Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , little miracle είπε:

τις δυο τελευταιες βλαστοκυστες μου. πριν 6χρονια ειχα παλι με ετ δυο παλινδρομες και μια που εφερε το παιδι μου (παλευαμε ηδη 5χρονια) και εκτοτε παλευουμε για δευτερο αλλα ο αντρας μου εχει πλεον αζωοσπερμια. οποτε τελος οι προσπαθειες για μας. 

Εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή κορίτσι μου! Καλή σας επιτυχία!!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτισια κι απο μενα! Ελπιζωνα εισαστε καλα! Περαστικα στα αρρωστα μπεμπακια και χρονια πολλα, αν και καθυστερημενα, σε ολους τους εορταζοντες! Εμεις τα ιδια πανω κατω, περασαμε οικογενειακως μια ιωση, πρωτα ο μπεμπης, μετα εγω, μετα ο αντρας μου, μονο η μικρη τη γλιτωσε. Καναμε και το εμβολιο μας, 7600 ακομα ρε γαμωτο ο μικρος, δε λεει να παρει λιγο τα πανω του με τιποτα. Δεν εχω μπορεσει να διαβασω πολλα, irev ευχομαι ο,τι κι αν ηταν αυτο που ακουσε η γιατρος να ειναι ολα μια χαρα με τη μικρουλα σου. Κι εμας στο Παιδων μια να μην πω γιατρος μας λεει, α, ακτι ακουω στην καρδια, μαλλον φυσημα, και μετα απο λιγο λεει, α μπα, μαλλον τιποτα δεν ειναι! Thaumataki καλως ηθες, τα χουμε πει κανα δυο φορες και στο parents, πηγατε τελικα σε παιδογαστρεντερολογο? Ελπιζω ολα καλα με το μικρο σου. Φιλια σε ολες, οποτε μπορω μπαινω, κοιμισα το μικρο και ο αντας μου με τη μικρη με περιμενουν στο σαλονι, δεν εχουν καταλαβει ακομα οτι τον εχω κοιμισει, χιχι!

7rEQp3.png

fnlVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας ευχαροστώ όλες για το καλωσόρισμά σας!

Bebos γιατί λες χρόνια πολλά, ποιοί γιορτάζουν σήμερα;;;; Έχει γούστο να ξέχασα κανέναν!!!!! Πήγαμε σήμερα στη παιδιατρική κλινική του Μητέρα και κάναμε τον υπέρηχό μας, αλλά δεν έδειξε κάτι. Πάρα ταύτα το βάρος του απο 7.680 πήγε στα 7.500 κάτι που δεν είναι και ιδιαίτερα ενθαρρυντικό... :( Με το φαγητό τα ίδια...ολόκληρη επανάσταση για να φάει και πρέπει να είναι κι ο μπαμπάς του να πηδάει σα το κατσίκι για να τον καταφέρουμε να ανοίξει το στοματάκι. Εάν είμαι μόνη τον ταϊζω όρθια κάνοντας πιρουέτες...

'Ασε δράμα....

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Καλησπέρα και από εμάς. Ο Λ κοιμήθηκε σχετικά εύκολα. Έκανα ένα τοστάκι να φάω και περιμένω να γίνει και μια τυρόπιτα γιατί ως γνωστόν δεν θα με έλεγε κανείς λιτοδίαιτη! Εύχομαι μια καλή νύχτα σε όλες.

mU4Ep3.png

Thaumataki καλώς ήρθες, σε θυμάμαι από το πάρεντσ και έχω απαντήσει και σε κάποιο πόστ σου. Δεν ήξερα ότι αντιμετωπίζεις πρόβλημα με το βάρος του μπέμπη σου όμως. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Μπράβο στα παιδάκια που μεγαλώνουν και περαστικά στα αρρωστούλικα μουτράκια.

