Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Aννα μαλλον η Αντζυ εννοει οτι απο τις συναντησεις που καναμε στον Φλοισβο ποτε καμια απο τις "βορειες"δεν ηρθε κατω(λογο αποστασης) ενω οι κοπελες που μενουν νοτια θα ερθουν αυριο και γινετε ολοκληρο θεμα.Και στο village που βρεθηκαμε τοτε για πιο κοντα σε "βορειες" μονο εσυ ηρθες.Οποτε και για τα κοριτσια ειναι το ιδιο μεγαλη αποσταση.

Αλλα ρε κοριτσια νιωθω το κλιμα λιγο περιεργο...... απ την αρχη που ειπαμε για την συναντηση ολο καποια στραβωνει για καποιο λογο!Αν ειναι να "πλακωθουμε" ας το αφησουμε καλυτερα........χριστουγεννιατικη συναντηση ειπαμε να κανουμε!Ειμαστε 10 κοπελες με υποχρεωσεις,δουλειες και παιδια δεν γινετε να βρουμε κοινο σημειο σε οτι θελουμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και απο εμας, ο μικρος ειναι μεσα στην γκρινια απο εχθες και στα νευρα, μυξες, διαρροια κτλ κτλ.Μαλλον δοντια ειναι αλλα ετοιμη ειμαι να του δωσω ντεπον μηπως ηρεμησει.

Δεν πηγα και στη συναντηση μας, γιατι ο αντρας μου στραβωσε.Λεει θα ταλαιπωρηθει ο μικρος, ηταν και αργα επρεπε να παω και Ξανθη, οποτε δεν ηθελε.Κατα βαθος και εγω το σκεφτομουν αλλα ηθελα να δω τα κοριτσια μωρε, καιρο ειχαμε να βρεθουμε.Τι να κανω, ευχομαι να το ξανακανονισουμε οταν ανεβει η Αννυ..(κοριτσια σας ζητω και απο εδω συγνωμη!)

Ρε κοριτσια το βραδυ που ξυπνανε τα μικρακια σας, ξυπνανε αποτομα με γοερο κλαμα;Γιατι εμενα ετσι κανει.

Γεια σας και απο εμας, ο μικρος ειναι μεσα στην γκρινια απο εχθες και στα νευρα, μυξες, διαρροια κτλ κτλ.Μαλλον δοντια ειναι αλλα ετοιμη ειμαι να του δωσω ντεπον μηπως ηρεμησει.

Δεν πηγα και στη συναντηση μας, γιατι ο αντρας μου στραβωσε.Λεει θα ταλαιπωρηθει ο μικρος, ηταν και αργα επρεπε να παω και Ξανθη, οποτε δεν ηθελε.Κατα βαθος και εγω το σκεφτομουν αλλα ηθελα να δω τα κοριτσια μωρε, καιρο ειχαμε να βρεθουμε.Τι να κανω, ευχομαι να το ξανακανονισουμε οταν ανεβει η Αννυ..(κοριτσια σας ζητω και απο εδω συγνωμη!)

Ρε κοριτσια το βραδυ που ξυπνανε τα μικρακια σας, ξυπνανε αποτομα με γοερο κλαμα;Γιατι εμενα ετσι κανει.

Αν μπορεσετε τελικά να βρεθούμε (θα ανεβούμε στις 22 τελικα) τότε θα έχω γνωρίσει τις περισσότερες μεσα στο φόρουμ!!! Η πιο γυρίστρο μου φαίνεται είμαι! Θα γνωρίσω αυριο και κάποιες απο τις Αθηναίες που μου έχουν ξεφύγει, γνωρισα και στη Θεσσαλονικη, το ΣΚ εκεινο που στην Αθηνα βρέθηκαν στο Ρεντη, τις Θεσσαλονικιές κούκλες και με εσάς νομίζω παίρνω το πρώτο βραβείο!

Εμένα όταν ξυπνάει ο Δημητρης το βράδυ κλαίει αλλά οχι πολύ, του βαζω πιπιλα και ξανακοιμάται... Μπορει να είναι απο τα δοντια του βρε!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Tι κάνετε κοριτσάκια; Τώρα κατάφερα να μπω να διαβάσω τα νέα σας... Πολύ τρέξιμο από το πρωί... Βάλτε κι εμάς στο κλαμπ των μπουκωμένων μυτούλων... Από χθες το βράδυ μιλάμε για πολληηή μύξα... :(:( Αρχίσαμε πάλι το ρούφηγμα με το οτριζαλίν και βλέπουμε!

Irev μου, και ο Γιαννάκης το μήνα που πέρασε δεν πήρε ούτε γραμμάριο, αλλά εφόσον είναι καλά στις καμπύλες δεν ανησυχούμε, είπε ο γιατρός. Όλα καλά θα πάνε με τη μικρή σου, θα το δεις!

