Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα μαμαδες! αυριο γιορταζω (ευχαριστω αννη και βαλια που με σκεφτηκατε) οποτε δε θα μπορεσω να ερθω καθως θα ερθει κοσμος και δε θελω να ειμαι με την ψυχη στο στομα για να γυρισω σπιτι. μαλλον ειμαι η μονη που δεν μπορει. δεν πειραζει, καλα να περασετε!

Καλε... τώρα το είδα!!!

Να χαίρεσαι κοριτσάκι μου την Αλεξάνδρα σου!!! Χαρούμενα μηνογεννέθλια!!! :tongue::tongue::tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανουλίτσες!!!

Σήμερα δεν σταματάνε να χτυπάνε τα τηλ...έβαλα και σκούπα...προκομμένη μάνα...χαχαχαχαχαχα

Ειρήνη μου δεν πειράζει για το βάρος....για την εξετασούλα όλα θα πάνε καλά...δεν θα είναι τίποτα!!!!

Για την συνάντηση τι να σας πω...ήταν ο λόγος που λέγαμε για Παρασκευή!!!

Χρόνια πολλά και στις κοπέλες που γιορτάζουν αύριο!!!!Εγώ επειδή το έχω προγραμματίσει θα πάω Mall έτσι κι αλλιώς αύριο!!!!!Τώρα και χωρίς να είναι επίσημη συνάντηση όσες μπορείτε ελάτε!!!!;)

Να μαι παλι και εγωωωωω!!!

Ειρηνακι μην το σκεφτεσαι!Τιποτα δεν θα ειναι!!!!

Εγω θα ερθω Αλεξανδρα μου!Ετσι κι αλλιως εγω εχω και γενεθλια την επομενη εβδομαδα και ετσι δεν θα μπορεσω.Ας ερθουν οποιες μπορουν και κανονιζουμε και μια αλλη φορα.Γιατι οσο περνανε οι μερες και πλησιαζουν οι γιορτες τοσο πιο δυσκολα θα ειναι.

οκ 6:30 στην πυροσβεστικη!!! θα τα πουμε εκει!!!

Ηρω καμια ιδεα για το που θα πάμε?

λοιπόν,αφού είδα κι απόειδα οτι οι Αθηναίες δε μπορούμε με τίποτα να συννενοηθούμε,εγώ θα έρθω στη δική σας συνάντηση! !!:P:pστην πυροσβεστική είπατε,ε? ok cu there!!

Χριστέ μου!!!!!!! καλέ είμαστε 8 που μπορούμε και 2 που δε μπορούν,έτσι?(όπου κάνω λάθος διορθώστε με!) άρα πάμε κανονικά και η εορτάζουσα Άννα θα κάτσει σπίτι της που θα χει καλεσμένους και θα ρθει την άλλη φορά κι η Χριστινούλα που χει το Στάθη άρρωστο πάλι θα ρθει την άλλη φορά!:cool:

όλες οι υπόλοιπες μπορούμε! εγω ήδη έχω κανονίσει με τον Κώστα ότι άυριο θα πάω και αυτός κανόνισε να λείπει!την άλλη βδομάδα βλέπουμε,εγώ έχω 2 γενέθλια να πάω ,αλλά πάλι καποια μέρα θα μπορω! πάντα έχω κενό εγώ για εξόδους! δεν είμαι ακόμα πολυάσχολη!απο Ιανουάριο που γυρνάω δουλειά...τότε βλέπουμε!καταλήγω λοιπόν μονολογώντας οτι πάμε αυριο όποιες θέλουμε και μπορούμε κ δε χανόμαστε ,ξανα κανονίζουμε!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

λοιπόν,αφού είδα κι απόειδα οτι οι Αθηναίες δε μπορούμε με τίποτα να συννενοηθούμε,εγώ θα έρθω στη δική σας συνάντηση! !!:P:pστην πυροσβεστική είπατε,ε? ok cu there!!

Χριστέ μου!!!!!!! καλέ είμαστε 8 που μπορούμε και 2 που δε μπορούν,έτσι?(όπου κάνω λάθος διορθώστε με!) άρα πάμε κανονικά και η εορτάζουσα Άννα θα κάτσει σπίτι της που θα χει καλεσμένους και θα ρθει την άλλη φορά κι η Χριστινούλα που χει το Στάθη άρρωστο πάλι θα ρθει την άλλη φορά!:cool:

όλες οι υπόλοιπες μπορούμε! εγω ήδη έχω κανονίσει με τον Κώστα ότι άυριο θα πάω και αυτός κανόνισε να λείπει!την άλλη βδομάδα βλέπουμε,εγώ έχω 2 γενέθλια να πάω ,αλλά πάλι καποια μέρα θα μπορω! πάντα έχω κενό εγώ για εξόδους! δεν είμαι ακόμα πολυάσχολη!απο Ιανουάριο που γυρνάω δουλειά...τότε βλέπουμε!καταλήγω λοιπόν μονολογώντας οτι πάμε αυριο όποιες θέλουμε και μπορούμε κ δε χανόμαστε ,ξανα κανονίζουμε!

