Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Εντάξει σε μια γονιμοποίηση όλα παίζουν ρόλο απλά ένα μέτριο σπέρμα κάποια στιγμή θα δώσει βλαστοκυστη δύσκολα να αποτύχει πολλές φορές . 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βασουλα θα στο χαλασουμε γιατι εγω, η αννυ και η δεσπω δεν μπορούμε!χαχαχαχα Βρείτε άλλη μερα!!!

ε ναι!εμας μας ξεχασε!χαχαχα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βάσω εγώ μπορω για Πέμπτη. Που είναι και η αρχηγός μας να κάνει τα κουμάντα της! Βέβαια την Πέμπτη νομίζω είναι της αγ. Αννας οπότε δεν θα μπορεί η Αννα. Αχ δεν ξέρω... Ας πουν και τα υπολοιπα κορίτσια. Εγώ πάντως μπορώ!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα φιλενάδες!!

είδα τούρτα, (μόνο την προηγούμενη σελίδα πρόλαβα να διαβάσω χαχαχαχα... προς το παρόν...)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΜΑ ΑΝΝΥ !!!!!!!!!!!!!

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ KAI ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ!!!!

Να σε χαίρεται η οικογένειά σου, και να έχετε πάντα χαρές και υγεία στο σπίτι σας!

Περαστικά στην Κλειούλα που διαβάζω ότι είναι άρρωστη, άκουγα το σάββατο στην εκπομπή mommy από έναν παιδίατρο ότι στον έντονο πυρετό (αν δεν θέλουμε να δώσουμε αντιπυρετικό εννοεί φυσικά) βγάζουμε τα ρούχα του μωρού, έχουμε έναν ανεμιστήρα στο δωμάτιο να φυσάει τον αέρα ώστε να δροσίζεται το μωράκι και κάνουμε 20λεπτα τουλάχιστον μπανάκια το μωρό κρυώνοντας σταδιακά το νεράκι. Αυτά ισχύουν και στην περίπτωση που έχει γαστρεντερίτιδα πχ και κάνει συνεχώς εμετό οπότε δεν μπορεί να κρατήσει το αντιπυρετικό στον οργανισμό του.

Είπα πολλά ε? χαχαχα

Πάω να σας διαβάσω φιλενάδες μου!!!

Α, για Πέμπτη Βασούλα και εγώ μέσα

GaiGp3.png

Την Πέμπτη όπως είπε και η Αννη είναι της Αγ. Αννης και λογικά δεν θα μπορεί η Αννα και μην ξεχνάτε και την Χριστίνα μας...

Πτώση θερμοκραίας και χίονια είπαν από Παρασκευή έως Δευτέρα...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!!

Εχθές βαφτίσαμε τον άγγελό μας, και το όνομα αυτού Κυριάκος.......

Ήταν όλα υπέροχα, ο καιρός θαυμάσιος, ήρθε πολύς κόσμος να τον καμαρώσει και όλοι περάσμε πολύ ωραία.

Ο μικρός μας ήταν άψογος, δεν ακούστηκε η φωνή του και στο μυστήριο αλλά και στο τραπέζι που κάναμε μετά.Πήγαινε από τραπέζι σε τραπέζι και από αγκαλιά σε αγκαλιά και ήταν κοινωνικότατος στην πρώτη του επίσημη παρουσίαση!!!!

Ήταν πολυ συγκινητικές οι στιγμές και δοξάζω την Παναγία που με αξίωσε να το ζήσω.

Εύχομαι να μπορέσω να κάνω και το γάμο του......

Ελισάβετ μου να τον χαίρεστε τον νεοφώτιστο Κυριάκο!!! Σου εύχομαι να τον δεις όπως εσεις επιθυμείτε και με μια καλή νύφη φυσικά!!

καλημερα μανουλιτσες!

εμεις εχουμε σημερα επετειο 2 χρονων γαμου κ ειμαι πολυ ευτυχισμενη που θα την περασω με τον Γ. γιατι τελικα δεν πηγε Αθηνα κ θα ειμαστε μαζι. το βραδυ θα τον κρατησει η πεθερα κ θα βγουμε για φαγητο. αρχισα κ διαιτα σημερα αλλα θα την χαλασω απο την 1η μερα:tongue: να σας κερασω κ κατι για την επετειο!

