Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ημουν σιγουρη οτι θα κατεληγες στον Σφακ.. παντως σε ανθρώπινο επιπεδο κ εγω εχω διαπιστωσει οτι είναι καλος χωρις να τον εχω συναντήσει  και ηταν ο πρωτος που μου εκανε κλικ πολυ πριν ξεκινησω τις εξωσωματικες, ασχετως που πήγα σε αλλον τελικα .. αλλα να πας κ να δοκιμασεις το διαφορετικό! Νομιζω μετα απο καθε αποτυχια και ειδικα οταν δεν εχουμε εμβρυα πισω ολες νιωθουμε οτι παταμε το μηδεν και ξεκιναμε απο την αρχη! Αλλα καθε νεα αρχη μπορει να ειναι το πολυπόθητο εισιτήριο στο ταξιδι της μητρότητας!! Ειμαι σιγουρη οτι μολις γυρισει ο άντρας σου  θα γουστάρεις να ξεκινήσεις κ παλι τις διαδικασιες δυναμικά! Μολις τελειωσεις και με τα ραντεβού σου κ παρετε την τελικη αποφαση θα αναθαρρησεις!!! Good luck!!🤞

Τα προβιοτικα που παίρνουμε απο το στομα τελικά βοηθάνε στο μικροβιωμα του κολπου; Ενας γαστρεντερολογος που τον ρωτησα το καλοκαιρι γελουσε .. μου λεει δεν γινεται να βοηθανε στον κολπο αυτα που λαμβανουμε απο το στομα.. πως γινεται ομως οι γυναικολόγοι καθε φορα που παίρναμε αντιβιωση  για οποιοδηποτε λογο να μας έδιναν προβιοτικα απο το στομα για να αποφυγουμε τους μυκητες;;;

Αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια μαζί του να δω. Σα γιατρός φαίνεται οκ ( πλέον δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου), δε μπορώ να πω πως νιώθω σιγουριά με κανέναν.  Το κέντρο όμως είναι….Τελοσπαντων, θέλει υπομονή κ εγώ είμαι ήδη εξαντλημένη. Δλδ θ δυσκολευτώ με τη συνεννόηση φαίνεται ήδη.  Ελπίζω να μη κάνω λάθος ρε παιδιά. Απλά πείστηκα γιατί είναι ψείρας , φαίνεται, συν του ότι πιστεύει πολύ στους φυσικούς. Εγώ δε μπορώ να κάνω κ πολλά άλλωστε πέρα από φυσικούς. Δε μπορώ να πω πως νιώθω απίστευτα αισιόδοξη αλλά δε ξέρω και που αλλού να απευθυνθώ. Δε φταίει ο Σφακ ή κάποιος συγκεκριμένα , εγώ δε μπορώ να εμπιστευτώ.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα μανουλιτσες!

σημερα βρεθηκαμε με την Τανια κ την Ηρω κ περασαμε πολυ ωραια! μολις εβαλα κ φωτο στο φεις αν κ δεν βγαλαμε πολλες.

καλα να περασετε κ εσεις στην αυριανη συναντηση!

Δεσποινακι περαστικα στο Λαζαρακο. καταλαβαινω ειναι αρκετη η αποσταση μεχρι την Ξανθη. την επομενη φορα θα σας περιμενουμε! οσο για τα ξυπνηματα κ εμενα καποιες φορες ξυπναει με κλαματα χωρις να ανοιγει ομως τα ματια κ μολις του βαλω πιπιλα ξανακοιμαται.

καληνυχτα κοριτσια!

pHNqp3.png9S1np2.png

:P

Καλε απλα διαφωνισαμε....τι ανακωχη?Αλλα οκ!Ανακωχη λοιπον!!!

Να βρεθουμε στην εισοδο του village η σε καποια καφετερια??

Δεν ξερω....πειτε και εσεις!

Παω να την πεσω!Τα λεμε αυριο!!!!

Καληνυχτα!

