Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Χρόνια πολλά στη Λούση που γιορτάζει!!

Χαρούμενα μηνογενέθλια στην Κλειώ, αλλά και στο Γιωργάκη που δε θυμάμαι αν του ευχήθηκα χθες!

Εμάς οι μύξες καλά κρατούν και παρατήρησα ότι υπάρχουν φορές που πιάνει το δεξί του αυτάκι... Ελπίζω να μην είναι καμιά ωτίτιδα... Αν συνεχιστεί πολύ όλο αυτό θα τον πάμε στο γιατρό...

Σήμερα όλο μου το πρωί το έφαγα κάνοντας γενική καθαριότητα... Αμάν πια αυτές οι δουλειές, δεν τελειώνουν ποτέ...

Άννα, σχετικά με το θηλασμό, ο μικρός θηλάζει πλέον μόνο πρωί - βράδυ. Μέσα στην ημέρα τρώει μεγάλες ποσότητες φαγητού, οπότε δεν πεινάει.

Τώρα κοιμάται και θα αράξω να δω καμιά σειρούλα που έχουμε κατεβάσει! Φιλιά!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Α ενταξει.Εδω σταματησε να χιονιζει, βεβαια τα βουνα γυρω γυρω ειναι κατασπρα.

Χιόνισε στην Καβάλα??? Το πρωι μίλησα με την κουμπάρα μου και μου είπε ότι έχει πολύ κρύο αλλά δεν είχε χιονίσει καθόλου! Στο χωριό της, στη Δράμα είχε χιονισει τόσο που τα σχολεία είχαν κλείσει μου είπε!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

γεια σας μανουλιτσες!

πρωτα απ΄ολα να ευχηθω χρονια πολλα στη Λουση! να ειναι παντα ενα γερο κ ευτυχισμενο κοριτσακι!

Αννα εγω τον θηλαζω το πρωι που ξυπναει,μετα τρωει φρουτακια, μετα παλι γαλα,το μεσημερι σουπιτσα κ το απογευμα παλι γαλα 2-3 φορες μεχρι να κοιμηθει εκτος αν φαει κ καποιο γιουρτακι.

σημερα ηταν η 4η μερα που δεν τον ταισα μεσα στη νυχτα. ξυπνησε βεβαια κ παλι 4-5 φορες αλλα ελπιζω να καταλαβει συντομα οτι δεν ακολουθει ζυζι. αυτο το κανω γιατι οταν κοιμαται μαζι μου στο κρεβατι δεν ξυπναει αρα τα ξυπνηματα του ειναι για αλλο λογο.

κοριτσια οσες εχετε δωσει ανανα,ποσο δωσατε? το υπολοιπο για ποσες μερες διατηρειται στο ψυγειο?

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Έφερα και την τουρτίτσα!!! Για κοπιάστε!!

(στο σπίτι έχω ακόμα καλύτερη τούρτα τιραμισσού σπέσιαλ!!)

B01.jpg

να τη χαιρεσαι την μικρη λουση. :P:p:p:p:p

βοηθησε με λιγο βρε βικυ απο που βγαινεινει το λουση κ γιορταζει σημερα???/συγνωμη εχω χασει επισοδεια

Αντρια και μενα σηκωνεται ορθια στο παρκο στηριζομενη απο το καγκελο κ στεκεται για λίγο όρθια!!!!!!!!!!κ εγω ενθουσιαστηκα οτα το πρωτο ειδα!!!!!!!!!!!! απο δω κ περα όλο θα μας εκπλησσουν!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια ψηνω μεσα την αμαρτια της Χριστινας (εννοω τη σοκολατοπιτα)..αμα γινει θα σας κερασω και εγω..

πες μας μετα αν εχει ωραια γευση Θαθελα να τη φτιαξω μετα τα Χριστουγεννα για την Πρωτοχρονια ισως --να μη φτιαχνουμε όλο τα ίδα κ τα ιδια :tongue::tongue::tongue::tongue:

κοριτσια στο Βελγιο ανακαλουν τα παζλ για το πατωμα! μπορειτε να διαβασετε σχετικα στο site του ειμαι μαμα.

Ρε κοριτσια Συγνωμη αυτη η κοπέλα δημιουργος του site"ειμαι μαμα" Ολίβια τι ειναι ????πώς εχει συναψει σχεσεις μεχρι κ με την πρωινη εκπομπη το mega????? οταν την ειδα εξεπλάγειν:shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...