Δεσποινάκι να τα χιλιάσετε!!!!!!!

Κι επειδή είχαμε κι εμείς μηνογενεθλιάκια!!!

Θα σας κεράσουμε έστω κι αργά;)!!!!!

Και φυσικά είμαστε ακόμη ξύπνιες!!!!!!!!!!!!

Άλεξ μου να τους εκατομυριάσετε και εσείς τους μήνες σας!!!!!!!

Καλημέρα μανούλες!

Σήμερα κερνάω για βάφτιση, γιορτή και μηνογενέθλια!

Χαρούμενα μηνογενέθλια για χθες Αλεξάνδρα και για σήμερα Μαρία. Να τα χαιρόμαστε!!

Αννυ μου χιλιόχρονη, πολύχρωμη και πάντα ευτυχισμένη!!! Ελπίζω η Κλειούλα να αναρρώσει γρήγορα!!!

Δημητρά μου να τον χαίρεστε και από εδώ και να τους εκατομμυριάσετε τους μήνες σας!!!

GaiGp3.png

...... και λίγα λόγια για εμάς.....

Οι νύχτες μας είναι κόλαση, οι μέρες μέσα στην μίρλα, αλλά η μαμά επειδή της τελειώνει η υπομονή ψάχνει για ωτασπίδες χαχαχα...

Με το φαγάκι τολμώ να πω ότι κάνουμε μικρές προόδους αλλά με την γκρίνια δυστυχώς πάμε πίσω ολοταχώς. Είμαστε βυζοπλάνγκτ σε σημείο που 2 μέρες τώρα το στήθος άρχισε από το πολύ πιπίλισμα και στάζει όπως τον πρώτο μήνα... ήμαρτον....

Και φυσικά πάλι κλαίει...... μπουχουυυυυυυυυυ

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Βικάκι η Λου επαναστατεί!θέλει το βυζί της!! και μαζί της κι η δικιά μου..και σκέφτομαι πάλι σήμερα πως σε ένα μήνα πρέπει να γυρίσω στη δουλειά...:-(και την σκέφτομαι τι θα κάνει..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Βικάκι η Λου επαναστατεί!θέλει το βυζί της!! και μαζί της κι η δικιά μου..και σκέφτομαι πάλι σήμερα πως σε ένα μήνα πρέπει να γυρίσω στη δουλειά...:-(και την σκέφτομαι τι θα κάνει..

Γειά σου Αντζούλα μου!!! Φιλη μου το μπισκοτάκι θα κάνει ότι και το Λουσάκι, δλδ γαλατάκι το πρωί, φρουτάκι από την γιαγιά και το μεσημέρι φαγάκι και κατόπιν γάλα. Ε, πού θα της πάει, πάνω στον μήνα θα συνηθίσει και αυτή.....

Εσύ εν το μεταξύ θα έχεις τύψεις κλπ και όλα τα κλασικά όπως όλες μας χαχα

GaiGp3.png

Καλησπέρα!

Αχ Βίκυ για τα βράδυα πόσο σε νιώθω δε λέγεται!!!Τουλάχιστον 7 φορές ξυπνάει. Μίρλα πολύ δεν έχουμε εμείς γιατί όλη μέρα παίζει με τα δεκάδες καινούρια δώρα που του έφεραν οι φίλοι του. Είναι ενθουσιασμένος.

Την Πέμπτη μπορώ κι εγώ για καφεδάκι μια χαρά! Παρασκευή όπως είπα θα πάμε να χτυπήσουμε το πρώτο εμβόλιο μηνιγ/κου.

X4pTp3.png

Καλησπέρα μαμαδες

Χρονια πολλα Αννυ να τα εκαταστησεις!!

Ελισαβετ να σου ζησει ο Κυριακος!!!

Δημητρουλα να σας ζησει ο Νικολας για την Βαφτιση αλλα και για την πρωτη γιορτουλα του!!!

:wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...