Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα & καλή εβδομάδα μανούλες!

Αντζυ μου περαστικά στον αντρούλη σου και στο μπισκοτάκι σου... Να γίνουν γρήγορα καλα. ;)

Αννη να χαίρεσαι το γλυκό κοριτσάκι σου! Χαρούμενα μηνογεννέθλια!

Βασιλικη ούτε εγώ μπορω να σε βοηθήσω για δουλειές μέσω internet... Δεν τις εμπιστεύομαι κίολας... Εύχομαι σύντομα να βρεις κάτι.

Βικάκι να χαίρεσαι την κορούλα σου!!! Χρόνια πολλά!

Δέσποινα στείλε και σε εμάς χιονάκι!!! Ωραία ηταν το Σάββατο... θέλουμε κι αλλο. Οσο για το πως θα παει το 2011 μάλλον δεν έχουμε δει ακόμα τα χειρότερα και να δω τι θα κάνουμε.

Taumataki οπότε μπορεί και να μην γνωριζόμαστε...Φαντάζομαι ότι ο σύζηγος ειναι από Βριλήσσια! Πάντως ωραία δεν είναι και στα μέρη μας;

Πολύ κρύο και σήμερα κορίτσια... Ο Κωνσταντίνος μου όλο το ΣΚ ήταν γκρινιαρούλης... αλλά όταν κάθεται και παίζει μόνος του τρελαίνομαι :D:D κάθομαι και τον χαζεύω :tongue::tongue::tongue:

Θέλει συνέχεια να κάθεται στα γόνατα και να σηκώνεται να τα πιάνει όλα!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Taumataki οπότε μπορεί και να μην γνωριζόμαστε...Φαντάζομαι ότι ο σύζηγος ειναι από Βριλήσσια! Πάντως ωραία δεν είναι και στα μέρη μας;

Βριλισσιώτης δεν είναι το καμάρι μου...Κηφησιώτης είναι αυτός.

Σα τα μέρη μου δεν έχει πουθενάαααααα!!! Θαλασσίτσα, χαλαρή διάθεση, άνθρωποι περισσότερο ευδιάθετοι και προσεγγίσιμοι....

Γλυφαδίτσα I love you....:D

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Καλημερα κοριτσια κι απο μας!

Χαρουμενα μηνογενεθλια στην Κλειω μας!!!

Χρονια πολλα στη Λουση!!!

Αντζυ μου δε σας βλεπω καλα! Σας ματιαξανε μωρε! Αντε περαστικα σας!!!

Κοριτσια οσο για το οικονομικο κουραγιο! που θα παει θα το ξεπερασουμε! Οι ιδεες της Μαριας καλες! Εγω γενικα την εμπιστευομαι σε κατι τετοια, ειναι σπιρτο!

Τι αλλο...

Α ναι! Αννυ εγω τον βαζω στους ενδιαμεσους υπνους της ημερας στο κρεβατι του για να συνηθιζει σιγα σιγα. Τωρα κοιμαται εκει με ευκολια. μια εβδομαδα μου πηρε για να μαθει. Βεβαια το βραδυ συνεχιζουμε οοοολοι παρεα στο κρεβατι μας. :D

Τωρα να σας πω για το βραδυ μας. ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ!

Μτα τον εμετο κοιμηθηκε, ξυπνησε στις 3 να φαει. ΟΥΡΛΙΑΖΕ! μολις πλησιαζε το μπιμπερο με το γαλα ξαναουρλιαζε. Με τιποτα! εκανα αλλο γαλα, αλλη μαρκα τιποτα.... Κλαμα στο κλαμα κοιμηθηκε νηστικος. 6 ξυπνησε ουρλιαζοντας και παλι απο την πεινα. Με τιποτα το γαλα! Εκανα επισης αλλη μαρκα (3 ειχα)! Τιποτα. Κι εκανα τραχανα με ψωμι και τυρι. τον κατεβασε αμασητο παρακαλω, δεν τον ενοχλουσαν ουτε οι μπουκιες με την ψωμαρα και την τυρουκλα! 500 μλ μετρημενα!!!!!!!!! Και μετα... Ξεραθηκε μιλαμε. Ουτε ανασα δεν επαιρνε. Δεν αλλαξε πλευρο μεχρι τις 11 παρα εικοσι.

