Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια Χριστινάκι, πολύ χαίρομαι που είναι καλύτερα το παιδάκι σου.

Ο Λ κοιμήθηκε σαν πουλάκι και δεν ξύπνησε ούτε μια φορά την νύχτα από τις 10.30 το βράδυ ως και τώρα που ακόμα κοιμάται το πουλάκι μου. Επιτέλους βρήκαμε τους παλιούς ρυθμούς μας και ίσιαξα κι εγώ. Ο Γ έχει ένα σεμινάριο σήμερα, όπως και χθες το απόγευμα οπότε θα είμαστε μόνοι μας το πρωί και το απόγευμα μας πήραν κάτι φίλοι μας να έρθουν με την μπουμπού για καφέ. Έχω να μαγειρέψω μπριζόλες και γιουβαρλάκια σήμερις. Προς το παρόν κλασσικά αντλώ.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και απο εμας τις πρωινες!!!

βασκα πρωτα ξύπνησα εγω πανικοβλητη οτι άργησε ο Γιωργος στη δουλεια και δεν χτυπησαν τα ξυπνητηρια και μετα η πεταλουδίττσα!:tongue:Ηπιαμε το γαλατακι μας και τωρα παιζουμε στο χαλακι!

Χτες και εμενα έφαγα για πρωτη φορα τον τραχανα, προφανως τον ηθελε αλεσμενο! Εσεις Δέσποινα πως τον τρώτε?τον αλέθετε?

ΚΑι εμενα Μαρια ο γιατρος μου είπε να της δινω τραχανα για βραδινο, οποτε καμια ωρα πριν κοιμηθει τρωει τραχανα και μετα λιγο γαλατάκι!

οσο για την περιοδο τις 3 -4 πρώτες φορες να είστε προετοιμασμένες για πολύ μεγάλη ροη!

Ευχομαι όλα τα αρρωστα μωράκια να είναι καλά σήμερα!

ΚΑλη Κυριακη να έχουμε!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημερα κουκλες, εχει καμια ωρα που ξυπνησαμε και η μαμα τρωει πρωινο και ο μικρος κανει με επιτυχια τον Ντοναλτ ντακ(κανει πα πα πα..).Μαρια οπως εγραψε και η Τανια, τρωει κατα τις 8 λιγο τραχανα και μετα κατα τις 9.30 ξεκιναω να τον θηλαζω.Το καναμε ετσι ωστε να ξερω οτι θα κοιμηθει χορτατος γιατι με το θηλασμο ουτε ξερω τι κανει.Βεβαια και εχθες που εφαγε καλα παλι ξυπνησε 3 φορες μεχρι να τον παρει καλα ο υπνος.Εντωμεταξυ ειχα βγαλει και απο την καταψυξη 150 ml γαλα για να πιει μηπως τελικα δεν εχει το στηθος αλλα ο κυριος ουτε να το πλησιασει το μπιμπερο, τα φαγε ο νεροχυτης τα 150ml.Απλα δεν πεινουσε και ηθελε την πιπιλα της μανας του.Τον εβαλα στο στηθος και σε 2 λεπτα ειχε κοιμηθει.Αρα αποκλειουμε πλεον να ξυπναει απο πεινα..

Τανια δεν τον αλεθω, γιατι δεν ειναι χονδρος μωρε.Εσυ ποιον του δινεις;Εγω εχω εναν απο ενα μοναστηρι που ειναι νηστισιμος και γενικα με το βρασιμο γινεται αλοιφη.Βαζω και λιγο ψωμακι μεσα και τον τσακιζει!

Καλε Χριστινακι ευκολη η συνταγη σου και πολλη νοστιμη :)..Απλα λεω να παραλειψω το πορτοκαλι που δεν αρεσει στον αντρα μου και να την κανω σκετη σοκολατενια!

Καλημερα Δεσποινα! Εγω έχω ένα που κανει η γιαγια μου αλλα είναι και αυτος ψιλος! Η κυρια ομως τον σνομπάρει!!! Θα δοκιμασω να τον κανω λιγο πιο πηχτο μπας και τον φαει σαν σουπίτσα! Εμενα για ψωμι δεν μου είπε ακόμη , οπότε τον τρώμε με τυράκι;)

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα φιλενάδες κι απο μας!μόλις ξυπνήσαμε..νομίζω το χω παραχ@σει που την παίρνω στο κρεβάτι και προκειμένου να κοιμηθώ εγώ,της αλλάζω το πρόγραμμα,της δίνω εκεί το ζιζί να πιπιλάει και κοιμάται κι αυτή θέλοντας και μη.11:15 για πρωινό ξύπνημα παρα είναι αργά.τη νύχτα κοιμήθηκε μετα απο ανεξήγητο κλάμα συνοδευόμενο απο ξεματιασμα απο τον παππού κατά τις 11 και ξύπνησε καπου στις 3 που την πήρα στο κρεβάτι.ο Κώστας τωρα ξεκίνησε απο Νεάπολη να γυρίσει,αρα μεσημέρι θα ναι πίσω.

