Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Προσωπικά όσες κοπέλες είχα ρωτήσει εδώ πολύ λίγες περιπτώσεις ειχε δείξει το τεστ από 7η ημέρα. Επισης η μαία μοι είχε πει πως αν την 7η ημέρα πχ φανεί στο αίμα, κάνει 2 μέρες περίπου να φανεί στα ούρα. Λίγη υπομονή ακόμα.

τι να πω κοριτσι μου.. μακαρι να γινει ενα θαυμα και για μενα. συνεχιζω τα φαρμακα, δυο μερες μεινανε. στις εγκυμοσυνες που ειχα παντως εμενα μου χε δειξει και τις τρεις φορες. και απογευμα κιολας. 7η-8η μερα. αλλα κυριως ενιωθα καποια πραγματα και θυμαμαι ειχα μαι τις τρεις αιμα εμφυτευσης. αυτη δεν αισθανομαι και τιποτα. ολα λαθος. 

ευχαριστω κοριτσια. μονο εσεις καταλαβαινετε τη ματαιωση μου! μονο εσεις! ευχαριστω για τις ελπιδες ! μακαρι να βγειτε αληθινες.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σας ζηλευω.... Κι εγω θελω Mall... Εμεις εδω τιποτα δεν εχουμε... ασε που δε χιονιζει κιολας!

Κι εμεις ψαρια φαγαμε! Νηστεια βλεπεις!

Κορτσια, μηπως ξερει καποια καμια ωραια συνταγη για γλυκο που να φτιαχνεται ΕΥΚΟΛΑ και να μπορεις να το φας και σχετικα ΓΡΗΓΟΡΑ??? (εννοω να μη θελει στο ψυγειο κανενα 5ωρο) Αν ειναι και διαιτης ακομα καλυτερα!!!! (τι γουρουνα!)

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βριλήσσια! Εσύ;

Καλώς μας ήρθες και να χαίρεσαι το αντράκι σου!!!

Βριλησσιώτισα κι εσυ;;; Εγώ μενω σύνορα Βριλήσσια με Π. Χαλανδρίου!!! Και είμαι και 29... Λες να γνωριζόμαστε;;; :P:p:p

Καλησπέρα σε όλες μανούλες!!! Κι εδώ χιονίζει και έχει απίστευτο κρύο!!!

Βασούλα έλα σε έμας που μένουμε και κοντά αν θες τζάκι!!!

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα μωράκια!

Χαίρομαι που το μπισκοτάκι μας είναι καλα!

Ο Κωνσταντίνος μου σήμερα ξύπνησε από τις 6.00 :shock::shock::shock:

και δεν κοιμόταν με τίποτα...

Βρε κορίτσια θέλει να είναι συνέχεια όρθιος και δεν γίνεται... Αφήστε που πλέον κουτουλάει παντου και θέλει να τα πιάνει ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δήμητρα μια χαρούλα ο Νικόλας!!!

Αννη μου καλά να περάσετε στο Mall. Χτες δεν μιλήσαμε καθόλου :(

Δεν θυμάμαι κάτι άλλο... :(:(:(

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Σας ζηλευω.... Κι εγω θελω Mall... Εμεις εδω τιποτα δεν εχουμε... ασε που δε χιονιζει κιολας!

Κορτσια, μηπως ξερει καποια καμια ωραια συνταγη για γλυκο που να φτιαχνεται ΕΥΚΟΛΑ και να μπορεις να το φας και σχετικα ΓΡΗΓΟΡΑ??? (εννοω να μη θελει στο ψυγειο κανενα 5ωρο) Αν ειναι και διαιτης ακομα καλυτερα!!!! (τι γουρουνα!)

Γρήγορο σουφλέ σοκολάτας ;););)

Συστατικά

250 γρ σοκολάτα κουβερτούρας

4 αυγά

60 γρ αλεύρι (2 κ.σ.)

60 γρ ζάχαρη (3 κ.σ.)

200 γρ βούτυρο ή μαργαρίνη

βανίλια για άρωμα

λίγη ζάχαρη άχνη (για στόλισμα)

λίγες φράουλες (για στόλισμα)

παγωτό ή κρέμα γάλακτος για συνοδευτικό.

Οδηγίες

Χτυπάω τα αυγά με την ζάχαρη στο μίξερ

Λιώνω την σοκολάτα μαζί με το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν μαρί

Ανακατεύω το αλεύρι με την βανίλια

Ανακατατεύω όλα τα υλικά μαζί και τα βάζω σε βουτυρωμένα πυρίμαχα φορμάκια ή αλουμινένια μιας χρήσης

Ψήνω το σουφλέ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° βαθμούς για οχτώ λεπτά

Ξεφορμάρω και διακοσμώ με άχνη, φράουλες.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλησπερα κ απο εμας!

