Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω ο ανδρολογος θα θέλει να δει κάτι πρόσφατο.... Τώρα ότι είχατε κάνει ίσως Κ να μην ισχύει ... Οπότε σίγουρα θα ζητήσει εξετάσεις για να σας πει κάτι. 

Ναι απο άποψη ανθρώπινη νομίζω ο σφακ σε κερδίζει δεν υπάρχει νομίζω κοπέλα που να τον έχει αντιπαθησει 

Ναι σίγουρα θα θέλει κάτι πιο πρόσφατο αλλά δε μας παίρνει από άποψη ημερών τώρα γιατί χάνω τον κύκλο. Οποτε θα δούμε τι θα του πει τώρα και σε 10 ημέρες που γυρνάει θα πάει να το κάνει. Σκεφτόμουν να κάνω ξανά ένα ραντεβού με Μαντ. αλλά νομίζω αν πάρω και άλλη γνώμη θα λαλησω. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα μανούλες!!!

θελω και γω χιονι!!!! αλλα εγω εχει μια φοβερη λιακάδα, με πολύ κρυο λαο τρελο αέρα!!! Παντως μου αρεσει πολυ που χειμώνιασε, καιρός ήτανε!!!

Το βραδυ μας ήτανε όμορφο, ξυπνήσαμε κατα τις 7:30 και τωρα αφου φάγαμε την φρουτόκρεμα κοιμόμαστε πάλι!!

Ευτυχως ειχα κανει όλες τις δουλεις μου χτες και σήμερα δεν κάνω τιποτα! Χαλαρα με τον Γιωργο και την πεταλουδίτσα!

Αυριο μαζι μρ την ελευθεροτυπια έχει την αγελαστη πολιτεια των κατσιμιχαίων, ειναι πολυ ωραια χριστουγεννιατικη ιστορια που πολυ αρεσει στα παιδάκια και στους μεγαλους:tongue: και αξιζει να έχετε! Την προτεινω...

Αυτα για την ώρα!!!

Καλο Σαββατοκυριακο να έχουμε!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανούλες! Χιόνια άκουσα και βγήκα με χαρά στο παράθυρο αλλά εδώ τίποτα. Βέβαια δεν μπορώ να πω, τα τελευταία 6 χρόνια στην ΝΥ σιχάθηκα το χιόνι, αλλά εδώ είναι αλλιώς. Επειδή δεν το έχουμε συχνά το αποζητούμε και το εκτιμούμε περισσότερο.

Το κοριτσάκι μου μετά από 3 ξυπνήματα κατέληξε πάλι στις 5 στο κρεβάτι μας όπου και πάλι ξύπναγε κλαίγοντας. Με το ζιζί βέβαια περνάνε όλα αλλά μου τα'κανε τσιχλόφουσκα-που λέει κι η φίλη μας η Βίκυ- και τώρα με τα δοντάκια δεν έιναι κι ότι καλύτερο.

Τελικά εγώ ξύπνησα στις 8 κι εκείνη κατά τις 9:30. Σε λίγο θα'ρθει η μαμά μου να την κρατησει να πάμε βιολογική λαϊκή και σ/μ. Πρώτη φορά που θα την αφήσουμε από πριν σαραντισει νομίζω που την είχαμε ξανααφήσει μια φορά πάλι για σ/μ, αλλά κάνει πολύ κρύο για να την πάρουμε μαζί.

Το μεσημέρι θα πάμε στο πατρικό μου να φάμε όλοι μαζί. Σήμερα θα προσπαθήσω να βρω χρόνο να ανεβάσω κ καμμιά γωτό από την βάφτιση επιτέλους. Είμασταν οι πρώτες που βαπτιστήκαμε κ η τελευταία που θα βάλουμε φωτό.Απαραδεκτες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Βίκυ δεν πρόλαβα να της δώσω τα χαιρετίσματα...έφυγε η μαμά μου. Θα της τα πω τηλεφωνικά.

Η ντόκτορ είπε να ξαναπάμε κανονικά σε ένα μήνα αλλά δεν θα κάνουμε εμβόλιο απλά θα τον δει. Εμβόλιο τώρα το Φεβρουάριο πάλι και μετά νομίζω το Μάιο μου είπε.

