Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα Μαράκι και Βασιλική. Εγώ φοιτήτρια έκανα εμπόριο στο ιντερνετ μέσω ebay και έβγαζα κάμποσα αλλά ήθελε τρέξιμο και να πηγαίνεις ταχυδρομείο συχνά κτλ. Αν έχεις τον χρόνο, που αμφιβάλλω με ένα μωρό παιδί, μπορείς να το ψάξεις. Προϊόντα έπαιρνα από Κίνα (κυρίως παπούτσια και μπιμπελό). Αν θες μπορώ να σου δείξω πως να βρεις μικρέ βιοτεχνίες. Είναι γενικά πολύ δύσκολο το ιντερνετ πλέον γιατί έχει κορεστεί και έχουν πέσει οι τιμές αρκετά. Έχεις σκεφτεί να διδάσκεις μέσω σκάιπ; Είδα κάτι κοπέλες που διαφημίζουν ιντερνετικά μαθήματα. Δεν έχω να προτείνω κάτι άλλο παρά να σου ευχηθώ καλή αρχή γιατί όντως δύσκολα τα πράγματα.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Τσαγκαροδευτέρα πάλι. Ωραία περάσαμε το σκ με βόλτες κλπ αν και έπιασε κι εδώ αρκετό κρύο.

Δεν θυμάμαι να σχολιάσω πολλά, με συγχωρείτε. Βασιλική κι εγώ είμαι λίγο επιφυλακτική με τις δουλειές μέσω internet, κι όσα έχω ακούσει αποδείχθηκαν φούμαρα όπως λες κι εσύ. Καλή τύχη πάντως και ελπίζω να βρείτε γρήγορα μια λύση.

Κρίστυ, καλώς ξανάρθες, μακάρι να είναι όλα καλύτερα τώρα. Πάντως όπως θα ξέρεις ο ερχομός του μωρού αποσυντονίζει τα περισσότερα ζευγάρια και ΄χρειάζεται χρόνος και υπομονή για να στρώσουν τα πράγματα.

Βασούλα και Ηρώ χαρούμενα μηνογενέθλια στα μωράκια σας για χθες!

mWsZp3.png

Και τώρα που πήρα φόρα, θυμήθηκα και τι άλλο ήθελα να σχολιάσω.

Το θέμα πρόγραμμα μωρού, εμείς έχουμε ένα στοιχειώδες πρόγραμμα, το οποίο καθορίζεται από την δουλειά μου κ τις ώρες που λείπω. Τα σαββατοκύριακα δεν έχουμε πρόγραμμα, αλλά προσπαθώ να τηρώ στο περίπου τις ώρες του φαγητού της, όπου και να είμαστε.

Το άλλο θέμα είναι οι παιδίατροι και οι γνώμες τους! Προσωπικά δεν έχω τυφλή εμπιστοσύνη σε κανέναν άνθρωπο, πολύ περισσότερο σε κανέναν γιατρό. Ακολουθώ τις οδηγίες της παιδιάτρου, όχι απαραίτητα κατά γράμμα, επειδή ταιριάζουν με την δικιά μου νοοτροπία και αντέχουν στο τεστ της κοινής λογικής. Όμως θεωρώ ότι η ευθύνη για το φαγητό και γενικότερα τις συνήθειες του παιδιού (ύπνος, διατροφή κλπ) ανήκει σε εμάς ως γονείς και όχι στους παιδιάτρους, οι οποίοι τις περισσότερες φορές προβάλλουν καθαρά προσωπικές τους απόψεις. Να πω ακόμα ότι είμαστε πάρα πολύ τυχερές όσες από εμάς συμβουλευόμαστε τις παιδιάτρους μόνο για θέματα φαγητού!

mWsZp3.png

Καλημερα φιλες μου!Καλη εβδομαδα να εχουμε!

Χαρουμενα μηνογενεθλια στην Κλειουλα μας!!!!

Χρονια πολλα στο Λουσακι μας που γιορταζει!!!Να την χαιρεσαι Βικακι!!

