Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα μανούλες !! πολύς κοσμος πρωι πρωί!!!

Χρονια πολλά Αννυ και Αννα !!! να είστε παντα ευτυχισμένες και γερες να μεγαλώσετε τα παιδάκια σας!! Να σας χαίρονται οι οικογένειες σας και μεις φυσικά:tongue:

Αντζυ μου περαστικα΄στο μπισκοτάκι, πωπω ταλαιωρία μεσα στη νύχτα! Δυστυχως εκτος απο τον ορο και το μυξοσκουπάκι δεν είναι πολλά αυτά που βοηθάνε. Βαλτην πάνω απο ατμο λίγο να αναπνεύσει και αν έχεις φύλλα ευκάλυπτου ή αιθεριο έλαιο ακόμη καλύτερα! Ελπιζω να γίνετε γρήγορα καλά!!

Χριστινάκι καλή ανάρρωση στον Στάθη, μακάρι να ειναι απο τα δόντια και να μην είναι κάτι άλλο!

Εμεςι χτες πήγαμε για καφεδάκι με την Δέσποινα και την Ηρώ και περάσαμε πολύ όμορφα με δύο αγοράκια στη παρέα αλλα η πεταλουδίτσα για το μόνο που έδειχνε ενδιαφέρον ήταν για τα απιχνίδια του Ανασταση που τά έτρωγε με μανια χαχα

Δεσποινακι μη ζητάς συγνώμη, οι λόγοι είναι απόλυτα κατανοητοί! Την επομενη φορά θα τα πούμε σίγουρα, μεσα στις γιορτες που είμαστε όλοι πιο χαλαροι!!! Ο ΛΑζαρακης τελικά δεν έιχε τπτ ε? Μπράβο το αγοράκι!

Εμεις κοιμηθηκαμε καλα, τωρα τραβάμε την πυτζάμα της μαμας και προσπαθούμε να τη δαγκώσουμε!

Σημερα ευχόμαστε να περάσετε καλα στην συνάντηση σας και να το απολάυσετε!!! Παντως θα χω το νου μου σε κανενα έκτακτο δελτιο ειδήσεων:tongue::tongue:χαχα!

Καλη μέρα σε όλες!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες τις Αννούλες! Εύχομαι υγεία και χαρα και να σας χαίρονται τα ζουζουνάκια σας!

Άντζι για το μπούκωμα ο γιατρός μας είπε τα εξής: Πρώτα βάζουμε φυσιολογικό ορό, μισή αμπούλα σε κάθε ρουθουνάκι (εγώ βάζω και περισσότερο) και μετά ρουφάμε με το otrizalin. Όχι ανάποδα, γιατί θα πρέπει να ρευστοποιηθούν οι μυξούλες και μερά να ρουφήξουμε. Αυτό πρέπει να γίνεται πριν από κάθε γεύμα και όταν βελτιωθεί η κατάσταση πιο αραιά. Επίσης μας είπε κάθε βράδυ ζεστό μπανάκι, γιατί οι υδρατμοί βοηθάνε. Και κάτι άλλο, να βάλουμε 2 βιβλία κάτω από το στρώμα του ώστε να κοιμάται με ελαφρά κλίση και να αναπνέει κάπως καλύτερα. Την πρώτη φορά μας βοήθησαν όλα αυτά και τώρα πάλι φτου κι από την αρχή...

Περαστικά!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

ευχαριστω κοριτσια.εχω πελαγωσει,ξυπνησε κ δε μπορει να ανασανει.τι να κανω>?παω να παρω την γιατρο τωρα μπας κ με βοηθησει ή παω να τη δει.τον ορο ανασκελα δεν τον βαζετε? αλεξ τι εννοεις οχι αναποδα για να καταλαβω?ωχ θα σκασω..παλευει με το ζιζι να φαει κ δε μπορει να παρει ανασα κ το αφηνει,

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Άντζι μου, εννοούσα πρώτα φυσιολογικό ορό και μετά οτριζαλίν. Ο ορός βοηθάει να γίνουν ρευστές οι μυξούλες και να τις ρουφήξουμε πιο εύκολα. Εγώ τον γυρνάω στο πλάι για να του βάλω ορό. Πρώτα τον γυρνάω προς τα αριστερά του και βάζω στο δεξί ρουθουνάκι και μετά το αντίθετο. Έπειτα τον κρατάω 1 λεπτό όρθιο και μετά ρούφηγμα. Καλό θα ήταν πάντως να επικοινωνήσεις και με τη γιατρό σου.

