Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Κι εγώ για αυριο μέσα είμαι!

Ειρήνη ελπίζω να μην είναι τίποτα το σοβαρό για το κοριτσάκι σου! Καλέ δεν πειράζει, φέρε εσυ τον άντρα σου αν είναι να νιώθεις καλύτερα με τα παιδιά...

Αννυ πως είναι η μικρούλα???

Θάλεια μου, το Δωράκι σου δεν κοιμάται τα βράδια??? Να σου πω, η κουμπάρα μου είχε πρόβλημα μεγαλο με την κορη της που δεν κοιμόταν με τίποτα και πήρε το βιβλίο "Κοιμησου παιδι μου" και βρήκε την υγειά της! Ηταν πολύ ενθουσιασμένη προχτες που μιλήσαμε! Διαβασε το κι εσύ δεν χανεις τίποτα.

Ο Δημητρης κοιμηθηκε και τώρα είναι η ωρα της μαμας! χαχαχαχαχα!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια! Κι εγώ για αυριο μέσα είμαι!

Ειρήνη ελπίζω να μην είναι τίποτα το σοβαρό για το κοριτσάκι σου! Καλέ δεν πειράζει, φέρε εσυ τον άντρα σου αν είναι να νιώθεις καλύτερα με τα παιδιά...

Αννυ πως είναι η μικρούλα???

Θάλεια μου, το Δωράκι σου δεν κοιμάται τα βράδια??? Να σου πω, η κουμπάρα μου είχε πρόβλημα μεγαλο με την κορη της που δεν κοιμόταν με τίποτα και πήρε το βιβλίο "Κοιμησου παιδι μου" και βρήκε την υγειά της! Ηταν πολύ ενθουσιασμένη προχτες που μιλήσαμε! Διαβασε το κι εσύ δεν χανεις τίποτα.

Ο Δημητρης κοιμηθηκε και τώρα είναι η ωρα της μαμας! χαχαχαχαχα!

Αννη μου υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που μπορουν να αφησουν το παιδι τους να κλαιει στην κουνια μεχρι να αποκοιμη8ουν απο μονα τους.εγω δεν μπορω κα8ολου να το κανω αυτο,για αυτο κ την κοιμιζω παντα εγω κ ας ξυπναει.δεν μπορω να σκεφτω οτι θα κλαιει στην κουνια της,θα νοιωθει απογνωση που δεν παει η μαμα κ εγω να κα8ομαι στον καναπε.

οσο για την Κλειουλα ειναι πολυ καλυτερα τωρα.δεν εχει πυρετο τωρα,αλλα δεν εχει κ ορεξη για φαγητο.δεν πειραζει κα8ολου ομως.αφου θηλαζει...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Αννη μου υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που μπορουν να αφησουν το παιδι τους να κλαιει στην κουνια μεχρι να αποκοιμη8ουν απο μονα τους.εγω δεν μπορω κα8ολου να το κανω αυτο,για αυτο κ την κοιμιζω παντα εγω κ ας ξυπναει.δεν μπορω να σκεφτω οτι θα κλαιει στην κουνια της,θα νοιωθει απογνωση που δεν παει η μαμα κ εγω να κα8ομαι στον καναπε.

οσο για την Κλειουλα ειναι πολυ καλυτερα τωρα.δεν εχει πυρετο τωρα,αλλα δεν εχει κ ορεξη για φαγητο.δεν πειραζει κα8ολου ομως.αφου θηλαζει...

Συμφωνω κ μενα μ ειναι δυσκολο να αφησω το παιδι να κλαιει μονο του στην κουνια και να μη πηγαινω αλλα απο την άλλη φοβαμαι μην αποκτησουν συνηθειες που δεν θα μπορουν να τις κοψουν αν τα κοιμιζουμε συνεχεια εμεις-κ εγω αυτο κανω εγω την κοιμιζω πάντα αλλα ανυσηχώ για το μελλον

Δοξατω θεω ειναι καλύτερα η Κλειω ε????? σιγα σιγα θα ερθσι κ η ορεξη μη ξεχνας ειναι εξαντλημενο το παιδακι

Καλε, σχεδον όλες θα συναντηθειτε με κάποια άλλη απο εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλες Χριστουγεννιατικες συναντησεις ε???:):):):):):)

Εμεις θα παιζουμε με το Ραφαιλάκι δεν πειραζει!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλα να περασετε!!!

