Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα φιλενάδες, πολύ γρήγορα να πω περαστικά στο μπουμπουκάκι της Άντζυς και κουράγιο στην φιλενάδα Ηρώ.

Πρέπει να είμαι η μόνη που δεν ευχήθηκα στην γλυκύτατη Λούση αλλά δεν πρόλαβα με τις δουλειές.

Χρόνια πολλά λοιπόν γλυκό πλασματάκι!

images?q=tbn:ANd9GcSFuJIw0yM5ncC1ZK1vvxbsh881NrlSy0Xh69gO5T7YHEp_62TH

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανούλες!!!

Καταρχάς, να ευχηθώ!

Λούση, γλυκό κοριτσάκι, χρόνια σου πολλά και καλά!!! Γερή κι ευτυχισμένη να είσαι και να σε χαίρονται οι γονείς σου!

Κλειούλι και Γιώργο, αν και αργά να είστε κι εσείς γεροί και ευτυχισμένοι!

Χριστίνα, χρειάζεται καιρός για να βρεθούν οι ισορροπίες γιατί ένα παιδί είναι μεγάλη αλλαγή! Να έχετε υπομονή και κατανόηση και πολλή αγάπη και όλα καλά θα πάνε!

Αντζούλι μου, περαστικά σας! Στενοχωρέθηκα πολύ και για το μπισκοτάκι και για εσένα που φαντάζομαι πόσο θα "έπεσες"... Θα γίνει γρήγορα καλά και δε θα ταλαιπωρηθεί άλλο! Το χειρότερο πέρασε!

Ηρώ, τί πείσμα κι αυτό να μη θέλει γάλα... Εγώ θα πρότεινα να μην τον πιέσεις άλλο, να του δίνει κανένα γιαουρτάκι το βράδυ και να μην αγχώνεσαι! Όσο καταλαβαίνει πως τον παρακαλάς και ζορίζεσαι, τόσο θα πεισμώνει... Υπομονή και όλα καλά θα πάνε! Υπάρχουν πολλές τροφές που υποκαθιστούν το γάλα!

Τάνια, μου αρέσουν τα εναλλακτικά που κάνεις! ;)

Βάσω, μπράβο στην υπομονή σας τόση ώρα στην αναμονή! Πάντως μεγάλωσε πολύ το ζουζούνι σου! Μπράβο!

Βασιλική, μήπως έχεις κανένα ταλέντο στις κατασκευές για να το εκμεταλλευτείς; Κοσμήματα, διακοσμητικά, αξεσουάρ κλπ έχουν μεγάλη πέραση στο διαδύκτιο. Ελπίζω να την βρείτε την άκρη, καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι... Αισιοδοξία όμως πάνω απ' όλα!

Εμένα μου τη βίδωσε και έστειλα το Θοδωρή για ένα δίωρο στους παππούδες για να κάνω δουλειές. Σκέφτομαι να το καθιερώσω γιατί είναι πολύ ζόρι να κάνεις για ένα ξεσκόνισμα 3 ώρες με 100 διαλείμματα...

Τώρα έχω ένα καθαρό σπιτάκι, φαγητό για αύριο και σαλάτα (η πεθερούλα! ;)), έκανα και μπανάκι και είμαι πολύ χαρούμενη! Αύριο είπαμε πως θα στολίσουμε!

Όνειρα γλυκά σε όλα τα μανουλομωράκια!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Ο Λ κοιμηθηκε από τις 10 ακριβώς και δεν χρειάστηκε να του κρατήσω το χέρι γιατί αποκοιμήθηκε στο τάισμα οπότε δεν έχω να σας πω χρόνο σήμερα.

Εγώ μετά τακτοποιούσα κάποια πράγματάκια για την γιορτούλα του. Θα τον γιορτάσω και πολύ θα ήθελα να περάσετε οι Ξανθιώτισσες/Καβαλιώτισσες! Δεν θα κάνω πολλά πράγματα, μια πίτα και ένα γλυκό (έτοιμα) αλλά επιφυλάσσομαι για την γιορτή του συζύγου όπου και δίνω ρέστα στις ετοιμασίες. Το σπίτι μας μικρό αλλά η καρδιά μας μεγάλη.

