Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι κανετε μανουλες??

Εμεις γυρισαμε πριν καμια ωριτσα απο αγορα. Αυριο εχει δουλεια το προγραμμα, οποτε θα τα πουμε απο νωρις.

Δεν ειμαι και στα πολυ καλα μου (στα καθολου μου δηλαδη), αλλα βλεπω το ζουζουνι μου και ξεχνιεμαι...

Καληνυχτααααααααααα!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!

Χρόνια Πολλά Άννυ μας αγαπημένη!!! Ότι επιθυμείς! Να σε χαίρεται το Κλειουλίνι κι ο αντρούλης σου. Κ όποτ με το καλό θέλετε, κ μ´ένα αδερφάκι!

Πάντα γεροί, ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι όλοι σας!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κι αφού πρόλαβα κ πόσταρα πριν τις δώδεκα για να προλάβω να ευχηθώ, συνεχίζω με χαρούμενα μηνογενέθλια στα μωράκια που είχαν αυτές τις μέρες. Περαστικά στο όμορφο κοριτσάκι μας, το Κλειουλίνι μας. Να μην κάνει άλλο πυρετό απόψε κ αύριο να ´ναι περδίκι! Περαστικά κ σ´όλες τις βουλωμένες μυτούλες.

Εγώ έφυγαα απ´την δουλειά 19:30 απόψε. Πήρα άδεια αύριο τελικά για να κάνω τις δουλειές που έχω στο κέντρο-ωραία μέρα διάλεξα, αλλά δεν το ήξερα όταν το κανόνισα. Θα κάνουμε κ εμβόλιο αύριο.

Η μικρή μου εξακολουθεί τα ξυπνήματα ανά μισάωρο αρχικά κ μετά ανα δύωρο. Δεν χρειάζεται να σας πω πώς είμαι. Πάω για ύπνο!!!

Argi-theo, τι έπαθες βρε κοριτσάκι; Προσπάθησε να κοιμηθείς!

Καληνύχτα σε όλες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες!!!!

Εμείς για άλλη μία μέρα γυρίζαμε!!!!Το πρωί στη γιαγιά μας με τα ξαδερφάκια μας και από το μεσημέρι μέχρι τις 9 στο λεωφορείο του "Χαμόγελου"...(έχω νέες φώτο...χιχιχιχιχι)

Σας διάβασα από το Playstation...κι ετσι δεν θυμάμαι τίποτα!!!!

Περαστικά στα μπεμπάκια που είναι αρρωστούλια!!!!

Χρόνια πολλά στα μπεμπάκια που είχαν και έχουν μηνογενεθλιάκια!!!!

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας!!!!

Σχετικά με τη συνάντηση...εγώ για Πέμπτη είμαι μέσα!!!!Θα συμφωνήσω να μην το τρενάρουμε για την επόμενη εβδομάδα...γιατί έτσι θα τα πούμε του χρόνου (κυριολεκτικά)...

Την Πέμπτη γιορτάζει και η μανούλα μου και αν είχαμε βαπτιστεί και η μπουμπού....αλλά η συνάντηση θα είναι νωρίς...;)..Επομένως θα τα προλάβουμε όλα!!!!...χιχιχιχιχιχι...Γιατί μας αρέσουν οι βολτίτσες!!!!

Διαφημίσεις

καλησπέρα ζουζουνίτσες!

τι κάνετε?

εύχομαι γλυκά γλυκά νανάκια!

Αννυ χρόνια σου πολλά κοριτσάκι!σου ευχομαι οτι καλύτερο,να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!

περαστικά στην Κλειώ,μακάρι να μην ανεβάσει παλι πυρετό και να γίνει καλά πολύ πολύ γρήγορα!ως τότε υπομονή,θα περάσει....

πάντως για τον πυρετό τις οδηγίες που έδωσε η Βίκη ξέρω κι εγώ οτι δίνουν οι παιδίατροι.γδύσιμο-να μείνει μόνο με την πάνα εν ανάγκη,20'μπανάκι οπου σταδιακά παγώνεις το νερό-ποτέ όμως παγωμένο-και μετά αντιπυρετικό.

Αλεξάνδρα,Δήμητρα και Μαρία εστω και καθυστερημένα καλώς μπήκαν τα παιδάκια σας στον επόμενο μήνα ζωής!

εμείς είμαστε καλά,σήμερα είχαμε παιδίατρο,κάναμε το εμβόλιο μας και το επόμενο-τετραπλο στον χρόνο μας είπε..