mU4Ep3.png

Για να αφήσουμε τις χαζομάρες, ποια είναι ικανή να παρατήσει το μωρό να κλαίει 2 ώρες χωρίς να πάει να το πάρει αγκαλιά; Εγώ πάντως αν ακούσω καμιά να το κάνει θα στείλω το χαμόγελο! Είμαι όμως σίγουρη ότι όλες μας εδώ είμαστε υπεράνω χαζομάρας και λατρεύουμε τα μικρά μας βασανάκια για να τους κάνουμε τέτοια χουνέρια. Μπορεί να μας βοηθάει να γκρινιάζουμε και γι αυτό είναι και το φόρουμ για να βγάζουμε τα εσώψυχα μας που δεν εκφράζουμε με άλλους τρόπους. Υπομονή, ας συνεχίσουμε να γκρινιάζουμε γλυκύτατα και κάποια στιγμή θα μπούνε σε σειρά όλα τα μικράκια.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Μανουλίτσες μια καθυστερημένη καλησπέρα κι από μένα. Καλώς όρισες θαυματάκι με το θαυματάκι σου! Να σου ζήσει κ πάντα γερός να ´ναι.

Αντζούλα, όπως πολύ σωστα είπε η Μαρία TGIF: Thank God It's Friday κ ως εργαζόμενη μάνα το λέω κάθε Παρασκευή. Χαίρομαι που δεν ξανάκανε πυρετό το μπισκοτάκι κ ελπίζω αύριο να ξυπνήσει περδίκι, όπως κ όλα τα αρρωστούλικα μωράκια κ γονείς.

Ιωάννα μου, πολύ μου άρεσε η προσέγγιση του βιβλίου σου. Συμφωνώ απολύτως! Μακάρι να ισχύει αυτό κ όχι αυτό που λένε όλοι ότι τα κακομαθαίνουμε κ μετά το απαιτούν για πολλά χρόνια. Θα δείξει... Πάντως με συμφέρει αυτή η προσέγγιση κ θα το λέω σε όσους μου την λένε που την «κακομαθαίνω».

Άννυ μου, αύριο που θα μπω στο κομπιούτερ θα διαβάσω κ τα δικά σου λινκ αφού είμαι απ´το κιν τώρα.

Συγχαρητήρια στα μωράκια που μεγάλωσαν. Χαρούμενα μηνογενέθλια Ιωάννα μου κ δεν θυμάμαι τι άλλα... Α ναι, φυσικά κ όλα μπαίνουν στο στόμα. Προσπαθώ όμως να μην την αφήνω να πιάνει τα πάντα εκτός κι αν είναι πολύ καθαρά. Είμαι λίγο υπερπροστατευτική ίσως αλλά θα το ξέεράσω αναγκαστικά γιατί δεν μου αφήνει κ περιθώρια η μικρή. Τελευταία μας κάνει τρελό πόλεμο στην αλλαξιέρα . Γυρίζει μπρούμυτα κ δεν θέλει με τίποτα να της φορέσουμε πάνα ή να την ντύσουμε. Ένα άτομο μόνο του δεν μπορεί να την κουμαντάρει. Πολύ αγρίμι!

Σας φιλώ κ σας καληνυχτώ γιατί σας ζάλισα. Όνειρα γλυκά!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας φιλες μου!!!!Μολις τελειωσα τις δουλειες και εστρωσα τον κ@λο μου!:tongue::tongue:Εξω χιονιζει και εχει απιστευτο κρυο~~~~καποια αλλη λεξη ταιριαζει εδω αλλα θα φαω μπαν!Βγηκα που λετε να κατεβασω την τεντα για να μην βρεχονται φωτακια και συνδεσεις καλωδιων και επειδη κανει και θορυβο η παλιοτεντα την κατεβασα σιγα σιγα (ειναι 1:30 το βραδυ και για να μην ακουσω μπινελικια)και μεχρι να την γατζωσω ενιωσα το κρυο ΚΑΛΑ!!!!Θα ηθελα να ειχα ενα τζακι τωρα και να πινω κακαο μπροστα του!Το κακαο το εχω αλλα λειπει το τζακι:tongue::tongue::tongue:χιχιχιχιχι

Μαρακι και ο δικος μας ταρζαν ακριβως τα ιδια για να τον αλλαξουμε πανα,ντυσουμε κτλ μας βγαζει το λαδι....ιδρωνω καθε φορα που τον αλλαζω.Τι να κανω ομως? δεν γινετε κατι:confused::confused::confused:

Κατι ακομα ηθελα να πω αλλα δεν θυμαμαι!Και επειδη ειπα πολλα

σας ευχομαι καλο ξημερωμα!

Φιλακια μανουλες και μωρουλια!

