Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημερα κοριτσακια!!!!

Αννυ χρονια σου πολλα!!!!!Να τα εκατοστησεις και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!!21062008120.jpg

Ελπιζω η Κλειουλα να ειναι πολυ καλυτερα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανούλες!!!

Αννυ μου χρονια σου πολλα και ευτυχισμένα!!!!΅Ελπίζω σήμερα η Κλειω μας να ειναι καλύτερα!!!

Δεσπω ταλαιπωρηθήκατε πάλι? Μα τι τα πιάνει μέσα στη νύχτα? Ελπιζω να αντέξεις σήερα στη δουλεια!

Δεσποινα περαστικα και στον Λαζαρακο, εύχομαι να μην έχει τπτ!

Εμεις φαίνετε να θυμόμαστε τους παλιους καλούς καιρούς, κρατω βέβαια τις επιφυλάξεις μου! Τωρα έφαγε τα φρουτάκια της και την έβαλα στο κρεβάτι μπας και κοιμηθει και πιο ήσυχα το καφεδάκι μου!

Σήμερα έιναι η τυχερή μου μέρα! Ηρθαν επιτέλους τα βιβλια του παπαβέντση ξεκινώ και γω διάβασμα και ήρθε και η χυτρα που παρήγγειλα επίσης πριν πολύ καιρό! Τώρα θέλω να μου χτυπήσει την πόρτα ο Ρουβάς χαχαχα

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Τι σας έλεγα χθες για αγάπη και υπομονή με τα μωρά μας, ε λοιπόν 5 ΄το πρωί που ξύπνησε η δικιά μου κορίτσια ούτε το ένα ένιωθα ούτε το άλλο. Ένιωθα απλά ότι ήθελα να σταματήσει για να κοιμηθώ. Τελικά κοιμηθήκαμε 7-8 και ήρθα δουλειά...ένα ερείπιο.

χαχαχα έγραψες Δέσποινα!

Εγώ μόλις έβαλα μια σκούπα, έχω και ένα πλυντήριο αλλά θα το βάλω αύριο γιατί δεν είναι εντελώς γεμάτο (δικαιολογίες).

Μου έστειλε η αδερφή μου και η μαμά μου ένα πακετάκι δωράκι για τον Λευτέρη. Έχει μέσα φορμούλες, παπάκια, στολή χριστουγεννιάτικη κτλ δεν τα είδα ακόμα, τα έχει ο Γ και θα τα φέρει το μεσημέρι.

Μου είπε η θεία μου χθες πως όταν περίμενε τα εγγόνια της από Γερμανία είχε αγοράσει 3 καθισματάκια Recaro ως 36κιλά και τελικά δεν τα χρησιμοποίησαν γιατί αυτοί είχαν φέρει τα δικά τους οπότε και έμειναν άθικτα. Μας χαρίζει το ένα και το άλλο στην αδερφή μου, δεν ξέρω τι θα το κάνει το τρίτο, ενδιαφέρεται καμιά να το αγοράσει; Θα πάω τα Χριστούγεννα στην Καλαμάτα και αν θέλετε σας βγάζω φωτογραφίες και λεπτομέρειες για το μοντέλο, τιμή κτλ.

Εμείς θα κατέβουμε με τον μικρό στο παιδικό καθισματάκι που έρχεται με το καρότσι, μήπως δεν είναι ασφαλές; Ο μικρός είναι 10 κιλά. Που μπορώ να μάθω αν είναι εντάξει;

mU4Ep3.png

Καλημέρα!

Αλεξάνδρα, Μαρία και Δήμητρα χαρούμενα μηνογεννέθλια για τα παιδάκια σας!!!

Αννη μου χρόνια πολλά! Να τα εκατοστήσεις! Εύχομαι ότι καλύτερο σε εσένα και την οικογένειά σου! Η Κλειώ μας πως είναι σήμερα;;;

Δέσποινα εύχομαι να είναι καλά ο μικρούλης σου! ;)

Ιωάννα μου αντε να πας να ανανεωθείς λιγάκι!!! Να μας βάλεις και φωτο να δουμε!

Μαράκι μου να χαίρεσαι τον πεθερό σου!

