Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βασιλικη μου καλημερα!

Κι εμενα το ζουζουνι ειναι 7900. Η παιδιατρος ειπε να επιμενω λιγο παραπανω, αλλα εγω δεν θελω γιατι δεν θελω να γινει τιποτα χοντρος σαν κι εμενα!!!

Οσο για το αλλο, ειναι που με την κολλητη μου δεν τα παμε καθολου καλα τον τελευταιο καιρο, και ειναι κριμα δυστυχως να χανεις απο τη ζωη σου ανθρωπους που αγαπας και μαλιστα χωρις ιδιαιτερο λογο...

ticker.png

CEPYp3.png

Ειμαι στη δουλεια και βαριεμαι ηδη!Πως θα περασει η ωρα οεο??

Βασιλικη μου δεν καταλαβαινω τι κανεις με το τικερακι.........Κανεις αντιγραφη τον κωδικο στο πλαισιο που γραφουμε οπως εδω πχ και κατω κατω σου γραφει αποθηκευση υπογραφης και ειναι ετοιμο.Που κανεις λαθος δεν μπορω να καταλαβω για να σε βοηθησω.

Διαφημίσεις

Γυρισαμε κι εμεις απο τα εμβολια

Αλλα δεν ειμαι και πολυ στα χάι μου........ Η μπουμπου δεν πηρε καθολου βαρος :confused: ενω κανει σωστα γευματα και δεν ξερω τι φταιει Θα περιμενουμε κ τον επομενο μηνα. Επισης, κατι ακουσε στην καρδουλα της :-( Και ειπε να κανουμε υπερηχο καρδουλας, να τη δει καρδιολογος Δε σημαινει λεει πως εχει κατι, αλλα αφου δεν την ακουσε πολυ καλα, καλυτερα να το κοιταξουμε!

Ηρω σου ξυπνουσε το ζουζουνι ε? Εμενα συνηθως μετα τα εμβολια ζαβλακωνονται...

Οσο για τα ψυχολογικα...τελικα παντα ετσι ειναι. Εκει που λες παει τελειωσε, να παρεις λιγο τα πανω σου...κατι αλλο εμφανιζεται και σε ξαναριχνει Αισιοδοξια χρειαζεται πιστευω και ο καθενας βρισκει απο καπου και πιανεται για να μην τον παιρνει απο κατω

QuW0p3.png

Αχ Ειρηνη μου μη στεναχωριεσαι. Αμα δε βαλουν κι ενα μηνα δεν εγινε και τιποτα ετσι δεν ειναι??? Οσο για το αλλο δε νομιζω να ειναι τιποτα. Να την πας γρηγορα μονο να σου φυγει η εννοια!

Μωρε τι ζαβλακωμα??? λες και ειχε αδρεναλινη μεσα το εμβολιο!!! Τι να πω! Υπομονη να εχουμε!!!!!!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Παντως περα απο την πλακα, νομιζω θα γινει πολυ ζωηρος ο ατιμος!!!! Δεν καθεται λεπτο ησυχος! Και τα αγορια λενε γενικα οτι ειναι πολυ πιο ζωηρα απο τα κοριτσια!

Ειρηνη εσυ που εχεις τωρα και κοριτσι, βλεπεις διαφορα με το Στελιο σου????

ticker.png

CEPYp3.png

Καλημερα μανουλες κ απο εμας.μειναμε στην μαμα μου χθες κ μολις γυρησαμε.μου ειχανε κ τουρτα με κερακια (μην τυχον κ ξεχασω ποσο γινομαι)

η Κλειω το βραδυ εκανε 37,5 κ το πρωι 38,2 κ της εδωσα ντεπον αυτη τη φορα γιατι το παναντολ μου το φτυνει στα μουτρα....

την νυχτα κοιμηθηκαμε παλι μαζι γιατι ξυπνουσε συνεχεια κ ειμαι σαν S.....

