Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!

ενω κοιμηθηκαμε καλα ξυπνησαμε με μια απιστευτη γκρίνια ή οποια σταματαει μονο οταν στεκεται ορθια στο τραπεζι ή βγαζει τα cd απο τα ραφια... ωραια πράγματα δηλαδη!!!

Τωρα ευτυχως κοιμηθηκε και ελπίζω να ξυπνησει με καλύτερη διαθεση!και γω συμμαζεψα , μαγειρεψα και τωρα πινω καφεδακι με ένα μονο κουλουράκι γιατι τα ατιμα τα κιλα δεν λενε να φύγουν!!οποτε μαρια συμπάσχω μαζι σου!!μπραβο κα ιστη Γεωργια που κοιμαται λίγο καλύτερα!

οσο για το τι βάζει στο στόμα της η απαντησει ειναι μια ΤΑ ΠΑΝΤΑ και αν κανεις το λάθος να της παρεις κατι απο τα χερια απλα τσιριζει!!

Δεσποινα ξεμαθες με την περιοδο γι αυτο μαλλον σου επεσε βαρυ:tongue: Το καλο ειναι όμως ότι δεν πονάς!!!Μπραβο και στο Λαζαρακο που εκανε μονο ένα ξύππνημα!

Ελπιζω το μπισκοτακι να ξυπνησε καλυτερα σημερα το πρωι κα ινα μην ταλαιπωρηθει πολύ!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααα, ευχομαι να ξυπνησουν ολα τα μπεμπουλινια σημερα και να ειναι καλα, να μην ειναι ουτε μπουκωμενα, ουτε να εχουν πυρετο, τιποτα τιποτα!

ο Λαζαρος εχθες ξυπνησε μονο μια φορα το βραδυ!Κοιμηθηκε στις 11.15 ξυπνησε στις 3.30 και μετα στις 7.30.Αχ τι καλα να το κρατησει..

Δε σας ειπα, μετα απο 8 μηνες μου ηρθε εχθες βραδυ περιοδος παρολο που θηλαζω κανονικα.Να πω την αληθεια ουτε που το καταλαβα, που παλια οταν ηταν να μου ερθει περιοδος πονουσα, σφαδαζα...Και ουτε αιμα πολυ, σαν να ειναι τριτη μερα περιοδου.Απο τη μια χαρηκα που αδιαθετησα για να φυγουν τα πρηξιματα, να ερθω στα ισα μου απο την αλλη με πιασε μια στεναχωρια....μην ρωτατε γιατι (ορμονικα..).

Σημερα εδω εχει τρελο αερα, θερμοκρασια τωρα το πρωι 7 βαθμοι με ηλιο.

καλημερα μανουλες. ευχαριστω αλλη μια φορα για τις ευχες σας.

αντζυ περαστικα στο μπισκοτακι. καλυτερα οπως λεει και η αννυ να αφησουμε τις συναντησεις και γενικα τις βολτες γιατι προφανως κατι κυκλοφορει και πρεπει να προφυλαξουμε ολες τα μωρακια μας.

ειρηνη εγω θα την εβγαζα οπως η μαμα σου! ε μα πια να μην μπορει η μαν να διαλεξει ελευθερα ονομα για το μωρο της;;;;; ελεος!!!

ατλαντις μου τι σπυρακια ειναι αυτα; και εγω την αφηνω να γλυφει τα παντα μεσα στο σπιτι. οχι, δεν ειναι ολα καθαρα και δεν προλαβαινω τα παντα αλλα τι να κανω; για μαθε για τα σπυρακια και πες μας τι ειναι να προσεχουμε.

δεσποινα, περιοδος ε; πωπω... απ τη μια και γω θελω αλλα ενταξει δεν μου χει λειψει και τοσο πολυ. νιωθετε και εσεις πονους περιοδου ακομα αλλα χωρις αιμα; εγω εδω και κανα2μηνες πολυ τακτικα αλλα περιοδος γιοκ. λετε να εχω οωρρηξια; ρε μπας και μεινω εγκυος και δεν το καταλαβω; σεξ κανουμε χωρις προφυλαξη εννοειται αλλα κανουμε το γνωστο "τραβηγμα". ρε λετε να γινει τιποτα;:tongue::tongue::tongue:

KOWTp3.png

Τάνια μπράβο που κοιμηθήκατε καλά εσεις!χέστα με τα κιλα....γ.μ. τις σοκολάτες,αυτές με έχουν καταστρέψει....αποχή τώρα,να δεις Μαρία:tongue::tongue::tongue:

ναι,και η δικιά μου αν τολμήσω να της πάρω κατι που έχει χτυπιέται σαν χταπόδι!!με κοιτάζει με ύφος ''πως τολμάς'' και κλαίει και χτυπιέται!πολύ γέλιο:lol::lol:

Άννα γέλασα πολύ με τη λέξη που χρησιμοποίησες:tongue::tongue::tongue::tongue:

δε νομίζω να μείνεις έγκυος έτσι,αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

(εμείς αφού παντρευτήκαμε και ώσπου να αρχίσουμε προσπάθειες για να μείνω έγκυος-που δε θα μας χαλούσε εννοώ μια εγκυμοσύνη-αυτή τη μέθοδο χρησιμοποιούσαμε:wink:)

αρκεί να έχεις εμπιστοσύνη στον καλό σου:wink:;-):wink:;-):wink:;-)

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημέρα!

Τα κιλά είναι μεγάλο θέμα...τελοσπάντων αν το ράψω κάτι θα γίνει αλλά δεν το βλέπω να το παίρνω απόφαση.

Το απόγευμα έχουμε εμβόλιο και να δω αν πήραμε βάρος και ύψος γιατί το προηγούμενο μήνα δεν πήραμε πόντο.

Για τα ξυπνήματα δεν έχω να πω τίποτα παρά μόνο ότι σας νιώθω. Χανω τον λογαριασμό το βράδυ. Σίγουρα 5 φορές...

Τα άρρωστα μωράκια πως είναι; Αngie κοιμήθηκες καθόλου;

X4pTp3.png

καλημερα μανουλες..κ εμεις σαν την Μαρια εχουμε περιοριστει στα 28 ξυπνηματα:tongue:μα κλαιει μες στον υπνο της:confused:αλλα ξυπνησαμε αργα...

το φρουτο της το εκλασε για ακομη μια φορα.να δω ποτε θα επανελθει στο προγραμμα της....

η Κλειω δεν εχει πυρετο αλλα την ταλαιπωρει ακομη αυτη η αναφυλαξια κ ξυνεται η καημενη.

ευχομαι να γινει κ το μπισκοτο καλα σημερα.

Δεσποινα κ μενα μου ρθε περιοδος χωρις ιδιαιτερη αιμοραγια κ ΚΑΘΟΛΟΥ πονο.που εγω την πρωτη μερα εκλαιγα απ τους πονους κ χαπακωνομουν σαν τρελη.

Αννα εμεις χρησιμοποιουμε προφυλαξη.παλια ουτε ξεραμε τι ηταν κ ειχαμε κ εμεις τον δικο σου τροπο κ δεν ειχαμε προβλημα.αλλα τωρα δεν θελω να το διακυνδινεψω.:wink:

εδω εχει ψωφοκρυο κ αερα πολυ...εκει πως ειναι???εκει γενικα λεω....:cool:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

KALHMERA KORITSIA

M,E MIA MERA ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΗ ΘΩ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ(TOUKI) ΑΛΛ Κ ΣΤΗΝ ΑΝΝΥ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΑ ΤΙς ΚΑΛΥΤΕΡΕς ΕΥΧΕς ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΖΩ Η ΚΑΙ ΧΑΡΕς ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕς ΤΟΥς:P:p:p:p:p

ΑΝΝΥ (ANDRIA) ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΟ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΕΙΧΕς ΠΕΙ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ??ΔΕνΓΙΟΡΤΑΖΕς???:confused::confused:

ΑΝΝΑ ΜΟΥ(touki) δεν ξερω αλλα πάντα η προφυλαξη ειναι ο καλυτερος τροπος αντισυλληψης οτιδηποτε άλλο καλο ειναι αλλα ποτε σιγουρο ετσι νομίζω. Απο κει κ περα με τον αντρα σου θα αποφασισετε τι σας ταιριαζει:P

Στην μικρη μ και εγω τα πάντα δινω στο στομα να βαζει εκτος απο χαρτια και πολυ βρωμικα πραγαματα --δεν γιναται αλλιως. Μια φορα εβαλε χαρτονι απο γαζα στο στομα κ το καταπιε της χωρις να το δουμε κ δοξα τω θεω το εβγαλε με πολυ εμετο-ευτυχως γιατι θ πνιγοταν κ δεν ξερω τι θα ακολουθουσε!!!:-(:-(

Καλημέρα μανουλίνια, έπεσε δουλίτσα εδώ οπότε σας γράφω βιαστικά τα νέα μας.