Αννούλα τι κάνεις; Η μικρή σου;

Αννη μου και 4ο δόντι;;; :shock::shock::shock: ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα μωράκια!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

Τί κάνετε;

Άννη, χρόνια πολλααά!!! Να είσαι γερή και ευτυχισμένη πάντα! Πάντα χαρές στην οικογένειά σας!!! Και ό,τι άλλο επιθυμείς!

Τί κάνει η Κλειώ; Πώς ήταν το βράδυ σας;

Δέσποινα, μάνα κουράγιο! (ευχή αλά Μπρέχτ! :D)

Δέσποινα, κι εγώ εύχομαι να μην είναι τπτ!

Άννα, χαρούμενα μηνογενέθλια μικράκι! Χαρούμενο και γερό να είσαι!

Βάλια, μια που το θυμήθηκα τώρα: Καλή σταδιοδρομία στην αδερφή σου!

Εμείς καλά! Αν και κοιμήθηκε χθες στις 12:30 μετά από απανωτά μυξοσκουπίσματα γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί (φταίει το μπάνιο μήπως που τα ρευστοποιεί; Το έχετε προσέξει οτι μετά το μπάνιο σαν να γεμίζει η μύτη;) κοιμήθηκε ΠΡΩΤΗ φορά ως το πρωί!!!! Ακόμη δεν το πιστεύω... :D

Μη μας ματιάσετε όμως, δεν έχει ξαναγίνει!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και τα αγγελούδια!

Ιωάννα, μπράβο για τον ύπνο σας!!! Εύχομαι ν' ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες βραδιές απο δω και πέρα!!! Αυτό με το μπάνιο και τις μυξούλες το έχω προσέξει κι εγώ. Μα τι γίνεται; Τα περισσότερα μωράκια είναι συναχωμένα;;;

Ελπίζω η μικρούλα Κλειώ να είναι καλύτερα σήμερα! Άννι, να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα καλά με την οικογένειά σου!

Αλεξάνδρα, χαρούμενα μηνογενέθλια για την μικρούλα σου! Με 'γεια τα καινούργια σας πραγματάκια! Αχ, είναι τέλεια να ψωνίζουμε για τα μπεμπάκια μας! Ο Γιαννάκης είναι μια χαρά, χαμογελαστός και ορεξάτος όπως πάντα! Περισσότερο τρόμαξα εγώ τελικά...

Bubbles (Δέσποινα) κουράγιο με το βραδινό ξύπνημα... Ελπίζω ν' αρχίσει να κοιμάται περισσότερο το αγγελούδι σου...

Πολλά είπα μου φαίνεται, σόρι για το μεγάλο ποστ!

Πάω να φτιάξω την κρεατόσουπα του Γιάννη και επιστρέφω!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και τα αγγελούδια!

Ιωάννα, μπράβο για τον ύπνο σας!!! Εύχομαι ν' ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες βραδιές απο δω και πέρα!!! Αυτό με το μπάνιο και τις μυξούλες το έχω προσέξει κι εγώ. Μα τι γίνεται; Τα περισσότερα μωράκια είναι συναχωμένα;;;

Ελπίζω η μικρούλα Κλειώ να είναι καλύτερα σήμερα! Άννι, να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα καλά με την οικογένειά σου!

Αλεξάνδρα, χαρούμενα μηνογενέθλια για την μικρούλα σου! Με 'γεια τα καινούργια σας πραγματάκια! Αχ, είναι τέλεια να ψωνίζουμε για τα μπεμπάκια μας! Ο Γιαννάκης είναι μια χαρά, χαμογελαστός και ορεξάτος όπως πάντα! Περισσότερο τρόμαξα εγώ τελικά...

Bubbles (Δέσποινα) κουράγιο με το βραδινό ξύπνημα... Ελπίζω ν' αρχίσει να κοιμάται περισσότερο το αγγελούδι σου...

Πολλά είπα μου φαίνεται, σόρι για το μεγάλο ποστ!

Πάω να φτιάξω την κρεατόσουπα του Γιάννη και επιστρέφω!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Επανηλθα απο τη δουλεια πλεον!

Αλεξανδρα χαρουμενα μηνογενεθλια για εχθες στην Αννουλα!Να τη χαιρεσαι!!

Δημητρα και Μαρια να χαιρεστε τον Νικολα και τον Λευτερακι!

Δεσποινακι τι ταλαιπωρια περνας και εσυ ρε φιλη??