Τι θα κανω ρε κοριτσια με το γαλα.... :|

ticker.png

CEPYp3.png

χρονια πολλα κ στην Λουση μας!!!!

Αντζυ περαστικα στω μωρα σου!κ υπομονηηηηηη....

Ηρω δοκιμασες να του δινεις με εκπαιδευτικο ποτηρακι κ οχι με μπιμπερο?ο γιατρος τι σου λεει?μηπως να δοκιμαζες κιολας αλλο γαλα?εννοω οχι σε σκονη..καταλαβες,κατι εβαπορε που κυκλοφορουν.

οσο για το κρεβατι της στους ενδιαμεσους υπνους ειναι που δεν κοιμαται κα8ολου εκει.κοιμαται η στον καναπε ή στην κρεβατοκαμα,αλλα βεβαια την παιρνει ο υπνος στο ζιζι πρωτα.

8α την κανω κ εγω τραχανα σημερα για μεσημεριανο γιατι ειναι μερα vegeterian σημερα,αλλα το σκεφτομαι να βαλω τυρι!θα βαλω ψωμακι ομως.εκτος απο λαδι βαζετε κ κανα λεμονι???

επισης σημερα δεν εφαγε ουτε φρουτο ουτε γιαουρτι που της δοκιμασα...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Εγω βαζω και λεμονακι. Και τυρι, αλλα αν το φοβασαι δοκιμασε ανθοτυρο πρωτα.

τωρα οσο για το αλλο δοκιμασα να το βαλω στο νεροποτηρακι του. Παει να το πιει με παθος και μολις καταλαβει οτι ειναι γαλα.. τζιφος!

η γιατρος ειπε να δοκιμασουμε αλλο γαλα. Ποσα πια?????????? και δεν ξερω και αν τα πινει. Εχω δωσει τουλαχιστον 100 ευρω ετσι... Για τα εβαπορε τη ρωτησα και μου ειπε οπωσδηποτε μετα το χρονο. Αυτα βεβαια επανω γραφουν μετα τους 6 μηνες... ξερω κι εγω? το σκεφτομαι σοβαρα να σου πω...

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

images?q=tbn:ANd9GcTukfIH4pvyQqTlYkZp8QjZCs_YATzriLxRC-owfg_B0yvyNBNmcQ

Καλημέρα μανούλες!!! Ναι, είναι Δευτέρα. Ακόμα και εγώ που δε δουλεύω δεν την μπορω...

Σας διάβασα και χθες βράδυ και τωρα δε θυμαμαι πολλά.

Χαρούμενα μηνογεννεθλιάκια στα μωρακια που γιορταζαν!!

Βίκυ να χαίρεσαι τη Λούση σου, πάντα γερο και ευτυχισμενο να ειναι το κοριτσακι σου!!!

Βασουλα τι να πω για τις δουλειες; Δυστυχως και εγω δεν το κατεχω το θεμα, ευχομαι ομως γρηγορα να βρειτε τη λυση.

Αννη κουραγιο με την Κλειουλα. Τουλαχιστον ανναρωσε απο την ιωσουλα της.

Αντζυ-νοσοκομα κρατα γερα! Περαστικα σας!!!

Δεσποινες ενταξει, καλυτερα ηταν τα βραδια σας ε;

τι αλλο; α ναι!

Ηρω γιατι ρε συ ετσι με το γαλα; αν δοκιμαζε να το δωσει ο αντρας σου; αν κοιμαται το παιδι με τραχανα δινε το γαλα απογευμα, τι να πω; παρε και το γιατρο και ρωτη τοην.

Να ρωτησω κατι για τις θηλαζουσες; Πόσες φορες την ημερα θηλαζετε τα μωρα σας τωρα; οχι αφου πεσουν για υπνο. Διαβαζα κατι χθες για τα μωρακια που θηλαζουν και ελεγε οτι οταν το μωρο δε νιωσει την απαιτουμενη αγκαλια-ζιζοκατασταση,μυρωδια κλπ της μανας την ημερα βγαζει το αχτι του το βραδυ. μηπως τωρα με τις στερεες που δεν εχουμε πολυ τα μωρακια μας αγκαλια και παραλειπουμε θηλασμους νιωθουνα ανασφαλεια και γιαυτο ξυπνουν τα βραδυα; δεν ξερω. εγω συνεχιζω να δινω ενδιαμεσα των γευματων γαλα εκτος και αν ειμαι εξω και περασει η ωρα και δεν γινεται αλλιως.