Πήγαμε γιατρό σήμερα, η μπούμπι είναι 9.020γρ και 74εκ. δηλαδή μέσα σε 2 μήνες πήραμε 900γρ και 2εκ. καλά μας βρήκε γενικά. Για το θέμα ύπνου μου σύστησε να εφαρμόσω την μέθοδο βάζουμε το μωρό νυσταγμένο αλλά ξύπνιο στην κούνια του στο δωμάτιο του και καθόμαστε δίπλα με νανουρίσματα και χάδια μέχρι να κοιμηθεί. Αν μάθει λεει να κοιμάται μόνη της την 1η φορά θα μάθει να κοιμάται μόνη της και όταν ξυπνάει ενδιάμεσα. Αν κλαίει να την παίρνω αγκαλιά, να την ηρεμώ και πίσω στην κούνια της. Η ιδέα λέει που πρέπει να καταλάβει η μικρή είναι ότι "η μαμά είναι εδώ και δεν θα φύγει μέχρι να κοιμηθώ αλλά θα κοιμηθώ στην κούνια μου και όχι πάνω στην μαμά".

Αντζι πως είσαστε σήμερα; Περαστικά!

Ηρώ κορυφαία η ιδέα με το τικεράκι αυπνίας!

Εγώ ψιλοαρρώστησα κ τελικά η παιδίατρος έδωσε φάρμακα σε εμένα, Mucosolvan, παστίλιες για τον λαιμό και σπρέυ μύτης- κι αν δεν βγαίνουν όλα λέει να βάλω τον Τ. να μου κάνει μυξοσκουπάκι:tongue::tongue::tongue:

mWsZp3.png

Α ρε κοριτσια με κανετε ολες και γελαω!!! Μυξοσκουπακι η μια, διαιτα η αλλη, ξαγρυπνισμενη η αλλη.....

Εγω εχω φτασει με ΠΟΛΛΗ προσπαθεια τα 200 κιλα (που λεει ο λογος)! και συνεχιζω ακαθεκτη μεχρι να μη χωραω απο την πορτα! αχ δεν μπορω.... αυτη η κλεισουρα με εχει φαει. Αν εβγαινα θα ξεχνιομουνα...

Σπυρακια ειχε βγαλει κι εμενα παντου κι ηταν χαλια, αλλα αλλαξαμε αντιβιωση και σε 2 μερες εφυγε.

Επισης εδω εχει ψοφοκρυο! Αλλαξε ο καιρος. Επιτελους να σκοτωθουν λιγο και τα μικροβια!

Εγω τον εμαθα με πολυ κοπο να κοιμαται μονος, αλλα δεν εχει καμια σημασια ρε κοριτσια με τον υπολοιπο υπνο. Το ξυπνημα ξυπνημα. Και εφαρμοζω και φανατικα το co-sleeping. Που να τον ειχα και χωρια. Σκεφτηκα σημερα μηπως μωρε φταιει η πανα του? το πρωι ειναι σα μπαλονι απο το κατουρημα, αλλα τι να κανω, να τον αλλαζω στη μεση της νυχτας? Τοτε ειναι που θα ξυπνησει... τι λετε για αυτο το θεμα???

ticker.png

CEPYp3.png

καλημερα μανουλες..κ εμεις σαν την Μαρια εχουμε περιοριστει στα 28 ξυπνηματα:tongue:μα κλαιει μες στον υπνο της:confused:αλλα ξυπνησαμε αργα...

το φρουτο της το εκλασε για ακομη μια φορα.να δω ποτε θα επανελθει στο προγραμμα της....

η Κλειω δεν εχει πυρετο αλλα την ταλαιπωρει ακομη αυτη η αναφυλαξια κ ξυνεται η καημενη.

Δεσποινα κ μενα μου ρθε περιοδος χωρις ιδιαιτερη αιμοραγια κ ΚΑΘΟΛΟΥ πονο.που εγω την πρωτη μερα εκλαιγα απ τους πονους κ χαπακωνομουν σαν τρελη.

Αννα εμεις χρησιμοποιουμε προφυλαξη.παλια ουτε ξεραμε τι ηταν κ ειχαμε κ εμεις τον δικο σου τροπο κ δεν ειχαμε προβλημα.αλλα τωρα δεν θελω να το διακυνδινεψω.:wink:

εδω στας αθηνας... γενικα...μαλλον ας πω στην αττικη:lol::lol::lol:εχει συννεφιασει αρκετα. δεν εχω ιδεα τι κρυο εχει αλλα ειπανε οτι θα αλλαξει αποτομα απο το μεσημερι και μετα. αντε να σας χιονισει στι σαλονικη και να μας ριξετε και καμια χιονομπαλα και εδω!

