Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλιτσες!

Δημητρα να χαιρεσαι το νεοφωτιστο Νικολα σου!

Ελισαβετ να σας ζησει ο μικρος Κυριακος κ να τον καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!

Νικολ χρονια σου πολλα κ ευτυχισμενα. να χαιρεσαι κ να σε χαιρονται οσοι σε αγαπουν!

Αννυ περαστικα στην Κλειω! μακαρι να περασου ολα κ να μην ταλαιπωριται το γλυκουλι.

Αντζυ πως ειναι η μικρουλα σου απο την πτωση?

εμεις εχουμε σημερα επετειο 2 χρονων γαμου κ ειμαι πολυ ευτυχισμενη που θα την περασω με τον Γ. γιατι τελικα δεν πηγε Αθηνα κ θα ειμαστε μαζι. το βραδυ θα τον κρατησει η πεθερα κ θα βγουμε για φαγητο. αρχισα κ διαιτα σημερα αλλα θα την χαλασω απο την 1η μερα:tongue: να σας κερασω κ κατι για την επετειο!

sweets.farewell_hearts_2_s_05-09-04.jpg

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανούλες!

Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για τις ευχές σας! Πήγαμε και το πρωί και κοινωνήσαμε για πρώτη φορά και γενικά όλα είναι πολύ συγκινητικά και όμορφα.

Ελισάβετ τις καλύτερες μου ευχές και στο νεοφώτιστο μωράκι σου!

Νικόλ μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!! Υγεία και ευτυχία σας εύχομαι!

Αννυ να χαίρεσαι τον καλό σου.

Δέσποινα να ζήσετε!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο εμας!!

Νικολιτσα Χρόνια πολλά!!! οτι επιθυμεις... υγεια και ευτυχια!!

Δημητρα να χαίρεσαι τον νεοφώτιστο Νικόλα!!!Γερος και δυνατος!!

Αννυ να χαίρεσαι και εσυ τον άντρουλη σου!!

Ελισάβετ μου να σας ζήσει ο Κυριακος!!! Να στε γεροί να τον καμαρώνετε!!

Δεσποινα να στε πάντα ευτυχισμένοι! ΚΑλα να περάσετε σήμερα!!!

Αννυ μου περαστικά σας!!! ελπιζω να μην ανεβάσει ξανα πυρετο!!Τον βρήκες το γιατρό??

Εμεςι σήμερα περάσαμε το πρωινο μας στον γιατρο μιας και είχαμε να κάνουμε εμβολιο και με την ευκαιρία να μας ακούσει κιόλας.

Το κακο είναι πως μολις την ξαπλώνω στο κρεβάτι αρχίζει τα κλάμματα και ακθόλη τη διάρκεια της επίσκεψης κλαίει! Πήραμε μονο 200 γρ αυτο το μηνα γιναμε δλδ 8100 κα ι71 πόντοι, μια χάρα είμαστε και μονο η μυτούλα μας είναι βουλωμενη στην οποια δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ αλλο εκτος απο ορο.

Ξεκιναμε και μεις ψαρι απο δω και επίσης τραχανα, σαν σουπιτσα να γίνετε, με τυράκι (αφου το βάλω για λιγο στο νερο να φύγει η αλμύρα) για βραδινο μου είπε:confused:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Δεσποινα ευχαριστουμε για το κερασμα Καλα να περασετε

anniversary01.jpg

Τανια και μενα ετσι ακνει Ακομα και στην αλλαξιερα γκρινιαζει!!! Δε θελει ποτε και για τιποτα να ειναι ανασκελα... Τι να κανουμε...

Ψαρι!!!!!???????? Εχετε ξεκινησει κι αλλες μανουλες ψαρακι?

Θυμαμαι στο Στελιο μας ειχε πει μετα το χρονο. Του ειχα δωσει λιγο πριν βεβαια γιατι χρονιζε 19 Μαη κι επειδη πιανουν απο νωρις οι ζεστες του δψσαμε 10 μηνων κ κατι...

QuW0p3.png

Η Μαρια εχει σιγουρα μαθημα. Μονο Παρασκευη-Σαββατο-κυριακη μπορει. Αλλα δεν ξερω, μπορει και να μπορει.

Όπως ενημέρωσε η γραμματέας μου έχω μάθημα εκείνες τις ώρες αλλά μην στεναχωριέστε για μένα, το πρόγραμμά μου είναι αρκετά φορτωμένο για να μπορέσω να βρω χρόνο μεσοβδόμαδα. Κάντε το πρόγραμμά σας και εγώ θα δω τις φωτογραφίες.

mU4Ep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...