Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας και παλι, πρωτα τα καιρικα:Εχει @@@κρυο εξω, το θερμομετρο δειχνει 5 βαθμους αλλα αποφασισα να τον βγαλω βολτα τον μικρο.Θα τον ντυσω καλα και θα κανουμε τσαρκα!

Το πρωι πηγαμε στον γιατρο (ειδαμε και τη Δεσποινα με τον ομορφαντρα τον Ανασταση) ειμαστε 8280 και 69 ποντους.Μια χαρα μας βρηκε.Λοιπον οταν τον ρωτησα για τα χιλια ξυπνηματα προτεινε (σημειωνω εδω οτι ο παιδιατρος μας ειναι συμβουλος θηλασμου) να τον αφησω να κλαψει εστω και αν κλαιει 2 ωρες!Του λεω Βαγγελη αυτο δε γινεται και μου λεει μονο ετσι θα μαθει να κοιμαται.Αν το παιδι φτασει στον ενατο και ακομη ξυπναει την νυχτα και εχουμε αποκλεισει την πιθανοτητα πεινας (τα δοντια δεν το συζηταει λεει οτι δεν ειναι ο λογος αυτα) τοτε το παιδι εχει μαθει ετσι και θα παει μεχρι τα πεντε ετσι..Τι να πω, αν καταφερω να το αποφασισω να το κανω θα σας το πω..εως τοτε θα σηκωνομαι...Α!Μου ειπε σημερα να δοκιμασω να τον ταισω αργα δηλαδη εκει κατα τις 9 να φαει κανενα κους κουσακι ή τραχανα και μετα να τον βαλω στο στηθος μηπως τελικα κοιμαται νηστικος και για αυτο ξυπναει..

..........................................................

Καλησπέρα...δεν έχεις να χάσεις και τίποτα..προχώρα όπως σου λέει ο doctor σας!!!

Εύχομαι να μπείτε σε πρόγραμμα.....

Angie εύχομαι η μπισκοτίνα να είναι καλύτερα το πουλάκι μου!!!

Εμείς χάλια ο Πάνος χάλια ο Στάθης γκρίνια, βήχα, μύξες και δεν συμμαζεύεται εγώ με δέκατα και με έχουν τσακίσει...είμαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια..Τουλάχιστον να μην υποφέρει ο Στάθης για μας δεν με νοιάζει!!!

Εσείς όλες καλά???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Το πρωί δεν μπορούσα να μπω στο cafe μας δεν ξέρω τι είχε πάθει!!!

όλα τα μπεμπάκια και οι μανούλες εύχομαι να είναι καλά:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Φιλούρεεεεςςςςς!!!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας μανουλες!

περαστικα στη Χρυσανθουλα!

Ηρω εγω το βραδυ δεν τον αλλαζω γιατι οπως λες θα ξυπνησει για τα καλα.

Δεσποινα μια χαρα ο Λαζαρακος απο κιλα. ξεχασα να σε ρωτησω αν τον ζυγισατε! αληθεια απο φαγητα σου ειπε κατι καινουργιο,οπως ψαρι?

θα προσπαθησω σημερα το βραδυ οταν θα ξυπνησει να τον κοιμησω χωρις να τον θηλασω να δουμε τι θα καταφερω! κ το σ/κ φευγει απο το δωματιο μας! αντε για να δουμε! το πολυ πολυ να χασω πιο γρηγορα τα κιλα που θελω με το σηκω κατσε μεσα στη νυχτα:rolleyes:

εμενα κοιμηθηκε 2 1/2 ωρες το μεσημερι,ξυπνησε με ουρλιαχτα, εφαγε μια πιαταρα κοτοσουπα κ τωρα ξανανυσταζει! τι στο καλο επαθε? ελπιζω το βραδυ να μην ξενυχτησει!

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλησπέρα μανούλες!