καλημέρα φιλενάδες μου!!!ΧΙΟΝΙΖΕΙ!!!!!78497-26280105InTcYeaGuV_ph%5B1%5D.jpg

Το μπαλκόνι ειναι άσπρο!!αχ τι ωραία!!!!!

το κακό της ημέρας είναι οτι ο Κώστας εφυγε για Νεάπολη με τη δουλειά και θα ρθει αυριο βραδυ..έτσι εγω κι η μπέμπα θα κοιταμε μόνες το χιόνι απο το παράθυρο...κλαψ...

πυρετό δεν εχει ξανακάνει,αλλά οι μύξες κι ο βήχας συνεχίζονται...

χτες της ψώνισε η μαμα μου απο jumbo παντοφλάκια τέλεια(σαν παπουτσάκια ειναι,δεν τα χα ξανα δει),πιτζαμάκια,φορμάκια,2 φασαριόζικα φωτιζόμενα παιχνίδια, και ένα χριστουγεννιατικο στολιδακι για το δεντρο με αρκουδάκι που μπαινει η φωτογραφια της μεσα,να βαλω μια απο τα πρώτα της Χριστούγεννα να φυλάξω αυτο το στολίδι και καθε Χριστουγεννα θα το βάζει εκείνη στο δέντρο,θα ναι το δικό της :-)

α,και το αλλο!πήγα χτες βραδυ στην Πειραιώς (καλυτερα μη ρωτησετε πως βρήκα το μαγαζί γιατι έβριζα τρία τέταρτα χαμένη στα στενά) έχει το πρατηριο της CROCODILINO με φοβερά σχέδια σε παπουτσάκια και τιμές!της πήρα ένα στυλ μποτάκι(Βικάκι οπως της Λούσης που έχετε) και απο 68 e είχε 25!! και πήρα κι αλλο ένα καλό εκρού λουστρίνι no 20 κι αυτο το πήρα κι ειπε αυτή θα της κάνει ως και το Πάσχα(who knows??) κ το χε 46,από 80! οποια θέλει θα της πω που είναι αν θέλει να ψωνίσει!

αντε σηκωθείτε γιατι ολη μέρα θα γκρινιάζω σήμερα που μαι ΜΟΝΗ~!!!!

α!taumataki καλως ήρθες!

Ιωαννάκι μου να χαιρεσαι τον Θοδωρή μας! πως ειναι απο πυρετό?ευχομαι να πέρασε η επίδραση του παλιο εμβόλιου./.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημέρα!

χιονίζει;;; τι ωραία!!!

εμείς εδώ με μπουμπινέλ ξύπνια από τις 6.30, ευτυχώς την κράτησε ο Τ. μέχρι τις 7.30 κ κοιμήθηκα λίγο. τώρα έφυγε για δουλειά κ είμαστε κι εμείς μόνες.

mWsZp3.png

Καλημέραααααα!!!

Είναι απίστευτο αλλά χιονίζει μέχρι κι εδώ στις Τζιτζιφιές!!! Δεν περίμενα ότι θα βλεπα χιόνι ποτέ μου εδώ! Βέβαια δεν το έχει στρώσει αλλά είναι ωραία να βλέπεις τις νιφάδες.

Το ντεπόν μας έσωσε και είχαμε ένα βράδυ μόνο με 3 ξυπνήματα. Είχε πολύ καιρό να γίνει αυτό. Ο Νικόλας έχει ξυπνήσει με τρελή διάθεση και παίζει στο πάρκο του φωνάζοντας αγκούυυυ, μαμάααα, μπαμπάααα, μπαμάααα!!!! Χαχαχα!

Σήμερα φεύγει κι η μαμά μου κι έτσι θα γυρίσουμε στη ρουτίνα μας.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλομωράκια!!!!

ΧΙΟΝΙΖΕΙ!!!!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!

Καλέ, αν είναι δυνατόν χαχαχαχα, πολύ μου αρέσει!!!

Ο Θ. είναι αγκαλιά με την Λου και χορεύουν με την Ντόρα από την τηλεόραση και τραγουδάει ατατατα (έχουμε περιορισμένο ρεπερτόριο χιχιχι).

Καλως ήρθες tamataki, και εύχομαι να είναι όλα περαστικά.