τρωω κέικ με γάλα που έφτιαξε η μαμά μου :-) καλέ εδώ έχει έναν ήλιο σήμερα...άλλο πράγμα!

Χριστινάκι σούπερ η σοκολατόπιτα θα την δοκιμάσω κι εγώ!

οσο για το φαγητό που λέτε εμένα κοντευει βδομάδα που δεν έχει αγγίξει ούτε τα φρούτα της,ούτε την κρεατόσουπα και φυσικά ουτε κρέμα.μπουκιά μιλάμε..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Αντζούλα εύκολο να το λες, πολύ δύσκολο να το κάνεις. Πως να μπει σε πρόγραμμα το μωρό; Πρέπει πρώτα απ όλα να κλωνοποιηθείς που είπε και η Ηρώ. Η μια από εσάς θα κοιμάται και η άλλη θα βάζει το μπισκότο σε πρόγραμμα.

Εγώ φτου σκόρδα στάθηκα πολύ τυχερή με τον Λευτέρη. Είναι άριστα συνεργάσιμος σχεδόν από την αρχή έτσι κατάφερνα πάντα με λίγο κόπο να βρίσκουμε μια σειρά αλλά πάντα την σειρά που ήθελε εκείνος και όχι ότι ήθελα εγώ. Ιδανικά θα ήθελα να κοιμάται από τις 9 και όχι στις 10.30 και να ξυπνάει στις 8 και όχι στις 9+. Θα ήθελα να μην κοιμάται το πρωί και να τρώει νωρίτερα φρούτα και όχι στις 12 αλλά τι να κάνουμε; Προσπαθήστε μαζί να βρείτε το πρόγραμμά σας και τον ρυθμό σας και να ξέρεις ότι πάντα θα κάνεις εσύ συμβιβασμούς για να είστε και οι δυο χαρούμενες. Επιστράτευσε ότι βοήθεια έχεις και να ξέρεις και κάτι άλλο, είναι μεγάλο ατού να έχεις τόσο κοντά την μάνα σου. Στο λέω εγώ που η δικιά μου είναι 1000+ χμ μακριά.

have-a-nice-day.gif&t=1

mU4Ep3.png

Καλε εμενα ειναι ψωμας!Του δινω ψιχουλακια στο χερι και σιγα σιγα τα μαλακωνει στο στομα και τα κατεβαζει.Και τυρι του δινω, γενικα ακολουθω το ενστικτο μου στο φαγητο,κρατωντας βεβαια τα βασικα δηλ μελι, ζαχαρη και ξηρους καρπους με τιποτε!Αλλα επειδη βλεπω οτι στα αλλα ο καθε γιατρος λεει τα δικα του καταλαβαινω οτι δεν ειναι πια και τοσο απαγορευτικο για το παιδι να του δωσεις φακη ή κατι αλλο στον ογδοο.Που λες για τον τραχανα και εγω πηχτο τον κανω σαν αραιη κρεμουλα.

Καλημερόυδιααααααα!!!! Πριν λίγο ξυπνήσαμε οικογενειακώς κι από θαύμα ο μικρός δε γκρίνιαξε και μας άφησε να κοιμηθούμε!!!!!

Σούπερ!!!!;)

welcome-BLUE.jpg

Σε ευχαριστώ!!!! Είναι υπέροχο!!!!:-D

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

καλημερα μανουλες κ απο εμας.η Κλειω κοιμηθηκε χθες στις 11 και ,και στις 4 που ξυπνησε αγκαλιαστηκαμε κ κοιμηθηκαμε παρεα ως τις 10!

τραχανα δινω κ εγω αλλα για μεσημεριανο καμια φορα..

δηλ δινετε κρεμα το απογευμα κ τραχανα στις 8??κ πως τον κανετε?εγω τον βραζω κ τον αλεθω κ γινεται πηχτο σαν κρεμα,δεν μπορω να πω οτι τρελενεται.το ψωμακι το βαζεις μεσα στον τραχανα??εγω της δινω στο χερι κ μασουλαει,αν κ δεν μας ειπε ο γιατρος,αλλα οπως ειπες Δεσποινα ακολουθω κ εγω λιγο το ενστικτο μου..γιατι ειναι που ειναι λιγοφαγη με τις στερεες,αν μεινω μονο στα κλασικα δεν θα τρωει τιποτα.