Χρόνια πολλά στις Άννες του καφέ μας αν και καθυστερημένα! Γερές και ευτυχισμένες με τις οικογένειές σας! Να χαίρεστε και μαμάδες και γιαγιάδες που γιορτάζουν!

Άντζυ, περαστικά στο μπισκοτάκι σου!

Χριστίνα, περαστικά στο Στάθη μας!

Δέσποινα, περαστικά σου και καλό κουράγιο! Ευτυχώς αύριο δε δουλεύεις!

Άννη, η Κλειώ είναι καλύτερα ε;

Ο Θοδωρής στέλνει τους αγωνιστικούς του χαιρετισμούς, έχει κι αυτός πυρετό, ελπίζω από το χθεσινό εμβόλιο... Πριν μου έβγαλε και το παναντόλ, που μάλλον δε του κάθεται καλά γιατί είναι η 2η φορά που το κάνει. Μόνο ντεπόν στο εξής...

Αν και το ερώτημα τέθηκε πριν πολλές μέρες θέλω να πω κι εγώ πως ο Θοδωρής ξυπνάει από μια ως... πολλές φορές το βράδυ και θηλάζει. Μια φορά έδωσα 40-50μλ σκόνη όταν ήταν πολύ βρεφάκι και κοιμήθηκε πολλές ώρες αλλά έκλαιγε ήδη 8 ώρες με μικρά διαλείμματα οπότε μπορεί να ήταν κι από την κούραση ο ύπνος...

Στο βιβλίο του Sears (του attachment parenting) που διαβάζω για τον ύπνο λέει πως για να ξυπνάει το μωρό το βράδυ έχει ανάγκη για ασφάλεια και καλά θα κάνουμε να την καλυψουμε ώστε να την ξεπεράσει και να μην χρονίζει. Λέει επίσης πως ο πρωταρχικός μας σκοπός δεν είναι να κάνουμε εμείς το παιδί ανεξάρτητο (και να μπορεί να κοιμάται μόνο του) αλλά να του παρέχουμε ασφάλεια, αγάπη και καλοσύνη και ανεξάρτητο θα γίνει μόνο του όταν είναι έτοιμο. Λέει κι άλλα πολλά που εμένα μου ταιριάζουν και σταμάτησα να αγχώνομαι για το γεγονός πως κοιμάται αρκετά στο κρεβάτι μας και ξυπνάει τη νύχτα και προσπαθώ να κάνω υπομονή και να του δώσω ότι χρειάζεται...

Η μέθοδος crying-it-out δε μου ταιριάζει καθόλου και δε θα την ακολουθούσα. Γιατί ναι μεν, μπορεί να κοιμάται το βράδυ αλλά δεν μπορεί κανείς να προβλέψει πώς θα εξελιχθούν στο μέλλον όλα τα αρνητικά συναισθήματα που έχει όταν κλαίει και οι γονείς του δεν εμφανίζονται.

Πολλά είπα πάλι!

Άντζυ, η παραίτηση δε γίνεται δεκτή αλλά απαλάσσεσαι από το καθήκον της οργάνωσης συναντήσεων γιατί μάλλον βρίσκεις και το μπελά σου!

Κάτι άλλο δε θυμάμαι τώρα...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κ απο εμας!με την Κλειω την γκρινιτσα!την αφησα 3 ωρες στην μαμα μου κ πηγα να βαψω μαλλι κ ηταν παναγιτσα.τωρα γκαριζει αλλα μαλλον απο νυστα οποτε κ θα παμε για μπανιο.

Ιωαννα πολυ μου αρεσαν ολα αυτα πυ εγραψες.πλς πες μου ποιο βιβλιο ειναι αυτο...

εμεις ειμαστε για ενα ακομη βραδυ μονες κ μου την εχει δωσει λιγο.....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Άννη, το βιβλίο είναι αυτό αλλά είναι στα αγγλικά... Στα ελληνικά λίγο που είδα δεν το βρήκα.

