Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας μανουλιτσες!

καλα Μαρακι(Angicat) η πεθερα δεν παει καλα!

οσο για το νερακι που ρωτησες εμενα δεν πινει απο μπιμπερο. εχω ενα ποτηρακι με μικρες τρυπουλες κ πινει απο κει κ απο κανονικο ποτηρι του εχω δωσει αλλα τις πιο πολλες φορες κανει "μπουρμπουληθρες". σημερα αντι να αλεσω τα λαχανικα τα πατησα με το πιρουνι κ αλεσα μονο το κοτοπουλο αλλα δεν του αρεσε η υφη κ τα καταπινε με το ζορι κ ετσι τα εβαλα ολα στο μουλτι κ μετα τα εφαγε. απλα την εκανα πιο πηχτη απ΄οτι συνηθως.

φλις κουβερτουλα χρησιμοποιουσα κ εγω μεχρι τωρα αλλα πιο πολυ στο καροτσι.

σημερα μου ηρθε κ εμενα περιοδος μετα απο 8 μηνες! δεν ποναω παρα ελαχιστα καπου καπου ενω παλια ημουν ετοιμη να λυποθυμησω απο τον πονο.

οσο για το θεμα του υπνου εδω κ 2 βραδια δεν τον θηλασα στις 4 που ξυπνουσε αλλα προσπαθησα κ τον κοιμησα ξανα κ ξυπνησε κατα τις 7. ελπιζω με αυτο τον τροπο να μην ξυπναει καποια στιγμη, θα δουμε...

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε συ Δεσποινακι τι ταυτιση ειναι αυτη στην περιοδο (ημερες, πονος..).Παντως εγω σημερα ειχα πολυ αιμα που παλια δεν ειχα, σκεψου εβαλα σερβιετες λοχειας (ευτυχως που μου ειχαν μεινει λιγες).

Εγω πριν λιγο τελειωσα με το φαγητο του μπεμπη, του εδωσα λιγο τραχανα και λιγο ψωμακι οποτε να ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθει χορτατος.Εχθες και εμεις προσπαθησαμε την μια φορα να τον κοιμησει ο αντρας μου χωρις να τον θηλασω, κοιμηθηκε αλλα ξυπνησε στο μισαωρο με γοερο κλαμα.Οποτε τζιφος..

Φλις κουβερτουλα χρησιμοποιω στο αυτοκινητο και στο καροτσι.Βεβαια και αυτη που εχω σπιτι ειναι τυπου ισπανικη οποτε ουτε και αυτη ειναι βαμβακερη για να πεις οτι ειναι υγιεινη.Σημερα θα τον κοιμησω με υπνοσακο γιατι εχει κρυο και φοβαμαι μην ξεσκεπαστει.Σας καληνυχτω ξεκιναμε την διαδικασια...

Καλησπέρα και καλώς σας βρίσκω!!!!!

Νέο μέλος δε με λέτε.... Είμαι εγγεγραμμένη και στο parents.gr (thaumataki), βασικά μόνο εκεί γράφω αλλά είπα να δοκιμάσω κι εδώ!!!!

Μ'αρέστε πολύ και παρακολουθούσα τακτικά τις συζητήσεις σας, αν και πολλές σας ''γνωρίζω'' κι από το parents.gr. Το κλίμα μού φαίνεται ευχάριστο και αρκετά ανάλαφρο....

Είμαι κι εγώ μανούλα Απριλίου 2010 καθώς έγινα μανούλα στις 23/4/2010 στο μικρό μου πρίγκιπα!

welcome-BLUE.jpg

Κοριτσάρες μου....μανουλομανουλάρες μου...όλα καλά? Έμεις σκατά οικογενειακός!!! Ο Στάθης τα ίδια και εμείς χειρότερα...!!!:(:(:(

Σήμερα στρώσαμε επιτέλους!!! είχα γυναίκα, την μάνα μου και τον Παναγιώτη μαζί για να συνεφέρουμε το σπίτι (Τον Πάνο για λίγο βέβαια ε???)

Ήθελα λίγο να σας μιλήσω γιατί σήμερα δεν πρόλαβα. Πιστεύω όλες να είστε καλά, τα μπεμπάκια μας επίσης να είναι τέλεια μπισκοτίνα κλπ

συγνώμη δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα σημερινά αλλά εύχομαι όλα να οδεύουν καλώς ε???;););););)

Καληνύχτα και τα λέμε αύριο...ελπίζω!!!%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CF%85%CF%87%CF%84%CE%B1.jpg

Εμείς κοιμηθήκαμε. Αφού τον τάισα τον άφησα στην κούνια και του έπιασα το χεράκι. Δεν πολυ νύσταζε αλλά δεν γκρίνιαζε. Άναψα ένα μικρό φωτάκι. Πήρα και ένα βιβλίο με το άλλο χέρι και του διάβαζα (όχι παραμύθι, εκείνο του Παπαβέντζη). Σιγά σιγά γλάρωσε και σε 45 λεπτά κοιμήθηκε αφού χρειάστηκε να βάλω 10+ φορές την πιπίλα. Μόλις του έφευγε μετά 1 λεπτό γκρίνιαζε οπότε κι εγώ τσουπ την έβαζα και τελικά κατάφερε να κοιμηθεί. Στο χθεσινό παρόμοιο σκηνικό μας πήρε λίγο παραπάνω από 1 ώρα να κοιμηθεί. Να το θεωρήσω βελτίωση; Πάντως με βοηθάει το ότι δεν κλαίει γιατί κορίτσια αν πατήσει τσιρίδα όπου και αν είμαι εκσφενδονίζομαι για αγκαλιά. Δεν μπορώ να τον ακούω να κλαίει και δεν έχει μάθει αυτό το παιδί να κλαίει.