Αν και κοιμήθηκε νωρίς ελπίζω να μην ξυπνήσει πριν τις 8 αφού εγώ θα είμαι κομμάτια!

mU4Ep3.png

Το άλλο θέμα είναι οι παιδίατροι και οι γνώμες τους! Προσωπικά δεν έχω τυφλή εμπιστοσύνη σε κανέναν άνθρωπο, πολύ περισσότερο σε κανέναν γιατρό. Ακολουθώ τις οδηγίες της παιδιάτρου, όχι απαραίτητα κατά γράμμα, επειδή ταιριάζουν με την δικιά μου νοοτροπία και αντέχουν στο τεστ της κοινής λογικής. Όμως θεωρώ ότι η ευθύνη για το φαγητό και γενικότερα τις συνήθειες του παιδιού (ύπνος, διατροφή κλπ) ανήκει σε εμάς ως γονείς και όχι στους παιδιάτρους, οι οποίοι τις περισσότερες φορές προβάλλουν καθαρά προσωπικές τους απόψεις. Να πω ακόμα ότι είμαστε πάρα πολύ τυχερές όσες από εμάς συμβουλευόμαστε τις παιδιάτρους μόνο για θέματα φαγητού!

Θα συμφωνήσω μαζί σου Δέσποινα!

Έχω σταματήσει να ρωτάω πράγματα πέραν των ιατρικών στον παιδίατρο... Γιατροί είναι και έχουν δει πολλά αλλά οι γονείς είμαστε εμείς και η ευθύνη της ανατροφής βαραίνει εμάς.

Και θυμήθηκα και το άλλο.

Θηλάζω το πρωί στο κρεβάτι με την ελπίδα να κοιμηθεί (μάταια συνήθως!), αλλά και ενδιάμεσα στα γεύματα, όταν βλέπω πως ζορίζεται, όταν δυσκολεύεται να κοιμηθεί και γενικά όταν έχει δύσκολη μέρα θηλάζω πολύ... Όταν είμαστε έξω ή τον έχουν οιπαππούδες ή ο μπαμπάς του, πολύ αραιά. Είναι ανάλογα με τη μέρα...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

291328-goodMorning76%5B1%5D.png

Καλημέρα μανουλομανούλες!!! Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια μας και στις μανούλες που γιόρταζαν.

Εμείς είμαστε πολύ καλύτερα!!!

Εχθές είχαμε πάει στη γιαγιά μας. σήμερα εδώ δουλίτσες ψώνια κλπ!!! ωχ με φωνάζει ο Στάθης...καλά καλέ έρχομαι μην φωνάζεις!!!

Διαφημίσεις

Θα συμφωνήσω μαζί σου Δέσποινα!

Έχω σταματήσει να ρωτάω πράγματα πέραν των ιατρικών στον παιδίατρο... Γιατροί είναι και έχουν δει πολλά αλλά οι γονείς είμαστε εμείς και η ευθύνη της ανατροφής βαραίνει εμάς.

Και θυμήθηκα και το άλλο.

Θηλάζω το πρωί στο κρεβάτι με την ελπίδα να κοιμηθεί (μάταια συνήθως!), αλλά και ενδιάμεσα στα γεύματα, όταν βλέπω πως ζορίζεται, όταν δυσκολεύεται να κοιμηθεί και γενικά όταν έχει δύσκολη μέρα θηλάζω πολύ... Όταν είμαστε έξω ή τον έχουν οιπαππούδες ή ο μπαμπάς του, πολύ αραιά. Είναι ανάλογα με τη μέρα...