η Γεωργία μου είναι 9200 γρ και 74 πόντους!παρόλο που δεν τα πάμε καλά με τις στερεες πήρε 400 γρ!!είναι πολύ μεγαλοσωμη όμως,δεν είναι χοντρούλα:tongue:

μου είπε οτι τα 45 ξυπνήματα τα βράδια είναι μάλλον από τα δοντάκια της και να κανω υπομονή:(:(οπότε κουράγιο μάνες,λογικά στην ίδια φάση είναι όλα τα ζουζουνάκια....και να πηγαίνω δίπλα της,να της μιλάω,να την χαιδεύω,καθυσηχάζωκτλ αλλά να μην την σηκώνω γιατί πρέπει σιγά σιγά-μετά τους 8 μήνες-να μάθει να παρηγοριέται μόνη της.θα προσπαθήσω αν είναι για το καλό της!

μόνο που έχει βγάλει μερικά σπυράκια γύρω από το στόμα-ερεθισμός απο την πιπίλα.μας είπε να αλλάξουμε πιπίλα,να πάρουμε αυτές που το κόκκαλο γυρνάει προς τα έξω.μήπως εχει καμιά σας?δε μας είπε μάρκα και στα τζαμπο και σε 2 φαρμακεία που πήγαν δεν είχαν:(

α και το εποχικό εμβολιο δεν της το έκανα τελικά..

καλή δύναμη εργαζόμενες μανούλες,κρατάτε γερά!!!

μόλις τσάκισα μια ολόκληρη σοκολάτα:oops::oops::oops::oops::oops:

η Νικόλ μας τι κάνει?η Αναστασία μας?εύχομαι καλάααααααααααα!

άντε,σας αφήνω,πάω να την πέσω κι εγώ!

παρόλο που δεν έχω χρόνο να μπαίνω πιο συχνά,να ξέρετε σας σκέφτομαι και ευχομαι τα καλύτερα για όλες σας!!!!!

F_mb3tSM_U0

ακούστε το,είναι υπέροχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.................

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλησπέρα Μαράκι!!!

Μια χαρά είναι η μπουμπούκα!!!!Εμείς χρησιμοποιούμε τις πιπίλες της ΜΑΜ...κι επειδή είδα κι εγώ απο τα σαλάκια να κάνει κοκκινίλες της πήρα τις ΜΑΜ Air...Μάλλον τον ερεθισμό τον κάνουν τα σαλάκια και αυτή πιστεύω πως βοηθάει...

c34cc7164a6ee029e20dd8c2661d1e08.jpg

Καληνύχτα σε όλες τις μανουλίτσες και τα μπεμπάκια!!!!

Good-Morning-SMS-300x225.jpg

Ειπα να κερασω κατι ζεστο, γιατι μου φαινεται τσουζει λιγο σημερα το κρυο...

Μαρια μου μπραβο στη μεγαλοσωμη Γιωργια μας! Δηλαδη τελειωσατε με τα μηνιαια εμβολια ε?

Κι εμεις σημερα εμβολιακια εχουμε Και τα δυο μου τα ζουζουνια Σε λιγο θα τα ξυπνησω για το γαλατακι και θα τα ετοιμασω

Λογω των ΜΜΜ θα δουλεψω μετα απο το σπιτι. Θελω ρε γμτ να αλλαξω και κατι ρουχα που εφεραν στο Στελιο και ειναι για "το μικρο σπιτι στο λιβαδι" Ελπιζω να προλαβω, γιατι στο τελος δε θα μου τα αλλαζουν

Να εχουμε μια ομορφη μερα!.........αν και κρυα την κοβω

QuW0p3.png

Kαλημέρα μανούλες!

Μετά από 92827 ξυπνήματα επιτέλους σηκωθήκαμε στις 8 γιατί ετσι και αλλιώς αυτό δεν είναι ύπνος. Δεν ξερω τι στο καλό γίνεται, είπαμε να ξυπνάει, αλλά κάθε μισή με 1 ώρα είναι υπερβολή. Πως ξεκουράζεται? Σήμερα έχουμε εμβόλιο, οπότε να δω τι έχει να μου προτείνει ο αγαπητός παιδίατρος!

Άννυ χρόνια σου πολλά, να είσαι πάντα καλά και να σε χαίρονται η Κλειούλα σου και ο σύζυγος!

Χρόνια πολλά και σε όσα παιδάκια είχαν μηνογέννεθλια!

Ιωάννα κάτι διάβασα, αλλά δεν θέλω να το σχολιάσω μην σας ματιάσω και ελπίζω τα ίδια να είχατε και σήμερα.

