Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Μίλα με τον γιατρό σου πρώτα, αν και συνήθως αυτό γίνεται όταν είσαι στις μέρες περιόδου μερικές γυναίκες βγάζουν λίγα καφέ καθ όλη την διάρκεια εγκυμοσύνης. Πάρε ένα τηλ τον γιατρό σου για να είσαι σίγουρη, υποθέσεις κάνουμε εδώ μέσα με βάση αυτά που ακούμε η μία από την άλλη...

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμείς με το καλοριφέρ έχουμε ένα θέμα. Η αλήθεια είναι ότι πάντα το λυπόμουν να το καίω με τις ώρες για οικονομία. Από όταν ήρθε το μωρό το καίω κανονικά κατά την διάρκεια της μέρας και δεν είχε χρειαστεί να το ανάψω βράδυ μέχρι χθες. Τι γίνεται όμως. Όταν κοιμάται και ανάβει το καλοριφέρ, ακούει τα κρακ που κάνει διαστολή το μέταλλο και ξυπνάει. Τον έχω που τον έχω να ξυπνάει τώρα τελευταία τις νύχτες για άσχετους λόγους, να τον έχω να ξυπνάει και με το καλοριφέρ; Και με τέτοιο ψόφο αυτό συνέχεια ανάβει. Έτσι χθες το βράδυ άναψα το καλοριφέρ λαδιού που έχω στο δωμάτιό του και έκλεισα την κεντρική θέρμανση. Έκανε περίπου 22 βαθμούς στο δωμάτιό του, αρκετά ζεστά και είχα και λίγο την πόρτα ανοιχτή για εξαερισμό αν και δεν χρειάζεται (είμαστε σε σοφίτα και μπάζει από παντού χαχχαχα). Έτσι το πρωί που ξύπνησε, άναψα κανονικά τα καλοριφέρ και περίμενα καμιά ώρα να ζεστάνει το υπόλοιπο σπίτι πριν τον βγάλω έξω. Τον άλλαξα, τον τάισα και παίξαμε στο δωμάτιο για καμιά ώρα. Σκέφτομαι έτσι να το κάνω, γιατί αλλιώς θα τον έχω να ξυπνάει κάθε λίγο πάνω που πάμε να ξαναβρούμε τους παλιούς ρυθμούς μας στον ύπνο (κανένα ξύπνημα ως το πρωί!!!! τι καλές εποχές!!!). Έχει τώρα 2 εβδομάδες που ξυπνάμε από 3-4 φορές και πάνω. Ίσως από το κρύωμα που τον έπαιρνα και κοιμόμασταν μαζί. Έμαθε και με θέλει κολλημένη πάνω του.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια δε μπορώ να το αφήνω να κλαίει, σπαράζει η καρδιά μου. Με το που θα τον ακούσω να κλαίει τρέχω πανικόβλήτη! Ίσως είμαι υπερβολική...

Το μωρό από τη 1η μέρα που ήρθαμε από το μαιευτήριο, κοιμήθηκε στο δωμάτιό του. Εννοείται πως κοιμόμουν με το ''ένα μάτι ανοιχτό'' και τα αυτία σηκωμένα σα κεραίες! Αλλά μαζί με το παιδίατρο θεωρήσαμε πως, έτσι είναι καλά... Στο εξωτερικό έτσι γίνεται, στην Ελλάδα υπάρχει αυτή η τάση το μωρό να κοιμάται με τους γονείς του ακόμη και μέχρι να χρονίσει (τουλάχιστον).

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Σωστά... δε συστήθηκα!!! Με λένε Χριστίνα, είμαι 29 σχεδόν (την ηλικία τη λέω ακόμη, όσο μου επιτρέπεται δηλαδή χιχιχι) κι είμαι από Αθήνα!

καλως ορισες κ εσυ Χριστινα

Διαφημίσεις

Εμάς χωρίς αντιβίωση οι μύξες κράτησαν 2 εβδομάδες μέχρι να καθαρίσει ΤΕΛΕΙΩΣ. Δεν ήταν όμως και πολύ μυξομένος και δεν έκανε και πυρετό. Γενικά να ξέρετε οι ιώσεις που δεν θεραπεύονται με αντιβίωση κρατάνε από 10-15-20 μέρες τουλάχιστον. Όχι με την ίδια ένταση. Ο Λ από την δεύτερη εβδομάδα ήταν καλύτερα και βγήκαμε και έξω αλλά για να καθαρίσει τελείως πήρε 2 εβδομάδες και ώρες ώρες ακόμα ρουθουνίζει λιγάκι.

mU4Ep3.png

να μαι και πάλι!

Χριστινα ξέχασα να σε καλωσορίσω! ΚΑλως μας ήρθες λοιπον και να χαιρεσαι το αγοράκι σου!!

Ουτε εγω μπορω να την ακουω αν κλαιει εκτος αν ειναι το ψευτικο κλαμματακι μας συνδυασμεν με γκρινια:tongue: Απο οτι βλεπω ο καθε παιδιατρος για άλλη μια φορα λεει τα δικα του! Οποτε καθε μανούλα κάνει αυτο που της ταιριάζει, δεν πιστευω οτι εχει σωστα και λαθος σε αυτα! Εξαρταται απο την προσωπικοτητα του καθενος! Και μας απο 40 ημερων κοιμαται μονη της στο δωματιο της, ομως ανηκουμε στους τυχερους που δεν

ξενυχτησαμε καθολου !