Εμείς είχαμε ένα πολύ καλό βράδυ -για τα δεδομένα μας φυσικά- είχαμε κάποια ξυπνήματα, αλλά επιτέλους για πρώτη φορά ξύπνησε στις 9 γελώντας, γιατί ως γνωστόν πάντα ξυπνάει ουρλιάζοντας ξαφνικά. Και η μαμά με τον μπαμπά είχαν ένα καλό βράδυ, οπότε έτσι ξεκινάει ένα ζούμπερ σ/κ/ χαχα..

Πάω να σας διαβάσω με ησυχία !!!!

GaiGp3.png

καλημέρα μανούλες του χιονιά!!!!!

καλέ χιόνιζε δίπλα στη θάλασσα χθες!!δεν το πίστευα!!!!!!!!!!σούπερ!!

Αντζούλα μου περνάει σιγά σιγά η ιωσούλα,ε?μπράβο!οι μυξούλες και ο βήχας λίγο θα κρατήσουν,θα δείς!μη στεναχωριέσαι που είστε μοναχούλες...καλορίζικα τα παππουτσάκια σας!!!!!και την παραίτηση ούτε εγώ την κάνω δεκτή:tongue:

Δέσποινα πως είσαι σήμερα?6.30 η μπούμπινελ,ε?χμμμμμμμμ...

περαστικά και στο Θοδωρή και στην Χριστίνα και στη Νάνσυ οικογενειακώς!!!!

Ιωάννα χαρούμενα μηνογενέθλια στον μικρό!συμφωνώ μαζί σου και με το βιβλίο σου κι εγώ..

εμένα μου είπε το αντίθετο απ΄οτι στη Δέσποινα(bubbles),να μην την παίρνω αγκαλιά όταν ξυπνάει,νομίζω σας τα έγραψα,να πηγαίνω από πάνω της,να της μιλάω,χαιδευω κτλ όση ώρα χρειάζεται,αλλά να μην την σηκώνω για να μάθει σιγά σιγά να παρηγοριέται μόνη της ώσπου να φτάσουμε στο σημείο να αποκοιμιέται πάλι μόνη της.μου ακούστηκε λογικό και το προσπαθώ.βέβαια δεν έχει τύχει να κλάψει,απλά κλαψουρίζει,αν κλάψει δε μπορώ,θα την πάρω.

εννοείται οτι ούτε σ'αυτό θα συμφωνούσαν:confused:

καλά,εμένα μου είπε ακτινίδιο,τραχανά,ψαρι και γιαούρτι μετά το χρόνο.δεν υπάρχει λόγος λέει να εισάγουμε τόσο νωρίς τόσες πολλές τροφές στη διατροφή του μωρού.οκ...

taumataki καλώς ηρθες!να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

λοιπόν εμείς είμαστε από χθες με κορτιζονούχα κρέμα,τα σπυράκια επαναστάτησαν και έπρεπε να επέμβουμε δυστυχώς..είναι το πρώτο φάρμακο που της δίνω,δεν έχει χρειαστεί ούτε ντεπόν ως τώρα και κάπως μου ήρθε...στεναχωριέμαι ,δε μπορώ να τα βλέπω άλλο,πρέπει να την ενοχλούν πολύ ρε γμτ...

μας είπε να κόψουμε για 1-2 μέρες την πιπίλα για να τη βοηθήσουμε,αδύνατον να κοιμηθεί χωρίς πιπίλα,οπότε της την δίνω μόνο ώσπου να αποκοιμηθεί και μετά την πάιρνω....προσπάθησα να αλλάψουμε μάρκα,έχουμε μαζέψει πάλι ένα σωρό πιπίλες.αλλά δεν...ούτε για αστείο δεν τις θέλει...... έχει πολύ γέλιο όπως τις φτύνει και μας κοιτάει με ύφος''τι είναι αυτό,πας καλά?????'':tongue:

Βικη ελπίζω η ''μετάλλαξη'' της Λου να είναι μόνιμη!!

Άννα μην τυχόν και χάσεις την ευκαιρία της εκδρομούλας!!!!!!!!Καλάβρυτα προτείνω κι εγώ!

η Νικολ μας που είναι?Αντζυ τι νέα έχεις?έχω ξαναρωτήσει,αλλά γιατί δεν μπαίνει?δεν έχει χρόνο?