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

κοριτσια εχουμε περασει ενα βραδυ μαρτυριο. η μυτη της τρεχει σαν τρελλη,ηταν απο το απογευμα λιγο μπουκωμενη,της ειχα βαλει ορο ομως κ ηταν καλα(ή ετσι νομιζα) κοιμηθηκε κ ξυπνησε 1 η ωρα μες στο κλαμα και να ρουθουνιζει παρα πολυ,δεν εχει ξανα κανει ετσι,σα να χε νερα μεσα η μυτη της δε μπορουσε να ανασανει,της εδινα ζιζι να σταματησει να κλαιει κ δεν ηθελε.της εβαλα ορο με συριγγα ,ουρλιαζε,της εκανα και ρουφοσκουπακι και την εβαλα να κοιμηθει μαζι μας.κλαμα και χρου χρου η μυτη συνεχεια..τωρα ξυπνησε που δε μπορουσε παλι να ανασανει,εκανε και κακα και την επλυνα και τηςξανα εβαλα ορο.οτιδηποτε γιαττροσοφι εχετε ευπροσδεκτο παρακαλω,μπας και της τα κανω μαζεμενα και της περασει..

1. Υγραντήρα στο δωμάτιο αν ανάβεις καλοριφέρ.

2. Έλαια ευκαλύπτου μια δυο σταγόνες στο φορμάκι της. Βοηθάει να μένει η μυτούλα ανοιχτή και

3. Ορό, ορό, ορό!

Περαστικά μωρουλίνι μας!

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

choco_love.jpg

καλημέρα μανούλες!!!! κερνάω γλυκάκια γλυκά, σοκολατένια, αγάπης!

αννυ, συνονοματη χρόνια πολλά και ευτυχισμενα και παντα με υγεία. να χαίρεσαι την κλειώ, το πανέμορφο κοριτσάκι σου και τον άντρα σου!

αλεξάνδρα να χαίρεσαι τη μικρή αννούλα προκαταβολικά, παντα να την καμαρωνεις και παντα υγεια να εχει. να χαίρεσαι και τη μανούλα σου!

ειρήνη οσες φορές εχω ακουσει για φυσηματακι σε μικρα παιδακια δεν ευπαρχει προβλημα. ετσι γεννηθηκε και ο ξαδελφος μου και μια χαρα μαντραχαλος 17 χρονων ειναι τωρα και με τα ποδοσφαιρα και ολα. κατανοω βεβαια την αγωνοα σου. εννοειται οτι θα το ψσξετε αλλα μονο για να ησυχασετε.

αντζυ μου τι ταλαιπωρία. παρε και κανα τηλ το γιατρο σας. ισως σας πει κατι παραπάνω. κανε και αυτο το πατατόλουτρο που ειχε πει και η αννα22. επεμεινε με τον ορο και το ρυφυχτηρι. περαστικα σας.

φιλια σε όλες!!!

KOWTp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Να ευχηθούμε πρωτα στις εορτάζουσες:

Άννυ μου να χαίρεσαι την γιορτή, να είσαι πάντα γερή και δυνατή και να σε χαίρεται η οικογένεια σου! Ελπίζω η Κλειώ να είναι καλύτερα σήμερα και να μπορέσετε να γιορτάσετε! Χρόνια πολλά και στη σουπερ γιαγια Άννα!

Άννα (touki) χρόνια πολλά εύχομαι οτι καλύτερο και σε εσένα! Εύχομαι να το διασκεδάσεις σήμερα!