το μεσημερι θα παμε στην μαμα μου..τι τρωτε σημερα?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Οι συνταγες ολες ωραιες μου ακουγονται, αλλα ηδη τα μισα υλικα δεν τα εχω. Αυριο θα παω παλι για ψωνια.

Κοριτσια λεω να το κανω κι εγω με τον τραχανα. Γαλα δεν μου πολυπινει τωρα τελευταια. Θα δοκιμασω και ψωμι αλλα και τυρακι. Εχει δικιο η Δεσποινα. Ο καθε γιατρος λεει τα δικα του, οποτε κι εγω του δινω οτι νομιζω οτι ειναι καλο. Προχθες δεν ετρωγε με τιποτα το μεσημεριανο του. Οταν ομως πηρα να φαω εγω τη φακη μου, εκανε σαν τρελλος. Οποτε του εδωσα φακη κι εφαγε ενα ολοκληρο μπωλ παρακαλω!!!!!!! Και χωρις να ειναι αλεσμενη. Μια χαρα. Τι να πω...

Αντζυ οσο για το προγραμμα χ#σε μεσα! Εμενα δε με νοιαζει προσωπικα καθολου. παραπονιεμαι, αλλα ειμαι αποφασισμενη να ειμαι πολυ ευελικτη. Ας κοιμηθει και στις 10, ας κοιμηθει και στις 11 και στις 12. Ουτως η αλλως και να θελω εγω μιαμερα να κοιμηθει στις 10 αυτος θα κοιμηθει και παλι οτι ωρα θελει. Το πρωι κοιμαται μεχρι αργα, που με βολευει γιατι ξεκουραζομαι. Οσο δε δουλευω δε με ενοχλει. Οταν παω στη δουλεια θα ειναι και πολυ μεγαλυτερο, οποτε δεν με ενδιαφερει. Θα δουμε!

σας επρηξα μωρε Κυριακατικα...!

Φιλιαααααα!!!

Υ.Γ. Τανια δες τα π.μ.

ticker.png

CEPYp3.png

Αννυ μου κι εγω του δινω και ψωμι στο χερι (ειδικα οταν ειμαστε εξω), αλλα και κατι μπισκοτα που εχει στο σ/μ ειδικα για μωρα που γινονται κρεμα στο στομα. αν περιμενα εγω απο τη δικια μου παιδιατρο (ειναι φοβερα συντηρητικη) σωθηκα. Ουτε 6 κιλα δεν θα τανε ο δικος μου.

Κοριτσια να σας κερασουμε και για τα μηνογενεθλια μας, αλλα κατι επαθε και δε μου ανεβαζει την κ*λοεικονα!!!!:roll:

οποτε κεραστειτε η καθε μια οτι πιο τελειο μπορεινα φανταστει!!!!!!!!!!!:mrgreen:

ticker.png

CEPYp3.png

χαρούμενα μηνογενέθλια Ηρώ!!! να τους εκατομμυριάσετε!!!! :-)

Αννουλίνι εμείς σημερα τρωμε ο,τι μαγειρεψει η μαμά μου χαχα!απεργώ εγω!

καλέ η μπίσκιτ πιαστηκε απο το κουτι με τα παιχνίδια της να σηκωθεί όρθια κ μετα απο την περπατούρα!!!τρεχω να σας βαλω φωτο η κουκουβάγιααααα!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

χαρούμενα μηνογενέθλια Ηρώ!!! να τους εκατομμυριάσετε!!!! :-)

Αννουλίνι εμείς σημερα τρωμε ο,τι μαγειρεψει η μαμά μου χαχα!απεργώ εγω!

καλέ η μπίσκιτ πιαστηκε απο το κουτι με τα παιχνίδια της να σηκωθεί όρθια κ μετα απο την περπατούρα!!!τρεχω να σας βαλω φωτο η κουκουβάγιααααα!!!!

μπραβο το κοριτσι μου το καλο!!!!!!κ μενα πιανεται αλλα δεν σηκωνεται η βαριοκουραδιτσα!χαχαχα!!!λες κ βαριεται...

κ εγω Αντζυ εκανα μια ομελετα στον Κωστα για να φυγει δουλεια κ θα παω στην μαμα να φαω!

Ηρω χαρουμενα μηνογενεθλια!!!κ εγω της δινω αυτα τα μπισκοτα της νουτριτσια!εμενα ο γιατρος ρε κα8υστερησε τα λαχανικα γιατι η Κλειω ειχε πολλα κιλα!:roll:

οσο για το προγραμμα ενα εχω καταλαβει..οτι εκει που πανε να ''στρωσουν'',τσουπ ξαναχαλαει!οποτε δεν θα σκαω τωρα,αλλα οταν γυρισω στην δουλεια να δουμε τι θα κανουμε...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...