από τη Στρατα κανένα νεο???????

εννοείται οτι στην αλλαξιέρα γινεται πόλεμος!

και ποια δίαιτα?αύριο γιορτάζει η μανούλα μου,σήμερα θα κάνουμε γιορτή και έφτιαξα ένα γλυκό κολαση!μυρμηγκάτο,βάση τύπου κεικ με τρούφα,σιροπιαστό και από πάνω κρέμα σοκολάτα!!!!!

έτσι για καλημερα!!!

φιλιάααααααααα

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Α, Ιωάννα μου χαρούμενα μηνογεννέθλια!!

Αντζούλα μου πολύ χαίρομαι που έπεσε ο πυρετούλης στο μπισκότο μας!!! Άντε σιδερένια!!! Ρε συ αμα μου το χες πει για το μαγαζί, δουλεύει μια φιλενάδα μου εκεί, και όντως έχει πολύ ωραία πράγματα και σε φανταστικές τιμές!!! Την επόμενη φορά θα πάμε παρεούλα!!! Πρέπει να έχει και ωραία πράγματα από μπουφάν κλπ νομίζω.

Ιωάννα μου μ' αρέσεις πολύ!!! Συμφωνώ οριζοντίως και καθέτως με την άποψή σου, και έχω να καταθέσω πως όταν σταμάτησα να κυνηγάω την Λου να φάει, τότε άνοιξε μόνη της το στόμα. Άβυσσος ε?

Μαράκι σωστό το γνωστό σλόγκαν χαχαχαχα , κάπου είχα και ένα γουρουνάκι που τραγούδαγε Πάρασκευή-Παρασκευή και χόρευε, αμα το βρω το mail θα στο στείλω να παρηγοριόμαστε χαχαχα. Τί κάνει ο ταρζάν-Αθηνούλα?

Καλά, όσο για το τί βάζει στο στόμα η Λούση? ΤΑ ΠΑΝΤΑ , τί να κάνω? Από τότε που την έχω ελεύθερη και γυρνάει μόνη της το σπίτι γλύφει ακόμα και τα πόδια από τις καρέκλες.

Δημητρούλα μπράβο στον Νικόλα μας!!! Άντρακλας γίνεται !!! Ρίξατε και ωραίους ύπνους απόψε βλέπω!!! Πότε σας είπε να πάτε ξανά? Να δώσεις πολλά χαιρετίσματα στην μανούλα σου, καλό της ταξίδι!!!

Θέλω να σχολιάσω και άλλα, μα πρέπει να βιαστώ να κάνω διάφορα εδώ γιατί 12 έχω να πάω στην αισθητικό για ξεπουπούλιασμα...

GaiGp3.png

α,να ρωτήσω κάτι!

έφεραν στη μικρή μια κουβερτούλα φλις.

τη θεωρείτε υγιεινή,να της την βάλω που είναι ζεστούλα ή όχι????

είναι πολυεστερ και έχω αμφιβολίες...

Βικη καλό ''ξεπουπούλιασμα''!!!!!να το χαρείς!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημερααα, καλε χιονι ακουω, εμας εδω εχει εναν ηλια να!βεβαια εχει πολυ κρυο (το θερμομετρο εδειξε στον ηλιο 8 βαθμους).

Ο μικρος εκανε τα ιδια παλι το βραδυ.Τον εβαζα για υπνο και στο μισαωρο ξυπνουσε με κλαμα.Νομιζω ομως οτι ειναι αδυνατο να τον αφησεις να κλαψει, δε γινεται ρε παιδι μου και ας λενε οι γιατροι..Οπως λεει μια φιλη μου τωρα ξυπναει συνεχεια και μετα θα τον παρακαλας να ξυπνησει για να παει σχολειο και δε θα σηκωνεται!

Θελω και εγω να παρω κανενα πιο ζεστο παπουτσακι στο Λαζαρο, ισως κατεβω αργοτερα αγορα.

Δεσποινα ο γιατρος μου ειπε οτι μπορω να δωσω και ψαρι αν θελω.Α!Και ειπε οτι σιγα σιγα την πατατουλα το κολοκυθακι να τα παταω με το πιρουνι και οχι να τα αλεθω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...