Ειρηνη μην στεναχωριεσαι για τα κιλα.δεν παιρνουν καθε μηνα βαρος πλεον..οσο για την απληρωσια(να το πω ετσι)κ εγω αυτα σκεφτομαι κ τρελενομαι....

Ηρω κ εσυ μην σκας.κ εγω εχασα φιλους μολις απεκτησα παιδι γιατι εχουν αλλη ζωη πλεον αυτοι.αλλα δεν με νοιαζει .εχω το παιδακι μου κ τους εχω ολους γραμμενους.

πολυ ζηλευω που θα συναντηθειτε!ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ ΑΚΟΥΤΕ???

Θαλια καλο εμβολιο σημερα.συμβουλεψου τον αγαπημενο μας γιατρο για τον υπνο κ πες μας κ εμας τι να κανουμε...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλιτσες!

Ειρηνακι μην στεναχωριεσαι κοπελα μου για το βαρος της μικρουλας. κ σε αλλα μωρακια εχει συμβει να μην παρουν βαρος καποιο μηνα. γενικα πως ειναι το βαρος της σε σχεση με τις καμπυλες αναπτυξης? οσο για την καρδουλα της μπορει να μην ειναι κ τιποτα. ο αντρας μου ειχε σαν παιδακι ενα προβληματακι αλλα διορθωθηκε μονο του με τον καιρο.

Ηρω επειδη μαλλον δεν θα μπορεσουμε ποτε να μας βολευει ολες για τη συναντηση εμεις λεμε να ρθουμε το απογευμα μια βολτα στην Ξανθη μιας κ εχει κ καλο καιρο σημερα. θα ρθω με τον αντρα μου. εσεις μπορειτε να παμε για καφεδακι? θα στειλω μηνυμα κ στην Τανια να μου πει. ας βρεθουμε τωρα κ μεσα στις γιορτες μπορουμε να ξανακανονισουμε.

pHNqp3.png9S1np2.png

καλησπερα μανούλες!

Ειρηνη μου δεν πειραζει που δεν πήρε βάρος, αφου τρωει κανονικα ! Δεν μπορει καθε μηνα να παίρνουν! οσο για την καρδουλα τους καντε την εξεταση προληπτικα για να μην το έχεις στον νου σου!

Ηρω ελπιζω σήμερα να είναι καλύτερα η ψυχολογια σου!

Αννυ μου πως είναι σήμερα η Κλειω?

εμεις κοιμθηκαμε καλα, κα ιτο πρωι πηγαμε μια βολτουλα εξω για να πάρουμε τα ψαράκια μας , μιας και σήμερα θα ξεκινησουμε ψάρι. Για να δούμε τι θα δουμε!

Γυρσαμε εφαγα εγω την φρουτοκρεμα αφου κανεις άλλος δεν την ηθελε και η κυρια επεσε ξερη για νανι. Ευτυχως γιατι απο τοτε που έπαψε να μπαίνει στο πάρκο το σπίτι έχει μετατραπει σε παιδοτοπο και καποιος επρεπε να συμμαζέψει. :cry:

απο οτι καταλαβα η συναντηση Ξανθης - Καβαλας δεν θα γίνει ε? ΝΑ το κανονισουμε για οταν θα ανεβει η αντρια ή να το επιχειρησουμε για την άλλη βδομαδα? Αννυ πότε ανεβαίνετε?και αν θυμαμαι είπε πως θα ερθει καβάλα και η αλεξάνδρα.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Ε Αννυ, που θα παει θα της περασει! Περαστικα σας και παλι.

Οσο για αυτο που λες, δικιο εχεις, αλλαζει η ζωη σου και τα ενδιαφεροντα σου κι οχι μονο. Αν ομως δεν εχεις κατανοηση απο τους πολυ κοντινους σου ανθρωπους απο ποιον θα εχεις??? Anyway οπως εγραψα και χθες βλεπω το γιοκα μου να μου χαμογελαει και μου περνανε ολα.

Εγω γιορτες θα ειμαι Θεσ/νικη. Μπορουμε να κανονισουμε μια συναντηση στο cosmos!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...