Κορίτσια το θέμα διατροφής είναι άστα να πάνε.....ο κάθε παιδίατρος λέει τα δικά του!!! εμείς να φανταστείτε είμαστε 2 μήνες με μεσημεριανή χορτόσουπα. Ο καημενούλης ο στάθης όλο κολοκύθι, πατάτα και καρότο. Ε δεν άντεξα και γω η μάνα και μόνη μου εδώ και μια βδομάδα του δίνω και λίγο στήθος κοτόπουλο ανά δυο μέρες!!! Αφήστε τα δεν πρόκειται να βρούμε άκρη. Το κακό είναι ότι όταν είσαι και νέα μαμά δηλαδή με το πρώτο παιδί φοβάσαι και περισσότερο και πας κατα γράμμα με τον παιδίατρο στο δεύτερο πιστεύω ότι συνέρχεσαι όταν ακούς κουλά και προσαρμόζεις εσύ τη διατροφή του παιδιού σου (μέσα σε λογικά πλαίσια πάντα)

Αυτά και από μας......

Αγαπη μου τι φατσουλα ειναι αυτη βρε Χριστινα, που την βρηκες;;

Καλημεραααα...Αγγελικη περαστικα σας, ποιος μπιπ..το κολλησε το μπισκοτακι;Καλα μετα ας με λενε περιεργη που δε θελω να το δινω το παιδι, ο καθενας τι εχει δεν ξερουμε (αλλα μερικοι το παιρνουν με το ζορι).

Ειμαι στη δουλεια, εξω εχει 2 βαθμους, παγωνια.Τα χερια μου απο τα ζεστα τα νερα εχουν σκασει, ολο με κρεμες ειμαι.

Χριστινα (Ξανθη) ολοι μας εχουμε περασει δυσκολα με το παιδι, σιγα σιγα ομως θα τα βρειτε..

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμάς!

Εμείς ίχαμε ένα μαρτυρικό βράδυ. Η μικρή μου ενώ κοιμήθηκε νωρίς, ξυπνούσε ανά μισαωρο, ώσπου στις 11 δεν ήθελε να ξανακοιμηθεί. Εντωμεταξύ εγώ άκουγα ένα χουρχουρητο την ώρα που έτρωγε και αποφάσισα να της βάλω ορο, αφού δεν κοιμόταν. Εννοείται οτι μας άκουσε η γειτονιά. Τελικά κατά τις 1:30 επιτέλους την πήρε για λίγο ο ύπνος, αλλά τα καυμενάκι εκει που κοιμόταν, γύριζε συχνα το κεφάλι της δεξια-αριστερά και μουγκριζε. Έτσι περάσαμε όλο το βράδυ με πάρα πολλά ξυπνήματα. Εννοείται οτιι εγω σέρνομαι. Ευτυχως την κρατησε ο Γ το πρωι μια ωρα και κοιμηθηκα. Εντωμεταξύ τα μάγουλα της, που σας έλεγα τις προάλλες, τωρα είναιι κατακόκκινα.

θα πάρω τον γιατρο να δουμε τι θα μας πει.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα και από εμάς!

Εμείς ίχαμε ένα μαρτυρικό βράδυ. Η μικρή μου ενώ κοιμήθηκε νωρίς, ξυπνούσε ανά μισαωρο, ώσπου στις 11 δεν ήθελε να ξανακοιμηθεί. Εντωμεταξύ εγώ άκουγα ένα χουρχουρητο την ώρα που έτρωγε και αποφάσισα να της βάλω ορο, αφού δεν κοιμόταν. Εννοείται οτι μας άκουσε η γειτονιά. Τελικά κατά τις 1:30 επιτέλους την πήρε για λίγο ο ύπνος, αλλά τα καυμενάκι εκει που κοιμόταν, γύριζε συχνα το κεφάλι της δεξια-αριστερά και μουγκριζε. Έτσι περάσαμε όλο το βράδυ με πάρα πολλά ξυπνήματα. Εννοείται οτιι εγω σέρνομαι. Ευτυχως την κρατησε ο Γ το πρωι μια ωρα και κοιμηθηκα. Εντωμεταξύ τα μάγουλα της, που σας έλεγα τις προάλλες, τωρα είναιι κατακόκκινα.