Δέσποινα και ο δικός μας ξυπνάει πολλές φορές απότομα με δυνατό κλάμα και υποψιάζομαι πως φταίνε τα δοντάκια... Με την πιπίλα πάντως ηρεμεί.

Χριστουγεννιάτικη βολτίτσα ακούω, να περάσετε πολύ πολύ ωραία και ελπίζω κάποια στιγμή να σας γνωρίσω κι εγώ από κοντά!

Δε θυμάμαι κάτι άλλο, καλό απόγευμα μανουλίτσες και περαστικά στα συναχωμένα μπεμπάκια!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Aννα μαλλον η Αντζυ εννοει οτι απο τις συναντησεις που καναμε στον Φλοισβο ποτε καμια απο τις "βορειες"δεν ηρθε κατω(λογο αποστασης) ενω οι κοπελες που μενουν νοτια θα ερθουν αυριο και γινετε ολοκληρο θεμα.Και στο village που βρεθηκαμε τοτε για πιο κοντα σε "βορειες" μονο εσυ ηρθες.Οποτε και για τα κοριτσια ειναι το ιδιο μεγαλη αποσταση.

Αλλα ρε κοριτσια νιωθω το κλιμα λιγο περιεργο...... απ την αρχη που ειπαμε για την συναντηση ολο καποια στραβωνει για καποιο λογο!Αν ειναι να "πλακωθουμε" ας το αφησουμε καλυτερα........χριστουγεννιατικη συναντηση ειπαμε να κανουμε!Ειμαστε 10 κοπελες με υποχρεωσεις,δουλειες και παιδια δεν γινετε να βρουμε κοινο σημειο σε οτι θελουμε.

Βρε κοριτσακια μου

συμφωνω με τη Βασω τοσες κοπέλες με τοσες υποχρεωσεις η καθε μια λογικο ειναι μην μπορει να βρεθει κοινος τοπος κ χρονος ας μη στεναχωριεστε --απο αγαπη και καλη διαθεση γινονται αυτες οι συναντησεις--ελπίζω να βρειτε τη λυση:|:|:|:|:|

Διαφημίσεις

Εννοειται οταν ξυπνουν με γοερο κλάμα ξυπνουν και άλλες φορες ηρεμουν με πιπιλα αλλες με αγκαλια --αναλογα τη στιγμη--θα το περασουμε κ αυτο παιδια υπομονη να εχουμε:):):)

Δεν ειναι κακη ιδεα ενα ντεπονακι-γι αυτες τις περιπτωσεις ενδεικνυται ειδικα οταν πλησιαζει ο νυχτερινος ύπνος!!

κ μενα κλαιει στον υπνο της.τωρα που ειναι αρωστη ξερω οτι την ποναει η κοιλια,μπορει να πονανε κ τα δοντια,μπορει να βλεπουν ονειρα....who knows...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα μάνες!

Ειρήνη μη στενοχωριέσαι για τη μικρή σου. Βάρος δεν πήρε γιατί σε 2 μήνες πήρε 5 πόντους!!! Κι ο Νικόλας δεν πήρε πόντο τους τελευταίους 2 μήνες. Δεν πρέπει να ανησυχούμε. Οσο για την καρδούλα λογικά φυσηματάκι θα άκουσε αλλά δεν νομίζω ότι είναι λόγος ανησυχίας. Οπως έχει πει κι η Βάλια στο παρελθόν ή περνάει μόνο του ή απλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό χωρίς καμιά ουσιαστική επίπτωση.

Αννυ πολύ χαίρομαι που είναι καλύτερα η μικρούλα σου! Σιδερένια!!!

Για τον ύπνο τώρα είμαστε κι εμείς στο κλαμπ των 54098 ξυπνημάτων. Εδώ και 2 μέρες όταν τον βρίσκω καθιστό απλά τον ξαναξαπλώνω χωρίς να τον σηκώσω και ξανακοιμάται αμέσως. Αν δεν κοιμηθεί τότε τον παίρνω και του δίνω λιγο γαλατάκι.

Για τη συνάντηση τώρα εγώ άλλαξα την Παρασκευή αφού έχω παιδίατρο. Θυμάμαι όμως πως ούτε η Βίκυ μπορεί Παρασκευή και πως η Ειρήνη θέλει Πέμπτη. Εγώ πάντως είμαι μέσα για αύριο. Θα μας πάει ο Ν. ως το σταθμό Καλλιθέας και από εκεί τρένο. Μόνη επιφύλαξη να μην πάει κατευθείαν το τρένο λόγω έργων. Θα πάρω στον ΗΣΑΠ αύριο να μάθω.