KOWTp3.png

Αχ βρε Αννα, δεν ξερω... Ο γιατρος ειπε αυτα που εγραψα πιο κατω. τον αντρα μου με τιποτα. Εχει μαμακιαση, ειναι καρακολλημενος.... Δεν ξερω σκεφτομαι πολλα. Θα σας γραψω μετα, θα το ψαξω και λιγο στο parents.

Παντως εσυ δινεις γαλα ενδιαμεσα στα γευματα??? Μπραβο! Εμενα δεν πειναει ενδιαμεσα!

ticker.png

CEPYp3.png

Αχ βρε Αννα, δεν ξερω... Ο γιατρος ειπε αυτα που εγραψα πιο κατω. τον αντρα μου με τιποτα. Εχει μαμακιαση, ειναι καρακολλημενος.... Δεν ξερω σκεφτομαι πολλα. Θα σας γραψω μετα, θα το ψαξω και λιγο στο parents.

Παντως εσυ δινεις γαλα ενδιαμεσα στα γευματα??? Μπραβο! Εμενα δεν πειναει ενδιαμεσα!

εμενα κ αν εχει μαμακιαση κ ζιζοκολλημα!εγω ρωτησα καποια στιγμη για αυτα τα εβαπορε (αν κ θηλαζω)σε περιπτωση που χρειαστει να λειψω κ δεν εχω αντλησει κ μου ειπε οτι μετα τον 6ο τα δινουν αλλα τα μωρα που θηλαζουν δεν τα δεχονται ευκολα αυτα γαλατα.ισως ο δικος σου να το πιει.εγω θα το δοκιμασα.

α!εχεις ψαξει μην εχει καμια αλεργια κ δεν το θελει????

Αννα πριν την ιωση της Κλειους θηλαζε περιπου 4 φορες μεχρι να κοιμηθει γιατι ετρωγε το φαι της!τωρα ομως παει κ αυτο!τρωει 3 κουταλιες κ τελος κ μετα ζιζι.δηλ θηλαζει αρκετα παλι...τι να πω...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Στο www.alibaba.com έβρισκα εταιρίες (έχω χάσει τις επαφές τώρα για να σου τις έδινα, πάνε και 6-7 χρόνια από τότε). Έκανα έναν λογαριασμό στο ebay Και πουλούσα. Αρχικά έδινα παπούτσια Nike (ιμιτασιόν) και έβγαζα αρκετά ανάλογα πόσο πουλούσαν. Σταμάτησα όταν μου έστειλε γράμμα η εφορία της Αγγλίας (Inland Revenue) και με ρωτούσε αν έχω επιπλέον εισόδημα αδήλωτο (!!!!). Οι Άγγλοι παρακολουθούν ΟΛΕΣ τις κινήσεις του κόσμου. Έτσι σταμάτησα άδοξα για να μην με χρεώσουν πρόστιμο στην εφορία. Εδώ από κάτι τέτοιο σαφώς δεν κινδυνεύεις. Επίσης εκεί είχε τα car boot sales όπου και έβρισκες πράγματα μεταχειρισμένα και τα μεταπουλούσες και από εκεί έπαιρνα πραματάκια. Αλλά σου λέω έχει τρέξιμο. Μπες στο αλιμπάμπα και ψάξε. Προσοχή όμως, έχει και κλέφτες.

Μαρία μου όποτε βρεις ευκαιρια θα ηθελα να μου πεις για τα μαθηματα στο skype κ γενικα τι σημαινει ιντερνετικα μαθηματα γιατι μου εκανε εντυπωση αυτο.....σε ευχαριστω προκαταβολικα:oops::oops:

Καλησπέρα μάνες!!!

Χρόνια πολλά στο Λουσάκι μας!!! Βίκυ μου να τη χαίρεσαι και να είστε πάντα υγιείς και ευτυχισμένες!!!