αχ ρε μανουλες πολυ στεναχωριεμαι για τα ξυπνηματα σας. εμενα δεν ξυπναει ετσι. αλλα δεν καταλαβαινω, πως αλλαζουν ετσι τα προγραμματα τους ουτε νεογεννητα δεν εκαναν ετσι.

ρε κοριτσια, ο αδερφος μου ειπε οτι στην εταιρεια του τους κανουν σαν δωρο 350 εξοδα να κανουν μια εκδρομη πχ ή ψωια σε σουπερ μαρκετ. (κριση σου λεει μετα:o:o). μου ειπε λοιπον οτι μου τα παραχωρει. που να παμε; και κοντα και ομορφα και ξεχωριστα; λεμε για αναμεσα στα χριστουγεννα με πρωτοχρονια ενα διημερακι. σκεφτομαι βεβαια και τα πραγματα της μικρης και πελαγωνω, πιο πολυ ταλαιπωρια. αλλα να το αφησω ετσι να χαθει; τι σας λεω τωρα και εγω ε;εχετε την νυστα σας εχετε και εμενα την τρελη.

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Πήγαμε γιατρό σήμερα, η μπούμπι είναι 9.020γρ και 74εκ. δηλαδή μέσα σε 2 μήνες πήραμε 900γρ και 2εκ. καλά μας βρήκε γενικά. Για το θέμα ύπνου μου σύστησε να εφαρμόσω την μέθοδο βάζουμε το μωρό νυσταγμένο αλλά ξύπνιο στην κούνια του στο δωμάτιο του και καθόμαστε δίπλα με νανουρίσματα και χάδια μέχρι να κοιμηθεί. Αν μάθει λεει να κοιμάται μόνη της την 1η φορά θα μάθει να κοιμάται μόνη της και όταν ξυπνάει ενδιάμεσα. Αν κλαίει να την παίρνω αγκαλιά, να την ηρεμώ και πίσω στην κούνια της. Η ιδέα λέει που πρέπει να καταλάβει η μικρή είναι ότι "η μαμά είναι εδώ και δεν θα φύγει μέχρι να κοιμηθώ αλλά θα κοιμηθώ στην κούνια μου και όχι πάνω στην μαμά".

Αντζι πως είσαστε σήμερα; Περαστικά!

Ηρώ κορυφαία η ιδέα με το τικεράκι αυπνίας!

Εγώ ψιλοαρρώστησα κ τελικά η παιδίατρος έδωσε φάρμακα σε εμένα, Mucosolvan, παστίλιες για τον λαιμό και σπρέυ μύτης- κι αν δεν βγαίνουν όλα λέει να βάλω τον Τ. να μου κάνει μυξοσκουπάκι:tongue::tongue::tongue:

ρε συ αφου τα παιρνει ο υπνος στο βυζι. τι να κανουμε να τα ξυπνμαμε επιτουτου; και μεσα στη νυχτα αν ξυπνησουν να μην τους δινουμε στηθος; μονο να τα αγκαλιαζουμε και κουνια; αν τα πουμε αυτα στο φορουμ με το θηλασμο να μας παρουν με τα ροπαλα οι συμβουλοι!!!!

KOWTp3.png

Αχ Αντζούλα μου, ταλαιπωρηθήκατε κοριτσάκι μου. Ελπίζω να γίνει καλά σήμερα κιόλας! Περασικούλια μπισκοτάκι γλυκό.

Εγώ ετοιμάζομαι για δουλειά. Πάλι δυό ξυπνήματα απόψε. Στο δεύτερο όμως δεν κοιμόταν ούτε με ζιζί κ την πήρα στο κρεβάτι μας.

Σας φιλώ όλες! Καλημέρα κ TGIF!

ευχαριστώ Μαράκι και σε όλες σας για τα περαστικα!καλέ τι είναι το TGIF αναρωτιέμαι η πρώην ξανθιά????:confused::confused::confused:

και επειδή σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα παιδιού,αν έχετε χρόνο ρίξτε μια ματιά......

http://www.synigoros.gr/docs/deltuo_tupou_Imera_Paidiou.pdf

εμενα γιατι δε μου το ανοίγει????:mad:

καλημερα μανουλες. ευχαριστω αλλη μια φορα για τις ευχες σας.

