Απο ψυχολογια αφηστε τα . Κι εγω σκατα ειμαι .....

Αντζυ περαστικα σας, οσο για φαγητο παρηγγειλε!

Βαλια! Ψυξααααααααααααααααρα εχεις! Κλασικα συμπτωματα! Τα ξερω απ εξω κι ανακατωτα. βαλε και κανενα εμπλαστρο.

Κοριτσια οσων τα μωρα εχουν κοκκινα μαγουλα, αν δεν ειναι αλλεργια δοκιμαστε την κρεμουλα. Δεν εχει τιποτα μεσα παρα μονο ιαματικο νερο. Σε μιση μερα θα ειναι βελουδινα... ισως ειναι απο το κρυο αν βγηκατε εξω.

Οσο για το αν αφηνω μονο το μωρο να παιζει??? ΦΥΣΙΚΑ! Μπορω ολη την ημερα να ειμαι απο πανω του. Θα τρελλαθω ρε κοριτσια!

Εμεις με τον τραχανα που εφαγε κοιμηθηκε σαν πουλακι μεχρι τις 6 (βλεφαρο δεν πεταρισε) οπου του εδωσα το καινουργιο ετοιμο γαλατακι μας (νεσλακ) και ηπιε 210 μλ παρακαλω! Οποτε ειμαι καλα. Αποφασισα παντως να μην τον ππιεζω και να δινω γιαουρτι αν δεν πινει.

Σας ευχαριστω. Τι θα εκανα αν δεν ειχα και την παρεουλα να τα μοιραστω? Αν τα πεις σε κανεναν ασχετο ολο δε βαριεσαι μωρε σου λενε...

Καλημερα!!!! Το ξεχασα!

Φιλια σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς και ας μη στεναχωριομαστε. Φταινε και οι ορμονες μας!

ticker.png

CEPYp3.png

Γεια σας και πάλι!

Τελικά μίλησα με τον γιατρο και μου είπε οτι οι κοκκινιλες μαλλον είναι από το κρύο και πήραμε μια κρεμούλα για να υποχωρήσουν. Όσο για το χουρχουρητο που ακούω μου είπε αν συνεχιστεί να πάμε για να την ακούσει. Εύχομαι να μην αρρωστήσαμε και εμείς. Και να φανταστείτε οτι αυτες τις μέρες με το κρύο δεν βγήκαμε καθόλου έξω.

Κορίτσια όσο για την ψυχολογία τι να πω? Και μόνο η έλλιεψη ύπνου φτάνει για να μην έχω κέφια και έχω και ένα πονοκεφαλο.....

Άννα για περίοδο που λες, ούτε και εγώ έχω ακόμα. Πονάκια περιόδου είχα και εγώ πριν κανα 2 βδομάδες, αλλά περίοδος πουθενά. Και γώ πρέπει να παω γιατρό, αλλά το άφησα για τη νέα χρονιά.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Γεια σας μάνες!

Πολλά γράψατε και δεν έχω μυαλό!!! Δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα. Θα κάνω όμως μια προσπάθεια να σχολιάσω.

Αννα!!!! Τα συμπτώματα που αναφέρεις ύποπτα μου φαίνονται. Αυτά είχα όταν έμεινα έγκυος! Κι όλο έλεγα τώρα θα μου έρθει τώρα θα μου έρθει και τελικά μου ήρθε....ο Νικόλας!!! Χαχαχα! Κάνε ένα τσεκ και πες μας.

Μαρία!! Καλέ γιατί δεν κάνει να παίζουν μόνα τους!;;;!!! Ποιος τα λέει αυτά; Μα σε αυτή την ηλικία δεν ξέρουν να παίζουν και με παρέα. Με ένα μαντζαφλάρι στο στόμα είναι όλη μέρα.

Αντζούλι μου! Πως είναι το μπισκοτάκι μας; Είναι λίγο καλύτερα; Εσύ αντέχεις; Αν χρειάζεσαι τίποτα πες φιλενάδα.

Βάσω μου μπράβο στο Γιώργο!!! Ολόκληρος άντρας πια!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Όσο για το παιχνίδι και εγώ πολύ συχνά προσπαθώ να την αφήνω να παίζει μόνη της με τα παιχνίδια της, αλλά αυτή δεν συμφωνει και έρχεται συνέχεια από πίσω μου! Αλλά εγώ (έτσι από δική μου σκέψη) το έχω για καλό να ξέρει το παιδάκι να παίζει μόνο του με τα παιχνίδια του για κάποια ώρα, νομίζω οτι το βοηθά να παίρνει πρωτοβουλίες και του δίνει και μια αίσθηση ανεξαρτησίας.

Ηρώ μπράβο στον μικρό σου που επανήλθε και άρχισε να πίνει το γαλατάκι του. Θα σου φύγει και εσένα το άγχος.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

μαρια σοβαρα; εμενα παιζει πολλες φορες μονη της. ειδικα στο δωματιο της καμια φορα ξεχνιεται με τα παιχνιδια της και παιζει. οταν βαρεθει βγαινει και ερχεται και με βρισκει οπου ειμαι. πωπω τι ειπες τωρα; δηλ τι θα παθει;

Τώρα δεν έχω το βιβλίο του Παπαβέντζη μαζί μου να σου γράψω ακριβώς γιατί ήρθα δουλειά. Πάντως κι εγώ για καλό το έχω και άμα δείτε πόσο ωραία παίζει. Να ναι καλά η γιαγιά που τον έμαθε. Τι να πω... σάμπως ξέρουν οι έξω τι είναι σωστό και τι όχι με το δικό ΣΟΥ παιδί; Όλα για να έχουμε τύψεις!

mU4Ep3.png

Μαρία μου αν θυμάμαι καλά ο Παπαβέντσης λέει απλώς ότι το παιδί μόνο του δεν κάνει "εποικοδομητικό" παιχνίδι. Χρειάζεται δηλαδή έναν ενήλικα να του δίνει ερεθίσματα, να του δείχνει πως λειτουργεί κάθε παιχνιδάκι κλπ. Λέει κ κάπου ότι κάποιοι γονείς υπερηφανεύονται ας πούμε ότι το παιδί παίζει με τις ώρες μόνο του στο δωμάτιο του, ενώ θα έπρεπε να σκεφτούν ότι είναι καλύτερο να παίξουν μαζί του. Πουθενά δεν μιλάει για καμία ανεπανόρθωτη βλάβη. Αυτά με δικά μου λόγια, σόρρυ στον ντοκ. για τυχόν παραφράσεις.

mWsZp3.png

Δεν είπα κι εγώ ρε συ Δέσποινα για ανεπανόρθωτη βλάβη, ήμαρτον. Είπα απλά ότι το ότι παίζει μόνος του όσο εγώ αντλώ το μεσημέρι δεν μου αρέσει γιατί νιώθω τύψεις.

mU4Ep3.png

Μπράβο Ηρώ!!!! Είδες τι καλά!

Θάλεια τι ωραία που δεν είναι απο αλεργία τα κόκκινα μάγουλα της Θεοδώρας μας!

Αντζυ πες μας πως τα πάει η μπισκοτινα??? Είναι καλύτερα ή είναι νωρίς ακομα???

Εμεις φαγαμε και τώρα ο Δημητρης μου κοιμήθηκε και μου φαίνεται θα ξαπλώσω κι εγώ λίγο γιατι νυστάζω...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...