Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ !!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΥΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

ΚΑΙ

ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ ΚΙ ΠΟΛΥ ΨΑΧΝΩ ΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ?

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

πωπω ρε κοριτσια!!μου φερε η ξαδερφη το καροτσι που ειχε που παιρνει κ το Port bebe πανω κ ειναι τεραστιο!!!πως κουβαλιεται αυτο το πραγμα?μηπως τα πιο καινουργια ειναι κ πιο βολικα?πολυ προβληματιζομαι μηπως θα επρεπε να παρω καινουργιο:confused::confused:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ !!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΥΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

ΚΑΙ

ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ ΚΙ ΠΟΛΥ ΨΑΧΝΩ ΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ?

Άννα, καλό κουράγιο με τα τρεξίματα...

Για λίστα με τα μωρουδιακά που θα χρειαστείς γενικά δες εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19786

Για τη βαλίτσα του μαιευτηρίου, εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19595&highlight=%E2%E1%EB%DF%F4%F3%E1+%EC%E1%E9%E5%F5%F4%E7%F1%DF%EF%F5

Ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες θα κρίνεις τί θα χρειαστείς ακριβώς για το μωρό και για τη βαλίτσα εξαρτάται αν θα γεννήσεις σε δημόσιο ή ιδιωτικό μαιευτήριο που σου παρέχουν περισσότερα... Ρίξε μια ματιά, ελπίζω να βγάλεις άκρη... Ό,τι χρειαστείς για απορίες εδώ είμαστε!

Άννη, μπράβο! Είδες τί σου είναι ο ύπνος;!

Κι εγώ μόνη μου θα είμαι απόψε, το χθεσινό νυχτέρι του άντρα μου δεν ήταν αρκετό, θα λείπει και σήμερα! :-(

Taniabell, μήπως να κοιμόσουν και εσύ λίγο; Το ίδιο έπαθα κι εγώ την Παρασκευή μετά τα ψώνια που ήμουν πτώμα...

Για βλαστοκύτταρα, το σκεφτόμαστε κι εμείς για τη δημόσια τράπεζα αλλά δεν το έχουμε ψάξει και πολύ... Μου φαίνεται πολύ κοροϊδία οι 20 ιδιωτικές που έχουμε στην Ελλάδα... Θα δούμε! Αν μάθετε κάτι για τη δημόσια σφυρίξτε!

Ξερω ότι μια φορά την εβδομάδα, στο Παπανικολάου όπου είναι η δημόσια της Θεσσαλονίκης γίνεται ενημερωτική συνάντηση για τους γονείς.

Σήμερα το μάθημα τοκετού μου φάνηκε βαρετό, αν και η μαία που το έκανε ήταν πολύ καλή και ενημερωμένη... Μας είπε για διατροφή και γενικά μας έδωσε κάποιες οδηγίες για την εγκυμοσύνη...

Την άλλη φορά θα μάθουμε χαλάρωση και αναπνοή!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

πωπω ρε κοριτσια!!μου φερε η ξαδερφη το καροτσι που ειχε που παιρνει κ το Port bebe πανω κ ειναι τεραστιο!!!πως κουβαλιεται αυτο το πραγμα?μηπως τα πιο καινουργια ειναι κ πιο βολικα?πολυ προβληματιζομαι μηπως θα επρεπε να παρω καινουργιο:confused::confused:

Είναι βαρύ; Μπορείς να το χειριστείς; Τί μάρκα είναι?

Είναι βασικό να χωράει στο αυτοκίνητο!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε?! Πόσα νέα διαβάζω!!! Από δουλειά πως πάτε; Μου φαίνεται πως πρέπει να είμαι στη μειοψηφία που δουλεύω; Τα πραγματάκια σας για το μαιετήριο τα ψωνίζετε σιγά-σιγα; Εγώ κάτι πήρα :)

Φιλιά πολλά! Μακάρι να μπορούσα να έρθω στη συνάντηση μανουλίτσων αλλά δεν το βλέπω :(

Καλώς την! Καιρό είχαμε να σε διαβάσουμε! Κι εγώ δουλεύω και μάλλον θα δουλεύω για κανά μήνα (ίσως και τέλος Φεβρουαρίου) ακόμα. Σήμερα ήρθε ο νεός μου αντικαταστάτης και θα αρχίσω την εκπαίδευσή του άμεσα ώστε να να μην υπάρξει κενό. Μπήκε το νερό στ'αυλάκι! :wink:

Κορίτσια εγώ πήρα κούνια από το ΙΚΕΑ! Μου άρεσε, απλή και φθηνή. Δεν νομίζω ότι από άποψη προδιαγραφών έχει διαφορά. Σχεδόν όλα μας τα έπιπλα (εκτός απο τους καναπέδες) είναι απο το ΙΚΕΑ και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.

