Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεσποινουλα μου, εγω ανανα βαζω συνεχεια. τον καθαριζω ολοκληρο, τον αλεθω και τον βαζω σε ισες μεριδουλες στο ψυγειο (120 μλ). Μου φτανει περιπου για 4 μερες. Στυβω κι ενα πορτοκαλι και βαζω και την ετοιμη τη φρουτοκρεμα και το τρωει μια χαρα! Εμενα γενικα του αρεσουν τα ξινα κι οχι τα πολυ γλυκα!

Κοριτσια μιλησα ξανα με τη γιατρο. Μου ειπε να δοκιμασω κι αλλες μαρκες. Αλλα κουραστηκα. Θα βαλω τα μπιμπερο για αποστειρωση, παω σε λιγο να αγορασω καινουργιες θηλες ωστε να μην του θυμιζει τιποτα σε παλιο γαλα και μετα παω σουπερ να αγορασω τα εβαπορε αυτα. Θα σας πω για νεοτερα!

Σας ευχαριστω παντως!:rolleyes:

ticker.png

CEPYp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Τι κάνετε;;;Μου λείψατε!!!!

Η μπουμπού θέλει να τρώει μόνο τα δικά μας φαγητά....:shock:...όπου βλέπει κρέμα..."κλειδώνει" το στόμα...!!!!Δεν ξέρω τι θα κάνω!!!!Το μεσημέρι καταλήξαμε να πιει γάλα!!!Θα περιμένω να δω τι θα μας πει ο γιατρός!!!

Σήμερα της έδωσα και αυγουλάκι!!!Φάνηκε να της αρέσει!!!Θα δούμε πώς θα πάει και τις επόμενες μέρες και από την επόμενη εβδομάδα θα φάει ψαράκι!!!

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω!!!!Θα σας σχολιάσω αργότερα!!!

Φιλάκια!!!!

Λοιπον ισα που ειχα χασει 2 κιλα, με την σοκολατοπιτα θα τα ξαναπαρω!Εγινε τελεια, σοκολατα ονομα και πραγμα.Εγω δεν εβαλα πορτοκαλι αλλα νομιζω οτι με το πορτοκαλι θα ειναι εξισου ωραια.Σκεφτομαι να παω και αυριο στο γραφειο να κερασω μηπως και τελειωσει και δεν τη φαω ολη εγω.

Αννυ χιονισε σε ολη την Καβαλα, στο κεντρο βεβαια ηταν χιονονερο, αλλα στα προαστια το εστρωσε.Τωρα που βγηκα λιγο στο μπαλκονι εχουμε -1 βαθμο!

Ανανα δινω και εγω Δεσποινα, οχι καθε μερα.Του βαζω μια φετα και τον υπολοιπο τον τρωμε εμεις γιατι ειναι και λιποδιαλυτικος!!!Καθε 3-4 μερες αγοραζω εναν.

Οσο για το θηλασμο εγω θηλαζω το πρωι, μετα το μεσημερι και τα απογευματα ωσπου να κοιμηθει τον βαζω κανα δυο φορες ισως και περισσοτερες στο στηθος.

Πριν ξεχασα να ευχηθω στα νινακια μας που εχουν γενεθλια:ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ!!!

Διαφημίσεις

BΙκακυ μου τα φιλια μας στην Λου!να την χαιρεσαι κ να την καμαρωνεις!!!!!!

εε 400γρ ειπες???.....

(συνεχιζω το ποστ μετα απο 4 ωρες:shock::cool:)

η Κλειω σημερα εφαγε 100μλ τραχανα με λαχανικα κ τωρα 100μλ φαριν λακτε.το ποσο χαρηκα δεν λεγεται....αυτα τα βηματα που λες τα μπρος κ πισω ποτε θα σταματησουν??????

κοιμηθηκαμε κ μια ωρα αγκαλια κ μολις ξυπνησα εκανα κορμο με ξυσμα πορτοκαλι..μιαμμμμ περιμενω να παγωσει...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπερα και απο μενα!Καταρχην Χρονια πολλα στη Λουση!!!!Βικακι να τη χαιρεστε παντα γερη κ ευτυχισμενη.... αλλα εχω μια απορια.... το Λουση ειναι απο Ευστρατια και τη γιορταζετε σημερα?

Καο οσεσ ειχατε κ εχετε μηνογενεθλια να χαιρεστε τα αγγελουδια σας!!

