Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ πολύ!

Δεν το παίρνω καλέ προσωπικά... :tongue::tongue::tongue:

Αχ σας παρακαλώ μην παρερμηνεύουμε αυτά που λέμε...:|:-|:| Please

Δεν παρερμηνευουμε τιποτα βρε Βαλια!Κουβεντα κανουμε!Να την κοψουμε και αυτη?Οκ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

:tongue:maraki2108 24/07/2010 Αθηνά-Κατερίνα ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

:rolleyes:Iwanna 22/08/2010 Θοδωρής ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

:rolleyes:andria27 04/09/2010 Δημήτρης ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

:tongue:Annie 11/09/2010 Κλειώ[Kλεονίκη] ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

:tongue:angel_ 19/09/2010 Λουκία ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

:tongue:touki 19/09/210 Αλεξάνδρα ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

:rolleyes:despina77 (19/9/2010) Λάζαρος ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

:rolleyes:AngiCat 25/09/10 Ελευθέριος ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

:tongue:nikole 26/09/2010 Αναστασία ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

:rolleyes:valia81 26/09/2010 Κωνσταντίνος ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

:tongue:atlantis 03/10/210 Γεωργία ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

:rolleyes:island 23/10/2010 Κωνσταντίνος ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

:tongue:thalia 31/10/2010 Θεοδώρα ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

:tongue:taniabell 14/11/2010 Θεοδώρα ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

:rolleyes:dim_angel 04/12/2010 Νικόλας ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

:tongue:irev Γενάρης 2011

:rolleyes:elissabet1988 01/2011 Eμμανουήλ

:tongue:angie! (......) Xρυσάνθη

:rolleyes:neraidoula (......) Γεώργιος

Σκέφτηκα να θυμηθούμε τις βαπτίσεις!!! ;););)

Αλλά σίγουρα ξεχνάω αρκετές :confused::confused::confused:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Βρε φιλενάδες μανουλίτσες!

Ξελυσσάξατε από χθες με αυτήν την συνάντηση πια! Κάναμε κανένα διαγωνισμό στον οποίο όποια παρευρίσκετε σε όλες τις συναντήσεις κερδίζει κάτι;;; Ή κάναμε άλλο διαγωνισμό καλύτερης σπόντας/μπηχτής/δήθεν αστείου;;;

Εμείς που είμαστε μακριά ζηλεύουμε τις συναντήσεις σας κι εσείς τρώγεστε άνευ λόγου για το πως, που, πότε και γιατί!!!

Συγκεντρωθείτε σας παρακαλώ!

Εκτός αν τα έχετε όλα τα υπόλοιπα θέματα σας τακτοποιημένα και λυμμένα και περιμένετε να γίνει κανένα σούσουρο στο καφέ να εκτονωθείτε!

Ψυχραιμία φίλες μου και Christmas Spirit!!!!

mWsZp3.png

Σκέφτηκα να θυμηθούμε τις βαπτίσεις!!! ;););)

Αλλά σίγουρα ξεχνάω αρκετές :confused::confused::confused:

Βάλτε κι εμάς, please!!! 10/10/2010 Ιωάννης

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Δεν παρερμηνευουμε τιποτα βρε Βαλια!Κουβεντα κανουμε!Να την κοψουμε και αυτη?Οκ!
Ξελυσσάξατε από χθες με αυτήν την συνάντηση πια! Κάναμε κανένα διαγωνισμό στον οποίο όποια παρευρίσκετε σε όλες τις συναντήσεις κερδίζει κάτι;;; Ή κάναμε άλλο διαγωνισμό καλύτερης σπόντας/μπηχτής/δήθεν αστείου;;;

Εμείς που είμαστε μακριά ζηλεύουμε τις συναντήσεις σας κι εσείς τρώγεστε άνευ λόγου για το πως, που, πότε και γιατί!!!

Συγκεντρωθείτε σας παρακαλώ!

Εκτός αν τα έχετε όλα τα υπόλοιπα θέματα σας τακτοποιημένα και λυμμένα και περιμένετε να γίνει κανένα σούσουρο στο καφέ να εκτονωθείτε!

Ψυχραιμία φίλες μου και Christmas Spirit!!!!