Και για τη μοναξιά σε καταλαβαίνω... Από τη μια αυτή είναι η δουλειά και σας συντηρεί κι από την άλλη θέλεις τον μπαμπά σας σπίτι... Κι εμείς κάπως έτσι αν και όχι σε τέτοιο βαθμό. υπομονή και κουράγιο! Ευτυχώς έχεις και τη μαμά σου κοντά για παρέα...

Η Νάνσυ που είναι; Τί κάνει το μικράκι της;

Και ένα κέρασμα για του 8 μήνες του Θοδωρή!

Birthday.html#24

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Ιωάννα να σου ζήσει! Και εμας ο μπαμπάς μας δεν έχει γυρισει ακόμα... Θα μπουμε για μπανάκι και εμεις τώρα μαμ και νανι (ελπίζω :tongue:)! Το καλο μου το παιδάκι με κοιτάει και γελάει κακαριστά :tongue::tongue::tongue:

Σήμερα δεν εχει βαλει γλωσσα μεσα!!!! Εχω τρελλαθεί με τον γιο μου!!!!

Δεσποινες μεγαλώνουν τα μπεμπάκια σας βλέπω! Εμείς ψάρι θα ξεκινήσουμε τωρα στο 9ο μου είπε!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και καλώς σας βρίσκω!!!!!

Νέο μέλος δε με λέτε.... Είμαι εγγεγραμμένη και στο parents.gr (thaumataki), βασικά μόνο εκεί γράφω αλλά είπα να δοκιμάσω κι εδώ!!!!

Μ'αρέστε πολύ και παρακολουθούσα τακτικά τις συζητήσεις σας, αν και πολλές σας ''γνωρίζω'' κι από το parents.gr. Το κλίμα μού φαίνεται ευχάριστο και αρκετά ανάλαφρο....

Είμαι κι εγώ μανούλα Απριλίου 2010 καθώς έγινα μανούλα στις 23/4/2010 στο μικρό μου πρίγκιπα!

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Kαλησπέρα σας!

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω καθόλου σήμερα, μπήκα απλά να πω ένα γεια!

Ελπίζω τα συναχωμένα μωράκια να είναι καλύτερα!

Τaumataki, να σου ζήσει ο πρίγκιπάς σου και καλώς ήρθες!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλως ήρθες taumataki!!!

Ο Δημήτρης κοιμήθηκε κι εγώ περιμένω τον αντρα μου να γυρίσει απο το μεταπτυχιακο και μάζι και η παραγγελία απο πιττα παππου ;) Σας φιλώ γλυκα, νε εχουμε ενα ομορφο βράδυ :D

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπέρα μάνες!

Καλως μας βρήκες taumataki!

Ιωάννα θα συμφωνήσω απόλυτα με το θέμα κλάματος αλλά και ανεξαρτοποίησης. Οταν νιώθει το κάθε μωράκι έτοιμο θα ανεξαρτητοποιείται σιγά σιγά σε κάθε τομέα. θέλω να τον βοηθήσω να μάθει να κάνει πράγματα μόνο του όπως να αποκοιμιέται μόνος του, να τρώει, να παίζει, να ανακαλύπτει, να επικοινωνεί. Γενικά θέλω να είμαι δίπλα του.

Εμείς γυρίσαμε κατά τις 9 από τη γιατρό. Φτάσαμε τα 70εκ. και 8160γρ., εμβολιαστήκαμε κατά του μηνιγ/κου και από Δευτέρα ξεκινάμε δημητριακά. Επιμένει στο γεγονός να διατηρώ κάθε νέα τροφή για 10 μέρες πριν εισαγάγω καινούρια. Πάντως σιγά σιγά μπορώ να βάζω όλα τα λαχανικά και φρούτα εποχής. Μού συνέστησε το μπρόκολο, την αγκινάρα, το ακτινίδιο, το πορτοκάλι.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...