Εμεις σημερα δεν ειμαστε κ πολυ καλα... εκανε εναν ψιλοεμετο το μεσημερι μετα το φαγητο (αρακα με μοσχαρακι)και το απογευμα της εδωσα λιγο γαλα κ παλι εβγαλε,ισως ειναι κρυωμενο το στομαχακι της αλλα γενικα γκρινιαζει απο το πρωι σημερα.....

Τανια μου χαθηκαμε.... μολις φτιαξει ο καιρος θα παμε σιγουρα για καφεδακι....

Μαρακι να ερθεις κι εσυ με το γιοκα σου να γνωριστουμε κιολας!!

Αντζυ για σενα που με ρωτησες αν ειναι ολα καλα.... δεν ειναι οολα καλα αλλα το παλευουμε,γενικα χασαμε επαφη με τον ερχομο του παιδιου......... και δεν ξερω ρε κοριτσια αν συμβαινει κ σε εσας αυτο αλλα υπαρχουν μερες που ανταλλασουμε μονο τυπικες κουβεντες μεσα στο σπιτι! και μενα αυτο με ενοχλει πολυ.... δεν ξερω τι φταιει πραγματικα αλλα αν συνεχισει ετσι δεν τα βλεπω να καταληγουν αισιοδοξα τα πραγματα.Αυτα τα πολυ ευχαριστα απο μενα.... Σας φιλω ολες!

καλησπέρα και απο εμας!

Η μικρη κοιμηθηκε και γω επιτελους εκατσα αφου σήμερα απο τις 11:30 που ξυπνησε απο τον β πρωινο μας υπνο, ξανακοιμηθηκε μονο για 15 λεπτα! απορω πως άντεξε τοσες ώρες! Και πριν λιγο με το που ήπιε το γάλα, επεσε ξερή!

Σήμερα φάγαμε τον τραχανά μας μαζι με γιαουρτακι! και της εδωσα και κουακερ αντι της φαριν λακτε και εδειξε να της αρεσει! Πήρα και κολοκυθα και εβρασα να της δωσω αυτο αυριο ωστε να σταματησουμε την ετοιμη κρεμα!

Χριστινα μου στεναχωρηθηκα πολύ με αυτα που διαβασα. Ειναι λογικο ο ερχομος του παιδιου να αλλάζει λιγο τις ισορροπιες στο ζευγαρι και θελει υπομονη και χρόνο για να ξαναβρεθει! ΚΑντε κατι για τους δυο σας κατι που σας αρεσε να κανετε παλια πριν το παιδι. Αφηστε το παιδι για ενα βραδυ! Ελπιζω όλα να φτιαξουν και είναι απλά μια φάση! οποιο πρωινο μπορειτε ελατε να σας κερασουμε καφεδακι!

ΚΑλα Δεσποινα είχαμ εταυτιση σκέψης. ΚΑι γω πριν λιγο έκανα την σοκολατόπιτα! αν και εμενα τα τοσο σοκολατένια δεν μου αρέσουν σίγουρα θα την τιμησω γιατι φαίνετε υπέροχη!

Βάσω ελπίζω να βρεις κατι και να φτιάξει η κατασταση! το κακο εινια πως με την κριση που υπάρχει οι επιλογές που έχουμε έχουν λιγοστέψει ! εύχομαι το καλύτερο!!!

Βικυ μου να χαίρεσαι το Λουσάκη!! ( Για όσες ρώτησαν το Λούση βγαίνει απο το Λουκια)

Αννυ μου να χαίρεσαι την Κλειω!!!

Πολλά φιλάκια

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλησπέρα!

Σήμερα είναι και της Λουκίας της Παρθένου. Λουκία βαφτίστηκε το Λουσάκι.

Χριστίνα πιστέψέ με όλες λίγο πολύ την περάσαμε αυτή τη φάση. Για να μη γενικεύω, εμείς με τον ερχομό του παιδιού περάσαμε τη φάση της απόλυτης αγάπης που κράτησε κανά 2μηνο μάξιμουμ και μετά ξεκίνησαν τα ζόρια. Κάποια στηγμή αρχίσαμε να μπαίνουμε στους ρυθμούς μας και τώρα είμαστε πάλι καλά. Φυσιολογικά.

Ελπίζω να το ξεπεράσετε σύντομα.