εδω δεν χιονιζειιιιιιι:cry::cry:θελουμε κ εμεις χιονι!εχει ηλιο αλλα πολυυυ πολλυυυυ κρυοοοο!

εμεις βγαλαμε την νυχτα αγκαλια στο ιδιο κρεβατι.ειχε κοιμηθει απ τις 9 παρα κ στις 12 που πηγα εγω για υπνο ξυπνησε κ μολις την αφηνα στο κρεβατι της φωναζε.ετσι απ το να ξενυχτησει κοιμηθηκαμε μαζι,κ εμενα στραβωσε ολο το κορμι μου!

τωρα ψιλοεφαγε το μεσημεριανο της κ σε καμια ωρα θα φυγουμε βολτα στους κουμπαρους μας..(μιας που σημερα ειναι εδω ο Κ.)

επισης κ η Κλειω βαζει τα ΠΑΝΤΑ στο στομα.

Χριστινα καλως μας ηρθες κ εσυ!

Ηρω φαε καμια σοκολατα κ ασε που θα φτιαχνεις τωρα γλυκο....παντως για μενα το πιο γρηγορο ειναι ετοιμες κρεμες γιωτης.καταλαβες....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Βρε καταλαβα! Αλλα τα σουφλε δεν παιζονται! Θα τα κανω το απογευμα.

Προλαβα κι εφαγα μερεντα... η διαφημιση λεει "για το παιδι που κρυβεις μεσα σου"... Θα κανω μια καινουργια με την κορμαρα μου και θα γραφει " για τη βοδαρα που κρυβεις μεσα σου"...

Αχ δεν ξερω για εσας, αλλα οταν περιμενω περιοδο, σκοτωνω κι ανθρωπο προκειμενου να φαω γλυκο... (λες και τις υπολοιπες μερες κρατιεμαι!)

ticker.png

CEPYp3.png

Μαρια δε χρεωνω σε καμια περιπτωση παραπανω στα ιδιαιτερα.Εαν π.χ μεινω παραπανω για διαφορους λογους το κανω με δικη μου πρωτοβουλια οποτε και δεν μπορω να ζητησω παραπανω( εχει τυχει λογω διαγωνισματος να μεινω και 40 λεπτα παραπανω).

Εγώ πρώτον δεν μένω παραπάνω ποτέ. Άντε 5 λεπτά. Οπότε κι εγώ αν αργήσουμε να ξεκινήσουμε χρεώνω λιγότερα γι αυτό δεν θέλω να αργούν και αντί για 30 ευρώ να παίρνω πχ 20. Για χάρη πλάκα. Εγώ τον χρόνο που έχασα δεν τον πληρώνομαι. Απλά όπως το γράψατε νόμιζα ότι και να αργήσει θα την χρεώσεις την ώρα κανονικά, κάτι που πολύ θα ήθελα να κάνω κι εγώ αλλά δεν το έχω τολμήσει ακόμα.

mU4Ep3.png

Γεια σας φιλες μου!!!!!Επιτελους χειμωνας!!!!Χαιρομαι σαν μικρο παιδακι!!!

Εχθες το βραδυ ξυπνησα τον Φ να του πω οτι χιονιζει και χοροπηδουσα σαν ζαρκαδι!χαχαχα!

Εγω πηγα πρωι πρωι κομμωτηριο ανανεωσα ανταυγειες και εκανα ενα κακρυ καρε και ετσι αλλαξε λιγο η διαθεση!Το κακο ειναι οτι ηρθα κατευθειαν δουλεια και εχω να δω το μικρακι μου απο τις 9 το πρωι:(:(:(Εχω γυναικα που καθαριζει σπιτι σημερα οποτε οταν γυρισω θα τον ρουφηξω με την ησυχια μου!!

Αντζυ μου μπραβο στο μπισκοτακι που δεν εχει πυρετο!Με γεια τα πραγματακια που της πηρε η γιαγια και τα παπουτσακια!

Δημητρουλι για να κοιμηθηκατε καλα με το ντεπον μαλλον ποναει ο Νικολας μας!

Χριστινα καλως μας ηρθες!Να χαιρεσαι το μπεμπακι σου!

Παλι κατι ξεχναω...:tongue::tongue:

Μπράβο Βασούλα, μεγειές. Που δουλεύεις; Έχεις πολλές ώρες;

mU4Ep3.png

Έχει το όραντζ κάτι τέλεια τσιζκέικ! Ένα τηλέφωνο!

mU4Ep3.png

Βρε καταλαβα! Αλλα τα σουφλε δεν παιζονται! Θα τα κανω το απογευμα.