Και φυσικά δεν ξεχνάμε και την μικρή μας Αννούλα και ας μην έχει πάρει ακόμα επισήμως το ονοματάκι της. Πολύχρονη να΄σαι πάντα χαρούμενη και πάντα με αυτό το σούπερ χαμόγελο!

Και στα δικά μας τωρα... Πήγαμε και εμεις γιατρο σήμερα, είμαστε 8.080γρ και 72 εκ. Κάναμε και εμβόλιο και τώρα ξανά θα κάνουμε 13 μηνών. Όσο για τα ξυπνηματα και το θέμα ύπνου μας είπε οτι μπορει να την επηρεάζουν τα δοντάκια. Συζητήσαμε και αν θα ήταν καλό να εφαρμόσουμε και κάποια τακτική ύπνου (Άντρια το βιβλιο που προτεινεις περιγραφει μια), μας είπε οτι καλυτερα να την προσπαθήσουμε οταν θα είναι μεγαλύτερη και θα καταλαβαινει κάπως καλυτερα. σ αυτη τη φαση μας λεει δεν θα αντεξετε και δεν θα την τηρησετε. Όσο για το co-sleeping μας ειπε οτι εφόσον δεν επηρεάζει εμας τους γονεις για το παιδακι δεν υπάρχει κανενα θέμα.

Άντζυ τι επαθε το μπισκοτάκι? Ελπίζω να είναι καλύτερα και να μην χάσετε την απογευματινη βόλτα σας.

Ειρήνη για την μικρούλα και εγω πιστεύω οτι δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλιώς θα σας έστελνε άμεσα για εξετάσεις η γιατρος. Αλήθεια ιδιωτικά θα τη κάνετε την εξέταση?

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Ναι βρε Αντζυ...επειδη καθε γιατρος (ως συνηθως) λεει τα δικα του Κι επειδη κι εμεις καμια φορα, αλλα θυμομαστε

Παρε το γιατρο σας αν εισαι σιγουρη

Λες να μας την κανει η τζουτζουκα και να μην ειναι καλα το απογευμα Περαστικουλια!

Και σε εσας περαστικουλια Χριστινακι! Ελπιζω τουλαχιστον να ειναι απο τα δοντακια του

Ευχαριστουμε και για το κερασματακι Αννυ (τουκι)

Απλα, οπως ξαναειπα... Δεν μου ειπε αν της ακουγεται σαν φυσημα Ή ΣΑΝ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!! Με αφησε τελειως στο σκοταδι και εκτος του οτι στεναχωρηθηκα...τσαντιστηκα κι ολας!

QuW0p3.png

Καλημερα φιλες!

Χρονια πολλα και παλι στις εορταζουσες!

Εμεις ξυπνησαμε πριν κανενα μισαωρο φαγαμε και τωρα παιζι στο παρκο του!

Εχω τοοοσες δουλειες να κανω που βλεπω να μην κανω τιποτα:tongue::tongue::tongue::tongue:Θελω να βγω και μαναβη χασαπη κτλ και αρνουνται τα ποδαρακια μου!

Ρε Αντζυ τι επαθε το μπισκοτακι?Την αρπαξε?Ετσι ημασταν εμεις πριν κανενα μηνα και το βραδυ τον κοιμιζα στα ποδια μου υπερυψωμενο σε μαξιλαρια.Βιοηθησε αρκετα μπορω να πω, και παντα με πολυ ορο.Ειχανε φυγει κουτια...........

Καλημερούδια!

Ειρήνη αυτό το κάτι ακούω της γιατρού πολύ σπαστικό! Άκου κάτι ακούω! Πες μου κυρά μου τι ακούς να μην σκάω η μάνα! Τσαντίστηκα κι εγώ για συμπαράσταση έχω κ νέυρα από το πρωί (στραβοξύπνησα) η γιατρός σου θα τα ακούσει.

Στάθη, Μπισκότο και Κλειώ σας παρακαλώ να αναρρώσετε πλήρως ΑΜΕΣΑ!

