Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας ευχαριστω για τα καθησυχαστικα σας λογια

Αννα μου (touki) στη μπουμπου μου βρεθηκε το "προβλημα"

Αγχωνομαι περισσοτερο γιατι (αν θυμαστε καποιες) μετα το β' επιπεδου στην εγκυμοσυνη, κατι δεν εβγαινε καθαρα και τρεχαμε με εξτρα εξετασεις (συμπεριλαμβ. υπεηχο καρδιας εμβρυου)... Οποτε εχω ενα λογο παραπανω να ανησυχω

Επισης παραμενω απληρωτη (τι πρωτοττυπο) και δε θελω να καθυστερησω τςι απαραιτητες εξετασεις!...νομιζω με καταλαβαινετε (οπως παντα αλλωστε :) )

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΜΑΛΛ

ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΣ ΒΡΩ!!!!!!!!!!!!!

χαχαχα

Εύχομαι να είναι όλα καλά!!!! Τι καλά θα έχουμε και μεγαλυτερα παιδάκια στην παρεα ;)

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Αχ, πόσο θα'θελα να μπορούσα κι εγώ να έρθω! Να περάσετε τέλεια!!!

Κοιμήθηκε το κοριτσάκι μου. Της δώσαμε ντεπόν προληπτικά λόγω εμβολίου, και μου το έβγαλε μετά από λίγο με γουλιά (και μάλιστα στην μούρη μου την ώρα που παίζαμε). Τώρα φοβάμαι μην μου κάνει πυρετό. Εν τω μεταξύ το κεφαλάκι της ιδρώνει πάντα, όποτε κοιμάται και όποτε θηλάζει. Πώς θα καταλάβω αν έχει σηκώσει πυρετό μες στην νύχτα χωρίς να την αναστατώσω με το θερμόμετρο ρε γμτ? Γιατί να μου βγάλει το ντεπόν. Τώρα θα'χω άλλον ένα λόγω να'μαι ξύπνια, πέρα απ΄τα πολλαπλά ξυπνήματα που ούτως ή άλλως έχω μόνιμα πλέον. Ουφ, δεν αντέχω άλλο. Τρελή κούραση.

Anyway, πάω για ύπνο τώρα που κοιμήθηκε και για όσο προλαβαίνω...

Φιλάκια και να περάσετε τέλεια! Ανυπομονώ να δω όλα τα αγιο-βασιλάκια μαζεμένα στις φωτό!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΜΑΛΛ

ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΣ ΒΡΩ!!!!!!!!!!!!!

χαχαχα

Εκεί θα είμαστε!!!!Αλλά ρε κορίτσια έχουμε πει που ακριβώς θα συναντηθούμε ή έχουμε όλες τηλ;;;;

Άσχετο...αλλά έχω κι εγώ απορίες...

Διαφημίσεις

Εκεί θα είμαστε!!!!Αλλά ρε κορίτσια έχουμε πει που ακριβώς θα συναντηθούμε ή έχουμε όλες τηλ;;;;

Άσχετο...αλλά έχω κι εγώ απορίες...

Θες να μου στείλεις σε πμ το κινητο σου? Εγώ εχω της Αντζυς και της Βίκυς!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Κοιμήθηκε το κοριτσάκι μου. Της δώσαμε ντεπόν προληπτικά λόγω εμβολίου, και μου το έβγαλε μετά από λίγο με γουλιά (και μάλιστα στην μούρη μου την ώρα που παίζαμε). Τώρα φοβάμαι μην μου κάνει πυρετό. Εν τω μεταξύ το κεφαλάκι της ιδρώνει πάντα, όποτε κοιμάται και όποτε θηλάζει. Πώς θα καταλάβω αν έχει σηκώσει πυρετό μες στην νύχτα χωρίς να την αναστατώσω με το θερμόμετρο ρε γμτ? Γιατί να μου βγάλει το ντεπόν. Τώρα θα'χω άλλον ένα λόγω να'μαι ξύπνια, πέρα απ΄τα πολλαπλά ξυπνήματα που ούτως ή άλλως έχω μόνιμα πλέον. Ουφ, δεν αντέχω άλλο. Τρελή κούραση.

Φιλάκια και να περάσετε τέλεια! Ανυπομονώ να δω όλα τα αγιο-βασιλάκια μαζεμένα στις φωτό!

Μαρακι μου τωρα θα πεις τι σου λεω, αλλα κι εγω ειχα το ιδιο προβλημα κι ετσι πηρα εν αθερμομετρο με υπερυθρες της κικο, που δε χρειαζεται καν να το ακουμπας στο μωρο και ειναι μια χαρα αξιοπιστο! Σωθηκα, ειδικα οταν περασαμε την βρωμοιωση...

ticker.png

CEPYp3.png

Εύχομαι να είναι όλα καλά!!!! Τι καλά θα έχουμε και μεγαλυτερα παιδάκια στην παρεα ;)

Για τον αντρα μου το λες??????????χαχαχαχ :lol::lol::lol:

Παντως τελικα δε θα ρθει... Αφου δεν ρχεται κανενας αλλος μπαμπας

Ελπιζω να τα καταφερω με τα 2 κουτσουβελα. Η αληθεια ειναι πως μονη και με τα δυο μεχρι με τις κουνιες της γειτονιας εχουμε παει

Ανησυχω που θα ειναι πισω η μπουμπου χωρις καποιον να την προσεχει

Θα στηριχτω στο Στελλακο μου!

Γιατι της δινεις προληπτικα? Ο γιατρος σου ειπε?

Να κανω και μια ανακεφαλαιωση....για το ποιες θα ειμαστε αυριο? (αχ ειμαι πολυ χαρουμενη που θα σας δω επιτελους απο κοντα...μονο τη Νικολιτσα μας εχω δει)

Αννυ

Αντζυ

Βασω

Αλεξανδρα

Βικυ

εγω

ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΜΙΑ?

QuW0p3.png

Να κανω και μια ανακεφαλαιωση....για το ποιες θα ειμαστε αυριο? (αχ ειμαι πολυ χαρουμενη που θα σας δω επιτελους απο κοντα...μονο τη Νικολιτσα μας εχω δει)

Αννυ

Αντζυ

Βασω

Αλεξανδρα

Βικυ

εγω

ΞΕΧΝΑΩ ΚΑΜΙΑ?

Δήμητρα

Διαφημίσεις

γράφω,κάνω έντιτ...ξανα γράφω ,ξανα κάνω εντιτ..με το πνεύμα των εορτων που πραγματικα με έχει καταβάλει κι ας είναι η αυπνία μου στο φουλ και τα νεύρα μου κρόσια...θα πω μόνο οτι δε θα ξανα οργανωσω εγω προσωπικά συνάντηση,δε θέλω άλλο τον τιτλο της "αρχηγου".μόνο αυτό. κατα τα άλλα όποια θελει κανονιζει και εγω πάω παντού και πάντα οπως έχετε καταλάβει ,αρκεί να χω ...gps!φιλάκια και καληνύχτα ! και εις αύριο τα καλύτερα! :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...