GPS μπορεί αύριο OVER!!!!!

Διαφημίσεις

Εννοειτε οτι θα ερθεις και στα δικα μου γενεθλια την Πεμπτη ετσι???Κανονισε να πεις οχι ε??

εν τω μεταξύ μια φορά είπα να κάνουμε κι εμείς όλο αυτό το δρόμο να έρθουμε βόρεια και πάλι κάτι στραβώνει!μου φαίνεται το village και ο Φλοίσβος είναι πιο τυχερά για βόλτες!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

εν τω μεταξύ μια φορά είπα να κάνουμε κι εμείς όλο αυτό το δρόμο να έρθουμε βόρεια και πάλι κάτι στραβώνει!μου φαίνεται το village και ο Φλοίσβος είναι πιο τυχερά για βόλτες!

Γι' αυτό ακριβώς κι εγώ πρότεινα να το κανουμε απο εβδομάδα... επειδή μια φορά θα έρθετε κι εσείς από μακρυά να είμαστε όλες παρέα...

Για την Παρασκευή όμως δεν είχε στραβώσει κάτι αλλά τι να πω...

Τελος πάντων ότι νομίζεται... ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Γυρισαμε κι εμεις απο τα εμβολια

Αλλα δεν ειμαι και πολυ στα χάι μου........ Η μπουμπου δεν πηρε καθολου βαρος :confused: ενω κανει σωστα γευματα και δεν ξερω τι φταιει Θα περιμενουμε κ τον επομενο μηνα. Επισης, κατι ακουσε στην καρδουλα της :-( Και ειπε να κανουμε υπερηχο καρδουλας, να τη δει καρδιολογος Δε σημαινει λεει πως εχει κατι, αλλα αφου δεν την ακουσε πολυ καλα, καλυτερα να το κοιταξουμε!

Ηρω σου ξυπνουσε το ζουζουνι ε? Εμενα συνηθως μετα τα εμβολια ζαβλακωνονται...

Οσο για τα ψυχολογικα...τελικα παντα ετσι ειναι. Εκει που λες παει τελειωσε, να παρεις λιγο τα πανω σου...κατι αλλο εμφανιζεται και σε ξαναριχνει Αισιοδοξια χρειαζεται πιστευω και ο καθενας βρισκει απο καπου και πιανεται για να μην τον παιρνει απο κατω

ειρηνη μ κ μενα δεν πηρε βαρος το μηνα που περασε παρα ελαχιστο ενταξει θα παμε για επανεξεταση σε 15 μερες αν κ μ φαινεται υπερβολικο

όσο για την καρδουλα ναι κοιταξε το καλου κακου ευχομαστε τιποτα να μην ειναι:tongue:

Παντως περα απο την πλακα, νομιζω θα γινει πολυ ζωηρος ο ατιμος!!!! Δεν καθεται λεπτο ησυχος! Και τα αγορια λενε γενικα οτι ειναι πολυ πιο ζωηρα απο τα κοριτσια!

Ειρηνη εσυ που εχεις τωρα και κοριτσι, βλεπεις διαφορα με το Στελιο σου????

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΟΡΑ.........αλλα το αντιθετο απο αυτο που λες. Η μικρη ειναι γενικα πιο απαιτητικη και πιο γκρινιαρα απο το Στελιο!

ειρηνη μ κ μενα δεν πηρε βαρος το μηνα που περασε παρα ελαχιστο ενταξει θα παμε για επανεξεταση σε 15 μερες αν κ μ φαινεται υπερβολικο

όσο για την καρδουλα ναι κοιταξε το καλου κακου ευχομαστε τιποτα να μην ειναι:tongue:

Ναι το θυμαμαι που δεν πηρε κ σενα...

Αλλα και τον περασμενο μηνα απο οτι θυμαμαι δεν πηρε, αλλα εριξε 4 ποντους υψος Αυτο το μηνα, μονο 1 ποντο υψος....... Θα βαλω τις μετρησεις στις καμπυλες μετα να δω, γιατι τα βιβλιαρια τα αφησα στη μαμα μου, μαζι με τα παιδια---να με αφησουν να δουλεψω απο το σπιτι

ΑΘΗΝΑΙΕΣ...........Τελικα κανενας μπαμπας δε θα 'ναι αυριο?

Πως θα τα κουμανταρω 2 θκατουλια μονη μου?..........φερ'τε κανεναν καλε

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...