24068_412692508893_325619923893_5292112_4731239_n.jpg

Χαρούμενα μηνογενέθλια και στο Γιώργο για χθες και στην Κλειώ σήμερα!

Ηθελα να σας γράψω τόσα πολλά, να απαντήσω σε αυτά που γράφατε αλλά είμαι λίγο αποσυντονισμένη τώρα... Θα ξαναμπω σε λιγάκι!

Φιλιά!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Μαρία μου όποτε βρεις ευκαιρια θα ηθελα να μου πεις για τα μαθηματα στο skype κ γενικα τι σημαινει ιντερνετικα μαθηματα γιατι μου εκανε εντυπωση αυτο.....σε ευχαριστω προκαταβολικα:oops::oops:

Βασιλική δεν το έχω δει ή κάνει αλλά το διάβασα κάποια το είπε στο πάρεντσ. Τώρα δεν το βρίσκω για να σου πω. Φαντάζομαι συμφωνείς με κάποια για μαθήματα και ανοίγετε σκάιπ. Από εκεί και μετά όλα όπως θα τα έκανες και σε μια τάξη. μπορείς να της στέλνεις σημειώσεις με εμαιλ. Δεν το έχω δοκιμάσει για να είμαι σίγουρη και δεν ξέρω και πως θα πληρώνεσαι.

mU4Ep3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Αννυ χαρούμενα μηνογενέθλια :o Και μην ξεχνάς πάντα ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες!!!

Βάσω να χαίρεσαι τον Γιωργάρα για χθες!

Βικυ να σου ζήσει η κοράκλα!!! Να είναι πάντα γερή και δυνατή!!!

Ηρώ εγώ δεν θηλάζω και πριν λίγο καιρό έπαθα κατι παρόμοιο... Δηλαδή ο μικρός δεν έπινε καθόλου γαλα. Το βράδυ σχεδον δεν το πλησίαζε και το πρωι 60μλ. Εγώ φανταζόμουν ότι έχει σκάσει απο τα φαγητά όλη μερα και δεν ηθελε αλλο... Ετσι υπήρχαν και βράδια που κοιμόταν νηστικό το πουλάκι μου. Οταν το είπα στην παιδιατρο μου είπε να το δίνω την απογευματινή κρεμα πιο νωρις και λιγότερη. Το γάλα μου είπε είναι σημαντικό! Ετσι κι έκανα και τώρα τρώει μια χαρα... Θα σου ελεγα να συμβουλευτεις την παιδιατρο σου. Η δική μου άποψη πάντως είναι σε καμια περίπτωση μην τον πιέζεις.

Αντζυ πως πάει η βάρδια :tongue: Η μπισκιτ πως είναι?

Εμένα ο Δημητράκης μου κοιμάται κι εγώ χαλαρώνω. Ρε κορίτσια έχει αρχίσει και κάνει βήματα κι έχω τρελάθει... Εχω βάλει και σχετικό βίντεο! Αννα φαντάζομαι η δικια σου που σχεδόν περπαταει!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπέρα μανούλες!!!

Τί κάνετε?

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές σας!! Είμαι πολύ συγκινημένη σήμερα από το πρωί με το πιτσούλι μου που γιορτάζει, όλη μέρα κερνάω γλυκά στο γραφείο και γεμίζει το στόμα μου που λέω η κορούλα μου γιορτάζει!!! Αχχχχ μου έχει σαλέψει.

Περιττό να πω ότι το σπίτι μας είναι ανοιχτό για όλες τις φίλες μας απόψε -και πάντα δλδ- θα πέσει πολύ περιδρόμιασμα λέμε χαχαχαχα!!!! Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!!

Πριν λίγο μπήκα σπίτι, η Λου κοιμάται από το αμάξι όπως ερχόμασταν, την ανέβασα και την ακούμπησα στην κούνια και συνεχίζει το zzzzzzzzzzzzzzzz και την περιμένω να ξυπνήσει για μαμ.

Χρόνια πολλά για τα μηνογεννέθλια στη Κλειώ μας, Άννυ μου να την χαίρεσαι!!!

Και επίσης χαρούμενα μηνογεννέθλια και σε εσάς Βασούλα και Ηρώ για εχτές!!!