Ένα δυσάρεστο τώρα, το απόγευμα έβγαλε 200μλ Φαρίν Λακτέ μόλις που την είχε φάει με 4-5 αναγούλες. Έπαθα σοκ. Άλλη μια φορά το είχε κάνει. Πήγε όλο το καρεκλάκι στην ντουζιέρα και το καλό είναι ότι έχει μάθει (μάλλον από την γιαγιά που θέλει να βλέπει τηλεόραση) να παίζει στο πάρκο μόνος του για αρκετή ωρίτσα και έτσι κατάφερα να ξεβρομίσω το χάος που δημιουργήθηκε με τον εμετό.

Τώρα μόλις καταβρόχθισα ένα μπωλάκι τραχανά (έτσι τρώω εγώ, σε μπωλ! χαχαχα).

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Γυρίσαμε αργά από τους δικούς μου, τάισα, μπανιάρισα και κοίμισα την ζουζού και ήρθα.

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτό από την βαπτιση στο φέις. Σας φιλώ!

Καληνύχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κοριτσάρες μου....μανουλομανουλάρες μου...όλα καλά? Έμεις σκατά οικογενειακός!!! Ο Στάθης τα ίδια και εμείς χειρότερα...!!!:(:(:(

Καληνύχτα Χριστίνα και ελπίζω να είναι καλύτερα το παιδάκι σου αύριο.

mU4Ep3.png

Ρε συ Δεσποινακι τι ταυτιση ειναι αυτη στην περιοδο (ημερες, πονος..).Παντως εγω σημερα ειχα πολυ αιμα που παλια δεν ειχα, σκεψου εβαλα σερβιετες λοχειας (ευτυχως που μου ειχαν μεινει λιγες).

Εγω πριν λιγο τελειωσα με το φαγητο του μπεμπη, του εδωσα λιγο τραχανα και λιγο ψωμακι οποτε να ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθει χορτατος.Εχθες και εμεις προσπαθησαμε την μια φορα να τον κοιμησει ο αντρας μου χωρις να τον θηλασω, κοιμηθηκε αλλα ξυπνησε στο μισαωρο με γοερο κλαμα.Οποτε τζιφος..

Φλις κουβερτουλα χρησιμοποιω στο αυτοκινητο και στο καροτσι.Βεβαια και αυτη που εχω σπιτι ειναι τυπου ισπανικη οποτε ουτε και αυτη ειναι βαμβακερη για να πεις οτι ειναι υγιεινη.Σημερα θα τον κοιμησω με υπνοσακο γιατι εχει κρυο και φοβαμαι μην ξεσκεπαστει.Σας καληνυχτω ξεκιναμε την διαδικασια...

Δέσποινα τραχανά για βραδυνό; Δεν πίνει γάλα/θηλάζει; Εγώ το τελευταία γεύμα το δίνω στις 6 και από τότε και μετά 2 γάλατα των 200μλ.

Περίοδο έχω κι εγώ τώρα χωρίς πόνο, ενώ παλιά πονούσα πάρα πολύ. Όχι σε σημείο να μην μπορώ να λειτουργήσω αλλά είχε τύχει κι αυτό.

mU4Ep3.png

αχ δεν αντεχω με τα γλυκά,ειμαι και μόνη κι έχω φρικάρει,δεν έχω τι να κάνω,η μπέμπα δεν έχει ησυχία...ουφ...λείπετε και όλες.δε μπορώ άλλοοοοοοοοοοοο

Πως είναι η μπισκοτίνα σήμερα;

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω παω για υπνο....

εκανα και γλυκο και πιτα, αλλα ξεχασα ρε γμτ τις φωτος...

Θα τα πουμε αυριο...

Καλο υπνο και περαστικα στους αρρωστους της παρεας!

ticker.png

CEPYp3.png

Καληνύχτα Χριστίνα και ελπίζω να είναι καλύτερα το παιδάκι σου αύριο.

Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ....Σήμερα ναι είναι λίγο καλύτερα! Αχ μακάρι το πουλάκι μου γιατί ταλαιπωρήθηκε.

Φιλάκια!!!

image.php%2B%25283%2529.jpg

Σοκολατόπιτα με Πορτοκάλι

Τα υλικά που θα χρειαστούμε:

175 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

1/2 της κούπας βούτυρο

1 κούπα ζάχαρη κρυσταλλική

2 αβγά

1/2 της κούπας αλεύρι

1 κουταλάκι baking powder

ξύσμα απο μισό πορτοκάλι

Για το γλάσο σοκολάτας:

125 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

125 γρ. κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά

Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπέν μαρί και τα προσθέτουμε στο μίγμα των αβγών. Ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι με το baking powder και το ξύσμα πορτοκαλιού. Αδειάζουμε σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι 20 εκ. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 35-40 λεπτά. Διαπιστώνουμε αν ψήθηκε βυθίζοντας μια οδοντογλυφίδα στο κέντρο της. Αν βγει στεγνή, η σοκολατόπιτα είναι έτοιμη. Αφήνουμε να κρυώσει. Στο μεταξύ ετοιμάζουμε το γλάσο σοκολάτας. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος. Λίγο πρίν αρχίσει να βράζει κατεβάζουμε απο τη φωτιά και προσθέτουμε την κουβερούρα σε κομματάκια. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα και περιχύνουμε τη σοκολατόπιτα.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...