Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αντζυ πες μας ομως πως ειναι? εχει πυρετο ακομα??

τωρα κοιμάται,είναι ταλαιπωρημένη,πυρετο δεν έκανε ως τώρα,έχει πολλές μύξες και βήχα που δεν είχε...:-(

α ρε αντζυ! εχεις την κουραση σου, την αγωνια για το μωρακι σου αλλα σχολιαζεις τα παντα. ε μετα πως να μη σε λεμε αρχηγο. ο,τι και να λες για τον τιτλο, σου ανηκει, παρτο χαμπαρι. για να μην πω οτι εστειλες και ενημερωτικο για την συναντηση την αλλη εβδομαδα! εισαι θεα λεμε!

ασε τις γλύκες Άννα!η παραίτηση ισχύει!χαχαχααχ!!:lol:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Άννα μου η παιδιατρός μας είναι σύμβουλος θηλασμού και θηλάζει και η ίδια την κόρη της που είναι 1,5 χρονών. Την μέθοδο μου την πρότεινε επειδή της είπα ότι δεν αντέχω άλλο την αυπνία.

δηλ αν ξυπναει δε θα τη θηλαζεις; γενικα να μη θηλαζουμε τη νυχτα; εμενα ξυπναει το πολυ μια φορα βεβαια. το συνηθες ειναι υπνος:9.30 ισως κανα ξυπνημα στις 10.30 (τοτε της δινω λιγο ακομα) μετα γυρω στις 6 ή 5 και μετα 8 ή 9. φυσικα παιζουν και ενδιαμεσα που και που αλλα δεν μπορω να πω οτι με ξαγρυπναει. τι να κανω; να μην τη θηλαζω; φοβαμαι μετα μην κλαιει και ξυπνησει τελειως. ουφ.

KOWTp3.png

τωρα κοιμάται,είναι ταλαιπωρημένη,πυρετο δεν έκανε ως τώρα,έχει πολλές μύξες και βήχα που δεν είχε...:-(

αχ μωρε το καημενο. κρυωμα θα ειναι αυτο αλλα απο που; λες και εκανε κρυα!

ασε τις γλύκες Άννα!η παραίτηση ισχύει!χαχαχααχ!!:lol:

ειπαμε παιδι μου, δεν γινεται δεκτη!:tongue::tongue::tongue:

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

δηλ αν ξυπναει δε θα τη θηλαζεις; γενικα να μη θηλαζουμε τη νυχτα; εμενα ξυπναει το πολυ μια φορα βεβαια. το συνηθες ειναι υπνος:9.30 ισως κανα ξυπνημα στις 10.30 (τοτε της δινω λιγο ακομα) μετα γυρω στις 6 ή 5 και μετα 8 ή 9. φυσικα παιζουν και ενδιαμεσα που και που αλλα δεν μπορω να πω οτι με ξαγρυπναει. τι να κανω; να μην τη θηλαζω; φοβαμαι μετα μην κλαιει και ξυπνησει τελειως. ουφ.

Άρα εσύ δεν έχεις θέμα να λύσεις! Καλά είσαστε σε γενικές γραμμές! Εγώ την κοιμίζω δίπλα μου μετά το πρώτο ξύπνημα κ καθε 3 κ λίγο ξυπνάει κ πιπιλάει στήθος. Το θέμα της μεθόδου είναι να μάθει να κοιμάται μόνη της στην κούνια της. Τώρα αν ξυπνήσει την νύχτα, θηλάζουμε αν καταλαβαίνουμε ότι είναι από πείνα (δηλαδή δεν είναι το ξύπνημα αριθμός 25.364) και επανατοποθετούμε στην κούνια. Αχ κι εγώ δεν ξέρω αν έχω κουράγιο να το δοκιμάσω καν, απλά σας λέω τι μου είπε.

mWsZp3.png

Άρα εσύ δεν έχεις θέμα να λύσεις! Καλά είσαστε σε γενικές γραμμές! Εγώ την κοιμίζω δίπλα μου μετά το πρώτο ξύπνημα κ καθε 3 κ λίγο ξυπνάει κ πιπιλάει στήθος. Το θέμα της μεθόδου είναι να μάθει να κοιμάται μόνη της στην κούνια της. Τώρα αν ξυπνήσει την νύχτα, θηλάζουμε αν καταλαβαίνουμε ότι είναι από πείνα (δηλαδή δεν είναι το ξύπνημα αριθμός 25.364) και επανατοποθετούμε στην κούνια. Αχ κι εγώ δεν ξέρω αν έχω κουράγιο να το δοκιμάσω καν, απλά σας λέω τι μου είπε.

