Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανούλες, τι κάνετε; Εγώ όχι και πολύ καλά, γιατί ο μικρός χτύπησε το κεφαλάκι του το πρωί και έχω στενοχωρηθεί πολύ. Όπως παίζαμε στη μοκέτα και ήταν καθιστός, δίνει μια απότομη προς τα πίσω και χτυπάει το κεφαλάκι του πάνω στην καρέκλα του γραφείου, την οποία θα έπρεπε να είχα απομακρύνει φυσικά... Ένιωσα τόσο άχρηστη... Ευτυχώς τον ηρέμησα γρήγορα και πήρα το γιατρό, ο οποίος με καθησύχασε...

Άντζι κι εσείς είχατε χτύπημα, ε; Ελπίζω να είναι καλά η μπισκοτίνα σου.

Χρόνια πολλά στο Νικόλα της Δήμητρας, στη Νικόλ, στον άντρα της Άννι και σε όλους τους εορτάζοντες! Δέσποινα, χαρούμενη επέτειο!

Μου φαίνεται πως θα στολίσω τελευταία απ' όλες... Ελπίζω το σ/κ που θα μας έρθει! Φιλιά!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Αν δεν προκυψει κατι εκτακτο ναι. Αλλα 7 και μετα για να προλαβει να γυρισει ο Θ. και να μας φερει. Βασικα με αντρες η χωρις?

οτι ωρα σας βολευει. αν θελετε ολες κ μπορουν κ οι αντρες ας ερθουν. βασικα υπαρχει ενα προβλημα εδω στη Χρυσ/λη οτι καπνιζουν μεσα στις καφετεριες κ σε μια που εχω δει οτι δεν εχει τασακια ειναι πολυ μικρη κ δεν θα βολεψει κ ετσι ελεγα να ρθειτε απο το σπιτι με τα ζουζουνακια κ να καθονται κ αυτα ανετα να παιζουν. μην δισταζετε καθολου για το σπιτι μου, θελω πολυ να ρθειτε! με τη Μαρια μαλλον θα βρεθουμε καποια αλλη φορα στην Ξανθη για να μπορεσει να ερθει.

Α! σημερα του εδωσα προβειο φρεσκο γιαουρτι. εφαγε λιγακι αλλα επειδη νυσταζε γκρινιαζε. θα προσπαθησω κ πιο μετα!

pHNqp3.png9S1np2.png

Ναι κορίτσια, συγνώμη απ'ότι φαίνεται εγώ δεν θα μπορέσω. Θα επιστρέψω από Καλαμάτα γύρω στις 2-3 Ιανουαρίου και σχολείο ξεκινάμε στις 12. Οπότε εκείνες τις μέρες και αν έχει καλό καιρό θα μπορούσαμε να βρεθούμε και στην Καβάλα ή Χρυσούπολη ή Ξάνθη, εκτός φυσικά από τις 7/1 που θα γιορτάζω τον άντρα μου.

mU4Ep3.png

οτι ωρα σας βολευει. αν θελετε ολες κ μπορουν κ οι αντρες ας ερθουν. βασικα υπαρχει ενα προβλημα εδω στη Χρυσ/λη οτι καπνιζουν μεσα στις καφετεριες κ σε μια που εχω δει οτι δεν εχει τασακια ειναι πολυ μικρη κ δεν θα βολεψει κ ετσι ελεγα να ρθειτε απο το σπιτι με τα ζουζουνακια κ να καθονται κ αυτα ανετα να παιζουν. μην δισταζετε καθολου για το σπιτι μου, θελω πολυ να ρθειτε! με τη Μαρια μαλλον θα βρεθουμε καποια αλλη φορα στην Ξανθη για να μπορεσει να ερθει.

Α! σημερα του εδωσα προβειο φρεσκο γιαουρτι. εφαγε λιγακι αλλα επειδη νυσταζε γκρινιαζε. θα προσπαθησω κ πιο μετα!