Δεν είπε κανείς να κόψουμε την κουβέντα... Απλά εγώ είπα ΓΕΝΙΚΑ να μην παρερμηνεύουμε τις κουβέντες... διοτι τελευταία αυτό γίνεται... :(:(:(

Δεν νομίζω να κάνω λάθος.

Και όχι Δεσποινάκι δεν κάνουμε κανένα διαγωνισμό... Εμένα μου τη "σπάει" όλο αυτό που συμβαίνει κάθε τρεις και λίγο να "Τρωγόμαστε" με το παραμικρό και νομίζω ότι δεν υπάρχει και κανένας ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ λόγος.

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

:rolleyes:alex 1979 10/10/2010 Ιωάννης ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου!!! Τι μου κάνετε?

Αρχικά να ευχηθώ καλή ανάρρωση στα μπεμπουλίνια μας που είναι αρρωστούλικα...

Αννυ χρόνια σου πολλά κοριτσάρα, να είσαι πάντα υγιής και τόσο χαρούμενο παιδι όπως τωρα! Να χαίρεσαι και την σούπερ γιαγιά!

Αννα πολύχρονη! Να χαίρεσαι την οικογενεια σου πάντα με υγεία!

Αλεξάνδρα να χαίρεσαι τη μαμα σου και φυσικά την κορούλα σου! Σου έχω στείλει πμ με το κινητό μου ;)

Τα δικά μας τωρα, ο Δημητράκης μου αφου κοιμηθηκε μια χαρα όλο το βράδυ και ξύπνησε στις 8.30, τον ταισα κ.τ.λ. τώρα ξανακοιμάται :?, δεν μου έχει ξανακοιμηθεί τέτοια ωρα, το χαλάσαμε το πρωτοκολλο!!! :tongue::tongue::tongue:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Δεν είπε κανείς να κόψουμε την κουβέντα... Απλά εγώ είπα ΓΕΝΙΚΑ να μην παρερμηνεύουμε τις κουβέντες... διοτι τελευταία αυτό γίνεται... :(:(:(

Δεν νομίζω να κάνω λάθος.

Και όχι Δεσποινάκι δεν κάνουμε κανένα διαγωνισμό... Εμένα μου τη "σπάει" όλο αυτό που συμβαίνει κάθε τρεις και λίγο να "Τρωγόμαστε" με το παραμικρό και νομίζω ότι δεν υπάρχει και κανένας ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ λόγος.

Ε ναι Βάλια μου, αυτό λέω κι εγώ. Σίγουρα δεν υπάρχει όχι απλά σπουδαίος αλλά κανένας λόγος.

Είμαστε εδώ ένα σωρό γυναίκες, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να είμαστε ή να γίνουμε όλες κολλητές μεταξύ μας, με κάποιες ταιριάζουμε περισσότερο, με κάποιες λιγότερο, με κάποιες το μόνο μας κοινό είναι ότι γεννήσαμε σε κοντινές ημερομηνίες.

Για μένα είστε μια συντροφιά στην οποία μπορώ να πω ανά πάσα στιγμή της ημέρας πόσα μλ έφαγε η μπούμπι κ πόσες φορές έχεσε, τα οποία αν πω σε κάποιον άλλον που δεν έχει παιδί στην ίδια ηλικία, πιθανότητα θα βαρεθεί και να ακούσει, όχι να απαντήσει. Ενώ εσείς θα απαντήσετε κ θα πείτε κ τα δικά σας. Κάπως έτσι λειτουργεί το καφέ νομίζω για όλες.

Το να ψάχνουμε αφορμή για ίντριγκα και καυγά είναι πάντα πολύ εύκολο.

Γι αυτό και σας κάλεσα όλες να συγκεντρωθείτε.

Και γι αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις κι εσύ να συντηρείς το θέμα.

mWsZp3.png

προσπαθω τόσο καιρο να μην σχολιασω όλα αυτα που συμβαίνουν και απλά να απέχω, αλλα σήμερα δυστυχως δεν μπορώ!