αντζυ περαστικα στο μπισκοτακι. καλυτερα οπως λεει και η αννυ να αφησουμε τις συναντησεις και γενικα τις βολτες γιατι προφανως κατι κυκλοφορει και πρεπει να προφυλαξουμε ολες τα μωρακια μας.

ρε μπας και μεινω εγκυος και δεν το καταλαβω; σεξ κανουμε χωρις προφυλαξη εννοειται αλλα κανουμε το γνωστο "τραβηγμα". ρε λετε να γινει τιποτα;:tongue::tongue::tongue:

με αυτο το...γνωστό σε όλες μας "τράβηγμα" πάντως το προηγούμενο καλοκαίρι έμεινα έγκυος εγώ!ΧΑΧΑ!άρα δε θα λεγα οτι είναι και το πιο ασφαλές αν θες να σαι σίγουρη!:D

Καλημέρα!

Τα κιλά είναι μεγάλο θέμα...τελοσπάντων αν το ράψω κάτι θα γίνει αλλά δεν το βλέπω να το παίρνω απόφαση.

Το απόγευμα έχουμε εμβόλιο και να δω αν πήραμε βάρος και ύψος γιατί το προηγούμενο μήνα δεν πήραμε πόντο.

Για τα ξυπνήματα δεν έχω να πω τίποτα παρά μόνο ότι σας νιώθω. Χανω τον λογαριασμό το βράδυ. Σίγουρα 5 φορές...

Τα άρρωστα μωράκια πως είναι; Αngie κοιμήθηκες καθόλου;

ποτε θα κοιμηθούμε οι έρημες μάνες άραγε???

ναι ου,κοιμήθηκα λέει!έκανα και μάσκα ομορφιάς και βούλιαξα και σε αφρόλουτρο! 3-4:30 τη νύχτα η μικρή θυμήθηκε οτι επειδη δεν έπαιξε όλη μέρα πρέπει να παίξει τώρα κι έτσι ξελύσσαξε!!

το φρουτο της το εκλασε για ακομη μια φορα.να δω ποτε θα επανελθει στο προγραμμα της....αν μπει η δικιά σου πες μου να περιμενω και τη μπίσκιτ μετα ,γιατι αυτα τα κορίτσια με καποιο τρόπο συννενοούνται!

Αννα εμεις χρησιμοποιουμε προφυλαξη.παλια ουτε ξεραμε τι ηταν κ ειχαμε κ εμεις τον δικο σου τροπο κ δεν ειχαμε προβλημα.αλλα τωρα δεν θελω να το διακυνδινεψω.:wink:ΟΥΤΕ ΕΓΩ!χαχα!!

κρύο έχει κι εδώ απότομα,αλλά καλύτερα,να νιώσουμε λίγο χειμώνα! ας είναι καλά τα μωρά μας και ας έχει και κρύο και ζέστη κι ό,τι θέλει!

Πήγαμε γιατρό σήμερα, η μπούμπι είναι 9.020γρ και 74εκ. δηλαδή μέσα σε 2 μήνες πήραμε 900γρ και 2εκ. καλά μας βρήκε γενικά.ω,ρε μάνα μου η μπούμπι θηρίεψε!! Για το θέμα ύπνου μου σύστησε να εφαρμόσω την μέθοδο βάζουμε το μωρό νυσταγμένο αλλά ξύπνιο στην κούνια του στο δωμάτιο του και καθόμαστε δίπλα με νανουρίσματα και χάδια μέχρι να κοιμηθεί.την εκδοχή να κοιμάμαι όρθια και να με νανουρίζει η μπεμπα αντι να το κάνω εγώ την έχει στα υπόψη του?? Αν μάθει λεει να κοιμάται μόνη της την 1η φορά θα μάθει να κοιμάται μόνη της και όταν ξυπνάει ενδιάμεσα. Αν κλαίει να την παίρνω αγκαλιά, να την ηρεμώ και πίσω στην κούνια της. 3 η ωρα τη νύχτα?καλέ κοιμαμαι λέμε,ουτε θυμάμαι το πρωι πως βρέθηκε το βραδυ στο κρεβάτι μου ΠΑΛΙ!!Η ιδέα λέει που πρέπει να καταλάβει η μικρή είναι ότι "η μαμά είναι εδώ και δεν θα φύγει μέχρι να κοιμηθώ αλλά θα κοιμηθώ στην κούνια μου και όχι πάνω στην μαμά".Φίλη,η ιδεα που θελω να καταλάβει η δικιά μου ειναι οτι η μαμά είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης,ο μπαμπάς ροχαλίζει του καλού καιρόυ και πρέπει να κάνω ησυχία,να κοιμηθώ μόνη μου γιατι η μαμά θα μας εγκαταλείψει όπου να ναι!χαχα!:D;)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ρε κοριτσια, ο αδερφος μου ειπε οτι στην εταιρεια του τους κανουν σαν δωρο 350 εξοδα να κανουν μια εκδρομη πχ ή ψωια σε σουπερ μαρκετ. (κριση σου λεει μετα:o:o). μου ειπε λοιπον οτι μου τα παραχωρει. που να παμε; και κοντα και ομορφα και ξεχωριστα; λεμε για αναμεσα στα χριστουγεννα με πρωτοχρονια ενα διημερακι. σκεφτομαι βεβαια και τα πραγματα της μικρης και πελαγωνω, πιο πολυ ταλαιπωρια. αλλα να το αφησω ετσι να χαθει; τι σας λεω τωρα και εγω ε;εχετε την νυστα σας εχετε και εμενα την τρελη.