Προλαβα κι εφαγα μερεντα... η διαφημιση λεει "για το παιδι που κρυβεις μεσα σου"... Θα κανω μια καινουργια με την κορμαρα μου και θα γραφει " για τη βοδαρα που κρυβεις μεσα σου"...

Αχ δεν ξερω για εσας, αλλα οταν περιμενω περιοδο, σκοτωνω κι ανθρωπο προκειμενου να φαω γλυκο... (λες και τις υπολοιπες μερες κρατιεμαι!)

Κι εγώ περίοδο έχω και ένα κάρο νεύρα (φιλενάδα μην το διαβάσεις και με πάρεις τηλ αμέσως, ευχαριστώ που θα με νοιαστείς αλλά θα μου ξυπνήσεις τον Λ και δεν μπορώ, διάβαζε παρακάτω).

Η πεθερά χθες που βγήκα με την Ηρώ και τον Θοδωρή νευρίασε και ήταν μες τα μούτρα το πρωί που ήρθε να κρατήσει τον Λ για να πάω στην δουλειά. Το μεσημέρι τα ίδια. Τελικά έστειλα τον Γ να μάθει τι έγινε και τι σκατά έχει και του είπε η ρουφιάνα ότι χθες έβγαλα το παιδί βόλτα με το καρότσι. Η ψεύτρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με είδε λέει στην Περικλέους να κατεβαίνω μες το κρύο με το παιδί. Μιλάμε φρίκαρα. Και όταν της είπα ότι ήρθαν και με πήραν με το αμάξι δεν το πίστευε και με ρώταγε τι ώρα κτλ. ΣΙΧΤΙΡ ΚΥΡΑ ΜΟΥ. ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΩ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΒΛΑΜΜΕΝΗ!!! Σόρρυ κορίτσια αλλά με πνίγει το δίκιο και μπροστά της δεν τα είπα γιατί ως γνωστόν της έχω μεγάλη ευγνωμοσύνη της κυρίας που μου κρατάει το παιδί και δουλεύω οπότε το βουλώνω το ρημάδι μου πλέον.

Και αφού δώσαμε τέλος σε όλα αυτά τα ανώμαλά της είχα μάθημα 3-5 και ακύρωσα μια ώρα για να μην αναγκαστεί και κουραστεί ο κ**ος της να κρατήσει το παιδί λίγο και το απόγευμα επειδή ο Γ έπρεπε να φύγει στις 4.30 και έρχομαι σπίτι 4 ακριβώς και ο Γ λείπει και είναι αυτή εδώ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΗΡΘΕ ΡΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ; Σκοτώνω άνθρωπο. Κλαίω από τα νεύρα μου (και τις ορμόνες της περιόδου).

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Καλα παει καλα η γυναικα??????????????? Βρε αι σιχτιρ! Δε σου ειπα χθες που γυρισαμε οτι μας κοιτουσε απο το παραθυρο???? Κι αντε ολα τα αλλα! Αλλα να πει ψεματα????? Ολο το απογευμα μαζι ημασταν!!!!!!!!!! Ποια Περικλεους??????

Πολυ ψευτρα!!!!!

Αυτο παλι με το κρυο δεν το καταλαβαινω! Η φιλη μου 2 παιδια μεγαλωσε στη Σουηδια και οι παιδιατροι ολοι συστηνουν να τα βγαζουν βολτα και με ψοφοκρυο! 5 χιλιομετρα τη μερα περπατουσε με το καροτσι σε θερμοκαριες που εφταναν μεχρι και τους -15! Σιγα πια!

Αλλα να πει ψεματα??? (μην παρεις ουτε κι εσυ γιατι κ εμενα κοιμουνται τα αγορια)

Ακου εκει!!!!!!!!!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Και μόλις είδα ότι δεν πήρα λαχανικά για την σούπα του Λευτέρη οπότε αύριο θα του αλέσω να φάει γιουβαρλάκια ή θα ρίξω τα μούτρα μου να τον αφήσω για κανά μισάωρο να πεταχτώ το βράδυ να πάρω.

mU4Ep3.png

Βασούλα μου μεγειά τα μαλλάκια,περιμενω με αγωνία φώτο!!που εισαι πια σήμερα,μου έλειψες...

κι ειμαι και μονη σαν ανεμώνη..

και Βάλια με πεθανες με το σουφλέ!Ηρώ αν το κάνεις στειλε έστω μια φωτογραφία να το βλέπω να μου τρεχουν τα σάλια..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...