Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλια! Χαρούμενα μηνογενέθλια στους εορταζοντες. Περαστιά στα αρρωστούλικα. Εμείς σήμερα πήγαμε Κηφισιά,, στα παιδιά που γεννήσαμε στο ίδιο δωμάτιο. Περάσαμε ωραία μόνο που η Αθηνά είχε πολύ γκρίνια. Δεν ξέρω γιατί. Από χθες το βράδυ έτσι. Μου άλλαξε τα φώτα και συνεχίζει...

Σας φιλώ γιατί έχω πολλά να κάνω. Καληνύχτα μανουλίτσες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Kαλησπέρα μανούλες!

Ηρώ, χαρούμενα μηνογενέθλια!!!

Στολίσαμε κι εμείς, επιτέλους!!! Μύρισαν Χριστούγεννα, όπως λέει και το τραγούδι! Βάλαμε και το cd να παίζει χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια και η ατμόσφαιρα ήταν τέλεια!!! Ο μικρός κοιτάζει το δέντρο και βγάζει χαρούμενες φωνούλες!!! Εννοείται ότι θέλει να πιάσει τις μπάλες και να τις φάει... :):)

Θα βάλω φωτο στο φέις μετά!

Βλέπω ότι στο θέμα του φαγητού παίρνετε πρωτοβουλίες! Εγώ είμαι τελείως κότα, ακολουθώ κατά γράμμα ό,τι μου πει ο γιατρός, προς το παρόν τουλάχιστον!

Πάω για παιχνίδι με τ' αγόρια μου! Τα λέμε μανούλες!!!!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλησπέρα μανούλες! Πως είσαστε?

Εμείς είχαμε μια ωραία κυριακή, λίγο κουραστική για μένα, γιατι έκανα τραπέζι στα πεθερικά, αλλά περάσαμε ωραία και η μικρή ευχαριστήθηκε τους παππουδες της, οπότε χαλάλι. Κατά τα άλλα μια χαρά, αν και λόγω κρύου είναι η 3η μέρα μέσα και μου την έχει δώσει λίγο.

Εντωμεταξύ η μικρή μου από χθες έχει κόκκινα μάγουλα και πηγούνι. Λέω μήπως είναι αλλεργία γιατι χθες της εδωσα πρωτη φορα πορτοκάλι, αλλά δεν έπρεπε να είχε φύγει απο χθες?

Να καλωσορισω και εγώ το καινούριο κορίτσι καθώς και την κρίστυ που χάθηκε τον τελευταιο καιρο!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλησπερα φιλες!!!Μπηκα και εγω να πω ενα γεια μιας και απο το πρωι ειμαστε ολο βολτες και τωρα εχουμε κατι φιλους παρεα οποτε δεν προλαβα να μπω σημερα!Σημερα λοιπον κλεινουμε 8 μηνες!!!!!Γιουπιιιιιιιιικερναω λοιπον ενα γλυκακι αν και αργα!

images?q=tbn:ANd9GcRa6lZbwsfjP9gQo6kx3_sb1p-eWjPxzTgo_nMAZIHPE4lkvEIFmjk3PQ53

Ηρω χαρουμενα μηνογενεθλια και σε εσας!

Φιλακια πολλα!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!

Ηρώ χαρούμενα μηνογενέθλια!!! Να το χαιρεσαι το αγγελουδι σου!

Εμείς περάσαμε πολύ ωραία, πηγαμε εξω για φαγητό με τους κουμπάρους μας κι αλλο ενα ζευγαρι και περάσαμε φανταστικά!!! Ο δικός μας ο πιο μικρός αλλά ο πιο γελαστός και ο πιο κυριος! Εφαγε, κοιμηθηκε για να φάει κι η μαμα και ξυπνησε στο γλυκό! Ξέρει το παιδί :tongue::tongue::tongue:

Τωρα έχει κοιμηθεί ο γλυκός μου κι εγώ χαλαρώνω!

Στο θέμα φαγητού κι εγώ ακολουθω κατα γράμμα την παιδίατρο μιας και της εχω τυφλή εμπιστοσυνη κι ευτυχως δεν είναι και "μη μου απτου" ούτε με τα φαγητά ούτε με τίποτα...

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπερα και απο εμας!!!

Χριστινακι που εισαι??? Χάθηκες!!!! να τα πουμε μες στη βδομαδα!!! Εύχομαι όλα τωρα να ναι καλα!!!