Οταν ξεκινησε αυτο το καφε , σκοπος μας 'ηταν να μοιραστούμε αρχικα την αγωνια και της ανησυχιες της εγκυμοσύνης , να εμψυχώνει η μια την άλλη και να τη βοηθαει σε ότι χρειαστει! Τα μωρακια μας γεννηθηκαν και αντι να συζηταμε για τα δικα τους τα καθημερινα καθομαστε και ασχολουμαστε καταναλώνοντας ατέλειωτες σελιδες σε μλκ.

Μπαινω εδω για να ηρεμησω και να χαλαρώσω, να πω μια όμορφη κοβέντα να ανταλλάξω απόψεις!Αν ηθελα να βλεπω ανθρωπουνς να τσακώνονται ανοιγα και την τηλεοραση!

Ολοι μας έχουμε τόσα προβλήματα στην ζωη μας δεν έιναι αναγκη να προσθέτουμε και άλλο ένα!!!Σίγουρα δεν μπορούμε να ταιριάζουμε με όλους αλλα κα ιστην τελικη δεν έχουμε και τιποτα να χωρίσουμε μόνο να μοιραστούμε!!!!!!

Θυμηθείτε τον άρχικο σκοπό αυτου του΄καφε, αλλιως δεν νομιζω να έχει και λόγο ύπαρξη

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Ε ναι Βάλια μου, αυτό λέω κι εγώ. Σίγουρα δεν υπάρχει όχι απλά σπουδαίος αλλά κανένας λόγος.

Είμαστε εδώ ένα σωρό γυναίκες, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να είμαστε ή να γίνουμε όλες κολλητές μεταξύ μας, με κάποιες ταιριάζουμε περισσότερο, με κάποιες λιγότερο, με κάποιες το μόνο μας κοινό είναι ότι γεννήσαμε σε κοντινές ημερομηνίες.

Για μένα είστε μια συντροφιά στην οποία μπορώ να πω ανά πάσα στιγμή της ημέρας πόσα μλ έφαγε η μπούμπι κ πόσες φορές έχεσε, τα οποία αν πω σε κάποιον άλλον που δεν έχει παιδί στην ίδια ηλικία, πιθανότητα θα βαρεθεί και να ακούσει, όχι να απαντήσει. Ενώ εσείς θα απαντήσετε κ θα πείτε κ τα δικά σας. Κάπως έτσι λειτουργεί το καφέ νομίζω για όλες.

Το να ψάχνουμε αφορμή για ίντριγκα και καυγά είναι πάντα πολύ εύκολο.

Γι αυτό και σας κάλεσα όλες να συγκεντρωθείτε.

Και γι αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις κι εσύ να συντηρείς το θέμα.

Εγώ μάλλον απλά έκανα το λάθος να απαντήσω... ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Να σας επαναφερω στη ρουτινα μας! Ξυπνησαμε το βραδυ 1.076.654.544 φορες. Προσκυναω η μανα.....

Αντε τωρα που ηρθα εγω στην παρεα εγιναν ετσι ολα??? τι να πω??? ειμαι γρουσουζα...

ΒΑΛΙΑ μου βαλε κι εμας στις βαφτισεις! 19/9 Κωνσταντινος-Τσαμπικος. Ευχαριστω!

Τα λεμε μετα!

ticker.png

CEPYp3.png

Καλημερα κοριτσακια, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις εορταζουσες, να ειστε καλα να σας χαιρομαστε!

Θα μπω να δω τωρα φωτο απο τη συναντηση κοριτσια, σιγουρα θα τα πουμε κοντα στα χριστουγεννα που θα ειμαστε και πιο ανετα, εγω μαλλον θα εχω αδεια την εβδομαδα μεταξυ χριστουγεννα και πρωτοχρονια οποτε το ξανακανονιζουμε.

Ο λαζαρης καλα ειναι, απλα τον πιανει μια γκρινια και ενα παραπονο ωρες ωρες, μαλλον δοντια ειναι δεν εξηγειται αλλιως.Ευτυχως με το otrisalin δεν εχει μπουκωμα και η διαρροια σταματησε.

Οσο για τα αλλα συμφωνω απολυτα με τη φιλη Τανια..

Καλημέρα μάνες!

Με χίλιες δυο διακοπές από έναν απίστευτα γκρινιάρη Νικόλα που δεν θέλει με τίποτα να φάει κατάφερα τελικά να σας διαβάσω. Να φανταστείτε του έκανα 2 διαφορετικές φρουτόκρεμες και πάλι τίποτα. Περίεργο. Ετσι ήπιε γαλατάκι και τώρα παιζογκρινι΄'αζει στο παρκο του.

