Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Εντάξει σε μια γονιμοποίηση όλα παίζουν ρόλο απλά ένα μέτριο σπέρμα κάποια στιγμή θα δώσει βλαστοκυστη δύσκολα να αποτύχει πολλές φορές . 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμεις μια απο τα ιδια κοριτσια..πυρετο κ διαροια.δεν πολυτρωει, μονο θελει ζιζι κ εχει υπνιλια.

το βραδυ στις 4 εκανε 39,4 πυρετο.ψηνοταν το γιαβρι μου.μετα την επαιρνε ο υπνος κ ξυπνουσε με κλαματα.κατα τις 7 κοιμη8ηκε στην κυριολεξια πανω μου για κανα 2ωρο κ ετσι κοιμηθηκα κ εγω λιγο ακομη...ας ελπισουμε να ειναι η τελευταια μερα γιατι πολυ ταλαιπωρηθηκε....

Μαρια για το καρεκλακι που λες,εγω την Κλειω την εβγαλα απο αυτο του καροτσιου.ηταν ισα ισα στο μακρος,χτυπουσαν τα ποδια της στην πλατη του αυτοκινητου κ ηταν κ στενα.την εβαλα σε κανονικο τωρα που κοιταει μπροστα.θα λεγα να σου στελνε η θεια σου το καινουργιο.θα ταλαιπωρηθειτε μεχρι την Καλαματα...κ με την ευκαιρια πες μου κ τιμη για το κα8ισμα....

περαστικουλια σας Αννυ μ. Σε καταλαβαινω για τη στεναχωρια που θαχεις.Εμενα τετοιο πυρετο μου τον ειχε κάνει 4 μηνων μεσα στο κατακαλοκαιρο του Αυγουστου Θα περασει καντε λιγο υπμονη κ θα συνελθει το παιδακι πάλι:-(:sad:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Alo Δήμητρα μου!!! Το έχει ρίξει στο παιχνίδι ο Νικόλας μας ε? μπράβο το αγόρι μας. Εμείς εδώ θέλουμε παρέα για να παίξουμε, μόνη της δεν παίζει με τπτ. Αμα είμαι και εγώ δίπλα παίζει με ότι θες χαχαχα

Πριν 20 λεπτά βυζοκοιμήθηκε η Λου και εγώ βρήκα την ευκαιρία να ετοιμάσω μπιφτέκια για 2 βδομάδες χαχαχα, έτοιμα τώρα πλέον με κοιτάζει απειλητικά ο τιγκαρισμένος νεροχύτης και εγώ κάνω την κινέζα.

Απόψε λέω να κάνω εκείνη την απαίσια πίτσα που έκανα και το προηγούμενο σάββατο μια και έχω υλικά και θα πάνε χαμένα αμα δεν τα φτιάξω τα τυριά κλπ.(κάνω και δίαιτα τρομάρα μου...) Οπότε αμα ξυπνήσει το Λουσάκι θα την ξεκινήσω. Τώρα ανάπαυση και η μαμά.

Ά, για την Παρασκευή, ξέχασα ότι θα έχω επισκέψεις και εγώ, οπότε για Πέμπτη είμαι μέσα μόνο....

GaiGp3.png

Καλως το Βικακι!!!!Αχ βρε φιλη!Δεν νυσταζει αυτο το παιδι σου???Τουλαχιστον κανει προοδους στο φαι!!

Εγω Δευτερα δεν μπορω γιατι εχουμε γιατρο(εμβολιο)οποτε ουτε και Τριτη μην ανεβασει πυρετο.

Μηπως να συναντηθουμε μισες Πεμπτη μισες Παρασκευη???Δεν βλεπω να βρισκουμε ποτε ολες μερα!

Κικη μου, για νησι παντως γρηγορα ηρθε!

Παρακαλω! με το καλο να τα φορεσει ο μπεμπουλης σου και να βαλεις και φωτος να τον καμαρωσουμε!

Έβαλα μία με τα κερατάκια!!!!!

Είναι παρα πολύ ωραία!

Διεύθυνση όμως δεν μου έβαλες....

Γεια σου Βικυ Βασω και Κική απο το νησι μ αλλα λογια καλησπέρα σε όλες τις Βασιλικες!!!!!!!!!!!!!! απο μενα την Βασιλικη!!!:P:p

Κικη πώς ειναι το μικρο σου ???χαθηηκες πολυ καιρο !!!!

Βικυ πολυ το ζιζι???? και μενα μια βυζοεξαρτηση την εχει!!!!!!!!!

Ρε κοριτσια βλέπω όλες πεσατε στο διαβασμα στα βιβλία του Παπαβεντση βλεπω!!! Βοηθανε πιστευετε????? Σε συνδιασμο με τον δικο σας παιδιατρο η καθεμια ακολουθειτε συγχρονως και το Παπαβεντση???

Ειχα μιλησει μεσω email παλιοτερα κ μουκανε καλη εντυπωση.Α!!και με τη γυναικα του εχω μιλησει τηλεφωνικως για το θηλασμο κάποιες πληροφοριές που εψαχνα κ μου φανηκε ευγενεστατη!!