μηπως σου το κανει αυτο επειδη την θηλαζεις μετα το πρωτο ξυπνημα ξαπλωμένη; καλα το κατάλαβα; εγω το εκοψα αυτο. βασικα δεν το εκανα ποτε βραδυ. παλιοτερα, μεχρι τους 4 μηνες, ναι, μονο το μεσημερι που εκλειναν τα ματια μου. και τοτε μου εκανε αυτο που κανει σε εσενα τωρα. το βραδυ την σηκωνω απο την κουνια, την παιρνω αγκαλια, τη θηλαζω στην κουνιστη καρεκλα και αποκοιμιεται παντα δοξα τω θεω. όποτε εχω πει να κοιμηθει μεσημερι και να θηλασουμε ξαπλωμενες με εχει ταραξει, ξυπναει ολη την ωρα, ψαχνει το βυζι, κλαει κλπ. αρα το μεσημερι και παλι τη θηλαζω στην καρεκλα και μετα την αφηνω στην κουνια.

σε καταλαβαινω ομως. απο τη μια δεν μπορεις να μη θηλασεις, αποτην αλλη σε εχει εξουθενωσει αυτο το πραγμα.

KOWTp3.png

Γεια σας και απο εμενα φιλες!!!!

Αντζυ μου ξενυχτι για ακομα μια φορα ε?Παντως καλο ειναι που δεν εκανε πυρετο σημερα!Μπραβο στο μπισκοτακι!Πλακωσσε την κυρια στους ορους να φευγουνε οι μυξες να ερθει στα ισα της!

Αννα να και στους καιρους που ζουμε το καλυτερο θα ηταν σ/μ θα συμφωνισω με την ταλαιπωρημενη μαμα Αντζυ οτι μια εκδρομουλα ειναι ονειρο αυτες τις μερες!!!Θα ηθελα σαν τρελη να παω αλλα ουτε για σ/μ που λεγαμε.......

Δεσποινα ολοκληρη κοπελαρα η μπουμπινελ!Τελεια!!

Αντε να γινει καλα η Κλειουλα ρε γαμωτο!Ταλαιπωρειτε τοσο καιρο!

Εμεις εχουμε ξυπνησει απο τις 7:confused::confused:αλλα δεν παραπονιεμαι!Ειμαι στη δουλεια τωρα και βαριεμαι ελεηνα!Αλλαξε και ο καιρος και με επισε ο αυχενας την γκαντεμια μου!

Καλησπέρα φιλεναδίτσες μου! Χαλασε ο καιρός για τα καλά! Ηρθε ο μπαμπάς μου το πρωι και πήγαμε στα τζάμπο που αγορασε δωρα για όλα του τα εγγόνια!!! Πήγαμε και σ/μ και με τουτα και με τ' αλλα πηγε μεσημερι! Φάγαμε κι εφυγε. Ο μικρός μου κοιμήθηκε το μεσημέρι και τωρα τον ακούω που έχει ξυπνήσει και παίζει μόνος του!!!

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω... Ελπίζω η μπισκοτινα να είναι πολύ καλύτερα!

Α, εμεις αυριο εχουμε ενα παιδικο παρτυ αλλα είπα στον αντρα μου να μην πάμε γιατι φοβάμαι με αυτές τις ιωσεις που κυκλοφορούν ;)

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Τι κρύο είναι κι αυτό σήμερα;;;;Και περιμένω το Χ. να φύγουμε για Κόρινθο!!!!Πακέτο θα φάμε τη βλέπω τη δουλειά!!!

Η μπουμπού βάζει τα πάντα στο στόμα...εκτός από τα παιχνίδια της!!!!χαχαχαχαχαχαχα...

Περίοδο εγώ έχω από πριν σαραντήσουμε...αλλά πονάω...και ο γιατρός μου με ρώτησε...και μου είπε ότι συνήθως οι περισσότερες γυναίκες που γεννάνε φυσιολογικά μετά δεν πονάνε...αλλά δεν είναι απαραίτητο...!!!

Άντζυ πώς είναι το μπισκοτάκι μας;;;Εγώ παπουτσάκια της πήρα από το Factory!!!Είχε πολύ ωραία!!!!

Βασούλι περαστικά σου!!!!

Άννα το διημεράκι μια χαρούλα!!!!Μην σκέφτεσαι τις αποσκευές!!!Κάθε σκ φεύγουμε!!!!Αλλά δεν είναι τίποτα!!!!Συνήθεια!!!!;)

Σχετικά με τις ιωσούλες...όσο και να τις αποφύγουμε...αν είναι να μας έρθουν...απλά πρέπει να προσέχουμε να μην έρθουμε σε επαφή με κόσμο που είναι στην ανάρρωση όπως λένε...αλλά και πάλι το ξέρεις;;;Αν είναι να την πάθεις....δεν τη γλιτώνεις!!!!

