Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ανέβασε πυρετό το παιδάκι μου ρε γαμώτο..πολύ έχω στεναχωρηθεί,κοιμήθηκε και ξύπνησε μούσκεμα,της βάζω θερμόμετρο 37,7.πηρα τη γιατρο,μου πε οτι προφανως κολλησε απο καπου ίωση και να δωσω 4 cc ντεπόν.και να την ξανα παρω σε μιαμιση ωρα.τωρα εχει περασει η 1,5 ωρα,την κοιταξα κι εχει 37.ουφ.γιατι να βασανιζονται ετσι τα καημενακια? ολο κλαιει,δε μπορει να ανασάνει και να φάει/

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Aχ μωρε το μπισκοτακι μας!Ελπιζω να περασει γρηγορα!Οπως ειπε και η Αννυ ιωση ειναι........... ολα τα παιδακια λιγο πολυ τα περνανε!Κουραγιο φιλη!

Αννυ τι καλα που της περναει της Κλειους το κρυωμα!:P:p:p:pΑντε και ταλαιπωρηθηκε το μπεμπακι.

Ο μικρος μου κοιμαται απο τις 5 και οποτε ελιωσα και εγω στον υπνο αντι να κανω δουλειες.Να δω τι θα πρωτοκανω τωρα:confused::confused:

Αντζυ περαστικα σας! Τελικα ολα τα ζουζουνια μας θα την περασουν την κ*λο/ιωση.... Συνεχισε με το αντιπυρετικο και θα ναι μια χαρα η Χρυσανθουλα!

Εγω δεν ειμαι πολυ καλα σημερα για αυτο και δεν πολυμπαινω. Ειμαι καπως... Δεν ξερω ακριβως. Μαλλον τα συνεχομενα ξενυχτια με εχουν καταβαλλει. Θελω να ειμαι ξαπλα ολη μερα και να κοιμαμαι. ουφ....

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

ticker.png

CEPYp3.png

Αντζυ περαστικα σας! Τελικα ολα τα ζουζουνια μας θα την περασουν την κ*λο/ιωση.... Συνεχισε με το αντιπυρετικο και θα ναι μια χαρα η Χρυσανθουλα!

Εγω δεν ειμαι πολυ καλα σημερα για αυτο και δεν πολυμπαινω. Ειμαι καπως... Δεν ξερω ακριβως. Μαλλον τα συνεχομενα ξενυχτια με εχουν καταβαλλει. Θελω να ειμαι ξαπλα ολη μερα και να κοιμαμαι. ουφ....

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

i feel you

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας μανουλες

σήμερα ζήσαμε ένα δραμα με το φαγητο! τι ωραια που τα λεει ο ντοκ στο βιβλιο στην πράξη ποιος μπορει να τα τηρήσει ειναι το θεμα! Το προσπαθω πάντως...

Ολο το απογευμα το παιχνιδι μας ηταν να σηκώνετε στο τραπεζάκι και να προσπαθει να πιάσει διαφορα πράγματα! Απο δω και περα αρχιζουν τα ζορια μανουλες τα μωρακια θελουν συνέχεια κυνηγητο!

Κουραστηκε ομως και κατα τις 8 άρχισε τρελη γκρίνια, οποτε την εκανα μπάνιο, ήπιε γάλα μιας και πεινούσε και πολύ και τώρα κοιμάται! Θα βάλω και γω πυτζαμούλες και θα ξαπλάρω στον καναπέ!

Ηρω και Αννυ τι πάθατε? Οτι θέλετε εμεις εδω είμαστε μανούλες!!!! Ελπιζω αυριο να ειναι μια καλυτερη μέρα και για τις δυο σας!!

Δεσποινα ελπίζω σήμερα να έχετε μια καλυτερη νύχτα απο ότι χτες, και ο Αναστάσης να αφησει λιγο τη μανούλα να ξεκουραστεί!!!

Αντζυ μου ανεβασε πυρετο το μπισκοτάκι? Περαστικα κουκλιτσα μου, ευχομαι να έχετε μια ήσυχη νυχτα και αύριο να ειναι καλύτερα το κοριτσάκι μας!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

εγω απλα να κοιμηθωωωωωωωωωωω.....