X4pTp3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Επιτέλους στολίσαμε! Η μικρη στην αρχη δεν του εδωσε καθολου σημασία, αλλά μετά απο λίγο πήγε από κάτω και αρχισε την επίθεση στις μπάλες! Είχε πολύ γέλιο!

Για το θηλασμό που λέτε εμείς θηλάζουμε πρωι-βράδυ (και όλο το βραδυ) και ενδιάμεσα από τα γεύματα γύρω στις 2-3 φορές και αυτό συνήθως για να κοιμηθεί, εκτός αν είμαστε εκτός σπιτιού, όπου δεν θηλάζουμε.

Βίκυ να χαίρεσαι το Λουσάκι σου!!! Να είναι πάντα γερή και δυνατή!!! Και επειδή εμεις δεν μπορούμε να τιμήσουμε την δελεαστικότατη τουρτα τιραμισου, θα αρκεστούμε σε αυτήν την εικονική!

Άννυ χαρούμενα μηνογενέθλια και στην Κλειώ μας!

Άντζυ περαστικά στα μωρά σου, ελπίζω ήδη να είναι καλύτερα, ύστερα πό την φροντίδα σου.

Βάσω ζόρικο το θέμα με την δουλειά , αλλά αυτές τις δουλειές με το ίντερνετ και εγώ δεν τις πολυεμπιστεύομαι. Ελπίζω σύντομα να στρώσουν τα πράγματα.

Κρίστυ, πολύ στεναχωριέμαι για την κατάσταση που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και τον άντρα σου. Λίγο πολύ όλες τα περάσαμε αυτα, απλά σκέψου οτι υπάρχει και η μικρή σας και έχετε την υποχρέωση να κάνετε κάποιες υποχωρησεις. Θα συμφωνησω με τα κοριτσια που σου πρότειναν να βρείτε λίγο χρόνο για τους δυο σας. Αλλά στο τελος, εσυ ξέρεις τι ειναι καλυτερο για εσας.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Μόλις κοιμήθηκε ο Γιαννάκης και πέρασα να πω μια καληνύχτα!

Βάσω, ελπίζω όλα να πάνε καλά με το θέμα της δουλειάς! Δυστυχώς ούτε κι εγώ γνωρίζω κάτι σχετικό με ίντερνετ.

Christy, δεν έχουμε "ξαναμιλήσει", αλλά πιστεύω πως με πολλή υπομονή και αμοιβαίες υποχωρήσεις θα τη βρείτε την άκρη! Όλοι χρειάζεται κάποιες φορές να κάνουμε κάποιους συμβιβασμούς, πόσο μάλλον όταν είναι ένα παιδί στη μέση.

Αχ αυτή η σοκολατόπιτα, παρασύρθηκα κι εγώ και λέω να την κάνω αύριο που θα έρθει επίσκεψη η νονά μας!

Καληνύχτα!!!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Αντζυ για σενα που με ρωτησες αν ειναι ολα καλα.... δεν ειναι οολα καλα αλλα το παλευουμε,γενικα χασαμε επαφη με τον ερχομο του παιδιου......... και δεν ξερω ρε κοριτσια αν συμβαινει κ σε εσας αυτο αλλα υπαρχουν μερες που ανταλλασουμε μονο τυπικες κουβεντες μεσα στο σπιτι! και μενα αυτο με ενοχλει πολυ.... δεν ξερω τι φταιει πραγματικα αλλα αν συνεχισει ετσι δεν τα βλεπω να καταληγουν αισιοδοξα τα πραγματα.Αυτα τα πολυ ευχαριστα απο μενα.... Σας φιλω ολες!

Χριστινάκι εμεις εδω ειμαστε πάντως να μιλησεις οποτε θες,να ξεσπάσεις ,να τα πεις καπου κι οπου μπορούμε να βοηθήσουμε.όλες πιστευω περασαμε αυτη τη φαση,αλλα εγω σημερα που ειμαι τουρμπο δε θα σου δωσω συμβουλες γιατι μου ρχεται να τον στειλω πακέτο στη μάνα του να ησυχάσω.θα σου μιλησω αυριο με καθαρό μυαλό..οσο έχω έστω!