X4pTp3.png

Κορίτσια καλημέρα, δεν προλαβαίνω να σχολιάσω αλλά ήθελα να αναφερθώ στα εμβόλια. Εμάς μας έκλεισε κανονικά και 22/12 αλλά δεν μας είπε αν έχουμε άλλα μετά από αυτό. Υποθέτω πως έχουμε. Εσάς που σας είπε ότι τελειώσατε μπορείτε να μου πείτε από τα βιβλιάρια τι εμβόλια και πόσες δόσεις έχετε κάνει;

Επίσης κι εγώ θα ήθελα σιγά σιγά να κόψουμε τα αλεσμένα (δλδ να πολτοποιώ με το πηρουνάκι) αλλά δεν είναι λίγο νωρίς; Τα βιβλία που έχω διαβάσει και οι οδηγίες της παιδιάτρου λένε κατά τον 10ο. Όποια το δοκιμάσει πολύ θα ήθελα να μας πει την εμπειρία της.

Και κάτι άλλο έχει δοκιμάσει καμιά σας να δώσει να πιεί νερό με το ποτηράκι χωρίς καπάκι; Δηλαδή κανονικά; Εμείς έχουμε μια κουπίτσα πλαστική που έχει μια αγελαδίτσα απέξω για το γάλα του και του την δίνω να παίζει (άδεις φυσικά). Σκέφτομαι να αρχίσω να τον ποτίζω (χαχα το λουλουδάκι μου) με το ποτηράκι μερικές φορές. Τι λέτε; Το δοκίμασε καμία;

mU4Ep3.png

Μα καλά πως μου την δίνει όταν αργούν τα ιδιαίτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είχαμε 11 και είναι ήδη 11.15! Δηλαδή τι ώρα περιμένει να έρθει; Και εγώ μετά πρέπει να κάνω και 15 λεπτά παραπάνω ή να πληρωθώ φυσικά λιγότερο. Παίρνω που παίρνω ελάχιστα από δαύτα. Ανευθυνότητα.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγω Μαρακι στα ιδιαιτερα οταν αργει το παιδι κανω ακριβως την ωρα δηλαδη αν ειχα 11 με 12 και ερθει 11.15 τον τελειωνω στις 12 (αλλωστε μπορει να ακολουθει αλλο παιδι).Αν ειναι δικη μου υπαιτιοτητα τοτε καθομαι παραπανω.

Κοριτσια καλημερα!!!

Εμεις τα ιδια. Βεβαια με λιγοτερα ξυπνηματα...

Εγω πολλα δεν τα αλεθω, οπως πατατα και διαφορα αλλα που εχει τυχει κατα καιρους. μια χαρα τα τρωει. Τα φρουτα οπως ακτινιδιο, ανανα και μπανανα δεν τα αλεθω ποτε.

Αντζυ φοβερες τιμες τα παπουτσια! Μακαρι να ημουνα κατακει να παιρνα στον Κωνσταντινο κι εγω!

Taumataki καλως ηρθες και να χαιρεσαι το αγορι σου!

Σε εμας εδω εχει κρυο αλλα δε χιονιζει ρε γμτ....

Οσο για τη φλις κουβερτουλα εγω εχω ενα σωρο απο το τζαμπο και του τις εβαζα απο νεογγενητο.

δεν θυμαμαι αλλα....

Τα λεμε μετα! να εχουμε ενα καλο Σαβ/κο! Με μπολικη ξεκουραση!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Καλημερούδια σε όλες!!!

Στα Βριλήσσια χιονίζει από τα ξημερώματα, αλλα δε λέει να το στρώσει :( . Το θαυματάκι μου έχει κολλήσει στη τζαμαρία και κοιτάει μωρεεεεεε κι εγώ σας παρακολουθώ με ένα ζεστό γαλλικούλι και κάτι λατρεμένα σοκολατάκια ''Leonidas''. Σα να μύρισε χειμώνας!!!!!!! :D

Αν και το βράδυ μου 'βγαλε τη πίστη γιατί μου 'χει κρυολογήσει κι είχε μυξούλες και δε μπορούσε να ανασάνει εύκολα, μού ξυπνούσε, γκρίνιαζε και ήμουν συνεχώς με το clinofar ανα χείρας! Anyway, ελπίζω μόνο να μη μού χειροτερέψει γιατί δε ξέρω τί να κάνω σε περίπτωση που μού αρρωστήσει.... στην ιδέα και μόνο πανικοβάλομαι!

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

καλημέρα !!!!!!!!!!!! ακου χιονιζει!!!!! αχ τι ωραια!

αντζυ θελω τις ινφο για το μαγαζι με τα παπουτσακια!!!!

οσο για το βραδυ, ξυπνησαμε και εμεις 3 φορες μεχρι τις 8 και μετα με το ζορι ξανακοιμηθηκε αφου ταρζανισε πανω μου απο τις 9 εως τις 10.

κοριτσια ουτε εγω μπορω να κανω αυτο με το κλαμμα.

taumataki καλως ηρθες!!! να χαιρεσαι το θαυματακι σου!!!!!