με ενοχλησε κ το γεγονος οτι δεν μπορεσα να γιορτασω γιορτη κ γενεθλια οπως ηθελα με την οικογενεια μου,αλλα δεν βαριεσαι.....του χρονου....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Φιλεναδίτσες κουράγιο!! Αι φιλ γιου του. Κι εμείς χθες από τις 2-3 ξύπνιοι και το πρωί με το που ξύπνησε τον πήρα κρεββάτι για να μην μαρτυρήσω. Κοιμήθηκε αμέσως και κοιμόμασταν ως τις 12 σχεδόν. Ε δεν άντεξα, η κούραση μου βγαίνει. Έχω την δουλειά και ζορίζομαι. Και της Α.Αννης σήμερα, ούτε ευχήθηκα. Να σας χαιρόμαστε όλες κούκλες! Πάω να σιδερώσω ένα πλυντήριο και να έρθω για άντληση. Δεν έχω άλλες δουλειές σήμερις. Ούτε στην φίλη μου την Άννα κατάφερα να καθίσω. Της άφησα το δώρο και έφυγα.

mU4Ep3.png

Αννούλες μας Χρόνια Πολλά!!! Πολύχρονες, γερές και ευτυχισμένες! Να σας χαίρονται τα μωράκια σας!

Κι εμένα γιόρταζε η αδερφή μου σήμερα. Βεβαια δεν την είδα, αλλά τι να κάνουμε. Αύριο πρωί φέυγουν και τα πεθερικά μου για Αμερική. Θα πάνε για τις γιορτές. Ο πεθερός θα κάτσει 1 μήνα και η πεθερά έχει βγάλει εισητήριο για 4 μήνες μετά! Πραγματικά απορώ αν θα αντέξει τόσο καιρό μακρυά από την εγγονή της. Μας έχει κάνει τρομερή εντύπωση και μόνο η σκέψη να λείπει τόσο καιρό. Πόσο μάλλον αν το κάνει και πράξη.

Ειδικά εφόσον ξέρει ότι ο γιός της χρειάζεται την βοήθειά της με την μικρή.

Τι να πω? Ο πεθερός μου από την άλλη, φαίνεται πως δεν θα αντέξει ούτε αυτόν τον 1 μήνα μακρυά από την μικρή.

Χθες η μικρή ξύπνησε μόνο 2 φορές. Ελπίζω να το καθιερώσει. Κάπως ξεκουράστηκα αν και νιώθω ότι χρειάζομαι πολλά συνεχόμενα 24ωρα ύπνου για να πω ότι αναπλήρωσα. Γερό να'ναι το κοριτσάκι μου, μ'έχει ταλαιπωρήσει πολύ τελευταία. Παρηγοριέμαι βέβαια που βλέπω πολλές συμπάσχουσες, αν και θα προτιμούσα να μην το περνούσε καμμιά μας.

Αντζούλα μου, περαστικούλια στο μπισκοτάκι. Πολύ στενοχωρήθηκα μωρέ το καημενούλι. Έτσι ήταν κι η Αθηνούλα πριν δυό βδομάδες. Βέβαια δεν έκανε καθόλου πυρετό ευτυχώς, αλλά νομίζω πως και το 37 δεν θεωρείται πυρετός. Περαστικά της, και καλό κουράγιο και υπομονή κοριτσάκι μου. Είναι δύσκολο να βλέπεις το μωράκι σου να υποφέρει, το ξέρω, αλλά προσπάθησε να μην σε καταβαλλει, γιατί το καταλαβαίνει και στενοχωριέται κι αυτό.

Να περάσει πολύ πολύ γρήγορα εύχομαι. Και στα άλλα αρρωστούλικα επίσης πολύ γρήγορα να γίνουν καλά.

Άννυ μου, χαίρομα που συνέρχεται το Κλειουλίνι. Κρίμα που δεν πέρασες γιορτή και γενέθλια όπως θα ήθελες. Εύχομαι να σε ανταμείψουν οι γιορτές.

Σας φιλώ και σας καληνυχτώ. Και πάλι Χρόνια Πολλά στις εορτάζουσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...