Ιωαννα μπραβο σας!!!!Φτου φτου μην τον ματιασουμε!!!

Εμενα ξυπνησε κατα τις 3 με τρελο κλαμα και τελικα ηθελε νερο αλλα και αγκαλια!!:confused::confused::confused::confused:

Επισης ασχετο αλλα να πω καπου τον πονο μου.......θελω να παω κομμωτηριο να ανανεωσω τις ανταγειες μου που εχουν φτασει μην πω που αλλα χρονο δεν βρισκω:mad::mad::mad:

Κατι ακομα ηθελα να πω αλλα δεν....

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

Σήμερα κερνάω για βάφτιση, γιορτή και μηνογενέθλια!

sokolatakia31.jpg

Χαρούμενα μηνογενέθλια για χθες Αλεξάνδρα και για σήμερα Μαρία. Να τα χαιρόμαστε!!

Αννυ μου χιλιόχρονη, πολύχρωμη και πάντα ευτυχισμένη!!! Ελπίζω η Κλειούλα να αναρρώσει γρήγορα!!!

X4pTp3.png

koritsia geia sas!!!!!THELW VOITHEIA!!!!!!!!!!!!exw karotsi ths peg perego k mou efuge i mia roda kserei kamia sas pou na apeuthunthw exw k tin egguisi.kserete ti ginete?

Ελισαβετ κ εγω θα σου ελεγα να παρεις πρωτα στο καταστημα που το πηρες. το τηλ της αντιπροσωπειας της Perego στην Ελλαδα ειναι:210 24 74 638.

pHNqp3.png9S1np2.png

Αννυ χρονια σου πολλα κ πολυ ευτυχισμενα! να εισαι παντα ευτυχισμενη με την οικογενεια σου!

Δημητρα χαρουμενα μηνογενεθλια! εγω θα παρω απο εκεινα τα μικρα δεξια γιατι αρχισα διαιτα:tongue:

χθες περασαμε ωραια. πηγαμε για φαγητο σε ενα πολυ ωραιο εστιατοριο. το δωρο μου ακομα να ερθει. ο Γ. το παρηγγειλε εδω κ 2 εβδομαδες κ ακομα τιποτα!

Δεσποινα περαστικα στο Λαζαρακο!

βρε κοριτσια ποτε θα βρεθουμε επιτελους???

Δεσποινα θελεις να ερθεις απο νωρις κ να παμε εμεις Ξανθη αυτη τη φορα κ οταν ερθει η Αννυ απο Αθηνα να βρεθουμε Καβαλα ή Χρυσ/λη? ετσι δεν θα αργησει κ η Ηρω να ερθει.

pHNqp3.png9S1np2.png

Χαρούμενα μηνογενέθλια στον Λευτεράκη και στο Νικόλα!

Αngicat, νομίζω πως τα καθισματάκια που πάνε πακέτο με το καρότσι είναι μέχρι 13 κιλά. Κι εμείς σκεφτόμαστε ν' ανεβούμε Καβάλα μετά την Πρωτοχρονιά και ο μικρός θα είναι στο καθισματάκι του. Προς το παρόν χωράει. Βέβαια είναι 8,5 κιλά ενώ ο Λευτεράκης είναι πιο ανεπτυγμένος. Μήπως να σου στείλουν το καινούργιο καθισματάκι και να κατεβείτε με αυτό; Είναι και μεγάλο το ταξίδι.

Αν ανεβούμε τελικά, αξίζει να πάμε το μικρό στην Ονειρούπολη στη Δράμα; Τι λέτε; Θα καταλάβει τίποτε; Αυτά προς το παρόν! Καλό μεσημέρι!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Γεια σας μανούλια κι από μένα!!!

Χρόνια πολλά Άννυ!

Χαρούμενα μηνογενέθλια στα ζουζουνάκια

και περαστικά σε όσα είναι άρρωστα.

Εμείς ξυπνήσαμε κατα τις 8, γάλα, παιχνίδι και φρουτόκρεμα.

Μόλις έφαγε τον πήρε ο ύπνος όρθιο! Τον έβαλα στη κούνια και κοιμήθηκε καμιά ωρίτσα! Τώρα παίζει στη κούνια και η μαμά χαζεύει στο laptop

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...