Να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου στην Αννυ, τις Αννες touki και Αnna_22 και Αλεξάνδρα στη μαμά σου. Στη μικρή σου του χρόνου. Εύχομαι να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένες. Καλά να περάσετε σήμερα.

Τώρα σχετικά με τη συνάντηση...πήρα πρωί πρωί στον ΗΣΑΠ και δυστυχώς το τρενο δεν παέι Καλλιθέα, Νερατζίωτισσα ακόμα. Θα πρέπει να μετεβιβαστώ στο Μονάστηράκι ως Αττική και μετά πάλι τρένο... Στο πήγαινε οκ αλλά το γυρισμό δεν τον ρισκάρω με έναν Νικόλα κουρασμένο και πεινασμένο. Ασε που θα κάνουμε 1,5 και 1,5 ώρα να φτάσουμε. Ετσι δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να έρθουμε εμείς όχι μόνο τώρα αλλά μέχρι να φτιαχτούν οι γραμμές.

Καλά να περάσετε!

X4pTp3.png

δε σχολιάζω τίποτα γιατι εχω σκάσει με τη μπέμπα και το κρύωμα της..πηρα την γιατρό το πρωί,είπε βάζε ορο και να την θερμομετράς συνέχεια μην έχει πυρετο,ξανα παρε με λεει το απογευμα να δουμε πως παει.ισως ειναι απο την υγρασια,ισως και κρυωμα. θα δουμε.δοντια λεει δεν ειναι,δεν πιστευει οτι οι μυξες ειναι απο τα δοντια.η μικρη κλαιει απαρηγορητα κ φυσικα ουτε το ζιζι δεν την κανει καλα,μιας και δε μπορει να ανασανει οταν το πιανει.ουφ τι θα κανω.. πηρα κ το otrisalin απο το φαρμακειο κ ξεβουλωνει καλυτερα απο το αλλο που ειχα

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα μάνες!

Με χίλιες δυο διακοπές από έναν απίστευτα γκρινιάρη Νικόλα που δεν θέλει με τίποτα να φάει κατάφερα τελικά να σας διαβάσω. Να φανταστείτε του έκανα 2 διαφορετικές φρουτόκρεμες και πάλι τίποτα. Περίεργο. Ετσι ήπιε γαλατάκι και τώρα παιζογκρινι΄'αζει στο παρκο του.

Να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου στην Αννυ, τις Αννες touki και Αnna_22 και Αλεξάνδρα στη μαμά σου. Στη μικρή σου του χρόνου. Εύχομαι να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένες. Καλά να περάσετε σήμερα.

Τώρα σχετικά με τη συνάντηση...πήρα πρωί πρωί στον ΗΣΑΠ και δυστυχώς το τρενο δεν παέι Καλλιθέα, Νερατζίωτισσα ακόμα. Θα πρέπει να μετεβιβαστώ στο Μονάστηράκι ως Αττική και μετά πάλι τρένο... Στο πήγαινε οκ αλλά το γυρισμό δεν τον ρισκάρω με έναν Νικόλα κουρασμένο και πεινασμένο. Ασε που θα κάνουμε 1,5 και 1,5 ώρα να φτάσουμε. Ετσι δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να έρθουμε εμείς όχι μόνο τώρα αλλά μέχρι να φτιαχτούν οι γραμμές.

Καλά να περάσετε!

Δεν σε βολευει μετρό και προαστικός;;; Που είναι σαφώς καλύτερα απο το τρένο;;; Η Βίκυ πως θα ερθει; Mηπως να ερχοσασταν μαζι;

Τι έπαθε καλε το αγορι σου; Μήπως πονάνε τα δοντακια του;

Κι εγώ όλο το απόγευμα θα είμαι έξω με ένα Κωνσταντίνο μεσα στην γκρίνια...

Φαντάσου ότι μετά την συνάντηση θα πρέπει να παω και στην πεθερα... και το σκεφτομαι το παιδακι μου... Ελααααααα μην μας το χαλας... :(:(:(:(

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...