Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλή ιδέα Βάλια!κάτσε να δω τι έχω απο υλικά όμως γιατι με τη μικρή δε μπορω να βγω έξω...:-(

λοιπόν,μακαρόνια έχω τα πάντα,πένες,κοχυλια,κανονικά..

κρέμα γάλακτος έχω μεγάλη

μπέικον έχω

ζαμπόν όχι

τυρί τριμμένο έχω λίγο κιτρινο και πολύ κεφαλοτύρι που δε μας ταιριάζει

μανιτάρια έχω

αυτα!τι φτιάχνω με αυτά??χαχα!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλή ιδέα Βάλια!κάτσε να δω τι έχω απο υλικά όμως γιατι με τη μικρή δε μπορω να βγω έξω...:-(

λοιπόν,μακαρόνια έχω τα πάντα,πένες,κοχυλια,κανονικά..

κρέμα γάλακτος έχω μεγάλη

μπέικον έχω

ζαμπόν όχι

τυρί τριμμένο έχω λίγο κιτρινο και πολύ κεφαλοτύρι που δε μας ταιριάζει

μανιτάρια έχω

αυτα!τι φτιάχνω με αυτά??χαχα!

Αυτό που σου είπα!!! ;) και ας μην έχεις ζαμπόν χαχαχα

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα φιλενάδες.

Γράφω μόνο βιαστικά στο Αγγελικούλι τι να μαγειρέψει κ θα επανέλθω αργότερα για τα υπόλοιπα.

Με τα υλικά που έχεις βράσε τα μακαρόνια και κάνε στο τηγάνι σάλτσα με μπέικον, μανιτάρια και κρέμα γάλακτος. ΄Σερβίρεις με το κεφαλοτύρι και καλή σας όρεξη!

mWsZp3.png

Θάλεια εμένα σαν αφυδάτωση δέρματος λόγω κρύου μου ακούγεται. Δοκίμασε την Cecal Fate της Avene. Είχα βάλει κι εγώ αφού την πρότεινε η παιδίατρος της Ηρώς. Ούτε μυρίζει ούτε τίποτα. Ελπίζω να σας περάσει.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Ήρθα να συνεχίσω,

Αντζι περαστικά στην μικρή μας, είναι πολύ κρίμα να ταλαιπωρούνται, κουράγιο και σ' εσένα.

Θάλεια και Βάλια τα μωράκια σας θα είναι κοκκινομαγουλάκια, πολύ χαριτωμένα. Αρκεί να μην τα ενοχλεί.

Βασουλίνι, παίδαρος ο Γιωργάκης! Αλλά κι ο παιδίατρος σας, πολύ αναμονή βρε παιδί μου, κρίμα είναι για το μωρό.

Ηρώ δεν ξέρω τι να σου πω για το γάλα, φαντάζομαι θα είσαι πολύ αγχωμένη, ελπίζω να κάνει την έκπληξη ο μικρός σου και να αρχίσει να πίνει πάλι το γάλα του.

Αυτά θυμάμαι, δεν είμαι και στα πολύ καλά μου σήμερα, έχω μια απροσδιόριστη μελαγχολία και ένα συναίσθημα ότι είμαι μόνη μου και δεν με καταλαβαίνει κανείς. Μελαγχολία εορτών άραγε;

mWsZp3.png

Δεσποινιώ επειδή έχω ακριβώς το ίδιο συναίσθημα...μπορούμε να θεωρήσουμε οτι είμαστε 2 και δε μας καταλαβαίνει κανείς??!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Δεσποινιώ επειδή έχω ακριβώς το ίδιο συναίσθημα...μπορούμε να θεωρήσουμε οτι είμαστε 2 και δε μας καταλαβαίνει κανείς??!!

Ας πούμε υπό κανονικές συνθήκες με αυτό το ποστ θα χαμογελούσα. Τώρα μελαγχόλησα κι άλλο. Είμαι σοβαρά γιατρέ μου;

mWsZp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες!