Άννα (touki) Χρόνια σου πολλά με υγεία! Να χαίρεσαι την οικογένεια σου κ να σε χαίρονται κι εκείνοι!

Άννι χρόνια πολλά φιλενάδα και όπως είπε κ η Θάλεια τις ευχές μας στην σούπερ γιαγιά.

Άλεξ μου "ανεπίσημες" ευχές για την Άννα!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Χρόνια πολλά στην Άννυ και την Αννούλα! Υγεία και ευτυχία σε σας και τις οικογένειες σας! Χρόνια πολλά και στην μικρή Αννούλα μας! Πάντα υγεία και χαρά!

Άντζυ μου τι έπαθε το μπισκοτάκι μας? Περαστικά να είναι και υπομονή

Αννούλα μου χρόνια πολλά!!! Οτι επιθυμείς! Να χαίρεσαι και να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Εγώ προσωπικά πολύ ήθελα να σε γνωρίσω αλλά another time!!! ε;;; Θα κανονίσουμε πάλι στο ΜALL... Εντάξει κορίτσια;;;

Αννη μου χρόνια πολλά και σε εσένα! Οτι καλύτερο εύχομαι και ελπίζω να είναι καλύτερα το Κλειουλίνι!!!

Αnna22 χρόνια πολλά και σε εσένα και ας μην μπαίνεις συχνά στο καφέ μας.

Αλεξάνδρα να χαίρεσαι την μανούλα σου και ανεπίσημα την κορούλα σου!

Ειρηνάκι με ξέχασες για τη συνάντηση... αλλά ευτυχώς με θυμήθηκε η Δήμητρα... χιχιχι ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙΣ.....χαχαχα

Οντως μπορεί να είναι φυσηματάκι αυτό που άκουσε η παιδιάτρος... αλλά δεν θέλω άγχος.

Εμένα έτσι γεννήθηκε ο μικρός και ακόμα μου είπε η παιδίατρος να μην κάνουμε υπέρηχο... Στο χρόνο μπορεί να έχει φύγει. Εγώ κοριτσάκι μου έχω 2 φυσήματα εκ γενετής. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πέρνω αντιβίωση πριν οποιαδήποτε επέμβαση ή σφράγισμα.

Αντζυ εύχομαι να μην έχει κάτι το μπισκοτάκι σου... Αναμένουμε νέα σου.

Εμένα έχει γεννέθλια η πεθερά μου σήμερα και μας έχει καλέσει για πίτσες... Θα είμαι στο τρέξιμο σήμερα αλλά δεν θέλω να μην έρθω... Τόσο δρόμο θα κάνετε...

Αααα και Βάσω μου εγώ αν θυμάσαι το καλοκαίρι είχα έρθει στον Φλοίσβο με τον άντρα μου παρέα... που ήταν μόνος του... :) xixixi

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Αααα και Βάσω μου εγώ αν θυμάσαι το καλοκαίρι είχα έρθει στον Φλοίσβο με τον άντρα μου παρέα... που ήταν μόνος του... :) xixixi

Να χαιρεσαι την πεθερα σου Βαλια!

Καλε ειπαμε δεν θυμαμαι αλλα οχι και ετσι........Και βεβαια σας θυμαμαι.Δεν εισαστε μονο εσεις βορεια μην το παιρνεις προσωπικα!!!χιχιχιχι:P:p

Να χαιρεσαι την πεθερα σου Βαλια!

Καλε ειπαμε δεν θυμαμαι αλλα οχι και ετσι........Και βεβαια σας θυμαμαι.Δεν εισαστε μονο εσεις βορεια μην το παιρνεις προσωπικα!!!χιχιχιχι:P:p

Σε ευχαριστώ πολύ!

Δεν το παίρνω καλέ προσωπικά... :tongue::tongue::tongue:

Αχ σας παρακαλώ μην παρερμηνεύουμε αυτά που λέμε...:|:-|:| Please

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...