Βασιλικη εγω δεν εχω ιδεα για δουλειες μεσω νετ οποτε δεν μπορω να βοηθησω!Ευχομαι να βρεις συντομα κατι και να πανε ολα καλα!

Εμεις εχουμε γιατρο σημερα οποτε και εμβολιο:confused::confused:Να δουμε τι καινουριο θα μας δωσει απο φαγητο και ποσο μεγαλωσαμε!

Παω να ετοιμαστω να φυγω για δουλεια!!!Τα λεμε αργοτερα μανες!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μαράκι και Βασιλική. Εγώ φοιτήτρια έκανα εμπόριο στο ιντερνετ μέσω ebay και έβγαζα κάμποσα αλλά ήθελε τρέξιμο και να πηγαίνεις ταχυδρομείο συχνά κτλ. Αν έχεις τον χρόνο, που αμφιβάλλω με ένα μωρό παιδί, μπορείς να το ψάξεις. Προϊόντα έπαιρνα από Κίνα (κυρίως παπούτσια και μπιμπελό). Αν θες μπορώ να σου δείξω πως να βρεις μικρέ βιοτεχνίες. Είναι γενικά πολύ δύσκολο το ιντερνετ πλέον γιατί έχει κορεστεί και έχουν πέσει οι τιμές αρκετά. Έχεις σκεφτεί να διδάσκεις μέσω σκάιπ; Είδα κάτι κοπέλες που διαφημίζουν ιντερνετικά μαθήματα. Δεν έχω να προτείνω κάτι άλλο παρά να σου ευχηθώ καλή αρχή γιατί όντως δύσκολα τα πράγματα.

Mαρια καλημερα

για να εχω μια ιδεα για πες μ τι ειναι αυτο με το ebay κ τις μικρες βιοτεχνιες?????

Πως γινεται αυτο με τα ιντερνετικα μαθηματα??? πρωτη φορα το ακουω αν ξερεις κατι περισσοτερο θα με ενδιεφερε να το μαθω

σε ευχαριστω πολυ:-P

Το άλλο θέμα είναι οι παιδίατροι και οι γνώμες τους! Προσωπικά δεν έχω τυφλή εμπιστοσύνη σε κανέναν άνθρωπο, πολύ περισσότερο σε κανέναν γιατρό. Ακολουθώ τις οδηγίες της παιδιάτρου, όχι απαραίτητα κατά γράμμα, επειδή ταιριάζουν με την δικιά μου νοοτροπία και αντέχουν στο τεστ της κοινής λογικής. Όμως θεωρώ ότι η ευθύνη για το φαγητό και γενικότερα τις συνήθειες του παιδιού (ύπνος, διατροφή κλπ) ανήκει σε εμάς ως γονείς και όχι στους παιδιάτρους, οι οποίοι τις περισσότερες φορές προβάλλουν καθαρά προσωπικές τους απόψεις. Να πω ακόμα ότι είμαστε πάρα πολύ τυχερές όσες από εμάς συμβουλευόμαστε τις παιδιάτρους μόνο για θέματα φαγητού!

thumbs-up_000.jpg

mU4Ep3.png

Στο www.alibaba.com έβρισκα εταιρίες (έχω χάσει τις επαφές τώρα για να σου τις έδινα, πάνε και 6-7 χρόνια από τότε). Έκανα έναν λογαριασμό στο ebay Και πουλούσα. Αρχικά έδινα παπούτσια Nike (ιμιτασιόν) και έβγαζα αρκετά ανάλογα πόσο πουλούσαν. Σταμάτησα όταν μου έστειλε γράμμα η εφορία της Αγγλίας (Inland Revenue) και με ρωτούσε αν έχω επιπλέον εισόδημα αδήλωτο (!!!!). Οι Άγγλοι παρακολουθούν ΟΛΕΣ τις κινήσεις του κόσμου. Έτσι σταμάτησα άδοξα για να μην με χρεώσουν πρόστιμο στην εφορία. Εδώ από κάτι τέτοιο σαφώς δεν κινδυνεύεις. Επίσης εκεί είχε τα car boot sales όπου και έβρισκες πράγματα μεταχειρισμένα και τα μεταπουλούσες και από εκεί έπαιρνα πραματάκια. Αλλά σου λέω έχει τρέξιμο. Μπες στο αλιμπάμπα και ψάξε. Προσοχή όμως, έχει και κλέφτες.

mU4Ep3.png

καλημερα καλεεε..τι εγινε?σας πλακωσε το παπλωμα??

ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας.

Βασιλικη κ εγω δεν εχω ιδεα τι μπορεις να κανεις..εχει μηνες τωρα που σκεφτομαι τι δουλεια θα μπορουσα να κανω αλλα τιποτα δεν ειναι ελπιδοφορο!

Δεσποινα θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!!!!!

εμεις για ακομη μια νυχτα μαρτυρησαμε κ το σωμα μου εχει στραβωσει τελειως.

εχει 3 μερες τωρα που μολις παει να με παρει ο υπνος ξυπναει η κλειω για τα καλα κ δεν καθεται στο κρεβατι της,χτυπιεται κ κλαιει,ετσι επειδη κουτουλαω απο την νυστα καταληγουμε να κοιμομαστε μαζι.κατα τις 6 την ξαναβαζω στο κρεβατι της κ μολις ξαπλωνω στο δικο μου παλι ξυπναει.

μαλλον πρεπει να μεινω αυπνη για ακομη μια νυχτα για να την βαζω στο κρεβατι της μπας κ το μαθει ποτε.

δεν ξερω τι αλλο να κανω.....

σας επρηξα παλι...για αυτο θα σας κερασω κατι τις....

sweets_recipe600_83301_599913.jpg

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλημέρα μάνες !Κλειουλίνι μου χαρούμενα μηνογενέθλια κουκλάρα μου!!να σε χαιρόμαστε!!

happy_8_months.gif

Βικάκι να χαιρόμαστε και τη Λούση μας για το ονοματάκι της!πολύχρονη και πάντα υγιής:-)

happy_name_day.jpg&t=1

εγω κάνω τη νοσοκόμα του Κώστα και της Μπέμπας σήμερα..αυτός με πυρετό κι η μικρή με βήχα όλη νύχτα,το απογευμα θα πάμε στη γιατρό..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα καλεεε..τι εγινε?σας πλακωσε το παπλωμα??

ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας.

Βασιλικη κ εγω δεν εχω ιδεα τι μπορεις να κανεις..εχει μηνες τωρα που σκεφτομαι τι δουλεια θα μπορουσα να κανω αλλα τιποτα δεν ειναι ελπιδοφορο!

Δεσποινα θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!!!!!

εμεις για ακομη μια νυχτα μαρτυρησαμε κ το σωμα μου εχει στραβωσει τελειως.

εχει 3 μερες τωρα που μολις παει να με παρει ο υπνος ξυπναει η κλειω για τα καλα κ δεν καθεται στο κρεβατι της,χτυπιεται κ κλαιει,ετσι επειδη κουτουλαω απο την νυστα καταληγουμε να κοιμομαστε μαζι.κατα τις 6 την ξαναβαζω στο κρεβατι της κ μολις ξαπλωνω στο δικο μου παλι ξυπναει.

μαλλον πρεπει να μεινω αυπνη για ακομη μια νυχτα για να την βαζω στο κρεβατι της μπας κ το μαθει ποτε.

δεν ξερω τι αλλο να κανω.....

σας επρηξα παλι...για αυτο θα σας κερασω κατι τις....

sweets_recipe600_83301_599913.jpg

Ευχαριστουμε για το κερασμα

περνατε δυσκολα αλλα πιστευ θα περσαει μολις αρχισει κ συνερχεται τελειως απο την αρρωστια τωρα θελει φροντιδα μωρε το καυμενουλι κ ζεστασια απο τη μαμα!!!!