λοιπον πηγαμε γιατρο,η μικρη εχει βροχίτιδα..και μαλιστα προχωρημένη,ειχε ιωση ,καποιος την κόλλησε κ το γύρισε σε βροχιτιδα. μας εδωσε αντιβιωση,σταγονες,μασκες με φαρμακο...ολη μερα κατι θα της κανω,και ειπε 8 μερες θεραπεια να δουμε πως θα παει ,καμια επαφη με κοσμο,μπορει και να του ςκολλήσει και να γινει χειροτερα.σκατα δηλαδη.ειμαι να σκασω.στη γιατρο η μπεμπα εγινε μωβ απο το κλαμα και το βηχα δεν επαιρνε ανασα μιση ωρα δεν ηρεμουσε με τιποτα,ουτε ζιζι ηθελε.αυτα...τα λεμε αυριο παω μεσα,δεν ειμαι και πολυ καλα.καληνυχτα

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Μανουλίτσες καλησπέρα. Δεν σας διάβασα, εκτός από την Αντζούλα που ήταν τελευταία. Λυπήθηκα πολύ για το μπισκοτάκι. Κι εγώ πόσο φοβάμαι που την βγάζω έξω στο σ/μ ειδικά που τους ακούω και βήχουν. Είναι πολύ εύκολο να κολλήσουν τα καημένα φαίνεται. Περαστικά της γρήγορα να΄ναι και να μην ταλαιπωρηθεί το κοριτσάκι μας. Εμένα λίγο συνάχι είχε και είχα καταστενοχωρηθεί. Σε καταλαβαίνω απόλυτα κοριτσάκι μου. Υπομονή και περαστικούλια της.

Χρόνια Πολλά και στο Λουσάκι μας! Να χαίρεσαι την γιορτούλα σου κουκλίτσα μας! Πάντα γερή και ευτυχισμένη! Βικάκι μου, να την χαίρεσαι την μπουμπού σου!

Αυτά μανουλίτσες. Σόρρυ που δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω. Πριν λίγο κοιμήθηκε η ζουζούνα μου και είμαι πτώμα. Ήταν μες στην γκρίνια απ΄την ώρα που γύρισα απ΄τη δουλειά...

Καληνύχτα μανούλια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Ελα ρε Αντζυ... Περαστικα σας... Πολυ στεναχωριεμαι... καλα που την πηγες! Απο δω και περα μονο καλυτερα θα ειναι η καημενουλα..... Κι εμεις την αντιβιωση 8 μερες την πηραμε...

Εμεις συνεχιζουμε τα ιδια. Πηρα μπιμπερο, θηλες, γαλα, αλλα τιποτα. Δεν κοιμοτανε φυσικα αφου ηταν θεονηστικος, οποτε αναγκαστηκα να κανω τραχανα με ψωμι και τυρι. Εφαγε Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολο το μπωλ. Ειμαι απελπισμενη.

Καληνυχτα σας!

ticker.png

CEPYp3.png

Γεια σας φιλες μου!!!

Αντζυ μου περαστικα στο μπισκοτακι!Κουραγιο φιλη!!!Κρατα γερα!!

Χριστινα λυπαμαι πολυ για αυτην την κατασταση!Ελπιζω ολα να πανε καλα!Σιγουρα λιγο πολυ σε ολα τα ζευγαρια υπαρχει "αλλαγη" με τον ερχομο του παιδιου, αλλα πρεπει να προσπαθεις καθημερινα και να μην τα παρατας!Ειναι κριμα και ειδηκα οταν υπαρχει ενα παιδι!

Εμεις ειχαμε παιδιατρο σημερα!Ειμαστε 9100 και 73 ποντους!Καναμε το εμβολιο του μηνιγγιτιδοκοκου(κλαψαμε λιγακη την ωρα του τσιμπηματος)!!Μας προσθεσε στο φαγητο μπροκολο, κουνουπιδι, σελινο και σπανακι.Επισης κροκο αυγου τον οποιο θα βαζω μισο για 8 μερες στο φαγητο του, και αργοτερα ολο τον κροκο 3 φορες την εβδομαδα.Απο κρεμες μπορουμε να τρωμε τα παντα εκτος απο μπισκοτοκρεμα που εχει πολυ ζαχαρη και δεν εχει νοημα.Αυτααααα!Ξεθεωθηκα ομως γιατι ειχαμε ραντεβου 5:30 και μπηκαμε μεσα 7!!!!Και απο εκει φυγαμε 8 παρα και ετσι 3 ωρες τον ειχα αγκαλια και περα δωθε γιατι κουραστηκε και αυτος ο ερημος!

Τωρα ποναει η μεση μου..........

Δεν θυμαμαι κατι αλλο!

Φιλακια μανες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...