θα πάρω τον γιατρο να δουμε τι θα μας πει.

Καλημέρα και από εμάς.

Αντζυ μου πολύ στενοχωρήθηκα με το κοριτσάκι σου. Εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά και να μην ταλαιπωρηθείτε. Θέλει μεγάλη προσοχή ρε γ@μ@το γιατί πολλοί που είναι κρυωμένοι δεν το λένε. :mad::mad::mad:

Εμάς ο Κωνσταντίνος έφαγε το βράδυ στις 9.30 και πήγε για ύπνο και κατα τις 01.00 ξύπνησε με κλάμματα και δεν ηρεμούσε. Ετσι κατα τις 01.30 του δώσαμε κι αλλο γάλα. Βρε κορίτσια δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό που κάνει ο άντρας μου... φοβάμαι μην τυχόν συνηθίσει και το κάνει κάθε βράδυ :shock::shock:

αλλά και αμα κλαίει και δεν ηρεμεί ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Θάλεια μου και εμένα από χτες είναι με κόκκινα μαγουλα. Τι είναι αυτό πάλι; Eγώ σκέφτηκα μη τυχόν είναι από τη μοκετα που παίζει και τρίβεται αλλά και σήμερα το πρωί που ξύπνησε από την κούνια ήταν και τα δυο κόκκινα. :confused::confused:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλημερα φιλεναδες..το βραδυ μας οπως καταλαβαινετε χάλια,η μικρή έβηχε πολύ ,δε μπορούσε να ανασάνει,την πήρα στο κρεβάτι μας και ξύπναγε συνέχεια.τωρα το πρωί πήραμε όλα τα σκ@τοφάρμακα και ξεκινήσαμε,φυσικά σπαράζει στο κλάμα με τις σταγόνες,τις μάσκες,την αντιβίωση κτλ κτλ...

αν έχετε καποια ιδέα για γρήγορο κι εύκολο φαγητό,πείτε μου γιατι δεν εχω ουτε χρόνο ,ούτε όρεξη να κάνω κάτι περίπλοκο...

α..Βάλια μου και Άντρια οι γιοι σας που περπατάνε είναι κουκλάκια:-)

Θαλίτσα ελπιζω να μην έχει τιποτα το Δωράκι και να περάσει .ίσως θελει απο μικρή ενυδατικές και περιποίηση!απο που να πήρε αραγε?χαχα!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημερα φιλεναδες..το βραδυ μας οπως καταλαβαινετε χάλια,η μικρή έβηχε πολύ ,δε μπορούσε να ανασάνει,την πήρα στο κρεβάτι μας και ξύπναγε συνέχεια.τωρα το πρωί πήραμε όλα τα σκ@τοφάρμακα και ξεκινήσαμε,φυσικά σπαράζει στο κλάμα με τις σταγόνες,τις μάσκες,την αντιβίωση κτλ κτλ...

αν έχετε καποια ιδέα για γρήγορο κι εύκολο φαγητό,πείτε μου γιατι δεν εχω ουτε χρόνο ,ούτε όρεξη να κάνω κάτι περίπλοκο...

α..Βάλια μου και Άντρια οι γιοι σας που περπατάνε είναι κουκλάκια:-)

Θαλίτσα ελπιζω να μην έχει τιποτα το Δωράκι και να περάσει .ίσως θελει απο μικρή ενυδατικές και περιποίηση!απο που να πήρε αραγε?χαχα!

Πολύ στενοχωριέμαι με το μπισκοτάκι. Αντε να γίνει γρήγορα καλά το κοριτσάκι μας.

Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια :oops::oops::oops:

Φαγητάκι τώρα... χμμμμ... κάνε μακαρόνια στο φούρνο με ζαμπον, τυρί και κρέμα γάλακτος ή κοκκινη σάλτσα. ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...