Τι θα πει καπνίζουν; Και δεν έχετε κάνει καταγγελία; (γίνομαι κακιά;)

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Μανούλες, τι κάνετε; Εγώ όχι και πολύ καλά, γιατί ο μικρός χτύπησε το κεφαλάκι του το πρωί και έχω στενοχωρηθεί πολύ. Όπως παίζαμε στη μοκέτα και ήταν καθιστός, δίνει μια απότομη προς τα πίσω και χτυπάει το κεφαλάκι του πάνω στην καρέκλα του γραφείου, την οποία θα έπρεπε να είχα απομακρύνει φυσικά... Ένιωσα τόσο άχρηστη... Ευτυχώς τον ηρέμησα γρήγορα και πήρα το γιατρό, ο οποίος με καθησύχασε...

Σιγα που εισαι αχρηστη. Εγω το εχω δεδομενο! Εχουν να φανε τρελλες τουμπες!!!! Οποτε ας το παρουμε αποφαση!!! Ασε που απ οτι εχω καταλαβει ολοι και ολες εδω μεσα εχουν πολυυυυυυυυυυυυ γερα κεφαλια!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Χρονια πολλα Νικολ, να σαι παντα ευτυχισμενη, χρονια πολλα Νικολα και αντρα της Αννυς!

Λοιπον Δεσποινα και εμενα ο Παπαβεντσης εχει γινει ο αγαπημενος μου, ειναι πολυ σωστος σε αυτα που γραφει και νομιζω οτι θα με βοηθησει πολυ στη διατροφη του μωρου.

Ετοιμαζω τις φακες του τωρα, πρωτη φορα θα του δωσω ελπιζω να του αρεσουν.

Δεσποινακι να ζησετε, να ειστε παντα ευτυχισμενοι με πολλα πολλα παιδακια!

Κοριτσια εγω μπορω για τον καφε την Τεταρτη αλλα το 7 ειναι λιγο αργα μωρε γιατι θα ερθω μονη μου και ο μικρος απο τις 8 αρχιζει την γκρινια.Ο αντρας μου εχει μαθημα οποτε δεν μπορει να με φερει.

Τι θα πει καπνίζουν; Και δεν έχετε κάνει καταγγελία; (γίνομαι κακιά;)

ετοιμη ημουν να παρω αλλα ο Γ. δεν με αφησε.:mad:

Δεσπονακι ελατε πιο μπροστα δεν πειραζει κ η Ηρω ας ερθει κατα τις 7. κ μενα γκρινιαζει κατα τις 8 αλλα αν ειναι με αλλα μωρακια κ παιζει μπορει να ξεχαστει.

pHNqp3.png9S1np2.png

Επανέρχομαι μετά από ατελείωτη γκρίνια! Κοιμήθηκε ευτυχώς μόλις!

Δήμητρα και Ελισάβετ, καλοφωτισμένα τα μωράκια σας, να είναι γερά, το ίδιο κι εσείς και να τα χαίρεστε!

Δήμητρα, χρόνια πολλά στον Νικόλα μας! Χθες βάφτιση, σήμερα γιορτή κι αύριο μηνογενέθλια! Όλα κοντά κοντά!

Νικόλ μου, χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα! Υγεία κι ευτυχία στις ζωές σας κ από εδώ και πέρα μόνο χαρές!

Άννη (Άντρια), να χαίρεσαι τον άντρα σου και να σε χαίρεται κι αυτός! Γεροί να είστε και να χαίρεστε το ζουζούνι σας!

Δέσποινα, ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι πάντα να είστε! Καλά να περάσετε σήμερα!

Άντζυ μου, σιδερένιο το μπισκότο! Φαντάζομαι τί τρομάρα πήρες!

Άννη, περαστικά στην Κλειούλα, περιμένουμε νέα σας!

Ηρώ, ξέχασα τόσες μέρες... Ελπίζω στην επόμενη εγκυμοσύνη να είσαι μέσα στην καλή χαρά και τπτ να μη σου τα χαλάσει!

Αλέκα, αυτά δυστυχώς συμβαίνουν, και σχεδόν πάντα τα μωρά μας είναι μια χαρά!