αλό ξανά...

Άννυ μου χρόνια πολλά μανούλα μου!!!!!!!!!!! Να σε χαιρόμαστε !!!!!!!

Άννα μου και σε εσένα χρόνια πολλά, να σε χαιρόμαστε και να σας χαίρεται η οικογένειά σας και τις δύο!!!

Άλεξ μου προκαταβολικά για του χρόνου χρόνια πολλά στην Αννούλα μας!!!

Όσο για τον ύπνο, και εμάς η καλή η κυρία Λου ξυπνάει 99% κλαίγοντας, και για να είμαι ποιό παραστατική, ξυπνάει μπρούμυτα και με κλειστά τα μάτια τουρλώνει τον πωπό της, πιάνεται από τα κάγκελα και καθώς σηκώνεται όρθια αρχίζει το κλάμα. Όλα αυτά με κλειστά τα μάτια φυσικά.... χαχαχαχα. Προχτές το βράδυ έριξα ένα χαμηλόφωνο ουδέτερο καντήλι ρε γμτ από την τρομάρα που πήρα σε ένα ξύπνημα με την απότομη τσιρίδα. απαπαπα

Ειρηνάκι αν και θα τα πούμε και από κοντά αύριο, λίγο πολύ οι περισσότεροι άνθρωποι ένα φυσιματάκι το έχουμε. Αυτό φέυγει με τον καιρό και το μόνο που κάνει είναι να μην μας επιτρέπει να γίνουμε επαγγελματίες αθλητές στον στοίβο....χιχιχιχι

Μαράκι μου εύχομαι η φίλη μας η Αθηνούλα να είναι οκ απόψε και να μην κάνει καθόλου πυρετούλι.......

Φιλενάδες μου καλό σας βράδυ, πάω σιγά σιγά και εγώ να την πέσω

Καληνύχτα!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Στο Mall ευτυχώς Ειρήνη μου έχει πολύ χώρο!!!!!!

Ωραια!!!!!!!! χωραω δηλαδη.......χαχαχα

Αντε ενα χρονακι υπομονη και του χρονου θα γιορταζετε κι εσεις

Βασω μ αρεσει που θα πηγαινες για υπνο :tongue:

Πολυχρονες και πολυχρωμες Αννα και Αννυ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=HqSJYh0eNnY

αφιερωμενο!

QuW0p3.png

κοριτσια εχουμε περασει ενα βραδυ μαρτυριο. η μυτη της τρεχει σαν τρελλη,ηταν απο το απογευμα λιγο μπουκωμενη,της ειχα βαλει ορο ομως κ ηταν καλα(ή ετσι νομιζα) κοιμηθηκε κ ξυπνησε 1 η ωρα μες στο κλαμα και να ρουθουνιζει παρα πολυ,δεν εχει ξανα κανει ετσι,σα να χε νερα μεσα η μυτη της δε μπορουσε να ανασανει,της εδινα ζιζι να σταματησει να κλαιει κ δεν ηθελε.της εβαλα ορο με συριγγα ,ουρλιαζε,της εκανα και ρουφοσκουπακι και την εβαλα να κοιμηθει μαζι μας.κλαμα και χρου χρου η μυτη συνεχεια..τωρα ξυπνησε που δε μπορουσε παλι να ανασανει,εκανε και κακα και την επλυνα και τηςξανα εβαλα ορο.οτιδηποτε γιαττροσοφι εχετε ευπροσδεκτο παρακαλω,μπας και της τα κανω μαζεμενα και της περασει..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Αντζουλινι

Δυστυχως οσο κι αν δεν τους ειναι ευχαριστο ρουφηχτηρι+ορος ειναι αυτο που χρειαζονται

Με μπερδεψες ομως..........κανονικα, πρωτα ρουφαμε οτι εχει η μυτουλα, μετα βαζουμε ορο και σε κανενα 5λεπτο δινουμε γαλα (ή νερο...κατι να πιει τεσπα) για να "κατεβουν" ολα οσα δεν μπορουσαμε να ρουφηξουμε

Ακομα και στο Στελιο που δεν ειναι μωρο αυτη τη διαδικασια ακολουθω, γιατι δεν μπορει ακομα να φυσηξει τη μυτουλα του τελεια!