Καλησπέρα μάνες!

Τι μέρα κι αυτή! Ο Νικόλας είχε μια απίστευτη υπερδιέγερση, λες και είχε πάρει κάτι. Αλλο πράγμα. Και όλο κουτουλούσε τα πάντα με το κεφάλι. Τα φτυσε βέβαια έκλαιγε ασταμάτητα και πριν λίγο επιτέλους κατάφερα να τον κοιμίσω!!!

Λέγαμε να πάμε μια βόλτα πριν τη γιατρό αλλά αποκλείεται. Ελπίζω να κοιμηθεί καμιά ώρα τώρα, να τον ταίσω ρυζάλευρο και να πάμε στη γιατρό στις 7:45 που έχουμε ραντεβού.

Καλό ΣΚ Αλεξάνδρα! Παπουτσάκια πήρα κι εγώ από το Φάκτορυ την προηγούμενη βδομάδα. Ενα ζευγάρι Fila μόνο 15?. Και πήρα και μια καινούρια πάντα με 35? από τα Alouette στο Factory.

X4pTp3.png

Ω ρε τι μας περιμένει με τις τούμπες!!!!Σηκώνεται στο τραπεζάκι και πέφτει...αριστερά,δεξιά,πίσω,μπροστά...δεν ξέρω τι θα κάνω....θα πω του Χ. να πάρει ένα μινι τέτοιο (πώς το λένε) που παίζουνε μποξ...και θα την βάλω εκεί....Έχουμε και το πρώτο μας καρούμπαλο!!!!

καλησπέρα μανούλες μου και μπεμπάκια!!

Περαστικά Αντζούλα μου, τώρα τα διάβαζα και στεναχωρήθηκα και για το μπισκότο αλλά και για σενα μικρέ μου ήρωα!! Σκεφτόμουν ότι αν την άρπαζε η Λου εγώ θα πηδιόμουν από το παράθυρο εντελώς χαχαχα........

Τολμώ να πω ότι 2 μέρες τώρα με εκπλήσσει με το φαγητό, τρώει λάρτζ ποσότητες και απ' όλα, φρουτόκρεμα, ρυζάλευρο (?) , χορτο-κρεατόσουπα (πάνω από 300 Ml). Γουρλώνω τα μάτια και κάνω την πάπια, ελπίζοντας ότι θα υπάρξει και 3η και 4η μέρα κοκ χαχαχαχα........ Το βράδυ άρχισα να την βάζω μετά τις 22.00 για ύπνο οπότε καταφέραμε και έχουμε μόνο 1 ξύπνημα κατά τις 3 για μαμ, επίσης εδώ και 2 βράδια. Τί να πω?

Πάω να ετοιμάσω ένα γλυκάκι και επιστρέφω (δίαιτα γιοκ χαχαχα).

GaiGp3.png

Γεια σας και παλι, πρωτα τα καιρικα:Εχει @@@κρυο εξω, το θερμομετρο δειχνει 5 βαθμους αλλα αποφασισα να τον βγαλω βολτα τον μικρο.Θα τον ντυσω καλα και θα κανουμε τσαρκα!

Το πρωι πηγαμε στον γιατρο (ειδαμε και τη Δεσποινα με τον ομορφαντρα τον Ανασταση) ειμαστε 8280 και 69 ποντους.Μια χαρα μας βρηκε.Λοιπον οταν τον ρωτησα για τα χιλια ξυπνηματα προτεινε (σημειωνω εδω οτι ο παιδιατρος μας ειναι συμβουλος θηλασμου) να τον αφησω να κλαψει εστω και αν κλαιει 2 ωρες!Του λεω Βαγγελη αυτο δε γινεται και μου λεει μονο ετσι θα μαθει να κοιμαται.Αν το παιδι φτασει στον ενατο και ακομη ξυπναει την νυχτα και εχουμε αποκλεισει την πιθανοτητα πεινας (τα δοντια δεν το συζηταει λεει οτι δεν ειναι ο λογος αυτα) τοτε το παιδι εχει μαθει ετσι και θα παει μεχρι τα πεντε ετσι..Τι να πω, αν καταφερω να το αποφασισω να το κανω θα σας το πω..εως τοτε θα σηκωνομαι...Α!Μου ειπε σημερα να δοκιμασω να τον ταισω αργα δηλαδη εκει κατα τις 9 να φαει κανενα κους κουσακι ή τραχανα και μετα να τον βαλω στο στηθος μηπως τελικα κοιμαται νηστικος και για αυτο ξυπναει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...