Ετσι λέει στο βιβλιο???? Σορυ δεν το ξέρω :?:?:?

Δεν ξέρω καν τι λέει, απλά η κουμπάρα μου μου είπε οτι εκανε ότι λέει και κοιμάται μια χαρα :?:?:?

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Zηλευω το Mall!!!!!!Moυ θυμιζει τις εποχες που καναμε εξορμησεις με τον αντρα μου στην Αθηνα.και τις ατελειωτες βολτες στα μαγαζια!!!!!!!

Τωρα με το μωρακι λιγο δυσκολα αλλα όλο κ το σκεφτομαστε κάτι να κάνουμε:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Και πάλι καλα να περασετε

Παρατηρησα οτι εχει χαθει η Κριστι????ε????????????

λοιπόν,αφού είδα κι απόειδα οτι οι Αθηναίες δε μπορούμε με τίποτα να συννενοηθούμε,εγώ θα έρθω στη δική σας συνάντηση! !!:P:pστην πυροσβεστική είπατε,ε? ok cu there!!

μη ξεχάσεις το ραντεβού μας !!! θα σε περιμενουμε :tongue::tongue: ( ξερεις που ειναι η πυροσβεστικη ή να πουμε καπου αλλου να σε βολευει?)χαχαχαχαχα

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Γεια σας μανούλες κι από μένα!

Καλά να περάσετε στο Mall! Αχ τι ωραία θα είναι!

Εμείς έχουμε πάλι μουρμούρα! Νυστάζει αλλά δεν μπορεί να κοιμηθεί! Αχ αυτά τα δόντια!!!

Γεια σας μανούλες κι από μένα!

Καλά να περάσετε στο Mall! Αχ τι ωραία θα είναι!

Εμείς έχουμε πάλι μουρμούρα! Νυστάζει αλλά δεν μπορεί να κοιμηθεί! Αχ αυτά τα δόντια!!!

Α πολυ συχνο φαινομενο τωρα τελευταια!!!!!!!!!!!!!!!ετσι περνουν οι μερες μας κ εμας!!!!!!!!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Α πολυ συχνο φαινομενο τωρα τελευταια!!!!!!!!!!!!!!!ετσι περνουν οι μερες μας κ εμας!!!!!!!!!!!:tongue:

Αχ το ξέρω! Κουράγιο σε όλες μας!

Τελικά τον πήρε ο ύπνος! Δεν ξέρω για πόσο όμως!

μη ξεχάσεις το ραντεβού μας !!! θα σε περιμενουμε :tongue::tongue: ( ξερεις που ειναι η πυροσβεστικη ή να πουμε καπου αλλου να σε βολευει?)χαχαχαχαχα

Μπααα δεν νομιζω να ξερει!Ντρεπετε να το πει ομως!Μενει απο την αντιθετη πλευρα οποτε λιγο δυσκολο για εκει!:P:p:p:p

Καλε... τώρα το είδα!!!

Να χαίρεσαι κοριτσάκι μου την Αλεξάνδρα σου!!! Χαρούμενα μηνογεννέθλια!!! :tongue::tongue::tongue:

ευχαριστώ βάλια μου!!!!!:P:p:p εχει μεινει λιγο πισω το τικερακι μου. ενω το αλλο του θηλασμου γραφει κανονικα την ηλικια μας... τι να πω!

KOWTp3.png

εν τω μεταξύ μια φορά είπα να κάνουμε κι εμείς όλο αυτό το δρόμο να έρθουμε βόρεια και πάλι κάτι στραβώνει!μου φαίνεται το village και ο Φλοίσβος είναι πιο τυχερά για βόλτες!

ναι, το μέρος φταίει...γιατι πότε ήμασταν ολες στο φλοισβο;;;;;;;;;;

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...