Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα μαμαδες! αυριο γιορταζω (ευχαριστω αννη και βαλια που με σκεφτηκατε) οποτε δε θα μπορεσω να ερθω καθως θα ερθει κοσμος και δε θελω να ειμαι με την ψυχη στο στομα για να γυρισω σπιτι. μαλλον ειμαι η μονη που δεν μπορει. δεν πειραζει, καλα να περασετε!

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεσποινα τωρα είδα το μυν, θα ρθειτε με το΄ν άντρα σου?αν ειναι να πω και στον Γιωργο. Κατα τι ώρα λέτε?

μολις θα σου εστελνα μηνυμα!

καλη αρχη με το ψαρακι!

λεμε να ρθουμε μια βολτα. με τα υπολοιπα κοριτσια κανονιζουμε μεσα στις γιορτες που θα ανεβουν η Αννη κ η Αλεξανδρα.

κατα τις 6:30-7:00 βολευει?

οταν ερχομαστε συνηθως παρκαρουμε εκει που γινεται η λαικη.

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Οκ αλλα ας ερθει σιγουρα η Τανια γιατι αμα αργησω με το μικρο να ερθω να σας βρω εκει που θα κατσετε. Αλλιως θα ερθω κι εγω! Σου στελνω πμ με το κινητο μου

θα σου κανω αναπαντητη να εχεις κ το δικο μου!

pHNqp3.png9S1np2.png

Βασιλικη μου καλημερα!

Κι εμενα το ζουζουνι ειναι 7900. Η παιδιατρος ειπε να επιμενω λιγο παραπανω, αλλα εγω δεν θελω γιατι δεν θελω να γινει τιποτα χοντρος σαν κι εμενα!!!

Οσο για το αλλο, ειναι που με την κολλητη μου δεν τα παμε καθολου καλα τον τελευταιο καιρο, και ειναι κριμα δυστυχως να χανεις απο τη ζωη σου ανθρωπους που αγαπας και μαλιστα χωρις ιδιαιτερο λογο...

Κοριτσακι μ εχει συμβει κ με μενα το ξερω πως ειναι αυτο.

Εγινε παρεξηγηση??καμια φορα χωρις να υπάρχει λογος βαζουμε σκεψεις για τον άλλον που δεν υσχυουν. Εχετε μιλήσει ανοιχτα για το θεμα?????

Μηπως η ειλικρινια και η αγαπη η καλη πραιρεση και η αλληλουποχωρηση βοηθησουν λίγο την κατασταση???Τα θεωρω σημσντικα στοιχεια

Επιδη ομως δεν ξερω τι προβλημα υπαρχει ακριβως ευχομαι να πανε τα πραματα όπως πρεπει δηλ αν αξιζει να το παλεψεις καντο διαφορετικα αστο για να μην πληγωνεσαι κ αλλο

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΞΑΝΑΛΕΩ... ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Τόσο δρόμο θα κάνετε να έρθετε και να μην είμαστε όλες παρέα; :(:(:(

Ουτε η Αννα μπορεί αλλά ούτε και η Χριστίνα. Εχει με πυρετό τον Στάθη της από τα δοντάκια του...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...