Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

δε σχολιάζω τίποτα γιατι εχω σκάσει με τη μπέμπα και το κρύωμα της..πηρα την γιατρό το πρωί,είπε βάζε ορο και να την θερμομετράς συνέχεια μην έχει πυρετο,ξανα παρε με λεει το απογευμα να δουμε πως παει.ισως ειναι απο την υγρασια,ισως και κρυωμα. θα δουμε.δοντια λεει δεν ειναι,δεν πιστευει οτι οι μυξες ειναι απο τα δοντια.η μικρη κλαιει απαρηγορητα κ φυσικα ουτε το ζιζι δεν την κανει καλα,μιας και δε μπορει να ανασανει οταν το πιανει.ουφ τι θα κανω.. πηρα κ το otrisalin απο το φαρμακειο κ ξεβουλωνει καλυτερα απο το αλλο που ειχα

Βάζε συνέχεια ορο... Με το otrisalin κάθεται;;; Εμένα τσίριζε.

Και που να κρυωσε ρε γ@μ@το;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν σε βολευει μετρό και προαστικός;;; Που είναι σαφώς καλύτερα απο το τρένο;;; Η Βίκυ πως θα ερθει; Mηπως να ερχοσασταν μαζι;

Τι έπαθε καλε το αγορι σου; Μήπως πονάνε τα δοντακια του;

Κι εγώ όλο το απόγευμα θα είμαι έξω με ένα Κωνσταντίνο μεσα στην γκρίνια...

Φαντάσου ότι μετά την συνάντηση θα πρέπει να παω και στην πεθερα... και το σκεφτομαι το παιδακι μου... Ελααααααα μην μας το χαλας... :(:(:(:(

Δυστυχώς με τη Βίκυ δεν μπορώ να έρθω γιατί έχουμε δοκιμάσει το καθισματάκι στο αμάξι της και δεν φτάνει η ζώνη της. Τόση απόσταση χωρίς καθισματάκι δεν το ρισκάρω.

Συμφωνώ ότι είναι καλύτερα με μετρό αλλά απευθείας δεν πάει και προαστιακό δεν έχω κοντά μου. Το τρένο ήταν το μόνο που βόλευε αλλά δε λένε να τελειώσουν τα έργα!!!! Αμάν πια!!!

X4pTp3.png

Βάζε συνέχεια ορο... Με το otrisalin κάθεται;;; Εμένα τσίριζε.

Και που να κρυωσε ρε γ@μ@το;;;

οχι απλά ουρλιάζει....μας ακούει η γειτονιά κι εγώ κλαιω που κάνει έτσι..μα σε μια μέρα να ναι έτσι? δεν το καταλαβαίνω.χτες που πηγαμε για τα χαλιά με μπουφάν την έιχα και μεσα στο αυτοκίνητο..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Κοριτσάκια μίλαγα μόλις με τη Βίκυ κι έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με μένα. Θα ερχόμασταν μαζί με τρένο αλλά με τις αλλαγές θα κάνουμε 1,5 και 1,5 ώρα. Ταξίδι ολόκληρο. Αμάξι δεν παίζει σήμερα. Ετσι ούτε η Βίκυ θα τα καταφέρει.

X4pTp3.png

Μωρε Αγγελικη μηπως ειναι απο δοντια;Παντως κανε υπομονη και αστην να τσιριζει με το otrisalin, κανει καλη δουλεια.Καποια στιγμη θα το συνηθισει αμα το βαζεις συχνα..

Διαφημίσεις

σκέφτομαι τι να κάνουμε..λοιπόν η Δήμητρα που έτσι κι αλλιως αύριο έχει εμβολιο κ δε θα μπορούσε,τελικά δεν έχει μέσο και σήμερα..όλες οι υπολοιπες κουτσά ,στραβά μπορούμε συν της εορτάζουσας Άννας αύριο! εγω ελπιζω στο οτι ως αύριο θα χει περάσει αυτο το κ@λομπούκωμα κι έτσι θα κυκλοφορουμε άνετα χωρις το ψάλσιμο του πατέρα της μπίσκιτ που κάνει λες κι έχει το παιδι 40 πυρετό!αρα λέω εγω ,χωρις να με λιθοβολήσετε,ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ????

γιατι σήμερα θα στε οι μισες ,ενω αυριο αν ερθω κι εγω κι η Αννα που δε θα ρχοταν σημερα κι η Μαρακιους που της εχω στειλέι μην.

ε?? τι λετε?

LetsGoGirls-logo.jpg

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΛΟΙΠΟΝ... ΕΓΩ ΧΑΝΑΛΕΩ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ;;;

Ας δούμε και αυτη την εκδοχή αλλιώς και για αυριο είμαι μέσα και καλυτερα κιολας να μην τον ταλαιπωρήσω τον μικρό σήμερα.

Δήμητρα μου μετρό δεν εχετε κοντά σας και να πάρετε μετά προαστιακό;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

εγώ αν αυριο ειμαστε καλύτερα,μπορώ ,αλλιώς μπορω απο Δευτερα κανονικά!

Ωραια!!! Ας περιμένουμε να μας απαντήσουν και τα υπόλοιπα κορίτσια ;)

Κι εγώ μπορώ αύριο εκτος απροόπτου

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

ΛΟΙΠΟΝ... ΕΓΩ ΧΑΝΑΛΕΩ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ;;;

Ας δούμε και αυτη την εκδοχή αλλιώς και για αυριο είμαι μέσα και καλυτερα κιολας να μην τον ταλαιπωρήσω τον μικρό σήμερα.

