Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΩΡΑ:17.00 μμ

ΜΕΡΟΣ: Mall

σκοπος:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ :-)!!!!

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ Ε!!?!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ εδώ:

Αντζυ

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Εμεις αυτοκολλητοι απο εχθες λογω του εμβολιου! Τωρα του εβαλα τραγουδακια και καθεται λιγο!!!

Αννυ χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια εγω θα προσπαθησω να ερθω και Χρυσ/πολη! Αλλα αν ερθετε Ξανθη ακομα καλυτερα. δεν θελω ομως εγω να σας τη σπαω κι εξαιτιας μου να χαλατε τη συνατηση! Λοιπον κανονιστε και πειτε μου οπως κι αν εχει.

Αλεξ για την ονειρουπολη, οπως εγραψα και προχθες ειναι πολυ ωραια και για εσας! Τωρα ο μικρος μου εμενα τι καταλαβε δεν ξερω! Χαιροτανε με τα φωτακια, τα παιδια, τον Αγιο Βασιλη!!! Επισης καναμε καρουζελ που του αρεσε πολυ και κατι αλλες κουνιες! Εσεις ξερετε!!

Μαρια για το καρεκλακι ενταξε ειναι. χωραει ακομα λογικα. Αλλα επειδη τα ποδια του Λευτερη βρισκουν στο καθισμα μονο αυτο λιγο ειναι ενα προβλημα. Πες τη θεια σου να σου στειλει το αλλο να το βαλεις. Αλλιως παρε το δικο μας κι εγω θα παω με το πορτ μπεμπε. Αλλο 7900 κι αλλο 10 και που ειναι ο Λευτερης. Εμεις βολευομαστε ακομα.

Χαρουμενα μηνογενεθλια σε ολα τα ζουζουνια!!!

Φιλια και καλο μεσημερι!!!

ticker.png

CEPYp3.png

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΩΡΑ:17.00 μμ

ΜΕΡΟΣ: Mall

σκοπος:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ :-)!!!!

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ Ε!!?!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ εδώ:

Αντζυ

Αχ τι ωραία κορίτσια!

Ζηλεύωωωωωωωωωωωωωω θέλω κι εγώ!!!!!!!!

Διαφημίσεις

οι κοσμογυρισμένες μανούλες Απριλίου θα είμαστε!!μια στη Σκιάθο,μια στη Θεσσαλονίκη,μια στην Κύπρο,μια στην Ξάνθη,μια στο Ναύπλιο...που θα πρωτοπάμε πια οι μάνες?χαχα!να νοικιάσουμε με το χρόνο ένα πούλμαν!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

οι κοσμογυρισμένες μανούλες Απριλίου θα είμαστε!!μια στη Σκιάθο,μια στη Θεσσαλονίκη,μια στην Κύπρο,μια στην Ξάνθη,μια στο Ναύπλιο...που θα πρωτοπάμε πια οι μάνες?χαχα!να νοικιάσουμε με το χρόνο ένα πούλμαν!

ΑΑΑΑ όλα κι όλα! Ο μόνος καλοκαιρινός προορισμός είμαι εγώ!!!!!

Άντε θα σας κλείσω και δωμάτια με τιμή group!!!!

Διαφημίσεις

εμεις μια απο τα ιδια κοριτσια..πυρετο κ διαροια.δεν πολυτρωει, μονο θελει ζιζι κ εχει υπνιλια.

το βραδυ στις 4 εκανε 39,4 πυρετο.ψηνοταν το γιαβρι μου.μετα την επαιρνε ο υπνος κ ξυπνουσε με κλαματα.κατα τις 7 κοιμη8ηκε στην κυριολεξια πανω μου για κανα 2ωρο κ ετσι κοιμηθηκα κ εγω λιγο ακομη...ας ελπισουμε να ειναι η τελευταια μερα γιατι πολυ ταλαιπωρηθηκε....

Μαρια για το καρεκλακι που λες,εγω την Κλειω την εβγαλα απο αυτο του καροτσιου.ηταν ισα ισα στο μακρος,χτυπουσαν τα ποδια της στην πλατη του αυτοκινητου κ ηταν κ στενα.την εβαλα σε κανονικο τωρα που κοιταει μπροστα.θα λεγα να σου στελνε η θεια σου το καινουργιο.θα ταλαιπωρηθειτε μεχρι την Καλαματα...κ με την ευκαιρια πες μου κ τιμη για το κα8ισμα....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Άκυρο με το κάθισμα. Ξενέρωσα. Μου είπε η αδερφή μου που τα έχει δει ότι είναι για πολύ μεγαλύτερα παιδιά όχι για τώρα. Περιμένω να μου πει μοντέλο να τα ψάξω στο ιντερνετ. Και είπα να γλιτώσω τα έξοδα για το κάθισμα η μάνα! Τεσπά, ξεκινάω μάθημα. Φιλάκια

mU4Ep3.png

Άκυρο με το κάθισμα. Ξενέρωσα. Μου είπε η αδερφή μου που τα έχει δει ότι είναι για πολύ μεγαλύτερα παιδιά όχι για τώρα. Περιμένω να μου πει μοντέλο να τα ψάξω στο ιντερνετ. Και είπα να γλιτώσω τα έξοδα για το κάθισμα η μάνα! Τεσπά, ξεκινάω μάθημα. Φιλάκια

της ρεκαρο απο οσο ξερω ειναι για 9-36 για ρωτα μοντελο για να εισαι σίγουρη

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...