Για τη συνάντηση για πείτε. Αντζι!

X4pTp3.png

Άννα, καλό κουράγιο με τα τρεξίματα...

Για λίστα με τα μωρουδιακά που θα χρειαστείς γενικά δες εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19786

Για τη βαλίτσα του μαιευτηρίου, εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19595&highlight=%E2%E1%EB%DF%F4%F3%E1+%EC%E1%E9%E5%F5%F4%E7%F1%DF%EF%F5

Ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες θα κρίνεις τί θα χρειαστείς ακριβώς για το μωρό και για τη βαλίτσα εξαρτάται αν θα γεννήσεις σε δημόσιο ή ιδιωτικό μαιευτήριο που σου παρέχουν περισσότερα... Ρίξε μια ματιά, ελπίζω να βγάλεις άκρη... Ό,τι χρειαστείς για απορίες εδώ είμαστε!

Άννη, μπράβο! Είδες τί σου είναι ο ύπνος;!

Κι εγώ μόνη μου θα είμαι απόψε, το χθεσινό νυχτέρι του άντρα μου δεν ήταν αρκετό, θα λείπει και σήμερα! :-(

Taniabell, μήπως να κοιμόσουν και εσύ λίγο; Το ίδιο έπαθα κι εγώ την Παρασκευή μετά τα ψώνια που ήμουν πτώμα...

Για βλαστοκύτταρα, το σκεφτόμαστε κι εμείς για τη δημόσια τράπεζα αλλά δεν το έχουμε ψάξει και πολύ... Μου φαίνεται πολύ κοροϊδία οι 20 ιδιωτικές που έχουμε στην Ελλάδα... Θα δούμε! Αν μάθετε κάτι για τη δημόσια σφυρίξτε!

Ξερω ότι μια φορά την εβδομάδα, στο Παπανικολάου όπου είναι η δημόσια της Θεσσαλονίκης γίνεται ενημερωτική συνάντηση για τους γονείς.

Σήμερα το μάθημα τοκετού μου φάνηκε βαρετό, αν και η μαία που το έκανε ήταν πολύ καλή και ενημερωμένη... Μας είπε για διατροφή και γενικά μας έδωσε κάποιες οδηγίες για την εγκυμοσύνη...

Την άλλη φορά θα μάθουμε χαλάρωση και αναπνοή!

Ιωάννα να ξέρεις οτι και στη δημόσια τράπεζα πάλι πληρώνεις κάτι νομίζω 1200ευρώ αν θυμάμαι καλα αυτο που μας ειπε ο γιατρός μας.

Καλώς την! Καιρό είχαμε να σε διαβάσουμε! Κι εγώ δουλεύω και μάλλον θα δουλεύω για κανά μήνα (ίσως και τέλος Φεβρουαρίου) ακόμα. Σήμερα ήρθε ο νεός μου αντικαταστάτης και θα αρχίσω την εκπαίδευσή του άμεσα ώστε να να μην υπάρξει κενό. Μπήκε το νερό στ'αυλάκι! :wink:

Κορίτσια εγώ πήρα κούνια από το ΙΚΕΑ! Μου άρεσε, απλή και φθηνή. Δεν νομίζω ότι από άποψη προδιαγραφών έχει διαφορά. Σχεδόν όλα μας τα έπιπλα (εκτός απο τους καναπέδες) είναι απο το ΙΚΕΑ και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.