Δήμητρα μου μετρό δεν εχετε κοντά σας και να πάρετε μετά προαστιακό;;;

Δεν έχω όχι. Για να πάω στο μετρό θα πρέπει να πάρω ή ηλεκτρικό ή κάποιο άλλο μέσο κι έτσι πάμε πάλι στα 3 μέσα. Αν ήμουν μόνη δεν θα με νοιαζε αλλά με τον Νικόλα φοβάμαι ότι θα ταλαιπωρηθεί πολύ.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

καλα ειμαστε πολυ οργανωμενη παρεα!!!!! μαλλον ματιαζομαστε μεταξυ μας. για να ξεματιαστουμε ομαδικως( δεν εννοω κυριολεκτικα, χαχαχαχα!).

και εγω σκεφτομουνα πως να ξεκλεψω 1 ωρα και να ερθω αποψε στο τρεξιμο να σας κερασω ενα φοντανακι ρε αδελφε. εμενα παλι πολυ με βολευει αυτο που ειπε η αντζυ. βεβαια και παλι δε θα μπορει η δημητρα (εχει εμβολιο) η βικυ επισκεψεις, η ειρηνη κατι δε θυμαμαι. εγω εκτος απο αποψε μπορω οποτε μου πειτε. αλλα ρε μανουλες και παλι ειναι ποοοολυ δυσκολο να μπορουμε ολες ταυτοχρονα. σκεφτομαι τη δημητρα, πολυ σας νιωθω, και εγω θα κωλωνα με το τρενο και τις αλλαγες κλπ. πως να γινει; αντζυ εσυ ακολουθεις το αμαξι της αλεξανδρας; μηπως σε καποιο απο αυτα χωραει το καθισματακι; ή κανουμε το άλλο! εγω αν κανονισετε αλλη μερα μπορω να πεταχτω να παρω καποιο κοριτσι με το αμαξι μου απο το σταθμο του τρενου τον κοντινο μου, πχ. αγ ελευθεριο ή ανω πατησια! ετσι δε θα χρειαζεται να κανετε αλλαγες, μετρο κλπ(εννοειται και να σας επιστρεψω να επιβιβαστειτε και για το πισω)δηλ, βαζω αλλο ενα καθισματακι στο αμαξι μου και αλλο ενα καροτσι με μια μαμα. σκεφτειτε και αυτη τη λυση.

KOWTp3.png

Γεια σας και παλι!!!

Αντζουλι μου κρυωσε το μπισκοτο???Αχ μωρε το ζουζουνι!Περαστικα φιλεναδα!

Ζητω συγνωμη απο τα κοριτσια για την αναστατωση που προκαλεσα!Η Δεσποινα εχει δικιο!Εχουμε τα αχγη μας και καθομαστε και ασχολουμαστε με μια συναντηση!Εγω αυριο μπορω.Δευτερα εχουμε εμβολιο οποτε και Τριτη δεν θελω να τον βγαλω,Τεταρτη ειναι του Αγιου Ελευθεριου και εχουμε επισκεψη, Πεμπτη εχω γενεθλια και ισως ερθουν μερικοι φιλοι σπιτι οποτε την αλλη Παρασκευη εγω θα μπορω παλι.

Με λιγα λογια κανονιστε συναντηση οποτε θελετε,δεν με πειραζει αν δεν ερθω.;););)

Καλημερούδια!

Ειρήνη αυτό το κάτι ακούω της γιατρού πολύ σπαστικό! Άκου κάτι ακούω! Πες μου κυρά μου τι ακούς να μην σκάω η μάνα! Τσαντίστηκα κι εγώ για συμπαράσταση έχω κ νέυρα από το πρωί (στραβοξύπνησα) η γιατρός σου θα τα ακούσει.

......!

Εεεεε μα μου ρθε να της πω "Τι ακους μ@ρη? Καμπανες???!!!!

Βαλια βαλε και μας στη λιστα βαπτισεων 6/3/2011 !!!! Ονομα μη ρωτατε. Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια! χαχαχα

Δεν τη βλεπω να μας καθεται η συναντηση

99% μπορω αυριο εγω

Αλλα να ξερετε, συμφωνα με τις προβλεψεις, σημερα θα κοιμηθουμε με "ανοιξιατικο καιρο" και το πρωι θα ξυπνησουμε μες το καταχειμωνο

QuW0p3.png

έτσι σας θέλω φίλες μου!ελάτε να οργανωθούμε! αύριο παρακαλάω να μαστε καλύτερα ώστε να μπορέσουμε όλες ή οι περισσότερες να βρεθούμε,γιατι την άλλη βδομάδα θα πάμε σε Παρασκευή πάλι στο τελος..η μικρη δεν έφαγε καν φρούτο,με δυσκολία ορμάει στο ζιζί και κάνει κατι αποτομα σα να πνίγεται..ευκαλυπτο δεν πηρα,δε με αφησε η χαζογιατρος μας...της εβρασα απλά νεράκι να κανει ατμόλουτρο!χαχα!

εγω ακολουθω την Αλεξ η οποια ειπε μπορει αυριο.τωρα με τα αυτοκινητα εγω οπως μπορω να εξυπηρετησω,αρκει να ακολουθω ΚΑΠΟΙΑ!!!χαχα!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...