Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς μας ήρθες και να χαίρεσαι το αντράκι σου!!!

Βριλησσιώτισα κι εσυ;;; Εγώ μενω σύνορα Βριλήσσια με Π. Χαλανδρίου!!! Και είμαι και 29... Λες να γνωριζόμαστε;;; :P:p:p

Λές; Αν κι εγώ είμαι γέννημα, θρέμμα Γλυφαδιώτισσα (παιδί της θάλλασας), αλλά τα τελευταία 2.5 χρόνια που έχω παντρευτεί μένω εδώ πάνω....:tongue:

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Πήρα λαχανικά τελικά. Ήρθε πάνω να μου αφήσει κάτι χαρτομάντηλα και της λέω κάτσε λίγο και έρχομαι και πήγα πήρα. Λίγο αναίσθητη αλλά τι να κάνω; Είναι μες την γλύκα τώρα. Κατάλαβε την χαζομάρα της.

mU4Ep3.png

καλησπέρα και πάλι!

ο Γιωργος κοιμαται, η μικρη κατα περιεγο τροπο παιζει με τα παιχνιδια της και εγω κάθομαι και δεν ξερω τι να κανω...

Ηρω άλλο ενα πανευκολο και πολυ νοστιμο γλυκο ειναι το εξης (το γνωστο μερεντοκεκι απο το ειμαι μαμα)

μιση κουπα μερεντα

1 αυγο

5 κουταλιες σουπας αλευρι

τα χτυπας όλα μαζι τα βαζεις σε ατομικες θηκες περιπου για 4 ειναι αυτη η δοση και ψηνεις στους 180 για 12 λεπτα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Είπα να κοιμηθώ έστω ενα μισαωράκι αφου το πρωί ξυπνήσαμε απο τις 7..ξαπλώνω με τη μπισκοτ,στο πλάι,αυτή με το ζιζί στο στόμα να το χει κάνει σφεντόνα..ε,λοιπον έφαγε έφαγε,πιπίλισε,και πιο πολύ νανουρίστηκα εγώ ,παρά εκείνη! με παίρνει τωρα ο ύπνος,αλλά δεν ήθελε να με αφήσει και ξυπνάω φωνάζοντας απο πόνο..μου έχωσε κορίτσια μια δαγκωνιά στο μάγουλο,σημάδι μου άφησε.της έβαλα μια φωνή...αφου πόνεσα.τωρα το μετάνιωσα,γιατι τι φταίει κι αυτη? δεν το κανε επίτηδες.αλλά με πέθανε ρε..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Πω πω ρε Μαρακι αυτο ειναι που λενε μακρια και αγαπημενες..οτι γραφεις ειναι σαν να ακουω την κουμπαρα μου και αυτη τα ιδια εχει αλλα δε μιλαει γιατι της κραταει το παιδι.Παντως δεν καταλαβαινω τι εγινε και αν τον εβγαζες το Λευτερακη και εγω με το κρυο εχθες το βραδυ του εβαλα φορμα εξοδου κασκωλ και βγηκαμε.Στο καω κατω εσυ εισαι η μανα του εσυ αποφασιζεις τι θα κανεις.

Και εγω ολη μερα δεν πηγα πουθενα και κοντευω να σκασω..φευγει το σ/κ και δεν κανω τιποτα.Εγω εφαγα πριν λιγο το εξης γλυκο- κρεμα:

2 κουταλιες ζαχαρη, 3 κουταλιες σιμιγδαλι και γαλα.Λοιπον βαζεις να βρασει το γαλα και ενω φουσκωνει ριχνεις τη ζαχαρη και το σιμιγδαλι και το ανακατευεις μεχρι να πηξει.Προαιρετικα κανελιτσα.Μου την εκανε η μαμα μου αυτη την κρεμουλα οταν ημουν μικρη(καταλαβαινετε οτι 150 κιλα θα τον κανω τον Λαζαρακη).

Να ΄μαι κι εγώ! Ο μικρός κοιμάται, ο μεγάλος είναι στο xbox, οπότε είναι η ευκαιρία μου να χαλαρώσω λίγο...

Λιγούρες βλέπω, ε;;;; Κι εγώ το θέλω καθημερινά το γλυκάκι μου!!!! Να δω τι παράδειγμα θα δώσω στο παιδί μου που θα με βλέπει να τσακίζω τις σοκολάτες! :confused::confused:

Μια πολύ εύκολη συνταγή για γλυκάκι είναι η εξής:

1 πακέτο πτι-μπερ μπισκότα

150γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη

1 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη

3/4φλ. γάλα

3 κρόκοι αυγών

3 κουτ. σούπας κακάο

1 βανίλια

1-2 κουτ. σούπας κονιάκ

Ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ του κρόκους, το κονιάκ, τη ζάχαρη και χτυπάμε ώσπου το μίγμα να γίνει λείο. Προσθέτουμε το βούτυρο, το κακάο, τη βανίλια και συνεχίζουμε να χτυπάμε. Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια, τα περιχύνουμε με το γάλα και προσθέτουμε το μίγμα του κακάο που φτιάξαμε στο μίξερ. Ανακατεύουμε καλά με κουτάλι και αδειάζουμε το μίγμα σε αλουμινόχαρτο. Το τυλίγουμε σφιχτά σε σχήμα φραντζόλας και το βάζουμε στο ψυγείο για 24 ώρες ή στην κατάψυξη για 3 ώρες. Κόβουμε σε λεπτές φέτες και σερβίρουμε.