Μαρία μπράβο στη Γεωργία σας, μια χαρά βάρος έχει παρόλο που δεν τα πάει καλά με τα φαγάκι της. Οπότε μην αγχωνεσαι, σιγα-σιγά θα μάθει, εξάλλου για τον 1ο χρόνο η βάσικη τροφή είναι το γάλα.

Ειρήνη καλό εμβόλιο και στα δυο σου πιτσιρικάκια και όσο για τις συνταγές, πές τις μας, χαμένες δεν θα πάνε!

Αυτά θυμήθηκα, σόρρυ αν ξέχασα κάτι, καλή μας μερα!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Εγω δουλεια σημερα!

Εμεις ξυπνουσαμε συνεχεια και δεν ηταν για γαλα... Μαλλον απο το εμβολιο... Επισης μολις σηκωθηκα απ το κρεβατι ξυπνησε! Και για να ντυθω ουτε λογος! Ηρθε η πεθερα και μετα ντυθηκα...

Με 4 ωρες υπνο κι αυτος διακεκομενος τι να σου κανει και το κονσιλερ????????

Κι εμεις τισ ιδιες πιπιλες χρησιμοποιουμε με την Αλεξανδρα. Ειναι μια χαρα, δε μαζευονται σαλια. Τωρα με το κοκκαλο προς τα εξω δεν εχω δει ποτε μου...

Φιλια!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, εμάς η νύχτα καλύτερη από χθες αλλά το ξημέρωμα τον πήρα στο κρεββάτι γιατί γκρίνιαξε και φοβήθηκα μην μου αρχίσει τα ξυπνήματα και με ξενυχτίσει πάλι. Μαζί μας κοιμάται σαν πουλάκι. Ούτε λόγος για γκρίνια. Μάλλον είναι τα δόντια αφού και κάτι περίεργες γκριμάτσες κάνει με το στόμα του σαν φαφουτάκι. Να έχουμε μια υπέροχη μέρα. Εμένα με περιμένει ένας νεροχύτης γιατί δεν αξιώθηκα χθες βράδυ.

mU4Ep3.png

Καλημερα κοριτσια!

Εμεις ειχαμε ενα ξυπνημα κατα τις 6 που τον πηρα στο κρεβατι μας, τον κοιμισα και ξανα κρεβατι μεχρι τις 7 που πλεον τον ταισα:confused::confused:

Τωρα πρεπει να κανω καμια δουλεια πριν κατεβω μαγαζι αλλα βαριεμαι ελεηνα:rolleyes::rolleyes:Θελω να παω και κομμωτηριο τοσο καιρο και με τη δουλεια και τον μικρο δεν βρισκω ευκαιρια και με πιανουν τα νευρακια μου:mad::mad::mad:

Θαλεια τοσα ξυπνηματα ρε φιλη?Γιατι ρε γαμωτο?Μηπως ποναει?Καλο τσιμπιμα σημερα......:confused::confused::confused:

Παω να κανω ενα καφεδακι.............

καλημερα στα κοριτσια

τι κάνετε????ακομα εχουμε λιγο ήλιο εδω αλλα απο ΣΚ όλα αλλαζουν στο καιρο άκουσα!!!!!Αναβουμε καλοριφερ επιτελους κ φοραμε μαλον πουλοβερ!!!!

Θάλεια εμβολιο ??καλη επιτυχία

Μαρια (ατλαντισ) 9 κιλά????? μονο η δικη μ ειναι αδυνατουλα????(μονο 7400!!!!!!!!!!!) Μετα τον 8 πρεπει να γινουμε δηλ πιο αυστηρες εεε???κ οταν κλαιει μεσα στη νυχτα πώς να το αφησουμ να παρηγοριουνται μονα τους???μ φαινεται δυσκολο αν κ φοβαμαι μην αποκτησει κακες συνηθειες που δυσκολα κοβονται !!γενικα ειναι λιγο δυσκολα αυτα τα θεματα με τον υπνο!!!

Ηρω κοριτασακι μ τι συνεβηκε??? εγινε κανα επισοδειο ή τα ψυχολογικα μας????? Απο ψυχολογικα πάντως σε καταλαβαινω κ εγω ετσι ειμαι συχνα αν θες μοιρασιυ το μαζι μας!!

Βρε Βασω πολλες ώρες κ εσυ στο μαγαζι ε???????πως τα καταφερνεις με σπιτι κ παιδι ?????

Μαρακι επιτελεους λιγη άδεια τη χρειαζεσαι!!!

Εμεις εδω δεν εχουμε Mall!!!Ti κριμα!!!:(:(:(:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...