Εμείς καλά είμαστε, εκτός από τα κέφια... Τη Δευτέρα κάτι μας πιάνει με το Θοδωρή, ο Στέλιος λείπει στη δουλειά και έρχεται μόνο για φαγητό, μετά έχει μουσική, οπότε είμαστε όλη μέρα μόνοι. :( Σήμερα πήγε για δουλειά εκτός, και δεν ξέρουμε καν τί ώρα θα έρθει...

Το καλό είναι πως περιμένω τη μαμά μου που θα μείνει ως αύριο!

Ούτε εγώ στόλισα ακόμη, μου αρέσει να στολίζω αργά για να μην τα βαριέμαι, δε βοηθά κι ο καιρός... Αφήστε που δεν ξέρω πού ακριβώς θα μπει το δέντρο! :rolleyes:

Αύριο έχω και μποτέ! Θα κουρευτώ και θα κάνω αντάγειες (πρώτη φορά) και ανυπομονώ! Περισσότερο για το κούρεμα γιατί βαρέθηκα να είναι μακριά και να τα έχω συνέχεια πιασμένα... Ακόμη κι έτσι, ο Θοδωρής πάντα κάτι βρίσκει να τραβήξει! Τα δικά σας το κάνουν;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Λοιπον κοριτσια κανονιστε το εσεις, γιατι δεν ξερω και σιγουρα. Να ερθει ο αντρας μου απο δουλεια και αν ειναι ερχομαι. Ξερετε αν τυχει κανενας πελατης τλευταια στιγμη δεν μπορει να τον διωξει. Οποτε 6 σχολαει, αν αργησει και μεχρι να ετοιμαστουμε οικογενειακως, καλες 7:30-8:00. Αλλιως θα ερθουμε. Στειλτε λεπτομερειες για να ξερω. Επισης κανενας αλλος αντρας θα ειναι? Γιατι αν ειναι μονος του θα φρικαρει!

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

Μηπως τελικα δε βολευει βρε κοριτσια Τεταρτη οποτε να το κανουμε Σαββατο ή Κυριακη που δεν δουλευουμε οποτε να ειμαστε και πιο ανετες με την ωρα;Κυριακη πρωι ας πουμε τι λετε;;;;(Καλα μας βλεπω τελικα τον καφε να τον πινουμε και με την Αντρια μαζι..)

πηγαμε στον γιατρο,ο οποιος εσπασε το κιν του για αυτο ηταν κλειστο κ τωρα πηρε αλλο....:roll:

η Κλειω εχει ιωση, την ποναει η κοιλια για αυτο κανει διαροιες κ ειναι ανυσηχη γενικα,(θα αδυνατισει κιολας μου ειπε:?-χαχα αστειο μλκ),

μας εδωσε μονο κατι σταγονες για την κοιλια για 2 μερες.αντιπυρετικο πανω απο 38 πυρετο κ υπομονη....:(

προσεχετε τα ζουζουνια σας κοριτσια.πολυ στεναχωριεμαι που την βλεπω ετσι την καημενουλα.

Α κ μεσα σ ολα αυτα το καημενακι μου εκανε παλαμακια μονη της:)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Αχ βρε Αννυ μου σε καταλαβαινω... Κι εμεις τα ιδια περασαμε... εμενα βεβαια 1 βδομαδα καιγοτανε στον πυρετο. Αντε περαστικα σας και μη στεναχωριεσαι.

οπως βλεπεις η Κλειω ακομη και αρρωστη ειναι μες την καλη χαρα!!! Κι εμενα με 39 πυρετο ηταν αλλα οι σκανταλιες σκανταλιες!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Αχ βρε Αννυ μου σε καταλαβαινω... Κι εμεις τα ιδια περασαμε... εμενα βεβαια 1 βδομαδα καιγοτανε στον πυρετο. Αντε περαστικα σας και μη στεναχωριεσαι.

οπως βλεπεις η Κλειω ακομη και αρρωστη ειναι μες την καλη χαρα!!! Κι εμενα με 39 πυρετο ηταν αλλα οι σκανταλιες σκανταλιες!!!

βρε καλα να ναι κ ας κανουν σκανταλιες...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...