Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννυ, τα λαχανικα παχαινουν????? Ευτυχως γιατι δεν τα τρωω!!! χαχα

Ευχαριστουμε για το κερασμα, και βλεπω σε ολα τα υπολοιπα συμφωνουμε!!!

χααχχαχαχαχα ε ναι.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα !

Ελπίζω να είστε όλοι καλά!

Εμείς είμαστε μια χαρά. Μόνο χθες έκανε ένα βαρβάτο εμετό ο Νικόλας αλλά μάλλον είχε παραφουσκώσει. Στα λαχανικά με το κρέας δεν έχει μέτρο. Του αρέσει πάρα πολύ!

Σήμερα το πρωί πήγαμε εκκλησία και κοινώνησε για 2η φορά και μετά για καφεδάκι στο Φλοίσβο. Είχε ήλιο αλλά ψοφόκρυο όμως μια χαρά περάσαμε.

Ηρώ χρόνια πολλά! Χαρούμενα μηνογενέθλια!

Αντζυ μπράβο στο μπισκότο. Κάπως έτσι κι ο Νικόλας. Ολο να πιάνεται και να σηκώνεται.

X4pTp3.png

Αννυ μου κι εγω του δινω και ψωμι στο χερι (ειδικα οταν ειμαστε εξω), αλλα και κατι μπισκοτα που εχει στο σ/μ ειδικα για μωρα που γινονται κρεμα στο στομα. αν περιμενα εγω απο τη δικια μου παιδιατρο (ειναι φοβερα συντηρητικη) σωθηκα. Ουτε 6 κιλα δεν θα τανε ο δικος μου.

Κοριτσια να σας κερασουμε και για τα μηνογενεθλια μας, αλλα κατι επαθε και δε μου ανεβαζει την κ*λοεικονα!!!!:roll:

οποτε κεραστειτε η καθε μια οτι πιο τελειο μπορεινα φανταστει!!!!!!!!!!!:mrgreen:

Κι η δικιά μου είναι πάααααρα πολύ συντηρητική κι εγώ την ακούω κατά γράμμα. Της έχω εμπιστοσύνη. Σκέψου ότι δημητριακά αρχίζουμε αύριο!!

Παρόλα αυτά βάρος παίρνει σταθερά!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλα καταλαβα. Εμας ψωμι ειπε οχι, αλλα δινω μονο για μασουλημα, ειδικα οταν ειμαστε σε καμια ταβερνουλα και δεν καθεται!

Εμείς σιγά σιγά τα ξεκινάμε. Είπε όχι σε ωμό καρότο, μήλο, αγγούρι λόγω κινδύνου πνιγμού. Αλλά για το ψωμί, αφού μουλιάζει στο στόμα θέλει προσοχή αλλά το επιτρέπει.

X4pTp3.png

Εμείς μόλις φάγαμε και αντλώ. Είχα μαγειρέψει γιουβαρλάκια αλλά μετά άλλαξα γνώμη και τα κράτησα για το βράδυ και έβαλα μπριζόλες στον φούρνο που ήθελε ο Γ με πατάτες τηγανιτές. Τώρα τρώει και ο Λ το φρεσκομαγειρεμένο του φαγητούλι από τα χεράκια του μπαμπά του.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Ο μικρός κοιμήθηκε, εγώ έπλυνα πιάτα και περιμένω να με πάρουν τηλ να πάω να κάνω μια ώρα ιδιαίτερο σε εκείνο το κοριτσάκι που δεν έκανα χθες όλη την ώρα. Έφτιαξα κι έναν καφέ και άραξα να σας διαβάσω αλλά μάλλον ταΐζετε και κοιμίζετε.

mU4Ep3.png

Μολις γυρισαμε απο καφε, ο μικρος σαν κρεμμυδι ηταν , ταλιμπανακι μονο τα ματακια του φαινοταν!

Λοιπον τον τραχανα τον βραζω με νερακι και δεν τον αλεθω γιατι εχει ηδη μαλακωσει πολυ.Ειναι με λαχανικα ο συγκεκριμενος, ξυνιζει κιολας λιγο και του αρεσει.Δεν προσθετω τιποτα ουτε λαδι ουτε λεμονι.Το ψωμακι του δινω πολυ μικρα κομματακια στο στομα και τσουκου τσουκου τα κατεβαζει.Τωρα για το προγραμμα του μην ρωτατε, δεν ειμαι καλη σε αυτα, εννοω οτι δεν τα κραταω κατα γραμμα, μετα το μεσημερι που γυριζω μπορει να του δωσω μονο στηθος και να φαει το απογευμα, μπορει να του κανω φαγητο και να ξαναφαει μετα κατα τις 8, μπορει και να του ξανακανω φρουτο..αναλογως τι εχω μπροστα μου.Το μονο που κρατω ειναι οτι δεν του δινω ετοιματζιδικα καθολου, ουτε φαριν λακτε, ουτε ρυζαλευρα τιποτε απο αυτα.Σημερα ας πουμε θα φαει γιουβαρλακια αλεσμενα χωρις αυγολεμονο εννοειται κατα τις 4 και μετα κατα τις 7.30 θα του κανω τραχανα με λιγο τυρακι.Ενδιαμεσα μπαινει και λιγο στο στηθος οπως και το βραδυ για να κοιμηθει.

Εμεις σημερα θα φαμε κοτοπουλο αλα κρεμ με πιπεριες...με κανα ρυζακι το βλεπω,θελω να κανω και κανα τυροπιτακι αργοτερα να χουμε για πρωινο, θελω να σιδερωσω κιολας...δεν μπορει αυτη η Κυριακη να ειναι δυο φορες βρε παιδι μου την εβδομαδα;;;

γεια σας κοριτσια!

Ηρω χαρουμενα μηνογενεθλια! πολυ λαχταριστα τα γλυκακια σας!

Δεσποινακι πολυ συντονισμενες ειμαστε! κ στη γεννα κ στην περιοδο κ στο ονομα ακομα:o

εμεις ειχαμε ενα σχετικα καλο βραδυ. τα καταφεραμε για 3η μερα στη σειρα να μην φαει μεσα στη νυχτα αλλα στις 7 το πρωι. ξυπνουσε βεβαια ενδιαμεσα αλλα κοιμοταν αμεσως μολις του εβαζα την πιπιλα. βλεπω λιγο φως στο τουνελ αλλα δεν ενθουσιαζομαι ακομα.

χθες τον βγαλαμε κ φωτογραφιες με αγιοβασιλιατικο μπιτζαμακι κ σκουφακι. θα βαλω μετα φωτο στο φεις!

φιλια, το σιδερο με καλει....

pHNqp3.png9S1np2.png

Κοριτσια..... γεια σας και απο μενα!Δεν σας ξεχασα απλα καποια προβληματακια με εκαναν λιγο να απεχω!νομιζω πως αρχιζω να ειμαι καλυτερα,ειχαμε θεματα πολλα με το συζυγο αλλα καπως βελτιωθηκε η κατασταση.Με τη μπουμπου τα ιδια μια ετσι μια αλλιως συνεχιζει να ειναι γκρινιαρα γενικα.... βλεπω οτι ολες ειστε καλα και πολυ χαιρομαι γι'αυτο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...