αχ τι αλλο ηθελα να πω; εχω χορο σημερα ενω η μερα προσταζει χουχουλιασμα και σοκολατες!

α! και εγω σκεπαζω με φλις. δεν εχω αλλη, βαζω 2 φλις γιατι μετα εχω παπλωμα και παπλωμα με φλις που ειναι για μετα το χρονο ε; υπνοσακο εχω 3 και δεν εχω χρησιμοποιησει γιατι φοβαμαι μην μου ζεσταθει το βραδυ (εχουμε αυτονομη και καιει σταθερα, δεν το σβηνουμε).

KOWTp3.png

Βικακι άντε!δουλευει φιλη σου εκει?την αλλη φορα θα πάμε μαζι!ειχε πολυ καλες τιμες!

Αννα ειναι αυτο:http://www.stockadika.gr/Crocodilino_Peiraias.php

καλημερα Δεσποινάκι,Μαράκι,Μαρια,Ηρώ,Άννα και θαυματάκι-πως σε λένε?αν θες μας λες!-

που δε σας είδα πριν!η μικρη εχει πολλές μύξες κ ειναι ολη την ωρα στο ζιζι και κλαίει..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Κοριτσια

Πολυ κρυο και δεν το πιστευω οτι στν Αθηνα χιονιζει!!!Εδω στο Αργος εχει ήλιο με δοντια που λένε δηλαδη ηλιο με πολυ πολυ κρυο.

Αντικρουομενες αποψεις ακουω για τα ξυπνηματα στον ύπνο. Εγω συμφωνω λίγο με το γιατρι οιυ λεει να κλα΄ψει το παιδι αλλα όπως οι περισσοτερες απο εδω δεν μπορω να το αφηνω να κλαιει ειναι αδυνατον για πολλους λόγους!!!! Κα΄ποιος παιδιατρος απο εδω (αν θυμαμαι της Δεσποινας77) ειπε οτι αν το μαθουμε να ξυπναει συνεχεια θα μας παει μεχρι τα 5 ετσι????????? Αν αυτο ισχυει τη βαψαμε όλοι!!!!!!!!:(:(:(:(Λετε να γινει ετσι????? Αχ δεν ξερω ειμαι προβληματισμενη. Γενικα οι παιδιατροι πάντως ειναι λιγο αυστηροι με τον υπνο.

Να φανταστειτε εμας εν παιδιατρος που ειχαμε στην αρχη μας ειπε οαταν το παιδι ηταν 5 ημερων να ΜΗΝ το κοιμιζω στην αγκαλια αλλα στην καλαθουνα κατευθεια!!!!!!!!!!!Αν ειναι δυναταο νεογεννητο να το παραταω μονο του!!!!!!!!!!!! Πιστευω ειναι λιγο υπερβολικοι..

Μια αποψη που μ αρεσε απο εδω ηταν να τα βαζουμε μισοκοιμισμενα στην κουνια και εκει να τα παιρνει τελειως ο υπνος --αυτο μ ακουγεται πιο καλο

Εχομαινα τη βρουμε τη λ'υση ή καλυτερα να μας τη δωσουν τα παιδιακια μας τη λύση :|:-|

Βικακι άντε!δουλευει φιλη σου εκει?την αλλη φορα θα πάμε μαζι!ειχε πολυ καλες τιμες!

Αννα ειναι αυτο:http://www.stockadika.gr/Crocodilino_Peiraias.php

καλημερα Δεσποινάκι,Μαράκι,Μαρια,Ηρώ,Άννα και θαυματάκι-πως σε λένε?αν θες μας λες!-

που δε σας είδα πριν!η μικρη εχει πολλές μύξες κ ειναι ολη την ωρα στο ζιζι και κλαίει..

οι μυξουλες κρατανε πολλες μερες μην σε ανυσηχει αυτο όμως θα περασει:P

Σωστά... δε συστήθηκα!!! Με λένε Χριστίνα, είμαι 29 σχεδόν (την ηλικία τη λέω ακόμη, όσο μου επιτρέπεται δηλαδή χιχιχι) κι είμαι από Αθήνα!

Καλώς ηρθες Χριστινα κι επίσημα!! καλέ γεννήσαμε ίδια μέρα!! τώρα το είδα :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Εγω Μαρακι στα ιδιαιτερα οταν αργει το παιδι κανω ακριβως την ωρα δηλαδη αν ειχα 11 με 12 και ερθει 11.15 τον τελειωνω στις 12 (αλλωστε μπορει να ακολουθει αλλο παιδι).Αν ειναι δικη μου υπαιτιοτητα τοτε καθομαι παραπανω.

και εγω ετσι κ΄νω αν ειναι δικη μ ευθυνη τα κρατω παραπανω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...