Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Στρουμφίτα μου......να χαρώ εγω τα πραγματάκια των μπέμπηδων μας....τι κάνεις???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Χριστινάκι μια χαρά! Χαζολογώ στο δίκτυο!

Και για να δεις πόσο σε σκέφτομαι σε ενημερώνω ότι θα πάω να μαγειρέψω φακές! Ούτε γλυκό, ούτε άλλοι πειρασμοί να σου μπαίνουν ιδέες! ;)

Έκανες λίστα με τα απαραίτητα του μπέμπη για το Σάββατο;Είσαι έτοιμη?! ;):D

Γιατί δε βάζεις ένα τικεράκι να βλέπουμε πού είσαι?! Εκτός από lilypie που έχουν προβλήματα καθυστέρησης δεν σου αρέσει κανένα άλλο?

Επεξεργάστηκαν by Iwanna

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

angie ειμαι στο facebook και ειμαστε και φίλες εδώ και καιρό :))))

δεν ΕΧΕΙΣ ΦΩΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ Κ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ FACEBOOK!ΜΑΡΙΑ ΣΥΜ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ? ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ MARAKIOUS,ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΑ???:rolleyes::o:D

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ιωαννουλα φακες βλεπω σημερα..κ εγω αυτο σκεφτομουν αλλα τελικα εκανα πατατες βραστες κ ψητο φιλετο κοτοπουλο!της υγιηνης διατροφης σημερα!

σημερα ξυπνησα πολυ στραβα..δεν ξερω γιατι....ολα με ενοχλουν...γκρρρ!!!

σκεφτομαι κ κατι χαζα συνεχεια!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ??ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑ....ΚΑΝΕ relax!!

ΜΑΡΑΚΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΣ ΜΕΛΟΣ :-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ιωαννουλα φακες βλεπω σημερα..κ εγω αυτο σκεφτομουν αλλα τελικα εκανα πατατες βραστες κ ψητο φιλετο κοτοπουλο!της υγιηνης διατροφης σημερα!

σημερα ξυπνησα πολυ στραβα..δεν ξερω γιατι....ολα με ενοχλουν...γκρρρ!!!

σκεφτομαι κ κατι χαζα συνεχεια!

Χαζομέρα? Δεν κάνεις κάτι που πάντα σου φτιάχνει το κέφι? Διάβασε Αρκά η δες κανένα βιντεάκι "ραδιο-αρβύλα" στο you-tube! Tην προχθεσινή που προσπαθούσε να θυμηθεί πότε γεννήθηκε ο γιος της να το πει στον αστρολόγο τη θυμάσαι?! Κάτι τέτοιο!

Τα χαζά βγάλτα από το μυαλό σου! Μήπως κατα βάθος νυστάζεις; Εγώ σαν τα μωρά, αν κοιμηθώ μετά είμαι μια χαρα!

Πάω να δω αν το έχουν βγάλει στο you tube!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Koρίτσια μη δίνετε και πολύ σημασία στις εναλλαγές διάθεσης, είναι μέσα στο πρόγραμμά!!!! Τα όνειρα, δε, γίνονται και κινηματογραφικό σενάριο!!!!

Αngie, νόμιζα είχα γίνει ήδη μέλος. Θα γίνω τώρα λοιπόν!!! φιλάκια

τί σκέφτεται μια μαμά, στο blog:

http://oimpompires.blogspot.com

9NJ6.jpgRJvQp3.png

KZxPp3.png

Και για να δεις πόσο σε σκέφτομαι σε ενημερώνω ότι θα πάω να μαγειρέψω φακές! Ούτε γλυκό, ούτε άλλοι πειρασμοί να σου μπαίνουν ιδέες! ;)

Γιατί δε βάζεις ένα τικεράκι να βλέπουμε πού είσαι?! Εκτός από lilypie που έχουν προβλήματα καθυστέρησης δεν σου αρέσει κανένα άλλο?

βρε κριτσια και εγώ δεν εχω καταλάβει πως μπαινουν αυτα τα τικερακια σημερα εκανα μια πρωτη προσπαθεια μετα lilypie μουρθε ενα confirmation στο μαιλ μου και απο κει και περα δεν καταλαβαινω πως συνεχίζω

Διαφημίσεις

Με είχαν εκνευρίσει τα τικεράκια μωρέ Ιωννίτσα γιατί όποιο και να είχα βάλει κολούσε...τώρα είμαι 27 εβδ. και 3 ημέρες...!!!:tongue::tongue::tongue: Επίσης να σου πω ότι και γω σήμερα φακές έχω αλλά επειδή βλέπω να καθυστερεί ο σύζυγος στο γραφείο θα με πάει κατα τις 16:00 στην μανούλα μου και στον μπαμπά μου για να μην περιμένω εδώ και μετά θα έρθει να πάρει όταν τελειώσει, οπότε δεν με βλέπω να κρατιέμαι μέχρι τις 20:00 που θα έρθει να με πάρει και έτσι μάλλον θα φάω κοτοπουλάκι ψητό με καμιά σαλατούλα....!!!:tongue::tongue::tongue: ίσως τσιμπήσω και κανα 2 πατατούλες ψητές που μου αρέσουν χιχιχιχιχ!!!

Αχ βρε κοριτσακια μου με τα φαγητα!!!Εχω μια πεινα.......

Και αυτο το κοτοπουλακι με τις πατατουλες!!!!!!!!

Με ξελιγωσατε και παραγγειλα να φαω goodys η καημενη!!!!

Σημερα θελω και εγω γλυκακι αλλα δεν λεω τιποτα μην σας βαζω

σε πειρασμο!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...