Μα πραγματικα θα θελα να ξερω τι στο καλο μαθαινουν στις σχολες του ς αυτοι οι γιατροι και γιατι αυτες οι σχολες δεν ταιριάζουν μεταξυ τους!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Angie ωχ, τέλεια!!!!

Πού γέννησες; Εγώ στο Ιασώ. Φαντάζεσαι να ήσουν η διπλανή μου και να συναντηθήκαμε εδώ;;;; Χεχεχε

οχι Χριστίνα! εγω γέννησα στο Γαία! που μένεις εσυ?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

μακρυά!Κερατσίνι μένω εγώ!

καλέ τι χιονιάς είναι αυτος σήμερα? δεν εχω κουνηθεί κι απο τον καναπέ κι έχω ένα καρο δουλειές....γκρρρ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από τη χιονισμένη Πετρούπολη!!!!!!!!!!

Μιλάμε για πολύ χιόνι από το πρωί!!!!! Τι ωραία, μπήκαμε επιτέλους σε πνεύμα Χριστουγέννων!!!!!!!! Θα στολίσουμε κιόλας το απόγευμα ή αύριο και θα είναι τέλεια!!!!!

Ατλαντίς, περαστικά και μη στεναχωριέσαι για το φάρμακο, δυστυχώς κάποιες φορές δεν μπορούμε να το αποφύγουμε... Όσο για τις φλις κι εγώ χρησιμοποιώ και τις βρίσκω πολύ πρακτικές.

Θα επανέλθω!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Χριστινα μου θα διαφωνισω για αυτο που ειπες σχετικα με Ελλαδα κι εξωτερικο. εμεις εδω ειμαστε λιγο πισω. Διαβασε αν εχεις χρονο στο internet για το co-sleeping. Στην ευρωπη πλεον εφαρμοζεται παρα πολυ μια και ειναι απο τις πιο τελευταιες ερευνες που εχουν γινει πανω στο θεμα της ψυχολογιας των βρεφων. Να φανταστεις στην Ιαπωνια και στην κινα που ηταν απο παντα να κοιμαται το μωρο μαζι με τους γονεις, δεν υπηρχε ΚΑΝ ο ορος του αιφνιδιου βρεφικου θανατου! σε αντιθεση με τη Μ. Βρετανια που εκαναν το αντιθετο και οι θανατοι βρεφων ηταν πιο πολλοι.

Τωρα ο καθενας κανει οτι νομιζει σωστο για αυτον και για το μωρο του οπως ειπε η Τανια. Εγω συμφωνω και με τους δυο τροπους αλλα προτιμω το co-sleeping! ασε που με τα ξυπνηματα το βραδυ, δεν εχω και το περιθωριο να τρεχω καθε τοσο στο αλλο δωματιο, γιατι μεχρι τωρα θα ειχα λιποθυμησει καπου στο ενδιαμεσο απο την κουραση!!!!!!!! χαχα!

ticker.png

CEPYp3.png

Μαρια δε χρεωνω σε καμια περιπτωση παραπανω στα ιδιαιτερα.Εαν π.χ μεινω παραπανω για διαφορους λογους το κανω με δικη μου πρωτοβουλια οποτε και δεν μπορω να ζητησω παραπανω( εχει τυχει λογω διαγωνισματος να μεινω και 40 λεπτα παραπανω).

Γεια σας φιλες μου!!!!!Επιτελους χειμωνας!!!!Χαιρομαι σαν μικρο παιδακι!!!

Εχθες το βραδυ ξυπνησα τον Φ να του πω οτι χιονιζει και χοροπηδουσα σαν ζαρκαδι!χαχαχα!

Εγω πηγα πρωι πρωι κομμωτηριο ανανεωσα ανταυγειες και εκανα ενα κακρυ καρε και ετσι αλλαξε λιγο η διαθεση!Το κακο ειναι οτι ηρθα κατευθειαν δουλεια και εχω να δω το μικρακι μου απο τις 9 το πρωι:(:(:(Εχω γυναικα που καθαριζει σπιτι σημερα οποτε οταν γυρισω θα τον ρουφηξω με την ησυχια μου!!

Αντζυ μου μπραβο στο μπισκοτακι που δεν εχει πυρετο!Με γεια τα πραγματακια που της πηρε η γιαγια και τα παπουτσακια!

Δημητρουλι για να κοιμηθηκατε καλα με το ντεπον μαλλον ποναει ο Νικολας μας!

Χριστινα καλως μας ηρθες!Να χαιρεσαι το μπεμπακι σου!

Παλι κατι ξεχναω...:tongue::tongue:

Καλησπέρα κι απο εμας!!! Χιονίζει φυσικά κι εδω! Το πρωι πήγα κομμωτηριο και είχε χιονι πα΄νω στο αμαξι :D:D:D

Πολύ έχω ενθουσιαστεί!!! Φτιάχνω ψάρια πλακί να φάμε και μετα θα πάμε σε κανα Mall για βόλτα!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...