Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μανουλακια μολισε γυρισαμε!

Πηραμε το τραινο (τρελληηηηη ταλαιπωρια για μια σταση και μονο...αλλα θα σας τα πω αργοτερα), πηγαμε Ιωνια, χαζεψαμε βιτρινες, πηραμε Χριστουγεννιατικα φουσκωτα, καναμε αυοκινητακια, αλογακαι κλπ...

Μετα στο βαφτιστηρι μου, γιαουρτακι, καφεδακι, παρεακι Ωραια ηταν!

Ηρθε και μας μαζεψε ο Β βεβαια με το αυτοκινητο.

Περαστικουλια στην Κλειουλα (που φαινεται να αναρρωνει) και στο μπισκοτακι!!!

Εγω θα βαλω καινουργιο τικερακι που θα λεει:

ΗΡΘΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ 7 MONTHS 3 WEEKS AND 6 DAYS....:tongue:

πολυυυυυυ καλοοοοο

Δε σας ειπα οτι σχετικα με τις καμπυλες που λεγαμε ειμαι πολυ απογοητευμεη γιατι η αναπτυξη της διχνει να εχει πεσει!

Για να καταλαβετε, ενω 5 μηνων η αναπτυξη ηταν 75%υψος και 90%βαρος, τωρα και στα δυο ειμαστε γυρω στο 55%

θκατα θκατα θκατα

Δε μπορω αλλο...

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειρηνη μου ουτως η αλλως η αναπτυξη που εχουν οσο μεγαλωνουν δεν ειναι η ιδια που θα επρεπε να εχουν πιο μικρα!

Παλια κι ενα κιλο το μηνα ηταν επιθυμητο. Τωρα εχει πεσει στο μισο. Μη στεναχωριεσαι. Και στις φωτος σου μια χαρα κοριτσαρο τη βλεπω! καλε πως σκεφτεσαι να την πεις???

ticker.png

CEPYp3.png

Τελείωσα το σίδερο και μόλις είδα έχω και κάτι τεστ να διορθώσω. Αλήθεια Ειρήνη για πες μας για το ιστορικό με το όνομα. Κάτι είχες πει για Κωνσταντίνα κάτι για Αρσινόη, μας μπέρδεψες! Το μόνο σίγουρο είναι ότι άλλο όνομα θες εσύ άλλο σου λένε να δώσεις. Κλασσικό σενάριο.

mU4Ep3.png

Κοριτσακια

Αρσινοη δυστυχως δεν το συζηταει κανειιιιιιιιιις Μπαμπας, γιαγια, νονες........

Γενικα υπαρχουν πολλα ονοματα που μου αρεσουν και ποτε δεν ειχα την αποψη "βγαζουμε γιαγιαδες-παππουδες)

Το Στελιο τον ταξαμε απο 2μιση μηνων εγκυος οποτε κ δεν ειχαμε ουτως η αλλως επιλογη. Ομως 6 μηνες πριν απο μενα γεννησε η συνυφαδα μου (ειναι 3 αδερφια ο αντρας μου) και ελεγαν λοιπον Ο Κωστας και ο Κωστας (=πεθερος μου) για το ανηψακι μας (και χωρις να τους ρωτησουμε πως θα τον βγαλουν) μεχρι 8 μηνων!!!

Ξαφνικα 2 μηνες πριν τη βαφτιση λενε θα βγαλουν τον μπαμπα της συνυφαδας μου !

Η αληθεια ειναι οτι σπαστηκαμε πολυ με το Β Αλλα το Στελιο δε μπορουσαμε να τον πουμε αλλιως Ετσι ειπαμε (στον αερα...μη φανταστειτε) οτι αν το δευτερο ειναι αγορι, καλο ειναι να τον βγαλουμε Κωνσταντινο. Τελικα (ως γνωστον χαχα) εμεινα εγκυος σε κοριτσακι και παρ ολο που δεν πολυγουσταρα, λεμε ας το βγαλουμε Κων/να.

Μια μερα λοιπον το ειπα στη πεθερα μου και γυρναει και λεει (σα σκυλι λυσσασμενο)

"Τα αρσενικα, δεν τα βγαζουν θηλυκα!!!!!!!!"

Πιστευω καταλαβατε για ποιον χτυπουσε η καμπανα......