γεια σου dim angeλ

ποια ειανι τα χαρακτηριστικά της κουνιας που πηρες και ποσο έκανε???(χαρακτηριστικά εννοώ στρώμα συρταρια καγκελα μεχρι ποια ηλικία μπίανει το παιδί ) ειμαστε στο ψάξιμο και εμεις βλέπεις φιλιά

αυτη η Μπεκατωρου ειναι τρελη!κ η αλλη ακομη πιο τρελη!το ειχα ξαναδει αυτο Ιωαννα μου, μαλλον θα κοιμηθω οπως με συμβουλεψες μπας κ συνελθω!σμουτσ!:tongue:

τι έχεις αννούλα μου ??και εγώ όλο με χαζές και αγχωτικές σκέψεις βασσανίζομαι !!!!!! Τι θα κάνουμε με αυτά????

angie, Iωάννα, μαρακι, χριστίνα, και νεραιδούλα

ευχαριστώ που μου απαντήσατε εμένα δεν μου έχει δώσει ακομη αν και ειμαι 27η εβδομάδα συγκεκριμένα οταν τον ρώτησα αν θα πάρουμε ασβέστιο μου ειπε πως δεν πιστευει πολύ στα συμπληρώματα ασβεστίου. απλά εγώ ειμαι ανυσηχη γιατι ακούω πώς οι περισσότερες παιρνουν και σε κάποιες περιπτωσεις τα ξεκινουν και πολύ νωρίς.(υπερβολή και αυτο)δεν ξερω ποιο ειναι το σωστο και δεν θέλω και να του επιμένω του γιατρου για την δική μου γνώμη υποτιθεται αυτο ξέρει καλύτερα απο μένα!!!! μάλλον θα πλακωθω ακομη περισσότερο στα γαλακτοκομικά που ήδη τρώω πολύ!!!

βασιλικούλα μην ψαρώνεις να χαίρεσαι που δεν σου χει δώσει.Προφανώς δεν έχεις έλλειψη κ άρα δεν χρειάζεσαι.Εμένα μου κακοφάνηκε όταν ο γιατρός μου με την πρώτη επίσκεψη κ χωρίς ακόμη να χω κάνει εξετάσεις με φόρτωσε με ασβέστιο,σίδηρο,φολλικό οξύ κ μαγνήσιο κ μάλιστα δεν φρόντισε να είναι καν κάποιας εταιρίας πιο οικολογικής.Όταν ρώτησα στο φαρμακείο που τ αγόρασα που είπαν όλοι οι γιατροί αυτά δίνουν.Εγω δεν τα πήρα κ όταν στον 3ο μήνα άλλλαξα γιατρό κ πήγα στις μαίες μου είπαν να τα πετάξω όλ αυτά κ πήρα μόνο ένα χάπι της preagnacare που περιέχει ο τι χρειάζεται ο οργανισμός μιας εγκύου κ δεν είναι χημικό.

Ασβέστιο μου έδωσε πριν ένα μήνα επειδή στις εξετάσεις φάνηκε πεσμένο κ στις εξετάσεις τις προηγούμενης εβδομάδας επειδή παρότι παίρνω έπεσε κ άλλο μου πε η μαία να παίρνω κ δεύτερο χάπι ασβεστίου κ μου δωσε κ σίδηρο που το ξεκίνησα πριν λίγες μερς κ αυτό επειδή έπεσε πολύ κ είμαι στον 7 μήνα!κ 'ολαυτα απο πιο εναλλακτικές εταιρίες.Κ μένα φώναζε η μικροβιολόγος πως έπερεπε να παίρνω απ τον πρώτο μήνα κ πως όλοι οι γιατροί δίνουν αλλα εγω δεν πτοήθηκα κ δεν τσιμπάω σ αυτό το επιχείρημαγιατί ξέρω καλά πως οι γιατροί τις έχουν κάνει αρρώστια τις εγκυμοσύνες για να τα παίρνουν!

ntesehjufpgrhgvn.png

Διαφημίσεις

και μας ολα μας τα επιπλα απο ΙΚΕΑ ειναι κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!!

κ εγω κουνια απο εκει θα επαιρνα αλλα βολευτικα με της ξαδερφης!κατα τα αλλα ο καναπες κ η συρταριερα-αλλαξιερα που πηρα ειναι απο ΙΚΕΑ!

pSC1p2.png

Είναι βαρύ; Μπορείς να το χειριστείς; Τί μάρκα είναι?

Είναι βασικό να χωράει στο αυτοκίνητο!

Ειναι αρκετα βαρυ ,μαρκα δεν θυμαμαι τωρα να σου πω..θα το δω κ θα σου πω...ειναι με μονοκοματο χερουλι κ ετσι κλεινει προς τα κατω κ οχι σαν ομπρελα...αυριο θα το ξεπακεταρω κ θα δω γιατι αναρωτιεμαι πως θα ανεβαινω τις σκαλες της οικοδομης!!!!τοσο βαρυ μου φανηκε!