Γιόρταζε ο αδερφός μου χτες και όλη μέρα την περάσαμε εκεί γιορτάζοντας (κραιπάλη δλδ....) οπότε δεν σας μίλησα καθόλου.

Δεσποινάκι συμφωνώ και επαυξάνω με αυτά που λες για τους παιδιάτρους, σε ότι μου αρέσει την ακούω και σε κάποια την παρακούω. Εμείς έχουμε και την αλλεργία και ζοριζόμαστε λιγάκι, αλλά κάθομαι και διαβάζω και προσθέτω φρούτα ας πούμε που θα μου έδινε όταν θα πηγαίναμε φαντάροι χαχαχαχα..... Είναι καλή όμως, της δικιάς μας "σχολής" του ατατσμεντ πάρεντινγκ και του co-bedding αν τα λέω σωστά, και με έχει βοηθήσει αρκετά από την αρχή. Μάκια στα μαγουλάκια της μπούμπης !!!

Αντζούλα μου περαστικά τους!!! Πάει, τα έπαιξαν και οι 2 ... εσύ κράτα γερά!!!

Άννα μου, σχετικά με αυτό που ρωτάς, εγώ την θηλάζω το πρωί στις 7 παρά τέταρτο πριν φύγουμε για δουλειά, και μετά ο επόμενος θηλασμός είναι μετά το μεσημεριανό της φαγητό δλδ κάπου 4 με 5 αναλόγως αν κοιμηθεί. Μετά ξαναθηλάζει κατά βούληση άλλες 3-4 φορές μέχρι να κοιμηθεί στις 22.30 με 23.00. Κάπου 6 θηλασμοί την ημέρα δλδ και 1-άπειρους (χαχαχα) κατά την διάρκεια της νύχτας. Τώρα ας πούμε, που κοιμάται και δεν έχει φάει ακόμα ούτε μεσημεριανό, τα μπουμπς είναι τούμπανο και καίνε και εγώ προσπαθώ να μην τα ακουμπάω γιατί τρέχει το γάλα ποτάμι, και θα πρέπει να περιμένω να ξυπνήσει, να την ταίσω το κατσικο-λαχανικό σουπα, και μετά από κανένα μισάωρο να πιέι γάλα. Καλά καλαμπόκια δλδ.

GaiGp3.png

εμενα κ αν εχει μαμακιαση κ ζιζοκολλημα!εγω ρωτησα καποια στιγμη για αυτα τα εβαπορε (αν κ θηλαζω)σε περιπτωση που χρειαστει να λειψω κ δεν εχω αντλησει κ μου ειπε οτι μετα τον 6ο τα δινουν αλλα τα μωρα που θηλαζουν δεν τα δεχονται ευκολα αυτα γαλατα.ισως ο δικος σου να το πιει.εγω θα το δοκιμασα.

α!εχεις ψαξει μην εχει καμια αλεργια κ δεν το θελει????

Αννα πριν την ιωση της Κλειους θηλαζε περιπου 4 φορες μεχρι να κοιμηθει γιατι ετρωγε το φαι της!τωρα ομως παει κ αυτο!τρωει 3 κουταλιες κ τελος κ μετα ζιζι.δηλ θηλαζει αρκετα παλι...τι να πω...

Άννυ μου, άσχετο φυσικά, φλασιά, αλλά τις προάλλες κάπου διάβαζα ότι στον ύπνο και στο φαί τα μωρά στάνταρ κάνουν 2 βήματα μπρος και 1 πίσω. Αρα είναι σε φυσιολογικά πλαίσια αυτό το πισωγύρισμα στο φαγητό. Κάποτε :?: θα στρώσουν... Η Λου άλλη μέρα τρώει 400 γρ κρεατοχορτόσουπα, άλλη μέρα 50 γρ, άλλοτε τσακίζει ένα μπωλ ρυζάλευρο με αχλάδι και άλλοτε μόνο 2 κουταλιές. Α, και όταν δουλεύω και είναι στη γιαγιά της εκεί τρώει την φρουτόκρεμα, εδώ το σ/κ ζήτημα να φάει την μισή. :cool::cool: είναι αυτά κάτι μάρκες....... μμμμμμμμμμ:D:D

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...