Τα εχω παρει τοσο πολυ απο τοτε! Λεω στο Β να βρει ευκαιρια να πει στον πατερα του αυτο που ειπε η μανα του, αλλα σα χανος ως συνηθως δε λεει τπτ

Τεσπα...γιατι ειναι και λαααρτζ το ποστ Γενικα αυτοι βλεπουν τα παιδια μου 1 φορα το 2μηνο (ολο στο χωριο τη βγαζουν)-----κι εσυ λες Μαρακι για Αμερικη----- κι αυτοι που ειναι Ελλαδα, τα βουνα παιρνουν...χιχι

Και σαν να μην εφταναν ολα αυτα. Εμεις παιρναμε μια οικονομικη περιοδο που με το ζορι πληρωνουμε νοικι-ΔΕΗ+φαγητο Κι αυτοι ειναι στο "αλλο"χωριο (εχουν και 2 βλεπεις) και "ανακαινιζουν" το σπιτι για να μεινει ο μικροτερος αδερφος

Ενω τη μανα μου την εχω κανει λαστιχο (και πολλα πολλα αλλα)

Ετσι σκεφτηκα να τη βγαλω "Δεσποινα" αλλα δεν το βλεπω να ψηνεται ο Β

Θα χουμε μαχες..........το βλεπω........

QuW0p3.png

Την ιστορια της ζωης μου σας εγραψα.........

Να σας πω και για το τρενο, τωρα που πηρα φορα........

ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ!!!!!!!!!!!!!!

Και πηγαινοερχομουν σαν την ηλιθια δεξια-αριστερα και πανω-κατω, να βρω ενα τροπο να περασω με το ενα παιδι απο το χερακι και το αλλο στο καροτσι

Αφου με βοηθησαν περαστικοι, πηγα στο σταθμο και εστησα ενα γλεντι τρικουβερτο

Ολα σε εκεινη τα ξεσπασα!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Ολα παντως ωραια τα βρισκω! Και τα τρια! αλλα εσυ ξερεις!

Οσο για το ασανσερ καλα τους εκανες! Και που να σας πω τι επαθα τις προαλλες στο παρκινγκ!

Θα σας γραψω μετα!

ticker.png

CEPYp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Πάλι αργά σήμερα!!!!Είχαμε πάει στη μανούλα μου από το πρωί και μετά σε κάτι φίλους!!!!Η Αννούλα κοιμήθηκε πριν λίγο!!!!

Χρόνια πολλά Άννυ & Άννα!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές σας έστω και προκαταβολικά;)...δεκτές!!!!Αλλά και για τη μανούλα μου!!!!

Περαστικά στο Μπισκοτάκι και στο Σταθάκη!!!!

Για τη συνάντηση άκυρο μάλλον και για αύριο αφού έχουμε άρρωστα τα μπεμπάκια!!!!Ας πούμε καλύτερα για την επόμενη Παρασκευή από τώρα...

Ευχαριστούμε Βασούλι που μας πρόσθεσες στη λίστα των βαπτίσεων!;)

3 η ωρΑ κι εγω με τη μικρη ξυπνιες..τρωει σα λυσσασμενη,εχει γινει μουσκεμα κ ξυπνησε μες στο κλαμα...

εχει παλι πυρετο.εχω σκασει.αντε να της περασει η βλακεια δε μπορω να τη βλεπω ετσι...

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ωρα 4 παρα κι εμεις ακομα εδω,μολις εκανε κακακια..παω να την πλύνω,της εδωσα και ντεπονακι ,αντε να δουμε πως θα ξημερωσουμε//..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Αχ Αντζούλα μου, ταλαιπωρηθήκατε κοριτσάκι μου. Ελπίζω να γίνει καλά σήμερα κιόλας! Περασικούλια μπισκοτάκι γλυκό.

Εγώ ετοιμάζομαι για δουλειά. Πάλι δυό ξυπνήματα απόψε. Στο δεύτερο όμως δεν κοιμόταν ούτε με ζιζί κ την πήρα στο κρεβάτι μας.

Σας φιλώ όλες! Καλημέρα κ TGIF!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημεραααα, ευχομαι να ξυπνησουν ολα τα μπεμπουλινια σημερα και να ειναι καλα, να μην ειναι ουτε μπουκωμενα, ουτε να εχουν πυρετο, τιποτα τιποτα!

ο Λαζαρος εχθες ξυπνησε μονο μια φορα το βραδυ!Κοιμηθηκε στις 11.15 ξυπνησε στις 3.30 και μετα στις 7.30.Αχ τι καλα να το κρατησει..