Άννα εγω πεθαίνω για εκδρομές,αρα δε θα το χανα με τίποτα! 2ημεράκι χειμωνιατικο μπορείτε να πάτε Καλάβρυτα,Ελάτη-Περτούλι,Τρίκαλα Κορινθίας..θα σκεφτώ κι άλλα!και πράγματα μωρε και στη γωνια να πας θα θες ενα πορτ μπαγκάζ,οποτε μη σκας!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ευχαριστώ Μαράκι και σε όλες σας για τα περαστικα!καλέ τι είναι το TGIF αναρωτιέμαι η πρώην ξανθιά????:confused::confused::confused:

εμενα γιατι δε μου το ανοίγει????:mad:

με αυτο το...γνωστό σε όλες μας "τράβηγμα" πάντως το προηγούμενο καλοκαίρι έμεινα έγκυος εγώ!ΧΑΧΑ!άρα δε θα λεγα οτι είναι και το πιο ασφαλές αν θες να σαι σίγουρη!:D

ποτε θα κοιμηθούμε οι έρημες μάνες άραγε???

ναι ου,κοιμήθηκα λέει!έκανα και μάσκα ομορφιάς και βούλιαξα και σε αφρόλουτρο! 3-4:30 τη νύχτα η μικρή θυμήθηκε οτι επειδη δεν έπαιξε όλη μέρα πρέπει να παίξει τώρα κι έτσι ξελύσσαξε!!

κρύο έχει κι εδώ απότομα,αλλά καλύτερα,να νιώσουμε λίγο χειμώνα! ας είναι καλά τα μωρά μας και ας έχει και κρύο και ζέστη κι ό,τι θέλει!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Άννα εγω πεθαίνω για εκδρομές,αρα δε θα το χανα με τίποτα! 2ημεράκι χειμωνιατικο μπορείτε να πάτε Καλάβρυτα,Ελάτη-Περτούλι,Τρίκαλα Κορινθίας..θα σκεφτώ κι άλλα!και πράγματα μωρε και στη γωνια να πας θα θες ενα πορτ μπαγκάζ,οποτε μη σκας!

α ρε αντζυ! εχεις την κουραση σου, την αγωνια για το μωρακι σου αλλα σχολιαζεις τα παντα. ε μετα πως να μη σε λεμε αρχηγο. ο,τι και να λες για τον τιτλο, σου ανηκει, παρτο χαμπαρι. για να μην πω οτι εστειλες και ενημερωτικο για την συναντηση την αλλη εβδομαδα! εισαι θεα λεμε!

KOWTp3.png

ρε συ αφου τα παιρνει ο υπνος στο βυζι. τι να κανουμε να τα ξυπνμαμε επιτουτου; και μεσα στη νυχτα αν ξυπνησουν να μην τους δινουμε στηθος; μονο να τα αγκαλιαζουμε και κουνια; αν τα πουμε αυτα στο φορουμ με το θηλασμο να μας παρουν με τα ροπαλα οι συμβουλοι!!!!

Άννα μου η παιδιατρός μας είναι σύμβουλος θηλασμού και θηλάζει και η ίδια την κόρη της που είναι 1,5 χρονών. Την μέθοδο μου την πρότεινε επειδή της είπα ότι δεν αντέχω άλλο την αυπνία.

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...