Διαφημίσεις

Μια χαζη ερωτηση : προσπαθω να βαλω τικερακι επιτελους μετα απ ο 1 χρονο στο φορουμ και κολαω στο τελευταιο σταδιο : κατι μου λεει να κανω copy αλλα δεν καταλαβαινω που πρεπει να το κανω copy:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Μια χαζη ερωτηση : προσπαθω να βαλω τικερακι επιτελους μετα απ ο 1 χρονο στο φορουμ και κολαω στο τελευταιο σταδιο : κατι μου λεει να κανω copy αλλα δεν καταλαβαινω που πρεπει να το κανω copy:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Πας πινακα ελεγχου, επεξεργασια υπογραφης και κανεις τον κωδικο paste στο πλαισιο που εχει οπως οταν γραφεις μηνυμα εδω.Πατας αποθηκευση και ειναι οκ

Πας πινακα ελεγχου, επεξεργασια υπογραφης και κανεις τον κωδικο paste στο πλαισιο που εχει οπως οταν γραφεις μηνυμα εδω.Πατας αποθηκευση και ειναι οκ

για να προσπαθησω πάλι ευχαριστω πάντως Βασω:tongue:

Γεια σου Βικυ Βασω και Κική απο το νησι μ αλλα λογια καλησπέρα σε όλες τις Βασιλικες!!!!!!!!!!!!!! απο μενα την Βασιλικη!!!:P:p

Κικη πώς ειναι το μικρο σου ???χαθηηκες πολυ καιρο !!!!

Βικυ πολυ το ζιζι???? και μενα μια βυζοεξαρτηση την εχει!!!!!!!!!

Ρε κοριτσια βλέπω όλες πεσατε στο διαβασμα στα βιβλία του Παπαβεντση βλεπω!!! Βοηθανε πιστευετε????? Σε συνδιασμο με τον δικο σας παιδιατρο η καθεμια ακολουθειτε συγχρονως και το Παπαβεντση???

Ειχα μιλησει μεσω email παλιοτερα κ μουκανε καλη εντυπωση.Α!!και με τη γυναικα του εχω μιλησει τηλεφωνικως για το θηλασμο κάποιες πληροφοριές που εψαχνα κ μου φανηκε ευγενεστατη!!

Γεια σου Βασούλα!!!!

Εγώ δεν ανήκω στις Βασιλικούλες! Είμαι Κυριακούλα!!!

Καλά είναι και ο μικρούλης. Αν και όλο το απόγευμα έχει μια γκρίνια άλλο πράγμα!!! Μάλλον τα δόντια του. Βγάζουμε το 4ο!

Μπαίνω που και που αλλά δεν σε πετυχαίνω. Δεν έχω και πολύ χρόνο. Δουλειά, μωρό, σπίτι κλπ.

Δεν σε έχω εσένα στο facebook?

Διαφημίσεις

Όταν σου εμφανίσει το τικεράκι πας από κάτω που λέει Forum signatures και πατάς αυτό που λέει BB CODE και θα σου βγάλει ένα μακρινάρι στο πλαίσιο από κάτω. Αυτό κάνεις copy

Τι κανετε μανουλομωρακια?

Εγω συνεχιζω μες τα νευρα........αφου συνεχιζω.........απληρωτη!!!

eirhnh moy iωση ειναι!ουτε εγω δινω πονσταν.παναντολ δινω μολις παει 38και.κομπρεσες κανω σκετες με νερο.το ξυδι δεν το ξερω..!τι κανει?θα το κανω κ αυτο αν κ θελω να κανω εμετο με την μυρωδια του

Εμενα παντως εκανε θαυματα το ξυδι! Μυριζει ξεμυριζει, με εσωσε! Με χλιαρο νερακι και ξυδακι, το ακουμπας στο μετωπακι της για λιγο. Μολις αρχιζει να κρυωνει το ξαναβουτας, να μη μενει βεβαια κρυο στο κεφαλακι της!

Ας πουν ολες αν μπορουν Πεμπτη για να το κλεισουμε!Αν και νομιζω δεν εχει πει καμια οτι δεν μπορει!

Τι λετε για Πεμπτη μανες???????

Πειτε για να το κλεισουμε......

Πεμπτη 17:00 στο Mall............

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 5ΚΑΙ ΦΤΑΝΩ ΣΠΙΤΙ... ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΜΑΝΑ, ΚΑΛΕΣ 6ΜΙΣΗ ΜΕ ΚΟΒΩ ΝΑ ΦΤΑΝΩ MALL

Βικυ, το ακουσα κι εγω αυτο στο mummy αλλα μου φανηκε λιγο τραβηγμενο Δλδ οταν ειναι καταχειμωνο, θα το αφησω γδυτο το παιδι? :roll::roll::roll:

QuW0p3.png

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 5ΚΑΙ ΦΤΑΝΩ ΣΠΙΤΙ... ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΜΑΝΑ, ΚΑΛΕΣ 6ΜΙΣΗ ΜΕ ΚΟΒΩ ΝΑ ΦΤΑΝΩ MALL

Γεια σου Ειρηνη!!!Υπομονη!!

Και εγω 5 φευγω απο το μαγαζι αλλα και τα κοριτσια που ερχονται απο μακρια δεν μπορουν γιατι νυχτωνει νωρις οποτε πολυ δυσκολο.Ουτε εγω μπορω να ειμαι 5 νταν εκει!

Γεια σου Ειρηνη!!!Υπομονη!!

Και εγω 5 φευγω απο το μαγαζι αλλα και τα κοριτσια που ερχονται απο μακρια δεν μπορουν γιατι νυχτωνει νωρις οποτε πολυ δυσκολο.Ουτε εγω μπορω να ειμαι 5 νταν εκει!

οκ κοριτσακι!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...