Δε σας ειπα, μετα απο 8 μηνες μου ηρθε εχθες βραδυ περιοδος παρολο που θηλαζω κανονικα.Να πω την αληθεια ουτε που το καταλαβα, που παλια οταν ηταν να μου ερθει περιοδος πονουσα, σφαδαζα...Και ουτε αιμα πολυ, σαν να ειναι τριτη μερα περιοδου.Απο τη μια χαρηκα που αδιαθετησα για να φυγουν τα πρηξιματα, να ερθω στα ισα μου απο την αλλη με πιασε μια στεναχωρια....μην ρωτατε γιατι (ορμονικα..).

Σημερα εδω εχει τρελο αερα, θερμοκρασια τωρα το πρωι 7 βαθμοι με ηλιο.

καλημερούδια κοριτσάκια μου!!!!

καταρχήν καφέ και γρήγορα παρακαλώ!!!

ptg00883798.jpg

(σκέτο γιατί χθες μετά από ένα μήνα ζυγίστηκα :oops::oops::oops::oops::oops::oops:και έχω πάρει 2,5 κιλά:(:(:(:(:(:(:(:(πως,ποτε και κυρίως γ ι α τ ί:?::?::?::?::?:πως μαζεύονται τώρα οεο???????????)

να ευχηθώ στις Αννούλες μας!Άννα-touki και Άννυ πολύχρονες και ευτυχισμένες να είστε πάντα!!!!!!οτι καλύτερο για εσάς,τους καλούς σας και τα μπομπιράκια σας!!!!!!!να είστε πάντα γερές και να ζήσετε όλα όσα επιθυμεί η καρδούλα σας!

Άλεξ να χαίρεσαι τη μανούλα σου και με το καλό να βαπτίσετε τη μικρή σου και να γιορτάσετε του χρόνου τη γιορτούλα της!

σε ευχαριστώ για τις πιπίλες!

Άντζυ μου,κοριτσάκι μου,περαστικά στο μπισκοτάκι σου...γμτ...δε φαντάζομαι την ανησυχία σου..πως είναι σήμερα?εύχομαι να κοιμηθήκατε λίγο και να ξύπνησε πολύ πολύ καλύτερα..αχ ρε γμτ,είναι πολύ άσχημο να είναι αρρωστούλικα...υπομονή και θα περάσει,ε?να μας τη φιλήσεις!

Κλειώ και Στάθης ανάρρωσαν,ε?μπράβοοοοοοοο!

Ειρήνη εύχομαι να είναι το πιο απλό πράγμα αυτό που έχει-και ααααν έχει η μπουμπού σου.σκέψου θετικά ωσπου να μάθετε,όσο μπορείς,ε?όλα να πάνε καλά!

και μένα η Γεωργία σα να πηγαίνει να κόψει τα 45 ξυπνήματα-να τα περιορίσει σε 28 δηλαδή,μη φανταστείτε:tongue::tongue::tongue:για να δούμε...πάντως σας είπα,είναι από τα δόντια μου είπε η γιατρός,πολλά παιδιά το παθαίνουν..

αυτά τα χαζοσπυράκια που σας είπα γύρω από το στόμα της παραμένουν...και μάλιστα έχουν γίνει κάπως...περίεργα....αν και σήμερα δεν είναι καλύτερα θα πάρω τηλ τη γιατρό να τη βοηθήσουμε ίσως κάπως,πρέπει να την ενοχλούν..είπε να τα αφήσουμε να περάσουν μόνα τους,αλλά θα'θελα να τα ξαναδεί..

και όσο κι αν προσπαθώ αυτές τις μέρες να μη βάζει παιχνίδια και πράγματα στο στόμα της-που θέλει να πιάνει και να βάζει τα πάντα,από την απλώστρα μέχρι τα φρούτα στη φρουτιέρα-όλο και τα καταφέρνει...αλήθεια και εσείς τα αφήνετε να πιάνουν όλα τα πράγματα του σπιτιου ή μόνο τα παιχνίδια τους?

έφυγααααααααααα!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

και επειδή σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα παιδιού,αν έχετε χρόνο ρίξτε μια ματιά......

http://www.synigoros.gr/docs/deltuo_tupou_Imera_Paidiou.pdf

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημερα κοριτσια!

Να μαστε κι εμεις! Το βραδακυ ξυπνησαμε 7 φορες μετρημενες. Καλυτερα απο χθες.

Αντζυ τι κανει η μικρη? Ελπιζω τωρα το πρωι να ειναι καλυτερα....

Εγω τον αφηνω να πιανει τα παντα, αρκει να ξερω οτι ειναι καθαρα.

φιλακια!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...