QuW0p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑ?

Εχω κι εγω τα νευρα μου πρωι πρωι......γιατι ειπα στο Β να κατεβασει αποτο αμαξι του το αλλο καθισμα για τη μπουμπου και προφανως με ξεχασε. Καθισμα γιοκ!

Στο αμαξι μου εχω του Στελιου και για τη μπουμπου το πρωτο που ειναι σαν ψιλο-καλαθι (που κοιταει πισω) Χτες που πηγαμε για τα εμβολια εκει την εβαλα γιατι την προσεχε η μαμα μου

Το απογευμα ομως αν δεν εχει γυρισει εκεινος απ τη δουλεια...:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Θα τον σκοτωσω...

QuW0p3.png

Καλημέρα μανούλες και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσες γιορτάζουν σήμερα Άννυ, Touki, Αννούλα!!!

Εμείς 2 μέρες είμαστε στην μανούλα μου στον Πειραιά διότι ο Παναγιώτης είχε δουλειές εκτός Αθηνών και το Σταθάκη ήταν με 38.6 πυρετό, συνάχι κλπ.συνεπάγεται ξενύχτι γιατρό και δεν συμμαζεύεται. Πολύ άγχος βρε κορίτσια γιατί δεν μου είχε ξανακάνει τόσο πυρετό σαν μαραμένο λουλουδάκι ήταν κοιμόταν πάνω μου δεν είχε όρεξη. Η γιατρός μας είπε ότι μάλλον είναι από τα πάνω δόντια αλλά αν δεν περάσει και συνεχίζεται ο πυρετός τότε θα τον ξαναδούμε μήπως ειναι κρύωμα!!! Όπως καταλαβαίνετε γι αυτό δεν δώσαμε το παρόν μας 2 μέρες. Μας λείψατε....:(

Σήμερα το πρωί που του έβαλα θερμόμετρο δεν είχε πυρετό 37.1 αλλά φοβάμαι να έρθω και για τα άλλα μπεμπάκια μήπως τελικά δεν είναι τα δόντια αλλά και για το Στάθη μην ξανακυλήσει...Ταλαιπωρήθηκε μωρέ δεν μπορούσε να αναπνεύσει απο την καταρροή, συνέχεια του έκανα ορό με τον αποσυμφωρητή μύτης...Τέλος πάντων θα το περάσουμε και αυτά.

Εύχομαι όλα τα μπεμπάκια και οι μανούλες να είστε καλά! Να περάσετε τέλεια και στην επόμενη συνάντηση πιστεύω να τα πούμε και από κοντά....

goodMorning25.gif&t=1Touki

κερνάω και καφεδάκι....

1.jpg

καλημερα φιλες.Χρονια πολλά Άννυ μου και Άννα :-) πολύχρονες!θα κερασω μετα κανα δωρακι γιατι ειμαι χαλια.η μικρη κοιμαται τωρα κ βηχει σα να πνιγεται κ η μυτη εκει ,το βιολι της.ευχαριστω Ειρηνη αυτο θα κανω.εγω εβαζα πρωτα ορο κ μετα ρουφηχτηρι...

να παρω το otrisalin που λενε οτι ειναι καλυτερο?

Χριστινάκι μου περαστικά κ στο Σταθακη,μακαρι να ναι απο τα δοντια.

ελπιζω και το Κλειουλινι σημερα να ναι εντελως καλα.

εχω σκασει,σκεφτομαι μην ειναι αρρωστη.και σημερα που ειπαμε να βρεθουμε εγινε τοσο χαλια? αυτη δεν εχει ξανα κρυωσει ποτε ως τωρα..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...