Ρε Αντζυ τι έπαθε ρε γαμώτο η μικρούλα??? Περαστικά εύχομαι και καλή δύναμη και στις δυο σας! Για το φαγητο νομίζω τα κορίτσια έδωσαν πολύ καλές ιδέες. Να είμαι ειλικρινής της Δέσποινας επειδη δεν το έχω φτιάξει μου τράβηξε το ενδιαφέρον και θα το δοκιμάσω μες την εβδομαδα ;)

Θάλεια πάρε την παιδίατρο, κι εσύ Βάλια.

Ρε κορίτσια γιατί τέτοια μελαγχολία??? Δεν θέλω τέτοια... Για cheer up!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημερούδια μάνες!

Τί κάνετε; Ο Θοδωρής κοιμάται, εγώ κρυώνω και το στομάχι μου δεν είναι στα καλύτερά του αλλά ελπίζω πως δε θα είναι τίποτα...

Ηρώ, δεν ξέρω αν βοηθάει διάβασα αυτό και σκέφτηκα εσένα...

Δέσποινα και Άντζυ, γιατί έτσι; Πηγαίνετε στο jibjab για ένα καλλικατζαροχορό με την αφεντιά σας και όποιον άλλο θέλετε και να δείτε που θα σας φτι΄ξει το κέφι! Το φαγητό που συζητάτε το λιγουρεύτηκα κι εγώ, παρόλο το στομαχικό!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Ας πούμε υπό κανονικές συνθήκες με αυτό το ποστ θα χαμογελούσα. Τώρα μελαγχόλησα κι άλλο. Είμαι σοβαρά γιατρέ μου;

υπό κανονικές συνθήκες φίλη κι εγώ θα το γραφα με χιούμορ...τώρα το εννοώ..άρα είμαστε σοβαρά!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

καλημερα μετα απο ακομη μια νυχτα μαρτυριο κ για εμας.παει πλεον ο κωστας κοιμαται μονος στην κρεβατοκαμα κ εγω με την κλειω αγκαλια στο παιδικο....

Μπισκοτακι γινει γρηγορα καλα τωρα!κ οποιος σε κολησε να παει να..ξερετε!

Ηρω οπως ειπε κ η Ιωαννα υπαρχουν τροφες που αντικαθηστουν το γαλα.δοκιμασε ετσι για λιγο καιρο μπας κ επανελθει.

Αντζυυυυυ ασε τα μαγειρεματα κ παρηγγειλε απ εξω!αν κ τα μακαρονια ειναι πολυ καλη ιδεα.

επισης βαλτε κ μενα στο κλαμπ σας...μαλλον φταινε οι γιορτες..τι να πω..

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλημέρα μανουλομάνουλα!

ξεκινησα να σας γραφω χθες πριν αρχισει το νησι και σας ελεγα ποσο μονη νιωθω πολλες φορες (και μετα δαβασα και τα δικα σας τωρα το πρωι:lol:). ειχα τσακωθει και με τον αντρα μου, ειχα κλειστει στο δωματιο και ημουν χαλια. στο μεταξυ ειχα πολλη ενταση χθες, ενιωθα και πονους περιοδου και ελεγα τωρα θα αδιαθετησω. δεν προλαβα να ποσταρω ομως γιατι ηρθε ο καλος μου και με πηρε στο σαλονι, μου εφτιαξε και μεζε να φαμε και στανιαρα. δεν αδιαθετησα ομως! τι στο καλο εχω αυτα τα συμπτωματα εβδομαδες τωρα;;;;;; εκλεισα ραντεβου να παω στο γιατρο τη δευτερα.εσεις που αδιαθετησατε σας ειχε προετοιμασει το σωμα σας για την περιοδο ή ηρθε ξαφνικα; και αραγε ποσες ακομα δεν εχετε περιοδο; αντζυ μονο εσυ και εγω ειμαστε ακομα;

ευχαριστω που απαντησατε για το θηλασμο. νιωθω καλα τωρα. οχι τιποτα αλλο αλλα η παιδιατρος μας δε νομιζω να εγκρινει τα ενδιαμεσα ταισματα γιατι υποτιθεται οτι πρεπει να απογαλακτισω. αλλα δεν μπορω και δε θελω απο τωρα. αρα και εγω θηλαζω για να την κοιμισω ή αν δεν εχει γινει το φαι ακομα, αν ειμαστε εξω και πεινασει κλπ.