τωρα κοιταω αυτο http://www.bimbomarket.it/trio-enjoy-fun-europe-P16644.htm που μου αρεσε πολυ....

θα κανω test κ θα αποφασισω..θα παω να δω κ κανα αλλο καροτσι απο κοντα για να χω μετρο συγκρισης...

pSC1p2.png

Καλησπερα κοιλιτσες! Πως μου ειστε?

Εμενα παλι μου εσπασαν τα νευρα σημερα........οπως παντα βεβαια, οταν εχεις να κανεις με ΙΚΑ και δημοσιο...

Εστειλα το πρωι τον αντρα μου με τη μαμα μου στο κεντρο μανας να μου γραψουν την αδεια (κι εξετασεις) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΡΟ!

Περιμενα να παει 1 η ωρα γιατι ενας μου ειχε πει οτι μπορει να με εξυπηρετει Τεταρτη-Πεμπτη απογευμα εδω, στο ΙΚΑ Περισσου (ενα στενο πανω απο το σπιτι μου)...πηγα ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΙΑ!

Εστειλα την αδερφη μου στο κλασικο ΙΚΑ Ν.Ιωνιας το μεσημερι και ο μ@κας ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ! Να παει λεει αυριο στο κεντρο μανας! γκρρρρρρρρρρρρρ...........

Κατα τα αλλα, σχετικα με τα βλαστοκυτταρα που λετε ΔΕΝ ΛΠΗΡΩΝΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. Το ξερω γιατι κι εγω στο Στελιο προσπαθησα να τα δωσω...αλλά τζίφος!

QuW0p3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΕΓΩ .

ΓΙΑ ΟΣΕς ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑς ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ

ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ???ΕΓΩ ΧΤΕς ΤΟ ΕΜΑΘΑ!!!

βασιλικούλα μην ψαρώνεις να χαίρεσαι που δεν σου χει δώσει.Προφανώς δεν έχεις έλλειψη κ άρα δεν χρειάζεσαι.Εμένα μου κακοφάνηκε όταν ο γιατρός μου με την πρώτη επίσκεψη κ χωρίς ακόμη να χω κάνει εξετάσεις με φόρτωσε με ασβέστιο,σίδηρο,φολλικό οξύ κ μαγνήσιο κ μάλιστα δεν φρόντισε να είναι καν κάποιας εταιρίας πιο οικολογικής.Όταν ρώτησα στο φαρμακείο που τ αγόρασα που είπαν όλοι οι γιατροί αυτά δίνουν.Εγω δεν τα πήρα κ όταν στον 3ο μήνα άλλλαξα γιατρό κ πήγα στις μαίες μου είπαν να τα πετάξω όλ αυτά κ πήρα μόνο ένα χάπι της preagnacare που περιέχει ο τι χρειάζεται ο οργανισμός μιας εγκύου κ δεν είναι χημικό.

Ασβέστιο μου έδωσε πριν ένα μήνα επειδή στις εξετάσεις φάνηκε πεσμένο κ στις εξετάσεις τις προηγούμενης εβδομάδας επειδή παρότι παίρνω έπεσε κ άλλο μου πε η μαία να παίρνω κ δεύτερο χάπι ασβεστίου κ μου δωσε κ σίδηρο που το ξεκίνησα πριν λίγες μερς κ αυτό επειδή έπεσε πολύ κ είμαι στον 7 μήνα!κ 'ολαυτα απο πιο εναλλακτικές εταιρίες.Κ μένα φώναζε η μικροβιολόγος πως έπερεπε να παίρνω απ τον πρώτο μήνα κ πως όλοι οι γιατροί δίνουν αλλα εγω δεν πτοήθηκα κ δεν τσιμπάω σ αυτό το επιχείρημαγιατί ξέρω καλά πως οι γιατροί τις έχουν κάνει αρρώστια τις εγκυμοσύνες για να τα παίρνουν!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΣΤΡΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΑΛΛΕς Ν ΑΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΆΠΟΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ Ο ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΚΟ!!!! ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΔΕ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΜΑς ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΣΤΕΟΠΩΡΩΣΗ. ΔΙΑΒΑΖΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΟΤΙ 3 ΜΕΡΙΔΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...