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλησπέρα φιλενάδες μου!!

ωραίο το χιονάκι σήμερα, επιτέλους αλλαγή σκηνικού.

Η Λου πήγε με τον μπαμπά της έξω όσο έλειπα, στο φούρνο και στις κούνιες της γειτονιάς. Εγώ ευχαριστήθηκα αραλίκι 1,5 ώρα και πάρλα με την αισθητικό που είναι και καλός συνομιλητής. Πήγαμε και σ/μ για 2-3 πραγματάκια, 150 αρα δλδ.... χαχα και ανακάλυψα στο σπίτι ότι οι προσφορές είναι λιγάκι ύποπτες...δλδ μας πληροφόρησαν λάθος και 20 ευρώ χρεώθηκαν επιπλέον. Τλφ και λύθηκε το πρόβλημα αλλά θα πρέπει στην επόμενη αγορά να μου κόψουν πιστωτικό μπαίνοντας κλπ.... κραπ.

Τώρα είμαι χαλαρά, όμορφο σαββατόβραδο με την οικογένεια στο σπίτι.

Φλις κουβερτούλα εμείς χρησιμοποιούμε από την αρχή όχι όμως το βράδυ, συνήθως στο καρότσι και στην αρχή στην καλαθούνα.

Όσο για το κλάμα το βράδυ, μια φορά πειραματίστηκα για λίγη ώρα να την αφήσω να γκρινιάζει, όσο περνούσαν τα λεπτά τα ντεσιμπέλ ανέβαιναν οπότε την πήρα αγκαλιά και δεν το ξαναεπιχείρησα. Βέβαια αυτό έγινε ένα βράδυ με 1.235.786, 98 ξυπνήματα με την έμπνευση της στιγμής και όχι υπό σκέψη..... Δεν γίνεται να τα αφήνεις να κλαίνε απαπαπα....

Και κανονίστε τώρα με τα γλυκά να ξαναφτιάξω απόψε, μια και χτες είχα φτιάξει ζεστά σουφλέ σοκολάτας με κρέμα γάλακτος..... χαχαχαχα σαν δίφυλλη ντουλάπα θα γίνω....

Πάω για μαμ και επιστρέφω

GaiGp3.png

αχ δεν αντεχω με τα γλυκά,ειμαι και μόνη κι έχω φρικάρει,δεν έχω τι να κάνω,η μπέμπα δεν έχει ησυχία...ουφ...λείπετε και όλες.δε μπορώ άλλοοοοοοοοοοοο

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω και κάτι κορίτσια, τώρα που το θυμήθηκα!

Μπορώ να γίνω μέλος της ομάδας σας στο facebook;

Θέλω να ανεβάσω φωτό του Γιαννάκη, αλλά στο προφίλ μου το αποφεύγω... Δε θέλω να τις βλέπει όποιος να 'ναι...

Μόλις ξύπνησε το αστεράκι μου...

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Να ρωτήσω και κάτι κορίτσια, τώρα που το θυμήθηκα!

Μπορώ να γίνω μέλος της ομάδας σας στο facebook;

Θέλω να ανεβάσω φωτό του Γιαννάκη, αλλά στο προφίλ μου το αποφεύγω... Δε θέλω να τις βλέπει όποιος να 'ναι...

Μόλις ξύπνησε το αστεράκι μου...

ναι κάνε αιτημα,και θα σε βάλω εγώ! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλησπέρα φιλενάδες μου! Εμεις πήγαμε Mall και περάσαμε φανταστικα! Εχουν πάρα πολλά "περιπτερα" με σοκολάτες, καφέδες απο το "χαμογελο του παιδιού"... Χαμός! Είναι και στολισμενο απίστευτα ωραία, βγαλαμε και φωτό!!!

Ηρώ και Μαρία πραγματικά λες και κρυφάκουγα συνομιλία στο τηλέφωνο ηταν όταν σας διάβαζα :tongue::tongue::tongue:

Βαλια φιλενάδα, ναι δεν μιλήσαμε την Παρασκευή γιατί ήμουν έξω με τον μπαμπά μου! Την Δευτερα όμως θα πάρει φωτιά το msn :D

Δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να σχολιασω...

Παω για μπάνιο κτλ τον γιο μου κι επιστρεφω..

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Αντζυ αμα ημουνα κοντα θα ερχομουνα για παρεα και θα σου φτιαχνα και γλυκο... αλλα ειμαστε κομματακι μακρια!

Γλυκο ακομα δεν εκανα! Βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...