αντζυ μου τι κριμα για την χρυσανθουλα μας. τουλαχιστον δεν προχωρησε και αλλο η ιωση να εξελιχθει σε τιποτα πιο σοβαρο, μακρια απο δω! φυλαχτειτε και φυλαξτε την ! αι στο καλο τους οι παλιοαρρωστοι! την κολλησανε τη μικρουλα μας!

θαλεια ελπιζω να μην ειναι τιποτα τα κοκκινα μαγουλακια! γρηγορα να περασει το κρυωματακι σας.

βαλια μου δεν ξερω πως να σε συμβουλεψω για το νυχτερινο ταισμα, μιας και θηλαζω και βραδυ. ομως μην ξεχνας οτι τωρα πια βιωνουν το αγχος αποχωρισμου πολυ εντονα με κορυφωση τους 12 μηνες. αν δεν ηρεμει ομως με αγκαλια, τι θα κανεις; παντωςμπορει και απλα να ετυχε. εμενα δεν ξυπναει στανταρ. πχ χθες επεσε 9.15 και ξυπνησε 6.15 και μετα 9.φανταστικα. προχθες ειχαμε και 2 ξυπνηματα παραπανω,αντιπροχθες οχι κοκ. και αν πειναει; αλλαζουν και αυτα τις ορεξεις τους. μπορει να τον επιασε καμια λιγουρα. μη μου αγχωνεσαι.

ηρω δεν πινει καθολου ολη μερα; ουτε οταν ειναι χαρουμενος; τι να πω; αν δωσεις πολυ λιγο τραχανα και μετα του πασαρεις και λιγο γαλα που θα του εχει ανοιξει η ορεξη;ωχ τι τραβας και εσυ.

ρε αννη γιατι δεν την παιρνεις στο δικο σας κρεβατι;δοκιμασε να την θηλαζεις μονο καθιστη και να την ακουμπας και μην ξαπλωνεις πια μαζι της.

α, τωρα ειχα ετοιμαστε να βγουμε εξω και την αφησα στην κουνια της μεχρι να απλωσω τα ρουχα και κοιμηθηκε...τι ναπω; παει η εξοδος!

KOWTp3.png

Κι εμείς ξενύχτες χθες. Ο μικρός κοιμήθηκε από τις 10 και έτσι ξύπνησε στις 3 και ξανακοιμήθηκε στις 5! Ο καλύτερος ύπνος μου, πάει χάθηκε. Εγώ είχα ξεπατωθεί και στις δουλειές και πήγα για ύπνο στις 2 οπότε τι κοιμήθηκα; Ευτυχώς τώρα το πρωί κοιμάται 1 ώρα και, οπότε κι εγώ βρίσκω χρόνο να πιω καφέ να στανιάρω γιατί και το απόγευμα έχω μαθήματα.

mU4Ep3.png

Φάγαμε φρούτα και τώρα παίζει στο πάρκο κι εγώ αντλώ. Δεν κάνει να τα αφήνουμε να παίζουν μόνα τους σε αυτή την ηλικία, έτσι διάβασα. Αλλά ο Γ δεν έχει έρθει ακόμα και εμένα με κυνηγάει ο χρόνος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οπότε ο Λ ευχαριστιέται το πάρκο του, με τύψεις φυσικά.

Αυτό που μας έχουν κάνει με τις τύψεις δεν παίζεται. Μια τα βιβλία, μια οι φίλοι/γνωστοί/συγγενείς, μια το ιντερνετ όλα στοχεύουν στο γιατί κάνεις κάτι έτσι και δεν το κάνεις αλλιώς "όπως πρέπει". ΜΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ;

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...