X4pTp3.png

βασω και οι υπολοιπες δεν εχω προβλημα που θα συναντηθειτε αυριο. σας το ειπα κιολας. καλα θα κανετε. κακως που το ψυριζουμε τοσο στην τελικη. ομως καλο ειναι αυτο που θελουμε να πουμε και εννοουμε, αυτο να γραφουμε. τα μισολογα και τα "αστεια" σχολια παρερμηνευονται. και στην τελικη οι συναντησεις ξενικησαν καλοκαιρι και εχουν γινει παμπολλες στα νοτια και μονο τωρα ειπατε να ρθειτε και βορεια. τεσπα. κακως τωρα τα λεμε αυτα. και εγω νιωθω το κλιμα περιεργο και δε μ αρεσει.

KOWTp3.png

alo!!!!!!!

Βέγγος ιζ χιαρ!!

Βρε τί έπαθε το κλίμα? Για να σας πω, να πάρω ρόπαλο αύριο στην συνάντηση?

Το Βόρειοι και Νότιοι το θυμόσαστε? (Με τον συγχωρεμένο τον παίδαρο τον Πάτρικ). Άσχετο αλλά εγώ το θυμήθηκα.Απαπααααααααααα... Λοιπόν, σφύριξα και έληξε λέμε που λέει και ο θεός ο Κιάμος (ναι είμαι σκυλού, πώς να το κρύψουμε άλλωστε?) και καλώς εχόντων των πραγμάτων αύριο το απόγευμα θα ψαχνόμαστε στο mall όσες έχουμε την δυνατότητα λόγω υποχρεώσεων και την ευχέρεια χρόνου να ανέβουν. ΧΑΛΑΡΑ.

Να πώ και το άλλο..... για πολλά χρόνια θα τρωγόμαστε να συναντηθούμε, τόσα όσο μας επιτρέπουν τα πιτσιρίκια μας να τα τραβάμε μαζί μας. Είναι ευχάριστες στιγμές και υπέροχες συναντήσεις!!!! (Άλλες μανούλες τριγυρνάνε μόνες τους στις βιτρίνες και δεν έχουν ψυχή να μοιραστούν τον πόνο τους......)Μετά θα πίνουμε χαμόμηλα και τήλια και αυτά θα κάνουν κλάμπινγκ. Καλέ, εδώ για να βρεθούμε με την κολλητή μου κάνουμε εβδομαδιαίο πλάνο, και μένουμε σχετικά κοντά, εύκολο είναι να κανονίσουμε τόσες μωρομάνες σκορπισμένες στην Αθήνα?

Λοιπόν, όλα οκ για αύριο?

Άννυ μου άντε να περνάει και αυτό, μέσα σε όλα ο πυρετός έδεσε το γλυκό....

Κορίτσια μου ξενύχτες αχ πόσο σας νοιώθω..... εμείς όταν κάνουμε μόνο 2 ξυπνήματα το πρωί πετάω στο γραφείο λες και κοιμήθηκα κανένα 8ωρο σερί χαχαχαχαχα

Θέλω να σχολιάσω και άλλα πραγματάκια αλλά με καλεί το καθήκον.

Προς το παρόν μάκιααααααααααααααα

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Μανουλίτσες καλησπέρα. Τελικά πήρα άδεια σήμερα και κάναμε τις δουλίτσες μας στο κέντρο. Είχε τρελή κίνηση το πρωί αλλά τα καταφέραμε και φτάσαμε και τελειώσαμε μια χαρά. Κανονίσαμε και το εμβολιάκι μας σήμερα. Όλα καλά. Φτάσαμε αισίως τα 8 κιλά (8050 για την ακρίβεια) και 70 πόντους γεμάτους είπε, κοντά 71. Τον προηγούμενο μήνα δεν είχε πάρει καθόλου ύψος και τον προ-προηγούμενο καθόλου βάρος, οπότε Ειρήνη μου νομίζω πως όλα καλά. Όσο για την καρδούλα, το πιθανότερο είναι αυτό που είπε η Δήμητρα. Ίσως άκουσε κάτι σαν φυσηματάκι. Συχνά δεν είναι τίποτα, άλλοτε περνάει μόνο του και άλλοτε το έχει χωρίς καμμιά επίπτωση. Όλα καλά θα είναι, μην ανησυχείς. Όσο για το ποιά είναι πιο ζωηρά και γκρινιάρικα και απαιτητικά κλπ, νομίζω πως θα συμφωνήσω πως τα κορίτσια-τουλάχιστον σε αυτή την ηλικία. Άλλωστε είναι ολοφάνερο στις συναντήσεις μας που οι κοριτσομάνες είμαστε συνέχεια με τις ζουζούνες αγκαλιά και πέρα δώθε, και οι αγορομάνες χαλαρές πίνουν τα καφεδάκια τους.