Βασουλα να το χαιρεσαι το αγοράκι σου!

Εμεις παρολο το κρυο βγηκαμε για καφεδακι με την Ηρω ,τον Κωνσταντινο και τον μπαμπα τους και μετα ήρθε και η Μαρια με το Λευτερακι! Ωραια περάσαμε και τώρα σαβουριαζουμε με τον καλο μου κατι πιτογυρα!!! Διαίτης φυσικαχαχαχχα

καλο βράδυ μανούλες!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλησπέρα, κι εμείς στην γύρα σήμερα. Πήγαμε σε κάτι φίλους το απόγευμα και μετά για καφέ με τα παιδιά όπως είπε η Τάνια. Ο Λ σήμερα κοιμήθηκε σε 35 λεπτά, σύνολο με το μπάνιο και το μασάζ γύρω στην μιαμιση ώρα. Βλέπω βελτίωση. Και μακάρι όπως και χθες να μην ξυπνήσει όλη νύχτα. Φυσικά εμένα το φαγητό μου παγωμένες μπριζόλες αφού ο Γ δεν ήθελε να παραγγείλουμε οπότε Τάνια καλύτερα να μην μου λες τι τρώτε γιατί με πιάνουν λιγούρες.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Κι εμεις παραγγειλαμε club και pizza!!! Ωραια περασαμε με τα κορισια! Ο δικος μου ηταν πολυ ησυχος, ευτυχως!

Βεβαια γυρισαμε, ειχε πεινα μαυρη, γαλα με ΤΙΠΟΤΑ... Δεν το θελει ρε παιδι μου. μονο οταν ειναι κοιμισμενος! Του εδωσα τραχανα και μετα αμεσως τον εβγαλε. αλλαξαμε σεντονια, φορμακια κτλ και του ξαναδωσα τραχανα. Τον εφαγε τη δευτερη φορα. Γαλα να δω τι γινει.... Θα ψαχτω λιγο...

Καληνυχτα!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Κοριτσια..... γεια σας και απο μενα!Δεν σας ξεχασα απλα καποια προβληματακια με εκαναν λιγο να απεχω!νομιζω πως αρχιζω να ειμαι καλυτερα,ειχαμε θεματα πολλα με το συζυγο αλλα καπως βελτιωθηκε η κατασταση.Με τη μπουμπου τα ιδια μια ετσι μια αλλιως συνεχιζει να ειναι γκρινιαρα γενικα.... βλεπω οτι ολες ειστε καλα και πολυ χαιρομαι γι'αυτο...

Geia soy Kristi

Se σκεφτηκαμε κάποια στιγμη επειδι έλειπες τοσο καιρο

ελπίζουμε να ειναι τωρα καλυτερα τα πραγματα με το συζυγο. Στεναχωριέμαι πολυ οταν ακουω ζευγαρια με προβληματα. Με την αγαπη ομως όλα ξεπερνιουνται πιστευω:P:p:p

Καλημερα Κοριτσια

μια καινουρια εβδομαδα ξεκινα.

Εμενα με βρισκει προβληματισμενη κ αγχωμενη γιατι αντιμετωπίζουμε μεγαλο οικονομικο προβλημα με το αντρα μ σε ασχημο σημειο και δεν ξερουμε τινα κανουμε.!!!!!

Αχ συγνωμη που ξεκινω με ταασχημα.

Ηθελα νασας ρωτησω αφου όλα τα συζηταμε εδω

Ξερετε καποια δουλεια μεσω ηλεκτρονικου υπολογιστη που να μπορει να αποφερει καποιο εισιδημα εστω κ μικρο??? Εχω ψαξει διαφορα αλλα νομιζω τα περισσοτερα υποσχονται φουμαρα!!!!!!!!!!!

Γνωριζετε κάποια που να αποδιδει πραγματικα?????

Στο παρελθον ασχολιομουν ετσι για χαρτζιλικι κ μετα καλλυντικα σε μια εταιρεια μια που μου αρεσε αλλα θελει πολυ επικοινωνιακη ικανοτητα την οποια εγω δεν εχω και δεν τα πήγα κ πολυ καλά

Αν ξερε τε κατι θα το εκτιμουσα

θα ξαναμπω αργοτερα---ΦΙΛΙΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...