Αχ κανε λιγο ακομα υπομονη εχεις περασει κ χειροτερα το πρωτο καιρο:|:|

Καλημερα κοριτσακια,εδω χιονιζει!!!!Καντε καμια προσευχη το βραδυ να το στρωσει να μην μπορω να παω στη δουλεια αυριο...

Ο μικρος παλι το βραδυ εκανε τα δικα του, ξυπνησε 3 φορες μεχρι τις 12.30 και μετα δεν ξαναξυπνησε, μια και καλη στις 7 το πρωι.Κατα τις 3 τον ακουγα που μουρμουριζε αλλα δεν σηκωθηκα οποτε και ξανακοιμηθηκε.Τον ταισα στις 7 και ξανακοιμηθηκε ο μαγκας εως τις 10!Εμ βεβαια ο κυριος...

Κατα τα αλλα λεμε καλα, μας λενε οτι μπορει να μην εχουμε δουλεια μετα το Πασχα, οποτε πρεπει παλι να βγω στα μαθηματα και στα φροντιστηρια.Κοριτσια πολυ δυσκολα τα πραγματα, το 2011 προβλεπεται μαυρα χαλια.

Αντζυ περαστικα σε όλους!!!Τι εχει ο αντρα σου?????

Ελπίζω να γινουν όλοι καλα γιατι ο ρολος της νοσοκομας ειναι λιγο δυσκολος τον εχω κανει κεγω κ δεν παλευεται!!!!!!

Καλημερα κοριτσακια,εδω χιονιζει!!!!Καντε καμια προσευχη το βραδυ να το στρωσει να μην μπορω να παω στη δουλεια αυριο...

Ο μικρος παλι το βραδυ εκανε τα δικα του, ξυπνησε 3 φορες μεχρι τις 12.30 και μετα δεν ξαναξυπνησε, μια και καλη στις 7 το πρωι.Κατα τις 3 τον ακουγα που μουρμουριζε αλλα δεν σηκωθηκα οποτε και ξανακοιμηθηκε.Τον ταισα στις 7 και ξανακοιμηθηκε ο μαγκας εως τις 10!Εμ βεβαια ο κυριος...

Κατα τα αλλα λεμε καλα, μας λενε οτι μπορει να μην εχουμε δουλεια μετα το Πασχα, οποτε πρεπει παλι να βγω στα μαθηματα και στα φροντιστηρια.Κοριτσια πολυ δυσκολα τα πραγματα, το 2011 προβλεπεται μαυρα χαλια.

Mηηηηηη σε παρακαλώωωωω μην είσαι τόσο πεσσιμίστρια!!!! Breath in, breath out!

Την υγειά μας να 'χουμε κι όλα γίνονται!!!!;)

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Αχ Δεσποινα αυτο ξαναπεστο για τις δυσκολιες!!!!! Εγω ειδες πρωι πρωι τι θεμα ανοιξα για δουλεια ψαχνω απελπισμενα!!!! Τα μαθηματα φετος δεν μου ερχονται με τιποτα --μ φαινεται προτιμανε οι γονεις να βοηθανε μονοι τους τα παιδια ή να μην τα βοηθανε καθόλου.

Ακομη κ ασχετηδουλεια ψαχνω --αν κ αγαπάω πολυ το αντικειμενο μ με τα παιδια αλλα εχω απελπιστει μετα μαθηματα

Απο την α΄λλη βρηκα μια δουλεια απο τις 2 το μεσημερι μεχρι τις 10 το βραδυ με λίγ αλεφτα!!!!Αξιζε τον κοπο???πολες ωρες μακρυα απο το παιδι κ δεν την δεχτηκα Εκανα καλα???Ειμαι πολυ μπερδεμενη Θα βγουμε ποτε απο αυτο το ζορι????κουραστηκα ψυχολογιακα πραγματικα.

¨Οποια κοπελα περναει κατι αντιστοιχο θα καταλάβει τι εννοω:-(:-(:-(:-(:-(:-( Εσυ με τα μαθηματα ίσως να καταλαβαινεις Δεσποινακι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...