Γερά να'ναι τα παιδάκια μας, είναι και στο παιδί, αλλά αυτό έχω παρατηρήσει κι εγώ.

Να περάσετε τέλεια μανουλίτσες αύριο και PEACE ε?

Πάω να κοιμίσω το κοριτσάκι μου. Η γιατρός για τα δεκάδες ξυπνήματα μου είπε ότι ίσως πεινάει το βράδυ και να προσθέσω και άνα ενδιάμεσο γεύμα ανάμεσα στο ρυζάλευρο και το βραδυνό γάλα. Να περιμένω όμως να δω πως θα πάει με το κρέας, μήπως χορταίνει και δεν ξυπνάει. Πάντως όταν ξυπνάει την θηλάζω και μετά από μισή ή μιά ώρα μου ξαναξυπνάει οπότε δεν νομίζω ότι είναι λόγω πείνας. Και ναι, συχνά ξυπνάει και με γοερά κλάμματα. Νομίζω αν βλέπει κάποιο όνειρο. Τι να κάνουμε. Το΄χω πάρει απόφαση. Και όχι, δεν πρόκειται να την αφήσω να κλαίει, κι ας λένε έτσι όλοι οι γνώστες του θέματος.

Καληνύχτα μανούλια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

000011A2.jpg

χαχαχαχα! α ρε βικυ! πόσο δίκιο έχεις και τι μου θύμισες τώρα!!!!! εγω θα ειμαι με τον πατρικ βεβαια!

στεναχωρεθηκα με την συζητηση που ειχα με τη βασω. αστειευομενη (σχεδον:?) ειπα και εγω αυτα στην αντζυ και η βασω απαντησε και μετα και εγω μην αφησω να πεσει κατω κανενα "και". οχι τιποτα αλλο αλλα γιορταζω αυριο και δε θελω να μου ευχηθειτε μεσα απο τα δοντια σας:mrgreen:

δεν καταλαβα, με ποιο παιδακι εχει παρατηρηθει κατι στην καρδουλα; το εχασα αυτο.

μαρακι μεγαλωσε το κοριτσακι σου! και εγω νομιζω οτι το ξυπνημα δεν εχει να κανει με την πεινα...μαλλον με την αγκαλιτσα σου.

χθες βγηκαμε εξω και αφησα την αλεξ στη μαμα μου να την κανει μπανακι και νατην κοιμισει. μετα το μπανακι παταει ενα κλαμμα γοερο, τρομαξε η μανα μου, φοβοταν οτι κατι επαθε, ηθελε να παει σε κανα γιατρο. τελικα ξεραθηκε χωρις να πιει καν γαλα (την ειχα θηλασει βεβαια πριν φυγω). πολυ στεναχωρεθηκα. παντως για πρωτη φορα στα χρονικα κοιμηθηκε 10 παρα και ξυπνησε 8!!!!!!!!!

ευχομαι αυριο να περασετε πολυ ομορφα και να βγαλετε φωτο πολλες.

καληνυχτα...

KOWTp3.png

358541-aspri%20simea.jpg

ανακωχη;;;;;

KOWTp3.png

Καλησπερα!!!

Εμεις παντως εδω απο την Ξανθη οσες μπορεσαμε τα καταφεραμε και βρεθηκαμε!

Ωραια ειναι τελικα! Ετσι να γνωριζουμε και καινουργιους ανθρωπους! Εγω το εχω αναγκη παντως!

Αντε κοριτσια με το καλο κι εσεις αυριο και καλα να περασετε!!!

Και μην ξεχασετε να βγαλετε φωτος!!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Σας ευχαριστω για τα καθησυχαστικα σας λογια

Αννα μου (touki) στη μπουμπου μου βρεθηκε το "προβλημα"

Αγχωνομαι περισσοτερο γιατι (αν θυμαστε καποιες) μετα το β' επιπεδου στην εγκυμοσυνη, κατι δεν εβγαινε καθαρα και τρεχαμε με εξτρα εξετασεις (συμπεριλαμβ. υπεηχο καρδιας εμβρυου)... Οποτε εχω ενα λογο παραπανω να ανησυχω

Επισης παραμενω απληρωτη (τι πρωτοττυπο) και δε θελω να καθυστερησω τςι απαραιτητες εξετασεις!...νομιζω με καταλαβαινετε (οπως παντα αλλωστε :) )

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΜΑΛΛ

ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΑΣ ΒΡΩ!!!!!!!!!!!!!

χαχαχα

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...